ροή ειδήσεων

Εντοπίστηκαν εκατοντάδες μπλουζάκια και άλλα είδη «μαϊμού»

Εκατοντάδες μπλουζάκια και άλλα είδη ένδυσης γνωστών εταιρειών τα οποία όμως ήταν «μαϊμού», εντοπίστηκαν χθες από κλιμάκιο της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ)...

σε αποθήκη και σε σπίτι ροδίτη επιχειρηματία, ο οποίος αναζητείται. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις παραποιημένων ειδών που εξιχνιάστηκαν σε πανελλαδικό επίπεδο, καθώς ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας φέρεται να διέθετε είδη ρουχισμού «μαϊμού» σε δεκάδες καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του επιχειρηματία συνεχίζονται, ενώ χθες συνελήφθη ο 75χρονος πατέρας του και η 40χρονη αδελφή του η οποία διαθέτει κατάστημα τουριστικών ειδών στη Μεσαιωνική Πόλη όπου και εκεί βρέθηκαν ενδύματα – «μαϊμού».

Η επιχείρηση εντοπισμού του επιχειρηματία, στήθηκε τη προηγούμενη εβδομάδα από το προσωπικό της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχων μετά την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεση τους για την πώληση μεγάλων ποσοτήτων παραποιημένων ειδών. Ωστόσο η «έφοδος» για τη διαλεύκανση της έγινε χθες το πρωί κάτω από άκρα μυστικότητα.

Κλιμάκιο του πρώην ΣΔΟΕ, συνοδευόμενο από προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας, και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ειδικούς πραγματογνώμονες από την Αθήνα και παρουσία του Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Γιάννη Μητσιόπουλου, πραγματοποίησε έρευνα σε αποθήκη σε συνοικία της Ρόδου όπου και εντόπισε εκατοντάδες μπλουζάκια διαφόρων επωνύμων εταιρειών, αλλά και διάφορα χρηματικά ποσά σε δολάρια και ευρώ (περίπου 10.000 ευρώ)!

Η έρευνα επεκτάθηκε και στο διαμέρισμα του επιχειρηματία που βρίσκεται επάνω από την αποθήκη όπου και εκεί εντοπίστηκαν ρούχα «μαϊμού». Το τελευταίο μέρος της επιχείρησης των διωκτικών αρχών έγινε σε κατάστημα τουριστικών ειδών, όπου υπεύθυνη λειτουργίας φέρεται η 40χρονη αδελφή του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προϊστάμενου της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχων κ. Κωνσταντίνου Λαουδίκου, από τη μέχρι τώρα αξιολόγηση των στοιχείων που έχουν βρεθεί, εκτιμάται ότι ο συγκεκριμένος ημεδαπός που διαφεύγει της σύλληψης, είχε «δικτυωθεί» για τα καλά στον επιχειρηματικό κόσμο. Όπως προκύπτει και από τα σχετικά παραστατικά, διέθετε παραποιημένα είδη σε αρκετά καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Κω, Κέρκυρα, Νάξο κ.α.

Τα είδη που κατασχέθηκαν θα μεταφερθούν με ευθύνη της δημοτικής αστυνομίας σε αποθήκες του Δήμου Ρόδου έως τη τελική τους καταστροφή. Σημειώνεται πως μετά την ολοκλήρωση της έρευνας θα ξεκαθαριστούν και οι φορολογικές ίσως και τελωνειακές παραβάσεις (εκτός των ποινικών) τις οποίες έχει διαπράξει ο επιχειρηματίας.

tsantiri.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/6/11 09:00

    pali oi kinezoi ftene e???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/6/11 09:38

    apo ekei psonizan oloi oi pseutoploysioi rodites

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/6/11 09:54

    Όλοι στο Paradiso τέτοια φοράνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/6/11 10:35

    Ποιος είναι ρε παιδιά; Πεθαίνω να μάθω. Λιιιιιζα μπανάνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/6/11 10:51

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΡΑΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΡΜΑΡΙΣ ΣΜΥΡΝΗ,ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ 10ΠΛΑΣΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΙΣ ΨΩΝΑΡΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΑΠΟ ΤΑ @@@,ΚΟΡΟΙΔΑ Ε ΚΟΡΟΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΡΕΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/6/11 14:01

    Μήν λέτε βλακείες τα συγκεκριμένα προιόντα πουλιούντε μόνο σε τουριστικά καταστήματα και σε τιμές πολύ φτηνές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/6/11 14:42

    ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...
    ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΞΕΡΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ...
    ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/6/11 15:11

    auton kserane na ton piasoun.... kati magazatores opos autos apenanti apo to astinomiko tmima rodou,pou ama petakseis mia mpanana mesa sto magazi tou tha ginei tis kakomiras apo tin maimoudes!!!
    o alos pou ixe ta prada ta gnisia itan 10 xronia prin sti moda alla oi times itan 10 fores panw,parol'auta ixe kai magazi sto kairo opou ixe to idio panteloni se oti marka thes to idio kai se mplouzes kai oti thes... gia poso blakes mas pernane???
    kai posoi akoma.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/6/11 15:21

    Εχεις απολυτο δικιο 15.11 ειδικα για το συγκεκριμενο μαγαζι που αναφερεις,οσο για τον 14,01 φιλε δεν λεω βλακειες αρκετοι που πουλανε μουρατα ρουχα αγοραζουν απο απεναντι,το ξερω πολυ καλα αυτο αλλα δεν ειναι σωστο να επεκταθω και να γραφω ονοματα μαγαζιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/6/11 17:55

    8 στους 10 ροδίτες φοράνε από μαϊμού ρολόι, πουκάμισο εώς και σώβρακο αγορασμένα από απέναντι! να τους βάλουν και αυτούς μέσα τους γελοίους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος24/6/11 14:22

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥς ΡΟΔΙΤΕΣ ΒΛΑΧΟ 23/6/11 17:55

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος24/6/11 16:11

    24/6/11 14:22 Εσυ πρεπει να εισαι ο ιδιος μαιμου με τον τροπο που μιλας.Την μπανανα σου και στο κλουβι σου γρηγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος24/6/11 23:58

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
    Κομπλεξικοί πανωμερίτες λυμαίνονται και αυτό το post. Αγνοήστε τους, απλά ζηλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος25/6/11 22:00

    Μαιμου ΕΙΝΑΙ ΜΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙς ΦΤΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΘΥΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙς ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ. ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙς ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗς ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΜΕΧΡΗ ΧΤΕΣ ΠΡΟΣΠΘΟΥΣΕς ΝΑ ΕΧΕΙς ΓΙΑ ΦΙΛΟΥς ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ €€€€€€€

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος25/6/11 23:07

    gnorizo pollous kai polles kuries pou pane sto MARMARIS kai epistrefoun me kibotia maimou.to teloneio omos asxoleite me to an exeis parei 3 paketa tsigara h 5 apo ta duty free kai oxi me to ti exoun mesa oi aposkeues kai oi koutes pou koubalas.ara den ftaine mono oi epixeirhmaties alla kai oi teloniakoi.an 8elete kai sygkekrimena magazia 8a pa8ete plaka...ekei pou den paei o nous sas.lacoste kai polo me 10 euro sto marmaris edo 120 euro...kai paei legontas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *