ροή ειδήσεων

Αυτά είναι τά χάλια τών πεζοδρομίων της Ρόδου

Πεζοδρόμια στη Ρόδο.Τι είναι αυτό ? πήγα στο νέο Ταχυδρομείο της Ρόδου και προσπάθησα να περπατήσω από το πεζοδρόμιο...
Μάταια όμως γιατί τα πεζοδρόμια είναι καλυμμένα από τα απεριποίητα δέντρα που είναι φυτεμένα και από τα αγριολούλουδα που κάλυψαν όλο το πεζοδρόμιο!!!!!Φαίνεται από τις φωτογραφίες που βλέπετε. Αυτό το πεζοδρόμιο είναι ένας κάθετος δρόμος (που δεν γνωρίζω την οδό πως λέγεται ) επί της Καναδά που οδηγεί στο νέο ταχυδρομείο της Ρόδου και αν συνεχίσεις τον ίδιο δρόμο σε οδηγεί σε ένα πάρκινγκ που είναι κοντά στην εφορία. Πράγματι όλος αυτός ο δρόμος που έχει πεζοδρόμιο είναι δύσβατο για τους πεζούς γιατί τα απεριποίητα δέντρα κλείνουν την πρόσβαση στους πεζούς σε ολόκληρο το μήκος του πεζοδρομίου. Αλήθεια υπάρχει Υπηρεσία του Δήμου που θα ασχοληθεί και θα λύσει το πρόβλημα?

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Σ.Σ.: πρόκειται για την οδό Δενδρινού


Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/5/11 22:36

    edw touristiki proorismoi entos polis px monde smith arxaio stadio, i agatha eine ena metro. h kanada tha tus endeifere!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/5/11 22:41

    σχεδόν όλα τα πεζοδρόμια είναι στην ίδια κατάσταση δυστυχώς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/5/11 22:42

    ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/5/11 22:45

    και στον νεο περιφεριακό δίπλα στην εφορία στο ίδιο χάλι είναι και δυσκολευονται η πεζοί να περάσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/5/11 22:55

    δε φτάνει που δεν μπορείς να περάσεις από τα πεζοδρόμια της πόλης για τους πιο πανω λόγους,αλλά και στα πεζοδρόμια του κέντρου της πόλης που μπορεις να περπατησεις γλυστράς γιατί είναι απο πλάκες μαρμάρου γυαλυστερες !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/5/11 23:54

    μια μερα που πηγα με τον σκυλο μου βολτα στο αρχαιο σταδιο, μου εκανε παρατηρηση για τον σκυλο ο φυλακας (ενω τον ειχα με λουρι και ειχα τα απαραιτητα ωστε να καθαρισω τις ακαθαρσιες του, οπως σακουλιτσες και χαρτομάντηλα οπως οριζει ο νομος για την παραμονη των δεσποζομενων σκυλων σε αρχαιλογικους χωρους)λεγοντας μου οτι ο κοσμος ενοχλητε (πραγμα που επισης δεν ισχυει αν εισαι παντα εντος νόμου, οπου ο σκυλος δεν μπορει να πλησιασει καποιον αφου ειναι δεμενος) και του ειπα οτι ο κοσμος ενοχλητε και με τους θαμνους και τα αγριοχορτα που βρισκονται εδω, καθως δεν ειναι ωραιο και το θεαμα για τους επισκεπτες. και τι μου απαντησε: ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΦΟΤΩΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ (ειπε οτι οι θαμνοι ειναι λουλουδιααα) και οτι θα τα καθαρισουν μολις μαραθουν, τωρα ειναι ακομα χλωρα τα φυτα και ειναι ωραια για τους επιστεπτες. ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/5/11 23:55

    Σε μερικές περιοχές κυρίως κοντά στην οδό Καναδά τα πεζοδρόμια έχουν γεμίσει ακαθαρσίες από τα σκυλάκια μερικών που τα βγάζουν βόλτα.... Στο πατάκι της πόρτας σας την επόμενη φορά βρωμιάριδες!!!
    Γενικά φέτος η Ρόδος δείχνει πιο εγκαταλελειμμένη από άλλες χρονιές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/5/11 00:00

    Stamathste pia th mirla re katathliptikoi kai phgente gia kanena kafe... Ama pia!
    A kai ksekoliste apto PC (Ama pia x2)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/5/11 00:02

    ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/5/11 00:10

    ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΩΡΤΩΣΟΥΝ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΓΙΑ 30 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΑΜΑΝ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ!ΓΕΜΑΤΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙΑ ΑΠΟ ΒΙΖΗΤΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ!!!Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/5/11 08:30

    kala einai(h astynomia..)paei h rodos mas...dystyxws...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/5/11 11:31

    ΡΕ ΒΛΑΚΑ 23:54 1/5. ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΙΝΤΕ????. ΜΑΖΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΡΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ???ΑΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑ ΝΑ ΤΗ ΔΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕ ΣΜΙΘ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΝΑ ΜΑΖΕΒΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΛΟΜΠΙΛΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος2/5/11 11:37

    Εδω πηγαν να ξεχορταριασουν τις 100 χουρμαδιες(και καλα εκαναν) και τα Ροδοκαναλα το εκαναν ειδηση βρε!!!Σε αλλες χωρες κανουν αναπλασεις πλατειων με ειδικους σχεδιαστες χωρων με συχρονους σχςδιασμους ,τοπιοτεχνησεις(ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ)και εσεις περιμενετε απο αυτους τους ασχετοαγραμματους που δεν εκαναν ενα σεμιναριο στη ζωη τουσ προκοπη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος2/5/11 11:44

    TA KALYTERA PEZODROMIA TA EXEI FTIAXEI O SAKHS O STAGKAS PEZODROMIA APO THN MIA PLEURA TOU DROMOU.

    STAGKA THEE ARXONTA TON PEZODROMION

    GEIA SOU SAKH ME THN DEIAI SOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος2/5/11 11:46

    11:31 ναι φιλε ελεγχω το κολο του σκυλου μου. και ναι μαζευω τα σκατα του και ναι τον εχω με το λουρι οταν τον βγαζω εξω. φτασαμε στο σημειο να βριζουμε αυτον που ειναι οχι απλα νομιμος αλλα και συνιδητοποιημενος πολιτης. αν δηλαδη αφηνα το σκυλο μου ελευθερο να κανει κακα και να μην τα μαζευω θα ησουν ευχαριστημενος? δεν καταλαβαινω αυτη τη λογικη. δεν θα αφηνα ποτε το σκυλο μου να κατουρισει τα μαρμαρα και δεν τον αφηνω να τα πλησιασει καν. αν σου φαινεται τοσο περιεργο αυτο, σου λεω οτι ναι υπαρχουν και αυτοι οι πολιτες και καλο θα ηταν να γινεις κι εσυ ετσι και ολοι μας. και καλο θα ηταν να μη βριζεις καποιον που δεν γνωριζεις. εκτος βεβαια αν ειναι ο μονος τροπος με τον οποιο μπορεις να επικοινωνησεις με καποιον τι να πω.... μονο οτι ΛΥΠΑΜΑΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος2/5/11 11:53

    AYTO TOYS PEIRAKSE STO ARXAIO STADIO... OI THAMNOI EINAI AKSIOTHEATO E? MPRABO MAS. AKOY EKEI LOYLOYDIA OI THAMNOI. THA TRELATHW ME TH XAZOMARA POY KOYBALANE AYTOI POY MAS KYBERNOYN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος2/5/11 13:06

    Φιλε 11'46 τι του απαντας?Δεν βλεπεις οτι προκειται για ατομο κομπλεξικο και περιεργο χωρις παιδεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος2/5/11 20:44

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗ ΡΟΔΟ ΜΑΣ ΧΑΧΑΧΑ , ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ , ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ . ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΦΘΑΝΟΥΝ , ΑΠΟ ΟΓΚΟΛΙΘΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος2/5/11 21:52

    Καλα αυτος ο τροπος το να κλαδευονται τα δεντρα, και τα κλαδια να παραμενουν πανω στα πεζοδρομια για να μαζευτουν την αλλη μερα, δεν θα αλλαξει ποτε.(επι τις οδου Βορ.Ηπειρου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *