ροή ειδήσεων

" ΣΣΣΣΣ.... Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τη Ρόδο "


Η Ρόδος φαίνεται αποκοιμήθηκε αυτή την Κυριακή...Τι μπορεί να έφταιγε? Δεν το γνώριζαν; Κουράστηκαν;
Ξύπνα Ρόδος!!! Δεν το κάνεις για κανέναν άλλον....
παρά μόνο για σένα!!! Για σένα...για τα παιδιά σου...για ένα καλύτερο μέλλον.
Δεν κατεβαίνουμε στους δρόμους γιατί μας παρακίνησαν κάποιοι...Δεν χρειαζόμαστε κανέναν να μας παρακινήσει. Η οργή μας και η αγανάκτηση μας...είναι τα πόδια μας...και η ελπίδα μας για μία καλύτερη ζωή... ο οδηγός μας.

Δεν χρειάζεται να υπογράψουμε κανένα χαρτί. Το χαρτί είμαστε εμείς...ξεχυμένοι μες τους δρόμους. Τα αιτήματα μας τα γνωρίζουν. Είναι γραμμένα στα πρόσωπά όλων όσων στέκονται εκεί και διαμαρτύρονται σιωπηλά. Γιατί κάποιοι στέκονται
ακόμα εκεί...πέρα από κομματικές πεποιθήσεις και συμφέροντα. Ο παρανομαστής είναι ένας και κοινός... Θέλουμε μία καλύτερη ζωή για εμάς και τα παιδιά μας!
Και αν δεν γίνει τίποτα ...δεν πειράζει. Τουλάχιστον θα μπορείς να πεις...ότι η Ρόδος προσπάθησε...έμεινε ξύπνια και όχι αμέτοχη στην οικονομική κρίση που ταλανίζει την εποχή μας!

trypofrakths.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/6/11 01:47

    distixos kataferame se panellinia protia na kseftilisoyme thn sygkentrosh ton aganaktismenon.
    Pos ? Me ta noumera pou vgikan na vgaloyn logo ...panta tha yparxoyn lamogia poy theloyn na ekmetaleytoyn ta panta kai o kosmos kseneronei.

    eseis ti lete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/6/11 01:52

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΟΔΙΤΕΣ...ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ,,,,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ Η ΣΥΓΚΕΝΡΩΣΗ,ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΝΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,,ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΙΑΚΗ.ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΕΝΕ ΚΟΣΜΟ ΗΤΑΝ Η ΣΗΜΑΙΑ ΠΟ ΕΓΡΑΦΕ ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!ΚΑΠΙΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,,,ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ,ΞΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!ΕΡΩΤΗΣΗ...ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ????ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΡΟΔΙΤΙΣΣΑ,ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ,ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/6/11 09:34

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ!!! ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ... ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΣΩΣΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/6/11 09:37

    Μη λέτε μαλακίες ρε οταν δεν ξέρετε!
    Καμία Προβοκάτσια δεν έλαβε χώρα, τον κόσμο τον διασπάτε εσείς με τις ΔΗΘΕΝ συνομωσιολογίες!!!
    Ητανε μια ανοιχτή συγκέντρωση για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Σε αυτούς φυσικά περιλαμβάνονται και αριστεροί και δεξιοι και οτιδήποτε άλλο, πολίτες δεν είναι και αυτοι; Φυσικά υπάρχουν επιμέρους διαφωνίες ΑΛΛΑ σε αυτη τη χρονική στιγμή πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ για να διώξουμε τους Προδότες!!!!! Αυτός δεν είναι ενας κοινός στόχος;;;;;; ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ;

    Ναι μιλήσαν και κάποιοι οι οποιίοι δεν έπρεπε! Θα έπρεπε όμως να έχουν την τσίπα να καταλάβουν απο μόνοι τους ΔΕΝ θα έπρεπε να ανέβουν στο βήμα! Πόσοι απο εσάς ήσασταν εκεί; ΔΕΝ συγκινηθήκατε οταν μίλησαν τα μικρά παιδία που με τόσο ωραίο τρόπο μίλησαν για την πατρίδα τους και την κατασταση που επικρατεί; ΓΙΑΤΙ μένεται στα 2-3 κομματόσκυλα που πήραν το λόγο και όντως ξενέρωσε ο κόσμος;;;

    Αυτό σημαίνει οτι πρέπει να τα παρατήσουμε και να μήν ξανακατέβουμε;;; Να παίξουμε δηλ. το παιχνίδι τους και να μας διασπάσουν;

    ΟΧΙ λοιπόν, αφήστε τις δικαιολογίες και κατεβείτε στην επόμενη διαδήλωση!

    Η ιστορία γράφετε τώρα και ΔΕΝ γράφετε απο τον καναπε.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/6/11 10:38

    Μην μπερδεύεις το εθνικό μας σύμβολο με ένα από τα σύμβολα της Χρυσής Αυγής...Επίσημη σημαία του κράτους μας είναι η γαλανόλευκη με τις 9 ρίγες, μόνο αυτή η σημαία πρέπει να κυματίζει στις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων...Λοιπόν η τεράστια σημαία με το ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ γραμμένο επάνω δεν χρειάζεται να εμφανιστεί ξανά στην συγκέντρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/6/11 10:56

    Δεν γινεται να κατεβαινουμε και να μιλανε εκπροσωποι του ΣΥΡΙΖΑ καθε φορα....Ως εδω!!!

    Θα το σκεφτω πολυ αν θα ξανακατεβω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/6/11 11:09

    Ξέρετε δεν ήμαστε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι στη Ρόδο το μεγαλύτερο ποσοστό πολιτών απασχολείτε με των τουρισμό για να ταΐσει την οικογένεια του δεν μπορεί να χάνει τα λίγα μεροκάματα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/6/11 11:53

    11.09 Φίλε έχεις δικιο! Αν δεν κατέβεις όμως τώρα είναι πολύ αμφίβολο αν έχεις μεροκάματο συντομα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/6/11 12:49

    παιδιά δουλειά θέλει όχι πορείες ,αργίες και μαλακίες αυτά μας φέρανε εδώ που μας φέρανε!!!να βγουν όλοι αυτοί οι δημόσιοι και δημοτικοί υπάλληλοι από το λήθαργο και τα γραφεία που κάθονται και να προσφέρουν όχι να κάθονται και να βγαίνουν σε πορείες όταν κουνιούνται οι καρέκλες τους φτάνει πια !!!!! κάντε μια βόλτα στο Μαντράκι και δείτε το χάλι μας ντρέπεσαι να κοιτάξεις κάτω από τη βρομιά και τα ξερόχορτα στα πάρκα και στο κάστρο είμαστε μια βρόμικη πόλη και θέλουμε και τουρίστες !!! τι να τους δείξουμε αυτά που καταστρέφουμε κάθε μέρα, τον ιστορικό μας πλούτο! καθάριζαν οι εθελοντές τα πάρκα σαν κορόιδα και που ήταν η συμμέτοχη του δήμου α!! σας παρακαλώ να μην χάσουν τη κυριακή τους!!! οι μαζώξεις μας μαράνανε ρε βάλτε μυαλό μονοί είμαστε φιλάμε το σπίτι μας θα το χάσουμε! και αν το χάσουμε τέλος ! (θέλω να δω σημαιάκια πάλι στις εκλογές από του βολεμένους , αυτοί είμαστε δυστυχώς ρεμάλια , βαρεμένοι κοπρίτες χαραμοφάηδες και φταίνε όλοι οι άλλοι έκτος από εμάς!!!! κάλα να περάσετε στο μαντράκι φάτε και κανένα σουβλάκι άστε εμάς να δουλέψουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος16/6/11 14:52

    16/6/11 12:49 Αντε παλι η ιδια καραμελα.Οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι τεμπεληδες και οι ιδιωτικοι προκομενοι.
    Ναι οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι υπεραριθμοι,αλλοι δουλευουν αλλοι τεμπελιαζουν,αλλα μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο καζανι.
    Το οτι εναι βρωμικοι οι δρομοι απ τα σκουπιδια φταιμε και μεις που τα πεταμε κατω.
    Προσωπικα εχω δει δρομο να καθαριζετε απο σκουπιδια και την αλλη μερα να ειναι παλι χαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος16/6/11 18:36

    Λοιπον κυριες και κυριοι αγανακτισμενοι ροδοθ = τελος . Δεν επιτρεπεται να βλεπουμε τους συριζαγανακτισμενους ροδου να μιλανε ! Δεν γινεται οπου τους δοθει αφορμη και μικροφωνο να πεταγοντε ποτε αυτοι αυτοι ποτε οι ανεγκεφαλοι του παμε τα βοδια και αρχιζουν τις βλακειες . πραγματικα βοδια ειδικα του παμε μισο μεροκαματο δεν εχουν κανει ποτε στη ζωη τους ... δεν ξερουν ενα ποτηρι νερο να βαλουν χωρις να το ριξουν τα ζωα που μιλανε και για εργασιακα δικαιωματα φταινε οι πατεραδες τους που δεν τα πιανουν με τις κλωτσιες ουστ...ψευτοσινδικαλιστες του κωλου εργατικο κεντρο πορνειο κανονικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος16/6/11 19:20

    ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ,ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ,ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΕΔΩΣΑΝ ΡΗΤΗ ΕΝΤΟΛΗ,ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΡΕΛΕΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΤΑΓΕΣ,ΤΡΕΛΕΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΟΓΟΥΣ,ΜΑΣ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΗΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ,ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ....ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΡΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ,ΑΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος16/6/11 19:32

    ΣΕΒΑΣΤΕΊΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ.ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ,ΤΑΡΑΧΕΣ.ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΥΘΗΜΗΤΟΙ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΡΟΔΙΑΚΗ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,,,ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος16/6/11 19:44

    Ωπα ρε (16/6/11 19:32). Εχει και αλλο παιδι η μανα σου με την ιδια λογικη? Στην γ@μημενη δημοκρατια που υποστηριζετε οοοολοι εσεις οι δηθεν αριστεροι δεν εχει δικαιωμα καποιος να φερει την σημαια της πατριδας του στην ιδια του την χωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος16/6/11 20:03

    αμα γνωριζατε εστω και λιγο ιστορια της ροδου δεν θα σας πειραζε οτι καποιος εγραψε σε καθαρα αρχαια ελληνικα τιν προσμονη του σε κατι καλο για την ροδο αλλα μαλλον καποιοι βγαζουν καντυλες μονο και μονο σε κατι αμυγες ελληνικο γιατι πολυ απλα δεν νιωθουν ελληνες αλλα νιωθουν την παγκοσμιοποιηση των αριστερων που τιποτε αλλο δεν ειναι παρα η παγκοσμοιοποιηση των καπιταλιστων με αλλη κουκουλα το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ η συνεχεια στο επομενο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος16/6/11 20:13

    Μάλλον δοθήκαν όλες οι απαντησεις για τη μη συμετοχή του κόσμου. Γενικώς επικρατεί μια διχόνια μεταξύ του κόσμου. Οι μεν τους βρωμάνε οι δε. Όλοι ανήκουνε κάπου και όλοι βλέπουνε τα συμφέροντα τους και αρχίζουνε και κατηγορούνε ο ένας τον άλλο αντί να δούνε ότι αυτοί που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση είναι όλοι από πάνω μας και είναι 300. Μας ακούνε και γελάνε. Αυτά συμβαίνουν σε διχασμένες κοινωνίες όπου υπάρχουν δεκάδες κόματα. Διαίρει και βασίλευε. Παλιά πρακτική των εβραίων οι οποίοι κυβερνάνε τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος17/6/11 03:23

    Αυτή η σημαία με το συγκεκριμένο σύνθημα είναι σύμβολο της Χρυσής Αυγής. Όποιος έχει βγει λίγο εκτός Ρόδου και τα έχει παρακολουθήσει τα γνωρίζει αυτά.

    Μη μου πείτε ότι εμφανίστηκαν ξαφνικά 2 άτομα με μια σημαία 10-15 τετραγωνικά μέτρα με το σύνθημα αυτό. Μήπως ήταν τίποτα σαν αυτές τις "ομάδες αγανακτισμένων πολιτών" που περιπολούν στην Αθήνα και δέρνουν κόσμο μόνο κ μόνο επειδή έχει πιο σκούρο δέρμα;

    Ουστ φασίστες. Άλλο μια σημαία που θα πάρει κάποιος μαζι του και άλλο αυτά τα οργανωμένα. Είναι οι ίδιοι που υπερασπίζονται αυτή την κίνηση τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος17/6/11 03:26

    den tha vgoume stous dromous...komatoskila.
    tha vgoume opote theloume emis....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος17/6/11 10:47

    Χατζημαρκοι(ΝΔ) και Συριζαιοι καταστρεφετε αυτη την κινηση των πολιτων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος17/6/11 15:51

    σκοθπιδια??? an eimaste mages να οργανωθουμε εμεις ολοι 89.000 η εκατο χιλιαδες ποσοι ειμαστε, να καθαριζουμε μονοι μας. αν αγαπαμε το νησι μας ετσι πρεπει να κανουμε..τοσο καιρο ειχαμε καθαριστριες, τωρα που δεν υπαρχουν λεφτα δηλαδη τι πρεπει να κανουμε? δεν πρεπει μονοι μας να αναλαβουμε διαφορα πραγματα για το καλο των παιδιων μας και του τοπου μας??? ειναι δυσκολο δηλαδη μια παρεα εκει που καθεται και δεν ξερει τι να κανει, να παει μια φορα σε ενα παρκακι να καθαρισουν απο μονοι τους?? το καραβι βουλιαζει και μεις παρακολουθουμε και ριχνουμε ευθυνες μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *