ροή ειδήσεων

Θαλάσσια αθλήματα... με δόλωμα το Ενυδρείο

Επιτήδειος αφαίρεσε την πινακίδα που ενημερώνει για το Ενυδρείο...
και τοποθέτησε αυτοσχέδια για να προβάλει ιδιωτική επιχείρηση θαλασσίων αθλημάτων.
Το κενό στο πάνω μέρος μαρτυρά την πονηριά...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/6/11 14:52

    ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΕΠΙΤΗΔΙΟΣ? ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΘ ΕΧΕΙ ΤΑ WATER SPOR ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ! ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/6/11 15:02

    Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΙΓΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/6/11 15:29

    Kala OLA den einai SOWARA ? Ochi to ena oute to allo ? Aftes i poles mikres parawaseis mas echune katastrepsi , o kathenas kanei OTI thelei. Kanenas den sewete ton NIMO, kathenas den sewete ton sinanthropo tous , i dimosies ypirisies den litourgisane pote opote theloune efarmozoune ton Nomo , opote theloune kanoune ta strawa matia, oi ypaliloi tou dimou , opote theloune doulewoune kata ta alla gemizoune en oras ipirisias tis kafeteries , skoupidia kai agriochorta pantou , kai tis tous niazei AFOU den zoune apo ton Tourismo , giati na endiaferthoune ston Tomea tou tourismou sta Tetia tous tous endiaferei ean erthei Tourismos i ochi.

    Wre Tora pou tha sas steili polous i Troika sta spitia sas , na doume ti tha kanete, kai afti pou tha minoune tha sas kopsoune ta panta opote den tha exete perisema gia tis kafeteries, alla kai kati alo kala echi i Troika, opios den antapodidi, diladi opios den doulewei sta SPITAKIA sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/6/11 16:32

    15:02 ...Ναι ρε ανετε το ενα σου ξυνιζει το αλλο σου βρωμαει...το ιδιο θα κανει και ο αλλος που εχει πιο εκει το ιδιο προιον...θα κατεδαφισουν ολες τις ταμπελς και θα κανουν το ιδιο και τα εστιατορια και τα μπαρακια ολοι!! θα κανουν και στα φαναρια το ιδιο θα βαλουν δικα τους που θα δειχνει οταν αναβει το πρασινο το μαγαζι τους! Κοπριτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/6/11 17:07

    ΑΣ ΡΙΞΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.
    ΚΟΠΡΗΤΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ. ΤΕΜΠΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΕΤΣΙ.ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΤΟ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟ BLOG ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΑΜΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ.ΡΕ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ.ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΖΩΟ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΠΟΥΘΕΝΑ?
    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΛΩΡΟ.ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΝΤΡΑΣ...ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/6/11 18:14

    17:07...ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΣΕ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΒΡΙΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ..ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ...ΑΝ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΑΠΟ ΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙΣ ΟΛΑ.. ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ....ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΕΓΩ Ο ΑΝΕΤΟΣ ΘΕΛΩ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΤΗς ΓΕΙΤΩΝΙΑΣ? ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/6/11 18:29

    ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΓΑΒΡΙΛΟΣ ... ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ..ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ . ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ . ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ . ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΟΝΟΥΝ ΤΙ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ . ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΡΟΣΤΗΜΟ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ Η ΕΥΘΥΝΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/6/11 18:37

    18:29 ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ..ΑΥΤΟ ΕΞΗΓΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΛΕΕΙ ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ..ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ! ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ! ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ! ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΣΩΣΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/6/11 13:12

    RE PAIDIA AS EIMASTE OLOI OI ROUFIANOI MIA GROTHIA!! ME TO NA TSAKONOMASTE METAKSI MAS TO MONO POY KERDIZOUME EINAI NA MAS DIAFEYGOYN TA THEMATA!! EKSALOU OLOI OI TSATSOI TO IDIO EIMASTE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/6/11 13:13

    A KAI KSEHASA O KIORIOS GAYRILOS EINAI POLLI KALO PAIDI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *