ροή ειδήσεων

Έστησε το λαό, γιατί έδινε συνέντευξη στο ΒΗΜΑ.

Άλλη μια ατυχή επιλογή έκανε ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου την Παρασκευή, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια όλων εκείνων που....
η ζωή τους δοκιμάζεται καθημερινά και είχαν στηθεί να ακούσουν το διάγγελμά του.
Οι Αγανακτισμένοι Έλληνες είτε βγαίνουν, είτε όχι στις πλατείες, άκουσαν την Παρασκευή το πρωί τον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου να ανακοινώνει τα νέα μέτρα – τα πιο ανάλγητα της μεταπολίτευσης. Αμέσως μετά είχαν ενημερωθεί ότι ο πρωθυπουργός της χώρας θα απευθύνει διάγγελμα στο λαό για να εξηγήσει τη στάση του και γιατί φτάσαμε ως εδώ.
Το διάγγελμα είχε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσει κανείς μόνο την ώρα που προβαλλόταν, αφού δεν υπήρχαν δελτία ειδήσεων.
Έτσι λοιπόν χιλιάδες Έλληνες στήθηκαν στις τηλεοράσεις τους στις 2 μετά το μεσημέρι. Ο πρωθυπουργός, ο οποίος ως συνήθως δεν τηρεί προγράμματα τον τελευταίο καιρό (εκτός εάν έχει ραντεβού με την τρόικα) καθυστέρησε.
Αλλά καθυστέρησε πολύ. Όμως μετά το διάγγελμα έγινε γνωστό, ότι την ώρα που ένας ολόκληρος λαός περίμενε τον αρχηγό του να του εξηγήσει θέματα που αφορούν στην ίδια του τη ζωή, ο κ. Παπανδρέου προτίμησε επί πεντάωρο να παραχωρεί συνέντευξη στο κυριακάτικο Βήμα – «και ας τους να περιμένουν».
newsbomb.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *