ροή ειδήσεων

Νέα μόδα στους κάδους στο Μανδράκι

Πάνω που θα δίναμε συγχαρητήρια για την έμπνευση να βάζουν πράσινες σακούλες στους πράσινους κάδους...
επανήλθε η μόδα από την Μεσαιωνική πόλη με τις σακούλες έξω από τους κάδους!
Αυτή η υπηρεσία καθαριότητας, εκτός ότι μας εκθέτει διεθνώς... έχει βαλθεί να μας τρελάνει κιόλας!


Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/6/11 13:38

    prepei o dimos na kanei seminaria stous upalilous kathariotitas.kai p.x.sto xorio mou Laxania o proin dimarxos eixe topothetisei tous kadous,mesa se ena euparousiasto plegma apo siderenious solines.vamenous kitrinous kai denoun oraia me mia xondri alisida ,gia na min tous parei o aeras ,giati einai dipla ston kentriko dromo tou xoriou. oi ipaliloi tou dimou erxonte gia na tous adiasoun ,kai meta tous afinoun opos opos dixos na klisoun ta kapakia kai dixos na topothetisoun tin alisida ,les kai viazonte na figoun min xasoun to aeroplano.feronte les kai einai dianoitika kathisterimenoi.gia auto o dimos prepei na tous kanei seminaria.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/6/11 15:08

    gia na tsimpane kati kai ta adespota re paidia!mualo 8elei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/6/11 17:58

    SEMINARIA 8ELETE OLOI:1)TA KAPAKIA TA AFINOUN ANOIXTA GIATI TIN EPOMENI MERA 8A VROUNE TA SKOUPIDIA EKSW.2)VIAZONTE NA FIGOUN GIATI AN EISTE APO PISW APO APORIMATOFORO TO MIALO SAS EINE POS 8A ARXISETE NA TSAMPOUNATE SAN TOUS M.....S.3)FERONTE SAN KA8ISTERIMENOI GIATI NOMIZETE OTI EINE APO ALLO PLANITI .DEN EXOUN KATALAVEI AKOMA GIATI SAS KA8ARIZOUNE KE DEN SAS AFINOUNE NA PA8ETE XOLERA. a)PAME TWRA STON FOTOGRAFO 1) PIGENE SPITI KE KSEKREMASE PRWTOS TIN SAKOULA ME TA SKOUPIDIA POU EXEIS KREMASMENI STIN KOUZINA.2)AN DEN SOUVAZE TIN SAKOULA 8A VGAZES FOTOGRAFIA TA SKOUPIDIA EKSW APO TON KOUVA.3)AYRIO PIGENE APENANTI APO TO ELLI KE TRAVA TIN ANAKIKLOSI XARTIOU POU KANI IDIOTIS DIPLA APO TON IPOGEIO KOUVA.4)PEDIA DEN EINE NA KA8ARIZEIS PEDIA EINE NA TA KRATAS KA8ARA. KE NA DIAXIRIZESE TA SKOUPIDIA SOU SWSTA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/6/11 20:29

    ego pali apo Laxania.1) To aporimatoforo erxete ta xaramata kai den enoxlei tin kikloforia,mono tou einai ston dromo.2)an einai oi kadoi me anoikta ta kapakia oi gates kai kathe logis adespoto petane travane sto dromo ta skoupidia eno an einai klistoi oi kadoi den mporoun na mpoune mesa,mialo thelei gia na to katalavete? kai an den valete tis alisides stin thiki pou prepei,etsi kai parei aeras koilane oi kadoi kai mpenoune mes ton dromo. tora to katalavate? kai oi kadoi stin fotografia sto mandraki sigoura tha tis kseskisoun ta adespota zoa,afou kai giauto se ena meros fteei kai o dimos pou den ta mazeuei na ta kanei stirosi. ante ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/6/11 21:18

    kala,oi upalilloi tou dimou,toso tous kovei toso kanoune.oi proistamenoi,den koitane ti ginete trigiro? den tous niazei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/6/11 22:24

    γραφετε ελληνικα ζωα ε ζωα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/6/11 22:45

    auto se marane esena..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/6/11 00:50

    Χειμωνιάτικο φαγητό, πολύ απλό στον τρόπο παρασκευής του, υγιεινό και νόστιμο.
    Θρακιώτικη λαχανιά με λουκάνικο χωριάτικο
    photo: ATHENS_SM

    + στις Συνταγές μου
    + στη λίστα μου
    Στείλτο με e-mail
    Δώσε βαθμό ή σχόλιο
    Προσωπικό σημείωμα
    Ανέβασε φωτογραφία

    Συστατικά

    2 ή 3 χωριάτικα λουκάνικα κομμένα (10 εκ το κομμάτι)
    1 λάχανο φρέσκο
    1 κουτί ντοματάκια 400 γρ. ψιλοκομμένα
    1 καυτερή πιπεριά ολόκληρη
    1 κ.γ κόκκινο πιπέρι γλυκό
    1/4 φλυτζ. λάδι
    αλάτι, πιπέρι

    Στα γρήγορα
    Κατηγορία
    Χοιρινό
    Μέθοδος
    Κατσαρόλας
    Κουζίνα
    Μακεδονίας
    Περιέχει
    Λαχανικά
    Σερβίρει
    4-5 άτομα
    Οδηγίες

    Τηγανίζουμε τα λουκάνικα σε μια βάθειά κατσαρόλα με το λάδι της συνταγής.
    Αφού πάρουν χρώμα τα λουκάνικα ρίχνουμε το λάχανο κομμένο σε χοντρά κομμάτια. (όχι μικρά γιατί με το βράσιμο θα λιώσει)
    Αφήνουμε να μαραθεί λίγο το λάχανο με κλειστό καπάκι ανακατεύοντας τακτικά.
    Ρίχνουμε κατόπιν τα ντοματάκια, την πιπεριά ολόκληρη, το πιπέρι και το αλάτι.
    Χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε μέχρι να βράσει το λάχανο. Καλό είναι να μείνει μόνο με το λαδάκι του.
    Το φαγητό αυτό είναι πιο νόστιμο όταν είναι πικάντικο.
    Συνοδεύεται με ντόπιο κόκκινο κρασί.

    Λίγα μυστικά ακόμα
    Προσοχή δεν βάζουμε καθόλου νερό γιατί το λάχανο βγάζει πολύ από μόνο του!!!! Καλό είναι να μη σας ξεφύγει πολύ λάδι γιατί θα βγάλουν και τα λουκάνικα λίπος.

    Διαβάστε περισότερο: Θρακιώτικη λαχανιά με λουκάνικο χωριάτικο http://www.sintagespareas.gr/sintages/thrakiotiki-laxania-me-loukaniko-xoriatiko.html#ixzz1PZYkiEle

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος18/6/11 08:44

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΦΡΟΙ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ Ι ΣΑΚΟΥΛΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΚΣΩ,ΟΤΑΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ.ΟΥΣΤ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/6/11 08:51

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *