ροή ειδήσεων

Γραμματικάκης: Επίτευγμα ανοησίας το σποτ του ΠΑΣΟΚ

Έντονα επικριτικός για το κυβερνών κόμμα, και το πολιτικό σύστημα γενικότερα, εμφανίστηκε τη Δευτέρα ο καθηγητής Φυσικής...
του πανεπιστημίου Κρήτης Γιώργος Γραμματικάκης μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή» με αφορμή και τις κινητοποιήσεις των «Αγανακτισμένων».

Αναφερόμενος στο διαφημιστικό σποτ του ΠΑΣΟΚ στο οποίο γίνεται απολογισμός του έργου της κυβέρνησης, ο κ. Γραμματικάκης το χαρακτήρισε «Επίτευγμα ανοησίας».

«Η Ελλάδα κυβερνάται περισσότερο με τις εντυπώσεις παρά με την ουσία. Οι εντυπώσεις κυριαρχούν στην Ελλάδα. Στην πράξη είναι το δύσκολο, γιατί σημαίνει έμπνευση, αποφασιστικότητα και επιμονή και αυτά έλειψαν από την κυβέρνηση» σημείωσε.

Για το μέλλον δήλωσε ότι «βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο, δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι χάθηκε και η μικρή ελπίδα ότι με τα μέτρα κάτι θα μπορούσε να γίνει».

Όπως επισήμανε ο κ. Γραμματικάκης, «η Ελλάδα ζει μέσα σε μία μετρομανία».

«Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός αγωνίστηκε, όμως υπερισχύουν οι εντυπώσεις» πρόσθεσε.

Σημείωσε ότι του κάνει εντύπωση η αδυναμία του πολιτικού κόσμου να αντιδράσει σωστά απέναντι στην κρίση. «Κυριαρχεί ένα αίσθημα αυτοσυντήρησης του πολιτικού συστήματος» τόνισε.

Για την κρίση δήλωσε ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο ελληνικό είναι ευρωπαϊκό, σημειώνοντας ότι αυτό δίνει μία κάποια ελπίδα. Τάχθηκε δε κατά των γενικεύσεων όπως ότι όλοι οι πολιτικοί είναι ίδιοι.

skai.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *