ροή ειδήσεων

Πάγκαλος: "Νιώθω ταπεινωμένος" από τον αποκλεισμό της Βουλής!

Εξόχως ταπεινωμένος και εξοργισμένος ως Έλληνας πολίτης, για τη “φυγάδευση” των...

βουλευτών από τον Εθνικό Κήπο, το βράδυ της Τρίτης (31/05), δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, επιρρίπτοντας την ευθύνη “γι' αυτά που γίνονται” στους “οργανωτές”. “Αν κάτι θα βοηθούσε, θα ήταν η ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των βουλευτών”, δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως “η χθεσινή παραφυάδα πρέπει να αποδοκιμαστεί".

“Αλλιώς θα μπαίνουμε στη Βουλή ελεγχόμενοι από αυτούς που θα είναι στην πόρτα και θα επιτρέπουν την είσοδο σε όποιον βουλευτή τους αρέσει”, είπε.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ότι οι “αγανακτισμένοι” δεν έχουν εκπροσώπους για να του μεταφέρουν το κλίμα και ότι ο ίδιος συνομιλεί με πολλούς γνωστούς του.

Κατηγόρησε όσους προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν προηγούμενες δηλώσεις του, για να δημιουργήσουν προβλήματα με πρόσωπα και σημείωσε, ότι ένα αυθόρμητο και συμπαθές κίνημα, όπως αυτό, “ή θα αποκτήσει έναν πολιτικό στόχο ή θα αποσυντεθεί”.

Ακόμη, ο κ. Πάγκαλος κάλεσε τους δημοσιογράφους να σκεφθούν τι θα γινόταν, αν η κυβέρνηση έκλεινε τα γραφεία της και θα έπρεπε να αποφασίσει, για το τι θα γίνει η συνέλευση του Συντάγματος.

Υπενθυμίζεται, ότι το βράδυ της Τρίτης (31/05), ταυτόχρονα με τη διαδήλωση των “Αγανακτισμένων” στο Σύνταγμα, εντός του Κοινοβουλίου, διεξαγόταν συζήτηση στη Βουλή, σχετικά με το νομοσχέδιο του υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μ. Χρυσοχοϊδη για την αδειοδοτήση βιομηχανικών πάρκων.

Αρκετοί βουλευτές, “εγκλωβίστηκαν” στο κοινοβουλευτικό κτίριο, καθώς λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, όλες οι είσοδοι και οι έξοδοι που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου του Κοινοβουλίου και η κεντρική είσοδος επί της Βασιλίσσης Σοφίας, είχαν αποκλειστεί από διαδηλωτές.

Όσοι βουλευτές επιχείρησαν να φύγουν, αποδοκιμάστηκαν και επέστρεψαν στο κτίριο, μέχρις ότου οι υπηρεσίες Ασφαλείας αποφάσισαν να τους φυγαδεύσουν μέσω του Εθνικού Κήπου.

cosmo.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/6/11 01:22

    Σε λιγο θα πρεπει να το σκεφτονται αρκετα για να πανε στη Βουλη οι αλητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/6/11 01:24

    Ταπεινωμενοι επρεπε να νιωθατε οταν ξεγτιλιζατε τη χωρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/6/11 01:57

    ταπεινωμένοι πρέπει να νιώθετε καθημερινά όταν στη βουλή, αλλά και εκτός αυτής, υποθάλπονται εγκληματίες οικονομικών εγκλημάτων, εις βάρος της πατρίδας που υπηρετείτε, .. αλλά αντί να τους καταδικάσετε , διεξάγετε δικονομίες (test
    φοιτητών- νομικών σχολών)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/6/11 02:24

    re athlio ipokeimeno tapeinomenos tha eprepe na niotheis gia sena kai tous omoiou sou!!!!!alla auto gia sena einai anekdoto!!!! poios exase tin tsipa, to filotimo kai tin aksioprepeia gia na tin breite eseis?????????? mas ipothikeusate tin xora mas kai tin zoi mas kai exete kai to thrasos na mas xaraktirizete!!! na mas euxaristisete prepei pou akoma den sas exoume parei sto katopi!! alla min anisixite!! erxete h ora!! nixta tha figete!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/6/11 05:01

    Εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω...Πως ενα γουρουνι παει στη Βουλη? Η θεση του ειναι σε χοιροστασια! Ειναι καταντια να εχει αυτη η χωρα Αντιπροεδρο ενα Γουρουνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/6/11 08:29

    Ουτε η ταπείνωση ούτε η αγανάκτιση είναι αρκετή ώστε να μειωθεί το δημόσιο χρέος κύριε Πάγκαλε.Δοκιμάστε κάτι αλλο πιο αποτελεσματικό .
    Ενας ανώνυμος σκεπτόμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/6/11 11:51

    Εμείς τι πρέπει να νοιώθουμε ρε παχύδερμο?

    Τόσο καιρό μας δουλεύεται κανονικά λες και ζούμε μια άλλη εποχή φεουδαρχών.
    Πόσο νομίζετε εκεί στην βουλή ότι θα την βγάζετε καθαρή?
    Τι νομίζετε ότι θα κάνω όταν πλέον τα παιδιά μου πεινάνε και δεν έχω σπίτι να μείνω γιατί θα με πετάξουν έξω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/6/11 12:31

    Καμια επαφή πια με την πραγματικότητα δεν έχουν τα πουτανόπαιδα!@ Ζητάνε απο τον κόσμο να συμπεριφέρεται κόσμια την ώρα που οι ίδιοι πέρνουν μέτρα εξόντωσης του Λαού και ξεπουλήματος της χώρας! Ουστ ρε κοπρίτες, θα πάρετε αυτο που σας αξίζει σύντομα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/6/11 13:42

    Βρε άι σιχτίρ από εδω που νιώθεις ταπεινωμένος και εξοργισμένος ως Έλληνας πολίτης καθίκι,όταν τρώγατε με εκατό μασέλες τα δανεικά τι ένιωθες; Ξεπουλάτε την χώρα μας,την ελευθερία μας και την αξιοπρέπειά μας και έχετε μούτρα να κάνετε και δηλώσεις...στην πυράάά να καθαρίσει ο τόπος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/6/11 14:52

    κάντε οικονομία στο σάλιο σας για τον προδότη Κουσουρνά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/6/11 15:30

    Χοντρομπαλά και εμείς νιώθουμε ταπεινωμένοι που μας κυβερνάτε με το ζόρι με το 20% κάθε που έχουμε εκλογές !

    Χοντρομπαλά και εμείς νιώθουμε ταπεινωμένοι που μας έχετε κάτσει στο σβέρκο ισόβιοι βουλευτές ορισμένοι και δεν το κουνάτε απο εκεί παρα μόνο όταν έχετε πια φάει πολυ πολυ καλά απ τα λεφτά μας !

    Χοντρομπαλά και εμείς νιώθουμε ταπεινωμένοι όταν λές ότι "μαζι τα φάγαμε" ενώ η κοιλάρα σου δείχνει το αντίθετο !

    Χοντρομπαλά και εμείς νιώθουμε ταπεινωμένοι του αλλάζατε τον εκλογικό νόμο ΠΑΣΟΚ & ΝΔ κάθε λίγο και λιγάκι και τον ράβετε στα μέτρα σας ώστε να βγαίνετε ακόμα - ποιος ξέρει αύριο - και με το 15% και να μας κυβερνάτε "δημοκρατικά" !

    Χοντρομπαλά και εμείς νιώθουμε εξαιρετικά ταπεινωμένοι που τα κανάλια σας υποστηρίζουν και δυσφημούν τα αυθόρμητα κινήματα των πολιτών, τους η τηλεόραση και οι εφημερίδες είναι διαπλεκόμενα φερέφωνα σας, λαμόγια !

    ΤΡΟΜΠΑ.. και μιλάς ακόμα
    ο Χριστοφοράκος στη Γερμανία ελεύθερος και ωραίος, ο Άκης αθώως και καραμπουζουκλής, ο Εφρέμ ανέγγιχτος... η Ντόρα κάνει νέο κόμμα ωσάν παρθένος Μαρία...

    ΧΕΣΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΤΡΟΜΠΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/6/11 16:47

    ΟΤΑΝ ΣΕ ΓΑΜΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΜΕΝΟΣ.......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *