ροή ειδήσεων

Αποζημίωση "μαμούθ" ζητά ο Πάγκαλος για τους "τεμπέληδες"

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, κατέθεσε αγωγή κατά της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος" για τα δημοσιεύματα σχετικά με τους "τεμπέληδες Έλληνες", με την οποία απαιτεί...
8.000.000 ευρώ ως αποζημίωση.Ειδικότερα, ο κ. Πάγκαλος κατέθεσε αγωγή κατά της εφημερίδας, των εκδοτών, της διευθυντικής ομάδας και των συντακτών της.

Να υπενθυμιστεί πως ο Ελεύθερος Τύπος στις 19 και 20 Απριλίου 2011, σύμφωνα με την εφημερίδα, αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Κωνσταντινούπολη έκανε λόγο για τους "τεμπέληδες" της Ελλάδας.

Το περιεχόμενο της ομιλίας, όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα του "Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής", υποχρεώθηκε να παραδεχθεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ύστερα από την παρέμβαση της εφημερίδας και δημοσιεύματα της τουρκικής εφημερίδας "Χουριέτ".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος, είχε αρνηθεί ότι μίλησε για τεμπέληδες Έλληνες και ο "Ελεύθερος Τύπος" είχε δώσει στη δημοσιότητα το ηχητικό απόσπασμα της ομιλίας του στην Τουρκία.

προσπάθεια του κ. Πάγκαλου είναι εμφανής. Προσπαθεί να φιμώσει τον Ελεύθερο Τύπο προκαλώντας την οικονομική εξόντωσή του, ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι η εφημερίδα μας κινήθηκε στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής δεοντολογίας καταγράφοντας όλα τα ντοκουμέντα για την υπόθεσή του" τόνισε η εφημερίδα, ενώ πρόσθεσε πως:

"Όσο για το ποσό των 8 εκατομμυρίων ευρώ, που ζητεί αθροιστικά από τον Ελεύθερο Τύπο, τους δύο εκδότες, το διευθυντή, το διευθυντή σύνταξης και τρεις συντάκτες-αρθρογράφους, μάλλον το εκτίμησε με βάση το μέγεθος της προσωπικής και οικογενειακής του περιουσίας και όχι της αντίστοιχης δημοσιογράφων.

Παρά το γεγονός ότι η θέση που έχει στην κυβέρνηση του παρέχει άφθονη δημοσιότητα προκειμένου να αναπτύξει τις απόψεις του, όπως και έγινε μέσω της ΕΡΤ και ιδιωτικών καναλιών, τις ημέρες των αποκαλύψεων του Ελεύθερου Τύπου, τώρα προτίμησε να καταφύγει στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας αγωγές, με προφανή στόχο την "αυτολογοκρισία" της εφημερίδας
".

Τέλος, η εφημερίδα προειδοποίησε ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα πάρει την πρέπουσα θεσμική απάντηση, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η τάξη.

"Είναι ένα χρέος που οφείλουμε πρωτίστως στους αναγνώστες μας", κατέληξε η εφημερίδα.
cosmos.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/7/11 19:49

    Mazi ta fagame , alla den fenetai na exei akoma CHORTARI TO PIGS tis Ellados, Pinasmene theleis akoma perisotera na fas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/7/11 00:23

    Τζάμπα μάγκας τώρα που τον παίρνει. Κάποια μέρα όταν ο ίδιος θα το έχει ξεχάσει, ο Κούρδος που θυμάται ακόμη τον "Οτσαλάν", θα τον περιμένει στη γωνία. Ελπίζω να είμαι ακόμα εδώ για να ζήσω τη πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/7/11 13:28

    kremasma ston prodoti tis elladas(vlepe imia) sto syntagma kai lithovolismos!!!eimai (imoun) psifoforos tou pasok kai distixos ntrepome(ntropomoun) pou alites san afton exoun thesi stin(anyparkti) kyvernisi!!! KREMASMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/7/11 21:10

    ΑΣ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΖΩΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/7/11 23:21

    TIPOTA NA MI DOSUN STO PALIOARHIDI PU TO PEZI KE MAGAS. SKATA STO KEFALI TU, PISA KE PUPULA STO MUNOPANO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *