ροή ειδήσεων

Τo κλουβί του τρόμου - Κυνηγός διατηρεί σε άθλια κατάσταση μία έγκυο σκυλίτσα

Μία φιλόζωη καταγγέλει: Πρέπει να ήταν 2009 ή και πιο παλιά, δεν θυμάμαι ακριβώς. Είχα δει στο paraponarodou κάτι για κυνηγόσκυλα σε κλουβί...

Άνοιξα το λινκ και τι να δω?? Έγραφε οτι κοντά στο eshop Ρόδου υπάρχει 1 κλουβί στο οποιο ένας αχαρακτήριστος είχε βάλει 4-5 κυνηγόσκυλα (όλα μαζί στριμωγμένα) μαζί με μία σκύλα που είχε γεννήσει πρόσφατα & τα κουτάβια της...


ή καλύτερα να πώ όσα είχαν μείνει απο τα κουτάβια γιατι είχαν πολτοποιηθεί κυριολεκτικά στο πάτωμα & στα κάγκελα από τα άλλα σκυλιά!!!!! Όλα τα σκυλιά είχαν δαγκωματιές αφού ήταν τόσο στριμωγμένα εκει μέσα!!!

Πήγα να δω και γω την κατασταση απο κοντά όμως τα σκυλιά έλειπαν και στα κάγκελα υπήρχαν μόνο αίματα, παντου!!! Μου είχαν πει οτι τα απομακρύνανε απο κει λίγο πριν πάω, μόνο που δεν ξέρω ποιός, φιλοζωοι? αστυνομία? ο ίδιος?? δεν ξέρω... Είχαν γράψει πάντως οτι είχε παει και η αστυνομια και είχε ανταποκριθεί καλά.

Δεν μπορουμε να το αφήσουμε να ξαναγίνει... ήταν τραγικο!!! Η σκύλα που είναι σήμερα μέσα ειναι ετοιμόγεννη...


Καλέσαμε την αστυνομία χθες το βράδυ και η πρώτη απάντηση ήταν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι! Επιμείναμε και ζητήσαμε τον διοικητή που έχει εντολή από το Υπ. Προστασίας του Πολίτη να διερευνά υποθέσεις κακοποίησης. Κράτησαν τηλέφωνό μας και το μέρος που τους περιγράψαμε ότι είναι το ζώο και αναμένουμε. Το ίδιο απόγευμα έστειλαν περιπολικό το οποίο όμως έφυγε πριν φτάσουμε και όταν τους ξανακαλέσαμε μας είπαν ότι θα πρέπει να συννενοηθούμε με τη Φιλοζωϊκή. Για ακόμα μία φορά ρίχνουν το μπαλάκι σε άλλους αντί να σπάσουν το κλουβί να βγάλουν το σκύλο έξω!!!!

Το κλουβί αυτό μην φανταστείτε ότι είναι κρυμμένο ή σε κάποιο ερημικό χωράφι. Είναι σε μια γειτονιά, με σπίτια ακριβώς στην απέναντι μεριά του δρόμου, στο διπλανό μέρος είναι το eshop και γενικώς είναι μια γειτονιά με κίνηση! Απορούμε πώς ανέχονται οι κάτοικοι να βλέπουν ένα ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΛΟΥΒΙ σε δημόσιο χώρο, με σπασμένα σπιτάκια, κλούβες μεταφοράς σκύλων και άλλα σκουπίδια απέξω και ένα ζωντανό ζώο εκεί μέσα!Παντού υπάρχουν αλυσίδες, σχοινιά και διάφορα άλλα για να δένει τα σκυλιά του.  Βέβαια ο κυνηγός έχει επιμελώς βάλει ξύλα στο μπροστινό μέρος για να μη βλέπουν το σκυλί αλλά και για να μη βλέπει και γαυγίζει...! Η σκυλίτσα πάντως έκλαιγε όλη την ώρα που ήταν κοντά του η φιλόζωη...

Όπως βλέπετε το ζώο είναι και πάλι κυνηγετική ράτσα.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ? ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΖΩΟ!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ;;;;

Δεν θα μείνει ατιμώρητος.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/6/11 11:10

    ΦΙΛΕ ΚΥΝΗΓΕ...Η ΦΙΛΟΖΩΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΜΗΖΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΑΤΟ..ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΡΩΣ ΕΣΥ!ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΣΟΥ! ΒΟΛΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΠΙΣΙΝΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ... ΑΚΟΥΣ ΚΥΝΗΓΕ? ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΤΑΤΗ ΦΙΛΟΖΩΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΚΥΝΗΓΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/6/11 11:13

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ...
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΑΘΑΜΕ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ???
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ...
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΤΡΟΠΗ...
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/6/11 11:27

    11:13...ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ! Ο ΚΑΘΕ ΣΚΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΖΕΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΓΑΙΔΑΡΟ ΣΤΗ ΛΙΝΔΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ..ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΙΔΙΚΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΟΥ...ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/6/11 11:29

    11:27 Σωστοτατος ο φιλος! ασε φιλε αδικα μιλας με ανθρωπους που αγοραζουν ζωα...για εφε! και χρωμα να πηγαινει με τον καναπε τους! και ξαφνικα εγινα και φιλοζωοι! ασχετοι(ες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/6/11 11:32

    12/6/11 11:27 XAXAXAXAXAXAXA! WRAIO AYTO ME TON GAIDARO!! EXEIS APOLYTO DIKIO SE AYTA POY LES! TA EXOYN MPERDEPSEI OLA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/6/11 11:42

    re paidia exo na kataggilo oti stin pastida mia agelada boskei se kati xorafia a8lia... parakalo tin filozoi na tin parei spiti tis na tin valei stin kouzina tis! ntropi gia ton ageladari!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/6/11 11:52

    Ρε αχρηστα κορμια και αναξιοι να ζειτε ειναι δυνατον να υποστηριζετε τον μπασταρδο που κραταει σε τετοια κατασταση το σκυλι?Διαβασατε ολο το κειμενο η το τελος μονο?Ολοι εσεις θελετε κλεισιμο σε κλουβι και οχι το σκυλι αχρηστοι υπανθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/6/11 12:40

    11:52 ...Hremise 8a pa8eis tipota...Ti 8a travane ta paidia soy mallon 8a ta kokopoihs! kai profanos den 8a exeiw kai filous! zeis se ena skotino domatio..den 8eleis na mpainei fos mesa! miseis ton kosmo giati einai diaforetikoi apo sena..den katalabes omos oti esu eisai o "ALLOS"...iremise file mou kai des to aurio me perissoteri aisiodoksia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/6/11 12:44

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΛΑΚΟΣ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΤΕΤΣΙ ΜΕ 21 ΚΟΤΕΣ..Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΓΑ..ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΤΕ! Η ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ..ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΦΙΛΟΖΩΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΤΑΣ...ΑΙΣΧΟΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ 2011 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΤΑ? ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/6/11 14:46

    πιστεύω ότι το θέμα δεν είναι αν ο σκύλος είναι μέσα στο σαλόνι ή έξω. το θέμα είναι η άθλια κατάσταση στην οποία ζει αυτό το σκυλί. σαφώς και δεν μπορεί ένα κυνηγόσκυλο να είναι μέσα στο σπίτι και να του φέρονται σαν μωρό διότι έτσι δεν προορίζεται για το κυνήγι. δεν μπορούμε όμως να φτάσουμε και στο άλλο άκρο. νομίζω πως όλοι μας δεν συμφωνούμε με αυτές τις άθλιες συνθήκες και αυτό έχει σημασία. ας κάνουμε λοιπόν κάτι για αυτό και ας σταματήσετε πια να ειρωνεύεστε ο ένας τον άλλο σε ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά ζωές που δεν φταίνε και σε τίποτα για να τους φέρονται έτσι.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/6/11 23:19

    Ειστε μαλακες,αξεστοι και καθολου φιλοζωοι.Ευχομαι τα παιδια σας να σας φερθουν με τον τροπο που φερεστε εσεις στα ζωα οταν γερασετε.Και αν οχι τα παιδια σας να παρετε απο τον θεο και απο την ζωη την μεταχειριση που σας αξιζει!!!αι επειδη ολα εδω πληρωνονται καταρα σε εσας και στις οικογενειεσ σας οσοι βασανιζεται ζωα να παθετε ολοι σας τα ιδια και χειροτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος14/6/11 10:35

    το θεμα ειναι οτι τα κουταβακια θα ψοφησουν εκει μεσα . Το θεμα ειναι οτι το σκυλι ειναι κλεισμενο σε μια παραγκα μεσα στα ιδια τα κοπρανα του με 30 βαθμους κελσιου δηλαδη 40 μεσα στη λαμαρινα και κλαιει ολη μερα . Επισης το θεμα ειναι οτι η παραγκα αυτη ειναι σε χωρο που θεωρητικα θα γινοταν παρκο και ειναι του δημου . Το κυριοτερο δε οτι κανεις δεν κανει τιποτα απο τους φορεις . Σε αλλες χωρες πιο πολιτισμενες θα ειχε επεμβει εισαγγελεας και το θεμα θα ειχε παρει το δρομο του ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος14/9/11 20:19

    φίλοι μου homosapiens που ειρωνεύεσθε ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά κακομεταχείριση ζώων, σας έχω ευχάριστα νέα. Υπάρχει επιστημονικός όρος για το τι πρόβλημα έχετε, λέγεται "σπισισμός". Αν δεν ξέρετε τι είναι επειδή προφανώς είστε αγράμματοι και πηγαίνετε κυνήγι για εφέ και όχι επειδή ψάχνετε τροφή, τότε ρωτήστε τους κυνηγούς που είναι επιχειρηματίες και κυνηγάνε για το "θεανίνη και φαίνεστε"

    Το πρόβλημά σας:
    Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συχνά την ιδιότητα της συμμετοχής σε ένα είδος για να αποφασίσουν
    ποια ζώα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους λόγους. Η χρησιμοποίηση του είδους για τέτοιες αποφάσεις αντί για τα μοναδικά χαρακτηριστικά ενός ανεξάρτητου ατόμου αποκαλείται «σπισισμός», ένας όρος που δημιουργήθηκε από τον ψυχολόγο Richard Ryder για να δείξει την προκατάληψη που βασίζεται σε φυσιολογικές [physical] διαφορές.

    Το αγγλικό λεξικό της Οξφόρδης καθορίζει το σπισισμό ως «η διάκριση ή η εκμετάλλευση ορισμένων ειδών ζώων από τα ανθρώπινα όντα, βασισμένη σε μια υπόθεση υπεροχής του ανθρώπινου είδους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *