ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ στα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ".... Ετοίμαζαν δολοφονία του Καραμανλή

AΝΑΝΕΩΣΗ
Νέα στοιχεία στο defencenet. Σιγά σιγά σχηματίζεται το παζλ της απομάκρυνσης ενός πρωθυπουργού που δεν εξυπηρέτησε τα συμφέροντα...
των τραπεζιτών και απομακρύνθηκε 3 ΧΡΟΝΙΑ πρίν τη λήξη της θητείας του για να έρθει ο "σωτήρας" και να βάλει τη χώρα στο ΔΝΤ. Διαβάστε:

Ένα ενημερωτικό δελτίο της ΕΥΠ που αναφέρεται σε απόπειρα δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και η οποία αποτράπηκε κατόπιν επέμβασης της ρωσικής υπηρεσίας πληροφοριών δημοσιεύουν αύριο τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ. Σύμφωνα με το έγγραφο των Ρώσων ο Καραμανλής ήταν στόχος κύκλων που ήθελαν να “αναβάλουν ή να ματαιώσουν την ενεργειακή και αμυντική πολιτική του, η οποία προσανατολιζόταν προς τη Μόσχα".

Αναφέρονται στην υπογραφή των αγώγων Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και South Stream, αλλά και στην υπογραφή της διακρατικής σύμβασης για τα TOMΑ BMP-3HEL που είχε αποφασιστεί έξι μήνες ενωρίτερα.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα δημοσιεύει το περιοδικό επικαλούμενο το έγγραφο της FSB:

-Ομάδα της ρωσικής υπηρεσίας ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει επιχειρήσεις αντιπαρακολούθησης.


-Μεταξύ 20 και 25 Απριλίου 2008 η ομάδα αυτή ενεπλάκη με άτομα τα οποία παρακολουθούσαν τον πρώην πρωθυπουργό. Τα άτομα διέφυγαν αλλά στο όχημα που εγκατέλειψαν βρέθηκαν χάρτες με τις διαδρομές που ακολουθούσε ο Καραμανλής,πληροφορίες για τους άνδρες ασφαλείας του ,όπλα,κυάλια νυχτερινής οράσεως και εκρηκτικά!

-Το σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας όπως υποστήριζαν οι Ρώσοι περιελάμβανε τέσσερα σημεία:

1.Πολιτική αποσταθεροποίηση η οποία υποτίθεται επιτεύχθηκε με το Βατοπαίδι
2.Επιχειρηματική αποσταθεροποίηση που υλοποιήθηκε με την υποβάθμιση της οικονομίας .
3.Κοινωνική αποσταθεροποίηση με κοινωνικές αναταραχές και τρομοκρατικές ενέργειες
4.Προβλήματα στην εξωτερική πολιτική.

Παρόλα αυτά το ενημερωτικό δελτίο της ΕΥΠ επισημαίνει ότι η εγκυρότητα αυτών των πληροφοριών δεν μπορεί να ελεγχθεί και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται για σκόπιμη παραπληροφόρηση.

Να πούμε ότι η FSB είναι αρμόδια για την αντικατασκοπεία στην Ρωσία και όχι για επιχειρήσεις στο εξωτερικό. Η στρατιωτική υπηρεσία η GRU είναι αρμόδια για τέτοιες επιχειρήσεις όπως και άλλη μία υπηρεσία που αναλαμβάνει τις δύσκολες δουλειές...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

----------------------------------------------------------------------

Αρχική είδηση:

Πλήρης επιβεβαίωση της ανάρτησης που δημοσιέυσαμε πριν 3 ημέρες!
Εδώ η ανάρτηση.
"ΕΠΙΚΑΙΡΑ" αποκαλύπτουν άκρως απόρρητα έγγραφα...
του Σχεδίου "Πυθία Ι"...που είχε στόχο τη δολoφονία του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή.

To απόρρητο έγγραφο περιέχει αποσπάσματα Δελτίου Πληροφοριών που προέρχονται από Ρώσο Αξιωματούχο με φερόμενη πηγή προέλευσης την FSB (Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας).

«Ομάδα Εργασίας» δεκαεννέα (19) ατόμων της FSB, που δραστηριοποιούνταν από το Μάρτιο του 2008 στην Αττική, με αφορμή «απόπειρα τηλεφωνικής υποκλοπής» συνομιλιών που διαμείβονταν μεταξύ των κ.κ. Κ. Καραμανλή, V. Putin και G. Parvanov κατά την υπόψη περίοδο, διαπίστωσε και κατέγραψε γεγονότα που οδηγούν σε ενδείξεις για ενδεχόμενο σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή.

Όλο το άρθρο και τα άκρως απόρρητα έγγραφα στα "Επίκαιρα" που κυκλοφορούν, στο τεύχος 87, την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011.

peripatris.blogspot

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/6/11 11:12

    ,,,,αφου υποστηριζε τα εθνικα συμψεροντα...καλα να παθει....τελικα τον δολοφονησαμε εμεις πολιτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/6/11 11:20

    ποιος ο τουμπεκι ψιλοκομενος;εισαι κολημμενος και θεοστραβος δε βλεπεις ρε πως καταντησαμε;και μιλας ακομα για τον καρα-μαν -αλη;αν αυτος υποστηριζε εθνικα συμφεροντα εγω ειμαι ηρωας του 21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/6/11 13:21

    ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ(;) ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ

    ΓΑΠ, 4 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ: ΑΠΟ ΤΟ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΡΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΥΘΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ!

    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, 2 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ: ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΧΩΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!

    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, 3 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ: ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΝΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ (Ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ)!

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ, 3 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ: ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΙΗΣΕ ΤΗ ΝΥΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΘΕΣΕ ΘΕΜΑ ΓΚΡΙΖΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ YΦΙΣΤΑΤΑΙ (ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ)! "ΕΔΩΣΕ" ΣΤΕΓΝΑ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ΠΚΚ) ΚΑΘΗΣΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ (ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ, ΕΤΣΙ ΘΟΔΩΡΑΚΗ;;;).


    Η ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ (ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ) ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΤ'ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΣΤΗΝ ΤΡΙΕΘΝΗ ΚΛΠ,ΚΛΠ....

    ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΡΕΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΑΣ ΛΕΜΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/6/11 16:23

    Άχρηστος όντως ο καραμανλής αλλά μόλις πήγε να κάνει κάτι ξεφύγει λίγο απο την Δυτική Στρούγκα και μπήκε στο στόχαστρο. Δεν είναι τυχάιο που έκανε ό,τι μπορούσε για να χάσει τις εκλογές. Ήξερε πως κινδύνευε το τομάρι του. Τον Μεταξά οι Άγγλοι δεν τον έφαγαν για παράδειγμα; Όποιος πολιτικός τολμήσει να κάνει κάτι καλό για την Ελλάδα έστω και κατα λάθος τον τρώει το μαυρο φίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/6/11 18:32

    Προς ανιστόρητους. Ναι ήτανε Μπουχέσας, είχε κακούς συμβούλους ΑΛΛΑ δεν ήτανε προδότης όπως ο ΓΑΠ! Είπε όχι στην ένταξη στο ΝΑΤΟ στα Σκόπια, πήγε με τη Ρωσία, αγόρασε πολέμικό υλικό απο την ομόθρησκη Ρωσία και αυτό ήτανε η καταδίκη του!

    Μή λέμε ότι να ναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/6/11 13:34

    Και οι 2 τα ίδια σκατά είναι !

    Και οι 2 σπουδάσαν στο Αμέρικα !

    Και οι 2 είναι γόνοι Πολιτικών !

    Και οι 2 σημαίνουν Οικογενειοκρατία !

    Και οι 2 με τα κοματόσκυλα τους βύθισαν τη χώρα !

    Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/6/11 13:49

    Η ΜΑΦΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ NIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/6/11 15:19

    SYMAXIA ME ROSIA TORA.EINAI H MONH POY MPOREI PRAGMATIKA NA BOH8HSEI THN ELLADA,ENERGEIAKA ME THN TEXNOGNOSIA THS,OIKONOMIKA ME THN APOROFHSH OLON TON GEORGIKON MAS PROIONTON KAI TON ROSIKO TOYRISMO,K ALLA,STRATIOTIKA ME TA PIO SYGXRONA OPLA ALLA KAI MONADES ANTALLAKTIKON KAI EPISKEYON STHN ELLADA,OXI STYL NATO ME ELLEIPSEIS ANTALLAKTIKON KAI OPLON,KAI AS MH GELIOMASTE EXOYN OLO TO XRHMA TOY KOSMOY NA AGORASOYN OTI BGAZEI H ELLADA.EKSO APO TO NATO KAI THN EE.DOYLEVOYME GIA THN MERKEL KAI TON OBAMA TZAMPA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/6/11 20:33

    ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΠΑΠΑΤΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/6/11 12:41

    o karamanlis o uperaspisths tou laou!! FASISTOMOUTRA THS ND KOPSTE THN PROPAGANDA GIATI AN DEN UPHRXATE ESEIS DEN THA EIXAME FTASEI EDW POU MASTE!!! EXETE THN EUTHINH KAI MALISTA THN MEGALYTERH GT ESEIS KSERATE GIA THN KRISH PRWTOI AP OLOUS!!! SKASMOS KAI STIS VILLES SAS UPERASPISTES TOU LAOU!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/6/11 22:26

    12:41 Οσοι δεν ξέρουν τι γίνεται είναι επικύνδυνοι και θα έπρεπε να τους αφερείτε το δικαίωμα της ψήφου για να μήν μπορούν ανα ψηφίζουν κάτι ΑΝΙΔΕΟΙ Μαλάκες σαν κι εσένα για τους υπόλοιπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος18/6/11 01:45

    Ούτε Jefry / ΓΑΠ
    Ούτε Σουβλατζής / Playstation

    ..ας φάει και κάνας άλλος !

    2011 έχουμε ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *