ροή ειδήσεων

Σπέρνει τον πανικό το E.coli

Αυξάνονται τα θύματα του βακτηρίου E.coli στην Ευρώπη, καθώς ένα ακόμα παιδί...
προσβλήθηκε από στέλεχος του βακτηριδίου στη βόρεια Γαλλία. Άκρως ανησυχητικό είναι το γεγονός πως το συγκεκριμένο παιδί φέρεται να προσβλήθηκε από στέλεχος του μικροβίου, διαφορετικό από αυτό που οφείλεται για τους μέχρι τώρα θανάτους.
Το 2χρονο παιδί τέθηκε σε τεχνητό κώμα, αφού παρά τις εντατικές προσπάθειες για την ανάνηψή του, παρουσίασε ''μία νευρολογική κρίση'' με αποτέλεσμα να έχει λιποθυμίες.

Συνολικά οκτώ παιδιά έχουν εισαχθεί στο νοσοκομείο, αφού κατανάλωσαν κατεψυγμένα βοδινά μπιφτέκια τα οποία είχαν αγοραστεί από καταστήματα της γερμανικής αλυσίδας σουπερμάρκετ Lidl.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι δεν έχουν συνδέσει, ως τώρα τουλάχιστον, το συγκεκριμένο στέλεχος με τον τύπο του βακτηρίου E.coli που έχει προκαλέσει το θάνατο 39 ανθρώπων στην Ευρώπη, κυρίως στη Γερμανία.

Η εταιρεία παρασκευής των μπιφτεκιών, η γαλλική SEB, έδωσε εντολή για την ανάκληση όλων των ύποπτων παρτίδων, ενώ διευκρίνισε ότι το κρέας αυτό προήλθε από τη Γερμανία και ότι τα προϊόντα του προμηθεύθηκαν αποκλειστικά καταστήματα στο διαμέρισμα Νορ-Πα-ντε-Καλαί, στη βόρεια Γαλλία.
cosmo.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *