ροή ειδήσεων

Δίωξη κατά Μαρινάκη ζητά η αντεισαγγελεύς (Διαβάστε τους Διαλόγους)

Τη δίωξη του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη για κακουργηματικές πράξεις, ζητά με έγγραφό της προς την προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράικου...,
αντεισαγγελεύς Πρωτοδικών, Πόπη Παπανδρέου. Συγκεκριμένα, για απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση και σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα. Ζητά επίσης να ασκηθεί δίωξη, μεταξύ άλλων, κατά Θ. Κανελλόπουλου, Καλόπουλου, Τρύφωνα, Θ. Μητρόπουλου.
Ιδιαίτερα επιβαρυντικούς διαλόγους από τηλεφωνικές συνομιλίες Μαρινάκη, Μπέου και Θ. Κανελλόπουλου περιλαμβάνει η δικογραφία.
Σύμφωνα με τις απομαγνητοφωνήσεις:
• Ο Αχ. Μπέος ζητά από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να παρασχεθεί προστασία στους διαιτητές Καλόπουλο και Τρύφωνα μετά τον αγώνα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού το Φεβρουάριο του 2011.
• Συνομιλώντας με τον Κανελλόπουλο, ο Μπέος χαρακτηρίζει τη διαιτησία του παραπάνω αγώνα "το μεγαλύτερο σκάνδαλο" του ποδοσφαίρου, αλλά προσθέτει ότι καλώς έγινε "αφού έγινε για το φίλο μας".
Στη συνομιλία αυτή αναφέρεται επίσης, ότι ο Ολυμπιακός ήταν αγωνιστικά τραγικός και ο Παναθηναϊκός πολύ καλύτερος. Επίσης οι δύο άνδρες συζητούν για τη βαθμολογία του διαιτητή Καλόπουλου, σημειώνοντας ότι πρέπει να πάρει επαρκώς καλό βαθμό, ώστε να σφυρίξει οπωσδήποτε την επόμενη Κυριακή, "έστω και ως τέταρτος".
Διαλόγοι....
Aχ.Μπ.: Έλα συγχαρητήρια!
Βαγγ.Μαρ.: Έτσι τέτοιο γ.. θέλανε τα μ… στο 92'!
Α : Άκου να σου πω όμως...
Β: Ήταν μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός!
Α: Συγχαρητήρια ρε παιδάκι μου λέμε, τελείωσε τώρα το πανηγύρι. Άκου τι θέλω να σου πω τώρα. Επειδή πήρα κι ένα μήνυμα έτσι; Πρέπει να τους προστατέψεις και μια βδομάδα 10 μέρες.
Β: Έτσι, έτσι...
Α: Μ’ακούς;
Β : Εντάξει...
Α: Οπωσδήποτε είναι αυτό...
Β: Τι εννοείς, ποιους απ’ όλους;
Α: Τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα.
Β: Εντάξει...
Α: Μ’ ακούς; Σου μιλάει ο φίλος σου υπάρχει πρόβλημα, με πήραν τηλέφωνο!
Β: Εντάξει, τελείωσε...
"Προστάτεψέ τους..."
Αργότερα, ο Αχιλλέας Μπέος τηλεφωνεί ξανά στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον συμβουλεύει να προστατέψει τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα λέγοντας του χαρακτηριστικά: "Πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις το μαχαίρι στον λαιμό του Πιλάβιου την Κυριακή να τον βάλει έστω και ένα τέταρτο …, μην τους περάσει ρε παιδάκι μου είναι σημαντικό για σένα αυτό"!
Συνομιλία Κανελλόπουλου - Μπέου
Αχ. Μπ.: Αυτό που έγινε σήμερα έχεις υπόψη σου είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει γίνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αλλοίωση αποτελέσματος. Εν πάση περίπτωση εμείς καλώς έγινε, με το φίλο μας έγινε, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να πάρει τα μέτρα του.  Τώρα δηλαδή πρέπει να προστατέψει και τους δυο. Να στείλει δυο παιδιά στη Θεσσαλονίκη και δυο παιδιά στην Κέρκυρα για τις επόμενες 10-15 μέρες να ξεχαστεί. Θα τους κοπανήσουνε να ξέρεις άμα δεν το κάνει αυτό!
Θαν.Καν.: Να σου πω έχουμε σχέση με τον Μπανάνα;
Μ: Με ποιόν;
Κ: Με τον Μπανάνα έχει σχέση αυτό;
Μ: Δεν ξέρω δεν νομίζω, μπορεί κιόλας να έχει. Μπορεί και ν’ έχει. Μπορεί και αυτός να έχει αλλά δεν μιλάει κιόλας. Ο Ολυμπιακός έχε υπόψη σου πολύ τραγικός στο 2ο ημίχρονο ειδικά γ… τα.
Κ: Στο 2ο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος. Στο 1ο ήταν ο Ολυμπιακός , Στο 2ο ο Παναθηναϊκός
Μ: Ναι και πρέπει οπωσδήποτε να πιέσεις τον τέτοιοννα μην τιμωρήσουνε τον Καλόπουλο, τον Πιλάβιο. Την Κυριακή, δηλαδή, πρέπει να παίξει ο Καλόπουλος, έστω 4ος.
Κ:  Παίζει… είναι ο Ταμπόζης, ο οποίος τον έχει αναλάβει ο πρώην φίλος μας και πρόεδρος, αλλά οι πληροφορίες λένε οι δημοσιογράφοι ότι λένε ότι και να γίνει δεν μπορεί να κάνει τίποτα, θα τον βάλει 6,00 - 6,30 οπότε περνάει πειθαρχική.
Μ: Άμα γίνει αυτό γ… το. Αν γίνει αυτό γ… το, γιατί δεν μπορείς κύριε να παίρνεις κάποιον να σε βοηθήσει και μετά να τον στέλνεις… δεν θα σε βοηθήσει κανένας μετά ξανά. Κατάλαβες; Η δύναμή δηλαδή είναι ότι …
Κ: Εμένα έτσι μου είπε ένας δημοσιογράφος που έβγαινα έξω  ο …  ότι και να κάνει ο Ταμπόζης οι πληροφορίες μου λένε ότι δεν μπορεί να … . Γιατί είναι τρία τα αυτά, είναι και το πέναλτι του Τοροσίδη που λένε όλοι…
Μ: Μετά ρε παιδί μου είναι και μ… οι άνθρωποι , βάζει γκολ ο Μιραλάς, βγάζει τη φανέλα του, είναι ορόσημο της κίτρινης και δεν του δίνει κίτρινη. Δείχτη ρε μ… γιατί να εκτεθείς εσύ; Μ… έκανε ο παίκτης , μπορεί να σου πει κανείς τίποτα; Είναι ζώα οι άνθρωποι ρε π…, στο πέναλτι ήθελες να βοηθήσεις το έδειξες, εκεί κάνες μ…; Δηλαδή είναι βαρύ αυτό , αυτός είναι ο ορισμός της κίτρινης. Βγάζεις τη φανέλα σου δείχνει κίτρινη παγκοσμίως , κατάλαβες ;
Κ:  Ε, βέβαια
Μ: Και δεν του δείχνει . Άντε πήγαινε γ… τότε, αφού είσαι μ… . Και τον Θέλαμε τώρα να μας βοηθήσει και στο κύπελλο, πάει τώρα.
sport.gr


Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/6/11 22:39

    ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!! ΑΗΔΙΑΣΕ ΟΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/6/11 22:50

    παλι λαδι θα βγει ο Κοκκαλης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/6/11 02:13

    sta ana8ema sthn tetarth e8niki na paei o gauros mazi me ton diagora...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/6/11 10:43

    thelo derby diagora-(gay)rou toy xronou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *