ροή ειδήσεων

ΡΟΔΑ: Λεωφορεία πιο αργά και από την Καθυστέρηση!


Αναγνώστης: Την τελευταία βδομάδα οι οδηγοί μάλλον το έχουν ρίξει στο φραπέ...
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση!

Μάταια ο τουρίστας αλλά και ο εργαζόμενος που περιμένουν το πρωί να πάνε στη δουλειά τους! Ενώ τα δρομολόγια λένε κάθε 20' λεπτά λεωφορείο απο την λαική του Σαββάτου για Φαληράκι αυτό έρχεται κάθε 45' αν είμαστε τυχεροί!

Ήδη ενα ξενοδοχείο έχει στο περιθώριο 2 εργαζόμενες επειδή καθυστερούν!!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/6/11 17:32

    Ε..ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Ο ΕΝΑΣ ΤΑ ΞΥΝΕΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ! ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ! ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΕΛΩΦΟΡΕΙΟΥ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/6/11 17:37

    Δεν φτανει που πληρωνουμε ενα καρο ευρω στα εισητηρια καθυστερουν κιολας οι οδηγοι του φραπε και της ξαπλας! βαζουν τους τουριστες σαν σαρδελες μεσα(παρανομο) μεχρι και στη κονσολα του οδηγου εχουμε δει να καθοντε! φερτε αλλους αδηγους που να εχουν ορεξη! αυτοι στα @@τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/6/11 17:42

    ME OTOSTOP PAS PIO GRIGORA! AN PERIMENEIS TO RODA..8A XASEIS POLLA MEROKAMATA! TEMPELOSKYLA OLOI TOYS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/6/11 17:45

    γεια και σε εσενα κοπριτη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/6/11 17:47

    17:45 Στο ΡΟΔΑ δουλευεις εσυ ρε τενεκε? για αυτο σε πειραξαν τα σχολια των φιλων ε? ουσττ ρε κεφαλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/6/11 18:04

    Τελικά δεν υπάρχει υπηρεσία που να κάνει σωστά την δουλειά της! Όλοι τους έχουν κουσούρια!
    Τι να πω είναι λυπηρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/6/11 18:23

    simfono oti ftene i odigi gia tin sardelopoihsh alla exoune kai elafrintika os pros tin kathisterisi 1 to kikloforiako 2 ton kako sintonismo ton dromologion kai 3 oti den iparxoun arketa leoforia oso tha eprepe olla afta mazi odigoun se poli kakes siginonies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/6/11 18:39

    εσυ ρε μεγαλε που σου θυξαμε τους φυλους θα μας που δουλευεις λαμογιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/6/11 18:49

    ΑΡΑ ΕΣΥ ΣΤΟ ΡΟΔΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΗ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΕ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙ! ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΣΑΣ ΣΠΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΥΡΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/6/11 18:51

    ΝΑΙ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΑ ...ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/6/11 18:54

    Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ... ΕΣΥ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΣΠΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΥΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/6/11 18:56

    ΛΟΙΠΟΝ? ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος2/6/11 18:58

    ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ? ΤΙ ΕΝΟΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΧΑΟΙΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ!! ΑΠΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος2/6/11 18:59

    Ρε το θεμα ειναι σοβαρο κι εσεις ασχολειστε με τα σπυρια του κολου σας? Εδω μιλαμε για τους τεμπεληδες του ΡΟΔΑ! παλι καλα που δεν μπαινω σε λεωφορειο! Καταλαβαινω απολυτα τι τραβανε οι ανθρωποι με τους "δουλευταραδες" του ΡΟΔΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος2/6/11 19:09

    18,59 ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΧΤΗΡΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ !!ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος2/6/11 19:29

    Πόσο πολύ πρέπει να ψάξει κανείς να βρει μηνύματα ουσίας και σκέψεις με τόλμη σε αυτό το blogs Δεν ζούμε σε εποχές αθώες, κάποιοι παίζουν με το μυαλό μας, ένα μέσο σαν ayτο που η ροή και η μετάδοση ειδήσεων και μηνυμάτων γίνεται με τόσο γρήγορους ρυθμούς πρέπει να έχει μέρα με τη μέρα πιο βαθιά μηνύματα. Δημοσιεύσεις για να κάνουμε ο ένας τον άλλον καλύτερο. Προστασία της ιδιωτικότητάς μας και σεβασμό στον εαυτό μας, με ανάλωση λιγότερου χρόνου σε παιχνίδια και δραστηριότητες δίχως ουσία, που γίνονται εθιστικές και πολλές φορές αυτοσκοπός για πολλούς χρήστες αυτού του blogs κοινωνικής δικτύωσης.

    Η προβολή ενός fashion εαυτού που ζει πολλά και είναι μέσα σε όλα, καλό είναι να γίνει προβολή θετικών μηνυμάτων. αξιόλογων ιδεών και καθημερινών σκέψεων με κριτική σκοπιά. Όλα τα άλλα πυροτεχνήματα δεν έχουν το ανάλογο φως στη ζωή μας, παρά μόνο αποθεώνουν βιτρίνες και συντηρούν μια κατάσταση σπατάλης νοημοσύνης.
    Εάν ισχύει ότι ο Θεός ξέρει τα πάντα για σένα, τότε μη δίνεις στο Θεό σου ανεξέλεγκτα στοιχεία για τη ζωή σου, αδειάζοντας με ευκολία κάθε γωνιά του μυαλού σου. Μη μένεις γυμνός με δική σου πρωτοβουλία. Ο Θεός της εποχής είναι η Google. Ρώτα τη Google ποιος είσαι, τι κάνεις, με ποιους μιλάς, τι λες, τι πιστεύεις τι ελπίζεις και τι μισθό παίρνεις. Εύκολα θα πάρεις απαντήσεις. Όσο βέβαια οι σκέψεις σου είναι η αναπαραγωγή ενός υποκριτικού εαυτού, ψηφοθηρικών προθέσεων "like" δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος2/6/11 19:44

    ΥΓ: Κάνοντας ένα "google search" τη φράση "facebook privacy" διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει στα αυτόματα αποτελέσματα που εμφανίζονται (πατώντας facebook pri___). Τόσο πολύ δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς άλλος να κάνει ποτέ ανάλογο ψάξιμο, ή μήπως η google επιμελώς μας δείχνει μόνο αυτό που θέλει να δούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος2/6/11 19:46

    ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ COPY PASTE ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ Η ΑΝΩΘΕΝ ΚΥΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΥΣΗΧΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος2/6/11 22:34

    πολυ ευκολα βριζεται όλη σας, αυτοκινητα ειναι και τα λεφορεια,που παει να πει οτι αταν εχει κινηση ίσος και να αργησουν,ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ να μιλατε ετσι,δεν φταιει ο καθε οδηγος για την έλλειψη και καταντια των δρομων.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΔΗΓΟΣ στο Ρ.Ο.Δ.Α. και λέγομε Καραμανωλης Φανουρης και σας διαβεβαιωνω πως δεν καθομαι στις καφετεριες για καφε εν ωρα εργασιας ουτε κοπροσκυλιαζω οπως νομιζεται. Μπορειτε να φανταστειτε ποσο μεγαλη ευθυνη εχει ενας ανθρωπος οταν κραταει στα χερια του 80 ζωες?[νομιμα]Και ουτε φταιω εγω που εκδιδω εισιτηρια στο λεφορειο, αν δεν το κανω θα με διωξουν απο τη δουλια, γιατι εμεις οι οδηγοι δεν ειμαστε μονιμοι υπαλληλοι,άρα θα κανω οτι μου πουν.Και καθεστε τωρα και παραπονιεστε που αργουν τα λεφορεια στη λαϊκή και που στη λαϊκή που εκει τα αυτοκινητα και ανθρωποι ενας χαμος ενας πανικος, δεν το γνωριζετε το προβλημα τοσα χρονια για εκεινο το σημειο? και δεν μπορω να καταλαβω αν καποιος εχει προβλημα και υποψιαζεται καθυστερηση του λεφορειου γιατι δεν παει μιση ωρα πιο νωρις στο λεφορειο για να μην εχει κανενα προβλημα. Λέγομε Καραμανωλης Φανουρης, οδηγος στο Ρ.Ο.Δ.Α.Εγω και οι άλλοι 40 συνάδελφοί μου οδηγοι δουλευουμε σκληρα και με πολυ άγχος για να εξυπηρετησουμε όσο καλυτερα μπορουμε το επιβατικο κοινό. Ευχαριστω πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος2/6/11 23:16

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΡΟΔΑ , ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΩΝΤΕ ΑΥΤΟΙ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΩΝΤΕ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΣΗΜΕΝΕΙ Η ΦΡΑΣΗ ( ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ).ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ 8ΩΡΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΟ ΚΩΛ...ΚΙ ΣΑΣ .
    ΚΟΝΤΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΟΔΗΓΟΣ ΡΟΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος3/6/11 00:00

    ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΑΝΩΛΗ!! ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΛΟΓΩ ΛΑΪΚΗΣ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΟΙ Κ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ. ΣΟΦΙΑ.Χ ΠΡΩΗΝ ΕΚΔΟΤΡΙΑ ΕΙΣΗΤΙΡΙΩΝ Δ.Ε.Σ. ΡΟΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος3/6/11 00:26

    AS MAS PEI TORA KAI AYTOS POY VRIZEI KAI LEEI OTI KANEI DOYLEIA GIA ANTRES TI EIDOYS DOYLEIA EINAI AYTI

    O KSEFTILAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος3/6/11 00:40

    gamaei kati periergous san esena kifina kseftila 00,26

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος3/6/11 00:47

    Όλοι αυτοί που έγραψαν αρνητικά σχόλεια γιά μεροκαματιάρηδες οδηγούς πρέπει να είναι μεγάλα κοπρόσκυλα και ιδίως αυτή η κυρία που απ' ότι κατάλαβα ασχολείται τελοσπάντων με κάποιο επάγγελμα. Βγάζει χρήμα χωρίς να κουράζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος3/6/11 04:10

    Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους δυο επώνυμους οδηγούς του ΡΟΔΑ για τα σχόλια τους σχετικά με τις καθυστερήσεις των λεωφορείων.
    Είναι πράγματι πολύ δύσκολο να είναι το λεωφορείο στην ώρα του σε κάθε στάση με τις κυκλοφοριακές συνθήκες που επικρατούν στη πόλη της Ρόδου τα τελευταία χρόνια.
    Αντί λοιπόν να τα βάζουμε εναντίον των οδηγών δεν είναι καλυτέρα να τα βάλουμε εναντίον αυτών που πράγματι είναι η αίτια των καθυστερήσεων των λεωφορείων!
    Λοιπόν έχουμε και λεμέ…..
    Α) Ποιος από τους δημάρχους είχε τα ‘α…ί…α’ να λύση το κυκλοφοριακό ?
    Βέβαια κανείς ( και από ότι φαίνετε ούτε ο σημερινός δήμαρχος ) γιατί αυτό θα στοίχιζε ψήφους, και κατά πάσα πιθανότητα και οικονομικούς χορηγούς για το πολιτικό τους μέλλον!
    Υπάρχουν σοβαρές λύσεις ( δακτύλιος, μόνα – ζυγά – κ.α.)
    Β) Δημοτική αστυνομία. Από τότε που δημιουργήθηκε έχει αναλάβει από τη Τροχαία, τη ρύθμιση κυκλοφορίας στη πόλη.
    Είναι θλιβερό να βλέπουμε, την ώρα που επικρατεί κυκλοφοριακό χάος, δυο-δυο τους δημοτικούς αστυνόμους να κάθονται σε σημεία κόμβους, αγνοώντας τι γίνετε λίγα μέτρα μακριά τους, είτε να τους βλέπουμε να διασχίζουν τους δρόμους κόβοντας κλήσεις σε παράνομα σταθμευμένα ΙΧ , αντί να προσπαθούν να αποτρέψουν τους οδηγούς να παρκάρουν παράνομα σε στροφές πεζοδρόμια
    Βέβαια εδώ μπορείτε να μου πείτε το …μάρκετινγκ της υπηρεσίας απαιτεί έσοδα!!!
    Γ) Διοίκηση & Σωματείο εργαζομένων ΡΟΔΑ. Γνωρίζοντας πολύ καλά της ανάγκες σε προσωπικό ( ειδικά οδηγούς ) που θα χρειαστεί το καλοκαίρι άφησαν τα πράγματα να κυλίσουν με αιτία τη λεπτομέρεια στο γράμμα του νόμου, με αποτέλεσμα μέσα στο Ιούνιο να ξεκινήσουν με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας, γύρω στους τριάντα ( 30 ) νέοι οδηγοί αντικαταστόντας το καινό από τις απολύσεις αντίστοιχων οδηγών με πολυετή εμπειρία στο ΡΟΔΑ.
    Έτσι, ας αφήσουμε λοιπόν στην ησυχία τους τους οδηγούς του ΡΟΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Tουλαχιστον κανονιστε εσεις οι οδηγοι οσο μπορειτε να ειστε στην ωρα σας...για να μην εχει και ο κοσμος προβλημα με την δουλεια του! Οσο για τα περι τεμπεληδων οδηγων..εγω προσωπικα δεν συμφωνω με αυτη την αποψη! Ολοι οι οδηγοι ειναι ανθρωποι του μοχθου και προσπαθουν για το καλυτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος3/6/11 10:56

    Ρε κοπριτες που κρινεται τους παντες ,κοιταξτε πρωτα τους εαυτους σας , τις δικες σας δουλειες αν ειστε σωστοι και αστε την εκ του ασφαλους και γεματη κακοηθεια κριτικι για τους αλλους! Οι συγκεκριμενοι οδηγοι του Ροδα ειναι σκληρα εραζομενοι ολη την ημερα στον δρομο ,κανουν και τον εισπρακτορα εχουν την ευθυνη εκατονταδων ανθρωπων και αντι να βγαλετε τον σκασμο και να δειτε αν ειστε σωστοι εσεις καθεστε και κακολογειτε τον καθε μεροκαματιαρη,ντροπη ΡΕ!
    ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΛΗΜΕΡΑ PLEASE ΟΧΙ GREEKLISH ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος3/6/11 15:39

    Ρε παιδιά αντί να βρίζεται αυτούς που μοχθούν για το ψωμάκι τους γιατί δεν απευθύνεστε στη Αγια τριάδα που έκανε τις επιλογές των φετινών προσλήψεων με το μεγάλο πρόεδρο και τη καραμέλα Α.Σ.Ε.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος3/6/11 17:01

    Μπραβο στους οδηγους που μιλανε επωνυμα!!!οσο για τους αλλους που κρυβονται απλα ντροπη τους!!!!!!!!μαλλον εχουν λερωμενη την φωλια τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος5/6/11 01:55

    Ακριβώς,εγώ απλά βλέπω ότι οι οδηγοί μιλήσανε με ονοματεπώνυμο ενώ εσείς κρύβεστε...Α μπράβο... από εδώ φαίνετε πόσο διπρόσωποι και καθυστερημένοι είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *