ροή ειδήσεων

Προσωπικά δεδομένα

Είμαι δόκιμος αξιωματικός και υπηρετώ στο Γεννάδι της Ν.Ρόδου. Την Παρασκευή βίωσα ένα γεγονός που θα μείνει για αρκετό καιρό χαραγμένο στην μνήμη μου...
ο Διοικητής της 95 ΕΑΝΕΘ παρακολουθούσε από τις κάμερες την ''πρόοδο εργασιών μας'' στον όρχο (χώρος συντήρησης οχημάτων) και αφού διαπίστωσε ότι καθόμαστε...οργισμένος, αρχικα με κατσάδιαζε επι 10 λεπτά, με τιμώρησε με 20 ημέρες φυλακή. Τα πράγματα όμως δεν έγιναν έτσι. Εγώ μετά από 2 ώρες στο αρμα υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες-35 β.Κελσίου-συντηρώντας τα ουσιώδη με το παραπάνω...άραξα γιατί τι άλλο να κάνω βρε αδελφέ? Να κοροϊδεύω τον κόσμο? Απαράδεκτος ο κύριος...δεν φτάνανε όλα τα άλλα έχουμε και τον big brother τώρα!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



tro-ma-ktiko.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/7/11 10:22

    στον στρατό του σήμερα δυστιχώς έτσι είναι οι ανώτεροι νοιάζονται μόνο για το αν λάμπουν οι μποτούλες σου αν έχεις στραυροδεμένα τα κορδονάκια τους κτλ

    αν περιμένεις να σου μετρήσουν το έργο που ίσως προσφέρεις στο στρατό - αν προσφέρεις - ξέχασε το.

    η αναξιοκρατία ΖΕΙ και ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ...όπως και παντού αλλού άλλωστε :(

    keep going..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/7/11 10:34

    Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής το επίδομα ειδικής απασχόλησης κόβεται κατά 50% και πέφτει στα 187 από τα 375 που είναι σήμερα! Η διαρροή του δημοσιεύματος που αφορά στο μισθολόγιο των δημοσίων δεν είναι προφανώς τυχαία και οι πληροφορίες είναι ακριβέστατες. Άρα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο το τσεκούρωμα του επιδόματος και η δραματική περαιτέρω μείωση του εισοδήματος των στρατιωτικών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/7/11 10:35

    Φιλαράκι σε στρατό βρίσκεσαι και όχι σε παιδική χαρά. Υπήρχε τρόπος να αποδεσμευτείς των καθηκόντων σου αμα δε μπορούσες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/7/11 11:19

    Φίλε μου Δ.Ε.Α. μην ψαρώνεις με το βρομοκαραβανέα που σου ρίξε 20 καμένοι όλοι εκεί μέσα!!!!!!!!! οι γερές καμπάνες είναι όταν είσαι πολίτης εκεί να δεις καμπάνες!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/7/11 11:41

    Α ρε μπούληδες. Θυμάμε τις δικές μας παλιές καλές εποχές με σειρές γεμάτες βαρβατίλα και κλαίω. Πολύ μαμόθρευτα έχετε γίνει.Ένα μάτσο χτικιάρικα μούλικα που κλαίνε με το παραμικρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/7/11 12:24

    24/7/11 10:35 ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΑΙ ? ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ Η ΓΙΩΤΑΣ ? ΑΝΤΕ ΚΡΑΞΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ , ΑΚΟΥ ΚΕΙ ΑΜΕΣΩΣ " ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΑΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ" ΜΑΜΑΚΙΑ.
    ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΟΥ ΕΣΙ ΑΠΟ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΠΡΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/7/11 12:27

    Πάντως, σίγουρα δεν είναι για ανάρτηση το συγκεκριμένο γεγονός...Άρα, μάλλον υπάρχει μεγάλη δόση υπερβολής στα δεδομένα εκατέρωθεν!!

    V.V.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/7/11 12:42

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ GAY???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/7/11 13:36

    Αφου ηξερες οτι υπαρχουν καμερες γιατι λουφαρηζες μπροστα τους?Για σπασιμο στον μεγαλο?Μπορουσες να κανεις τακτικα διαλειματα αν οι συνθηκες ηταν τοσο ασχημες.Φανταζεσαι ενας δοκιμος να μην στελνει σκοπιες γιατι κανει κρυο ή ζεστη?Μαλλον δεν αξιζεις για αξιωματικος φιλε.Τετοια ατομα παιρνουν στο λαιμο τους κοσμο σε δυσκολες καταστασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/7/11 13:53

    ΔΕΑ (ΤΘ) ΕΙΣΑΙ ΝΤΡΟΠΉ ΤΟΥ ΌΠΛΟΥ!ΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΡΕ (ΑΛΦΑ), ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΑΛΦΑΔΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ!ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΡΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΑ (ΤΘ)?ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΕΧΕΙ "ΚΑΜΕΡΕΣ" ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ? ΔΩΣΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.....ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΝΘΥΠΊΛΑΡΧΟ,ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΑΡΑΛΊΚΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΟ ΠΕΖΙΚΌ ΚΟΠΡΊΤΗ ΝΡΟΠΗ ΤΗΣ ΙΛΗΣ ΥΕΑ.ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΔΕΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΈΝΑ. ΤΗΝ ΥΛΗ ΥΕΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΕΓΙΟ ΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ ΚΑΙ "ΠΟΥΛΙ".ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΎΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΉ Η ΑΝΆΡΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΕΑ (ΤΘ) ΑΝΤΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 50 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΕΝ ΚΛΑΊΝΕ ΣΑΝ ΜΠΟΥΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ!ΕΝΑΣ ΕΦΕΔΡΟΣ ** (ΤΘ)ΜΕ 24 ΜΗΝΕΣ ΘΗΤΕΊΑ ΣΤΗ ΑΣΠΡΗ ΠΕΤΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος24/7/11 14:09

    Falangi tha mas paroune reeeeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος24/7/11 14:25

    Mήπως θέλεις κύριε ΔΕΑ τα τεθωρακισμένα να εχουν και κλιματισμό 9000 Btu μέσα?
    Και inverter kai αθόρυβο?.
    Πώς θα μπορέσουν να πολεμήσουν κάποιες μαμόθρευτες αγορίνες σαν του ελόγου σου εν καιρώ πολέμω αν τυχόν τύχει και υδρώσουν τότε?

    Α! εκεί που πάει το πράγμα στις μελλοντικές παραγγελίες αρμάτων να φροντίσουν απο το ΓΕΣ, για κάποιους αρματιστές να έχουν ειδικές στολές με αυτόματο σύστημα διοχέτευσης 'εξω απο το άρμα την πατούρα και το κάτουρό τους οταν θα τα κάνουν επάνω τους απο τον φόβο τους.

    Επαναλαμβάνω για κάποιους ελάχιστους ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος24/7/11 14:50

    έλα ΒΛΑΧΑΡΕΣ το φάγατε το παιδί !

    στο κάτω κάτω τι είπε να ούμε ότι έχει ένα παράπονο για την τιμωρία που του επιβληθεί

    ο σωστός διοικητής θα τον καλούσε να μιλήσουν, εξάλλου αξιωματικός είναι και αυτός .

    τα άλλα είναι υπερβολές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος24/7/11 18:08

    ESI 16:06 MHPWS SOU EXOUN PIDIKSEI TIN DIKI SOU GYNEKA KAI EXEIS STRAVWSEI?, ALLA KSERW THA PEIS OTI I DIKI MOU GYNEKA (AN EXEIS EINAI PANW APO OLES). ME TETIA MYALA POU KOUVALAS VLAKA AMYALE ETSI THA KATANTISEIS. PESTIS TOULAXISTON NA PLENETE META MIN FAS KANENA VLHMA, ESI EISAI ARKETOS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος24/7/11 18:49

    18:08 χαχαχαχαχα! καραβανας εισαι μωρη λουγκρα ε? ο 16.06 τελικα εχει δικιο! Δεν θα μιλουσες αλλιως! Σας εχουν καταξεσκισει τον πατο των γυναικων σας οι φανταροι που τους στελνετε στα σπιτια σας για να φερουν τα ψωνια! Εγω προσωπικα εδω στη Ροδο εχω παει αμετρητες φορες στο Ζεφυρος εκει που μενουν ολες...οι καλες κυριες των καραβαναδων!! Απο το πρωι μεχρι το βραδυ κυκλοφορουν με τις νυχτικιες! Εχω ριξει σκοπιες εκει αμετρητες! Καλα σου ειπε το παλικαρι πιο πανω ολες τον παιρνουν και μαλιστα..το ξερετε κι εσεις οι ιδιοι..απλα εχετε συμβιβαστει με την κατασταση!! σας εχει γινει πια συνηθεια!!Κεραταδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος24/7/11 19:26

    Oreos o 18:49!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος24/7/11 20:29

    24/7/11 18:08 ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΦΟΡΑΕΙ..ΝΑ ΧΕΙΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ.. ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος24/7/11 20:34

    Οντως ρε παιδια η Πολυκατοικια των οργιων ειναι εκει στο ζεφυρος! Οταν ημουν φανταρος στη Ροδο φιλοξενησα σε ενα σπιτι που νοικιαζα το ανηψακι μου 13 χρονων παιδακι! Τον πηρα εκει στο Ζεφυρος και τον ξεπαρθενεψε μια καραβανου! Αφου με παιρνει τηλ. και μου λεει θυμασαι ρε θειε την δασκαλα στο ζεφυρος!! Και μεχρι τωρα εχω καποια τηλεφωνα απο καποιες που μενουν εκει..οποτε κατεβαινω παω και ριχνω ενα φρεσκαρισμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος24/7/11 21:16

    V.V. Ο γνωστος Ξερολας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος24/7/11 23:24

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.ΝΑ ΒΛΈΠΕΤΕ ΤΗΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΗΝ ΑΝΟΊΓΕΤΕ ΤΈΤΟΙΑ ΘΈΜΑΤΑ. ΕΔΏ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΈΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΊ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΠΆΡΕΤΕ ΣΕΙΡΆ ΚΑΙ............. ΕΣΕΙΣ!Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΑΛΎΘΗΚΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος25/7/11 00:38

    σιγα ρε!!!!!!!!!!! ουριτε και λιγο!!!
    α) κυριε 18.08 και εσυ στρατιωτικος εισαι και ασε τις μαμακιες.
    β)κοψτε λιγο την τηλεωραση
    γ) φιλε δοκιμε(γιατι πιδιξατε λιγο το θεμα) αν δεν εχεις αντερα για κατι τετοια μπορεις να κοπεις και να πας στρ(τθ) τα γαλονια δεν ειναι για να τα διχνουμε στις γκομενες και στην μοναδα να ειμαστε εμεις οι γκομενες! δηλ. ο εργατης στη σκαλοσια δεν δουλευει στους +35? ο μαγειρας δεν ψινετε στους +40?ασε λοιπον τις μαμακιες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος25/7/11 09:50

    00:38 Σωπα ρε πολεμιστη Τσακ Νορις!! αντρακλα! Πηγαινε εσυ μωρη λουγκρα στους +35 να κανεις αγγαριες! Η δεν ξερουμε οτι ολοι οι αξιωματικοι βγαζουν την πικρα του σπιτιου τους πανω στους φανταρους! Εγω στελνω το παιδι μου να υπηρετησει συμφωνα με τους νομους του κρατους...οχι να ψοφησει μεσα στον καυσωνα για εναν κομπλεξικο που εγινε καραβανας επειδη μικρος εβλεπε ταινιες του σταλονε και το ειχε ονειρο να διαταζει! Τι περασατε ρε τους φανταρους για δουλους? η δεν ξερουμε οτι αναγκαζουν τα παιδια να τους κανουν αγγαριες εκτος υπηρεσιας...καποιοι φανταροι εχτισαν ολοκληρο σπιτι τσαμπα ενος καραβανα!! Τα παιδια τα εχουν κανει ρομποτ...και αυτα τα κοπροσκυλα τα πληρωνει το κρατος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος25/7/11 12:29

    μωρη κοτα βολεμενη στο αρκουδισιον σικω και λιγο απο τον καναπε βγες εξω να δεις πως βγαζει ο κοσμος το ψωμι του το καλοκαιρι και μετα να μηλας! στο κατω κατω μονος του ηθελε να εχει ευθηνες δεν τον βαλανε με το ζορι γιαυτο αν δεν μπορει να κοπει απο δοκιμος.και αν δεν θες ο γιος σου να υπηρετισει γιατι δεν τον βγαζεις ενα ι4 ι5 να εισαι σιγουρος για τον κανακαρη σου μην κουραστει λιγο το παιδι που τους καταντατε λουγκρες.οσο για αυτους που χτισανε ''σπιτι'' ποσες μερες υπηρετισανε και ποιος φουκαρας εκανε τις δικες τους υπηρεσιες για να χτισουν προφανος κανενα μαντροτιχο??? αντε ρε κοτα σικω απο τον καναπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος25/7/11 12:51

    Ο ΔΕΑ ΕΚΤΌΣ ΑΠΌ ΚΡΈΑΣ ΕΊΝΑΙ Κ ΨΕΎΤΗΣ ΟΥΔΈΠΟΤΕ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΉΘΗΚΕ ΑΥΤΉ Η ΚΑΜΠΆΝΑ ΑΝ Κ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ... ΓΙΑ ΤΑ ΨΈΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΈΕΙ.ΑΛΛΆ ΈΤΣΙ ΕΊΝΑΙ ΑΝ ΕΊΣΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΣ ΚΛΑΙΓΕΣΕ ΣΑΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΔΗΛΏΣΕΙ ΠΑΡΑΤΉΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ Κ ΣΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ. Κ ΌΤΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΊ ΤΙΣ ΕΥΘΎΝΕΣ Π ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΎΝ ΤΌΤΕ ΑΣ ΞΑΝΑΠΕΊ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΔΕΑ. ΘΈΛΕΙ @@ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΣ.Ο ΔΕΑ ΕΚΤΌΣ ΑΠΌ ΚΡΈΑΣ ΕΊΝΑΙ Κ ΨΕΎΤΗΣ ΟΥΔΈΠΟΤΕ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΉΘΗΚΕ ΑΥΤΉ Η ΚΑΜΠΆΝΑ ΑΝ Κ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ... ΓΙΑ ΤΑ ΨΈΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΈΕΙ.ΑΛΛΆ ΈΤΣΙ ΕΊΝΑΙ ΑΝ ΕΊΣΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΣ ΚΛΑΙΓΕΣΕ ΣΑΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΔΗΛΏΣΕΙ ΠΑΡΑΤΉΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ Κ ΣΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ. Κ ΌΤΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΊ ΤΙΣ ΕΥΘΎΝΕΣ Π ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΎΝ ΤΌΤΕ ΑΣ ΞΑΝΑΠΕΊ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΔΕΑ. ΘΈΛΕΙ @@ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος25/7/11 13:01

    την ανάρτηση δεν την έκανε ΔΕΑ αλλά φαντάρος που ζηλεύει τον ΔΕΑ γιατί του έφαγε την καραβανού που πηδούσε. έχει βουήξει ο τόπος. τώρα την πληρώνει ο ΔΕΑ κι η κυρία συνεχίζει με άλλους το σουσέλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος25/7/11 13:54

    Ο ΔΕΑ ΕΚΑΝΕ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος25/7/11 16:45

    13:01 πολλά μικυμαους διαβάζεις χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος25/7/11 22:38

    25/7/11 12:29 ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΑΤΩΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΣΟΥ! ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΟΝΑΔΑ..ΑΠΛΟΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΗΜΟΥΝ..ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος26/7/11 10:35

    mazepse re magka ta arxidia soy giati den mporei na perasei h falagka ton taksitzidon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος26/7/11 17:15

    ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΣΤΡΑΒΟΨΩΛΙΑΣΕΤΕ.ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ ΓΛΥΦΑΤΕ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ.ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΒΓΗΚΑΤΕ ΓΑΜΙΑΔΕΣ??? ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΚΩΛΟΦΑΝΤΑΡΑ ΚΟΤΕΣ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΙΕΖΑΝ ΜΥΞΟΚΛΑΙΓΑΤΕ ΚΑΙ ΒΑΖΑΤΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος27/7/11 12:23

    Αφαντενος ειναι ο δοκιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος27/7/11 14:35

    φαντενος ,ροδιτης, αθηναιος, συμιακος,.......... αδ δεν μπορει να εχει ευθηνες να κοπει τελος!!!!! στο στρατο θελουμε αντρες οχι λουγγρες που κλεγοντε μην τους σπασει κανενα νυχακι! ρε γαμιαδες θελω να δω τι θα λεγατε αν υπηρετουσατε 18μηνη θητεια οπως υπηρετισα εγω. ουστ παλιολινατσες,λουγγρες μικι μαους, καραγκιοζηδες αδερφες, χεστιδες ε χεστιδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος28/7/11 11:30

    βρε καθικάριοι καραβανάδες δεν έχει το δικαιώμα το παιδί να παραπονεθεί ;

    πως την είδατε ότι ο στρατός είναι κτήμα σας ; ο στρατός είναι όσων των υπηρετούν και αν κάποιος είναι παραπονεμένος δικαίως τότε οφείλει να παραπονεθεί και ο διοικιτής να τονακούσει !

    προτείνω να βγείς παραπονούμενος ακολουθόντας όλη την διαδικασία τυπικά και να κάνεις υπομονή.
    Αν όντως δεν φταίς και σε παρεξήγησαν μπορείς να βρείς το δίκιο σου αν επιμείνεις.

    Ο στρατός είναι όλων των Ελλήνων και κανείς δεν είναι περισσότερος άδρας εκ των άλλων αντιθέτως όλοι προσδοκούν τον ελάχιστο σεβασμό όταν υπηρετούν τον ιερό αυτό σκοπό, την πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος29/7/11 13:00

    εσυ 08:44, σε έχει για γιουσουφάκι κανάς μονιμάς και φοβάσαι μην το μεταθέσουν και χάσεις το αμόρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος30/7/11 01:09

    φυσικα και μας αρεσει. αλοίμονο.πάντα αυτό ονειρευόμασταν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος6/8/11 00:10

    o stratos einai gia klamata tora pia exeis ton kathe karagiozi na sto pezi iperano kai den kseri ti tou ginete,exei kala atoma sto strato alla exei kai kati zoa asta,ipiretisa sto ΕΣ kai katalava pos doulevei to elliniko sistima ola sta paparia tous den pas na pethenis ti tous xafti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος12/8/11 00:13

    Δηλαδή ρε ΔΕΑ που δεν έχεις ιδέα, άμα εσύ την έπεσες, ο φαντάρος που σε βλέπει τάβλα, τι θα κάνει;
    Και λίγα σου έσουρε ο Δκτης σου.
    Υπηρέτησε τώρα το 20αρικάκι σου στο τέλος και προσαρμόσου, αλλιώς σε βλέπω να απολύεσαι αφού εξοφλήσει η Ελλάδα το χρέος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *