ροή ειδήσεων

Συνελήφθη ο Μπέος και άλλοι οκτώ! Υποπτο το παιχνίδι Διαγόρας-Ατρομητος, Αναμένονται συλλήψεις και στη Ρόδο...

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο Αχιλλέας Μπέος (όπως δήλωσε ο δικηγόρος του) και άλλα οκτώ άτομα....
συνελήφθησαν και κρατούνται στη ΓΑΔΑ με τις κατηγορίες για στοιχηματική απάτη, ξέπλυμα χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξουν άλλες έξι συλλήψεις.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου και οι υπόλοιποι θα οδηγηθούν το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα. Οι προσαγωγές που έχουν γίνει στην ασφάλεια είναι περίπου 20. Το όνομα του Αχιλλέα Μπέου επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του, Νίκος Κακκαβάς. Οι συλληφθέντες θα πάρουν κάποιες μέρες προθεσμία για να απολογηθούν κι εν συνεχεία θα αποφασιστεί από την εισαγγελία αν θα τους απαγγελθούν κατηγορίες.Ειδικότερα, στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, κρατούνται οι: Αχιλλέας Μπέος (πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου), Σταύρος Ψωμιάδης (Πρόεδρος της Καβάλας, στον τραπεζικό λογαριασμό του οποίου  βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες,  550 εκατ. ευρώ) Γιώργος Τσακογιάνης (παράγοντας της Ηλιούπολης, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν δύο όπλα με σιγαστήρα για τα οποία δεν έφερε άδεια), Δημήτρης Ζαβαντίας (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει παίξει ρόλο και στον ΠΑΟΚ), Νίκος Χάλκος (πρόεδρος της Ηλιούπολης), Νίκος Παντέλης (Προπονητής), Αθανάσιος Ντότσης (μάνατζερ) και οι φερόμενοι ως διοργανωτές στοιχημάτων, κύριοι Νίκος Καρακούλιας, Ανδρέας Δημόπουλος και Νίκος Ζαμάνης.

Οι συλληφθέντες πέραν του Αχιλλέα Μπέου είναι μεταξύ άλλων γιος μεγαλοπαράγοντα ομάδας της Σούπερ Λίγκας, μεγαλομέτοχος, αλλά και πρώην πρόεδρος αθηναϊκής ομάδας της Football League, προπονητής ομάδας της Football League και δύο μπουκ. Δύο εκ των συλληφθέντων φέρονται να εμπλέκονται με συμβόλαιο θανάτου του Γιώργου Δαλούκα, μετά τις καταγγελίες του Βολιώτη διαιτητή.

Από τους συλληφθέντες, ο Αχιλλέας Μπέος, ο γιος μεγαλοπαράγοντα ομάδας της Σούπερ Λίγκας και ο μεγαλομέτοχος αθηναϊκής ομάδας της Football League ελέγχονται και για τα τρία κακουργήματα (στοιχηματική απάτη, ξέπλυμα χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση). Οι υπόλοιποι έξι συλληφθέντες ελέγχονται μόνο για στοιχηματική απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Στους προσαχθέντες συμπεριλαμβάνονται πρόεδρος ομάδας της Football League, γιος μεγαλοπαράγοντα του μπάσκετ, ένας διάσημος μάνατζερ, ένας προπονητής της Β΄ Εθνικής και αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Το www.sport-fm.gr έχει στη διάθεσή του και τα υπόλοιπα τα ονόματα των προσαχθέντων, αλλά θα τα δημοσιοποιήσει όταν δοθούν στη δημοσιότητα από την εισαγγελία.

Από το πρωί της Τετάρτης έχουν γίνει μαζικές έφοδοι παρουσία εισαγγελέα σε σπίτια και γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τα εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση των 41 ύποπτων-κατά την UEFA-αγώνων. Οι αρχές βασίστηκαν σε μία ογκωδέστατη δικογραφία ετών, που περιλαμβάνει και στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί εδώ και 2,5 χρόνια. Η δικογραφία αναφέρει μέσα 70 ονόματα (!) που εμπλέκονται, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα γίνουν ισάριθμες διώξεις.
sport-fm.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/6/11 22:55

    ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΜΕΣΑ? Η ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ! ΟΛΗ Η ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...ΤΩΡΑ ΑΝ ΛΕΓΕΤΕ ΒΟΛΟΣ Η ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/6/11 02:35

    hahaha vre kalos ta lagoudakia!!! Ti egine kolotoumpa pali ? 3exases me pion ekane parea o mpeos otan to sikoses lagoudaki ? me ton patera sta kotera kai diakopes mazi... meta ta tsakisane.. kai prosexe giati o gios megaloparagonta einai o dimitrakis gia to xanthi pao opote ante stin lagotripa sou pali piso pou 3emitises

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/6/11 05:39

    Για τον Μπεο τελειως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/6/11 08:59

    Τι θα γινει με το "κυριο"Μαρινακη;Αυτος ποτε θα παει μεσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/6/11 09:31

    ο ζαγορακης που είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/6/11 10:58

    Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΙΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΙΖΙΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΩΓΩ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΗ ΤΕΧΝΗ ΜΑΘΕ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΑΣΤΗΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ ΠΙΑΣΤΗΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/6/11 12:19

    allos ena agamitos 3erolas milise...
    kopse tis 2 teleftees to vradi se peirazoune psile

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/6/11 12:45

    παιδία εχω παει κ με τις 2,λετε να με εμπλεξουν στα στημενα; (στα 4 τις ειχα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/6/11 12:46

    pou to katalaves oti eimai psilos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/6/11 12:46

    23/6/11 12:45 teleio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος23/6/11 12:49

    ρε 23/6/11 12:46 σε καταλαβαν απο τα κερατα μαλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος23/6/11 14:25

    δυστυχώς στο κόλπο φαίνονται να είναι και ομάδα ή ομάδες απο το νησί μας....
    κατάντια...
    μακάρι όσοι ήταν τόσοι "έξυπνοι" να πάνε φυλακή & να ξεκινήσουμε απο την αρχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *