ροή ειδήσεων

Σκηνικό κατάρρευσης.....

Ραγδαίες και δραματικές οι ώρες στο ΠΑΣΟΚ, με τον πρωθυπουργό να μεταβαίνει εκτάκτως... στη Βουλή προκειμένου να συγκληθεί το απόγευμα η Κοινοβουλευτική Ομάδα.Την άμεση σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ζήτησε η Βάσω Παπανδρέου. Ερωτηθείσα για το εάν θα τεθεί ζήτημα ηγεσίας είπε πως «θα συζητηθούν τα πάντα».

Να μην εξελιχθεί σε κρίση Δημοκρατίας η κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ.

Νωρίτερα, την παραίτησή τους από βουλευτές υπέβαλαν ο Έκτορας Νασιώκας (βουλευτής Λάρισας) και ο Γιώργος Φλωρίδης (βουλευτής Κιλκίς), ενώ επίκεινται επιστολές αμφισβήτησης από άλλους βουλευτές. «Είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω για να ανατραπεί το αδιέξοδο πολιτικό καθεστώς» είπε μεταξύ άλλων από το βήμα της Βουλής ο κ. Νασιώκας, ενώ στην επιστολή παραίτησής του ο κ. Φλωρίδης ασκεί και αυτός σκληρή κριτική στην κυβερνητική πολιτική σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «αντί του εθνικού συναγερμού επικράτησε η επιλογή της κομματικής προσποίησης, των πολιτικών προφάσεων, των υστερόβουλων υπολογισμών και των στενοκομματικών πιέσεων».

«Σ' αυτή την τραγική περίσταση πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι» είπε στη Βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Η χώρα παραδίδεται στο χάος. Υπάρχει έλλειμμα στη διακυβέρνηση του τόπου... καλώ τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ να αναλάβουν πρωτοβουλίες» δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Λιντζέρης και πρόσθεσε: «Θα τεθούν τα θέματα στην ΚΟ και από κει και πέρα οι αιρετοί ας αποφασίσουν.

Η κοινοβουλευτική δύναμη πάντως του ΠΑΣΟΚ παραμένει στους 155 βουλευτές, καθώς οι κκ Νασιώκας και Φλωρίδης δεν ανεξαρτητοποιούνται.

Κύκλοι του Μαξίμου αναφέρουν ότι ο ανασχηματισμός δεν επηρεάζεται από τις παραιτήσεις των βουλευτών και θα ανακοινωθεί κανονικά.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του πρωθυπουργού.
skai.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/6/11 14:44

    Ο πιο επικίνδυνος Πρωθυπουργός που πέρασε ποτέ από αυτό τον τόπο, ο άνθρωπος που λειτουργεί ως εκπρόσωπος της Τρόϊκας και της Λέσχης Bilderberg, αυτός που γράφει στα παλιά του παπούτσια τη θέληση του λαού να εγκαταλείψει την εξουσία, παίζει το τελευταίο χαρτί και....
    ζητεί ψήφο εμπιστοσύνης από τους βουλευτές του!!!
    Ζητεί ψήφο εμπιστοσύνης, ώστε περάσει αμέσως μετά το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, το οποίο συνοδεύει το περίφημο Μνημόνιο Νο2 και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας!!!
    Από χθες το πρωί ο Παπανδρέου έπαιξε τη νέα μπλόφα συναίνεσης, πήγε στον Πρόεδρο Δημοκρατίας για να πει βλακείες και κατόπιν άρχισε νέες συζητήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς, προσπαθώντας να παγιδεύσει όποιον μπορούσε. Και κυρίως τον Σαμαρά, εμφανιζόμενος πρόθυμος να δώσει την πρωθυπουργική του καρέκλα σε πρόσωπο κοινής αποδοχής!!! Το οποίο όμως τι θα έκανε; Θα ακολουθούσε την ίδια πολιτική του Μνημονίου!
    Τελικά απέρριψε την πρόταση περί νέου, κοινής αποδοχής Πρωθυπουργού και πάει στην βουλή να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης!

    Προφανώς ο Παπανδρέου πήρε εντολή από την Τρόϊκα ότι "με σένα μπορούμε να συνεννοηθούμε, να μείνεις εσύ Πρωθυπουργός" και γι' αυτό ο ΓΑΠ κάνει για μια φορά άνω κάτω την Ελλάδα, θέλοντας να μείνει γαντζωμένος στην εξουσία!

    Ο πιο επικίνδυνος-καταστροφικός για την χώρα Πρωθυπουργός!
    Καλούνται οι βουλευτές να τον ρίξουν από την εξουσία για να μπορέσει ο τόπος να βρει μια διέξοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/6/11 14:47

    Κουσουρνά εβραιομασόνε αντίχριστε, ήρθες για να καταστρέψεις το νησί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/6/11 18:40

    Παρακολουθω την απευθειας ομιλια του Προδοτη Πρωθυπουργου μας! Στις πρωτες σειρες καθετε και καμαρωνει ο Νικητιαδης και χειροκροτει την καθε μαλακια που πεταει ο προδοτης!! Το Σαββατο θα ειναι στο Rodos Palace....Να παμει κι εμεις να τον χειροκροτησουμε με γιαουρτια και πετρες το Λαμογιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/6/11 19:20

    Aλλη μια ομιλια,με τα ιδια συνθηματα,τα ψεματα,να μιλαει για τις μεγαλες αλλαγες....πεινα,ανεργια,δυστυχια του λαου,αυτο εννοει,μιλαει για το τι αισθανεται σημερα ο πολιτης...απο που ξερει τι αισθανεται ο πολιτης?
    Μιλαει για παλη,με τις δυναμεις τους...δυναμικα(σικ)ωστε να παιξει η Ελλαδα τον ρολο της...


    Μιλαει για ιδιοτελειεα των οικων αξιολογησης,τα παραγωγα,τους ιδιωτικους παραδεισους....συγνωμη αυτο ειχε να πει μεσα σε οσα συνεβησαν?
    Αλλα ντ'αλλα της Παρασκευης το γαλα,αμηχανια και λαθη της ευρωπαικης ενωσης στον τροπο που χειριστηκαν την κριση....ενω αυτος τα εκανε ολα σωστα....μιλησε και με την Μερκελ για την διαπραγματευση,για ενα νεο προγραμμα δανειοδοτησης που θα ειναι μαμουθ,για την συλλογικη διαχειριση του χρεους.

    Σημαντικες επιτυχιες.....???της κυβερνησηςπαλι μπαρουφες και "λεφτα υπαρχουν"αλλαγες επωδυνες στην χωρα..οπως τα λεει τα γραφω αραγε καταλαβαινουν οι απο κατω τι λεει?
    Δεν σημαινει οτι εκλεισε η συμφωνια,δυσκολη διαπραγματευση,κρισιμες μερες,κατι αλλα ντ αλλα παλι,ελληνικα μιλαει?
    Η λυση η σωστη η προστυχη,ο Σαρκοζυ σημερα διαβαζει την δηλωση του...ολοι δηλωσεις για τον Γαπ εκαναν?

    Αλλη γλωσσα μιλαει,ενοτητα και οχι εθνικες φιλονικιες,αισθημα ευθυνης και πνευμα συμβιβασμου,μπα αλλη γλωσσσα μιλαει,παλι απειλει για κατι ...οχι αυτος ο Σαρκοζυ.
    Να σταθουμε στο υψος των περιστασεων να δουλεψουμε ενωμενοι,τις φουρτουνες...φιλοι και φιλες,απαντηση μας ειναι η σταθεροτητα,του προγραμματος μας των στοχων μας.

    Τιποτα για χθες θα πει?Παραιτηθηκε η οχι?

    Αλλαγες που στηριζουν τις δικες μας δυναμεις,του βαθους,σε αδικο συστημα,πολλοι δεν θα επρεπε να πληρωνουνε για τα λαθη του παρελθοντος.

    Καλα ξερει τι εχει γινει σημερα?

    Χειροκροτημα,
    Ξερει το κοστος,τον πονο,τις δυσκολιες του καθε βουλευτη,κρατα με να σε κρατω ν'ανεβουμε το βουνο.
    Χειροκροτημα.

    Εθνικη προσπαθεια,αλλα ντ΄αλλα παλι,μικροκομματικα παιχνιδια,εθνικη συννενοηση,περιθωρια που προσπαθησε να εξαντλησει για την ευρυτερη ενοτητα για το καλο του τοπου.
    Εγγυηση,διαπραγματευτικη δυναμη .....κοινοβουλια αλλων χωρων....να παραιτηθω εγω αφου δεν παραιτειτε εκεινος?

    Και παλι αλλα ντ' αλλα,προτεινε εθνικη συννενοηση,προτεινε συνδιαπραγματευση,νεα συμφωνια,νεο δανειο,νεες μαλακιες,μαμουθ,αλλαγες που απαιτουν οι πολιτες,για εκλογικο νομο,αυτα απαιτουν οι πολιτες?
    Δεν το ηξερα.....κι αλλη διαφανεια...ωχ!!!
    Αποκρατικοποιησεις και λοιπα και λοιπα,αναθεωρηση του συνταγματος,σχεδιο αλλαγης στην δικαιοσυνη που νοσει....ενω η πολιτικη ειναι υγιης.
    Και δημοψηφισμα ....ωραια,δεσμευση,αλλαγες,νεα συμφωνια,,,κατι αλλα ντ αλλα παλι,προτεραιοτητες,επισπευση εσπα,προεκλογικο λογο βγαζει?

    Ας φαω κατι,α οχι τωρα μιλαει για τους ανεργους και τα κατωτερα στρωματα,media strom,ideal strom,και αλλα.
    Ξερει που βρισκεται?
    Μιλαει για φοροδιαφυγη,πιαστε πρωτα οσους φοροδιαφευγουν και μετα μιλας.
    Ειπε οτι βαζει το συμφερον της χωρας πανω απο καθε αλλο...κατι πινει σιγουρα.
    Τωρα κατηγορει την αντιπολιτευση οτι εβαλε ορους που δεν μπορουν να γινουν δεκτοι,κι αλλα ντ'αλλα..θα υπηρετει την προσπαθεια εθνικης συννενοησης....
    Πως?

    Εχει μαθει να δινει μαχες για την πατριδα....ποτε καλε και δεν το μαθαμε?

    Σχηματιζει νεα κυβερνηση,και θελει ψηφο εμπιστοσυνης απο την βουλη,τωρα γλυφει την παλια κυβερνηση οτι εχει κανει αθλο.....γελια ...απο μενα οκ!!!

    Αυτοκριτικη,θελει εσωτερικη συζητηση,που εισαι καλε να σε βρουμε και να στα συζητησουμε?
    Καλα σταματαω εδω διοτι ειναι γελοιο το θεαμα και το ακροαμα.

    Αυτος ζει σε αλλο πλανητη,αλλη γη,αλλη παγκοσμιοποιηση.
    Να τον εχουν...

    Να τον χαιρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *