ροή ειδήσεων

Ομορφότερο νησί στον κόσμο η Σαντορίνη..... Η Ρόδος ούτε που ακούστηκε

Σημαντική πρωτιά κατέκτησε το πανέμορφο νησί του έρωτα, η Σαντορίνη, η οποία ανακηρύχθηκε από το κορυφαίο...
αμερικανικό περιοδικό «Travel & Leisure» ως το ομορφότερο νησί του κόσμου!
Σε διαγωνισμό που διεξάγει το έγκριτο περιοδικό, για 16η φορά, εκτός του ομορφότερου νησιού, ανακηρύττει και τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου, όπου πρώτη είναι η πρωτεύουσα της Ταϋλάνδης, το Μπανγκόκ.
Η αναφορά του περιοδικού στα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα στην Οία, στο βαθύ γαλάζιο της θάλασσας, στους φιλόξενους ανθρώπους, αλλά και στα όμορφα σοκάκια, ήταν μερικά μόνο από αυτά που συγκίνησαν τους υπεύθυνους του περιοδικού και έδωσαν την πρωτιά στη Σαντορίνη.
Το γεγονός αυτό σίγουρα θα φέρει ακόμη περισσότερους τουρίστες στο κυκλαδίτικο νησί, δίνοντας μεγάλη χαρά στους καταστηματάρχες της περιοχής που θα αυξήσουν τα έσοδά τους κατακόρυφα.
prionokordela.

Σχόλια

  1. Όλα τα νησιά μας είναι πανέμορφα..
    http://www.greek-webcams.com/search/label/Rhodes
    http://www.greek-webcams.com/search/label/Santorini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/7/11 17:27

    Όλα τα νησιά που σεβάστηκαν τη φύση εξακολουθούν να είναι όμορφα. Εμεί όχι τη φύση, αλλά ούτε και τη κληρονομιά που μας άφησαν οι "κατακτητές" Ιταλοί δεν σεβαστήκαμε. Μερικά απομονωμένα τοπία δεν δείχνουν όλη την εικόνα. Δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/7/11 19:01

    17:27 Δεν εχει να κανει με την φυση ή αν σεβαστηκαμε την κληρονομια που αφησαν οι ιταλοι..Εξαλλου και ο πιο στραβος ξερει την ομορφια που εχει το σμαραγδενιο νησι! Εχει να κανει με συμφερωντα καποιων αφου ξερουμε τετοιου ειδους περιοδικα χωρις να υπαρχει μιζα δεν γραφουν! Δεν ειναι αναγκη να μας πει ενα αμερικανικο περιοδικο αν το νησι μας ειναι ομορφο εμεις ξερουμε πολυ καλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/7/11 20:51

    Συγνώμη αλλα δεν συγκρίνεται με την φυσικη ομορφιά της Σαντορίνης μην τρελλαθουμε τελείως δηλαδή ..βασικά σε τίποτα δεν συγκρίνεται..άραγε αν δεν υπήρχε η παλιά πόλη στην Ροδο (που δεν την φτιαξαν Ροδιτες),τι ακριβώς το ωραίο υπάρχει εδω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/7/11 21:58

    20:51 Ειναι το δευτερο νησι μετα την Κρητη σε τουρισμο...Ξερεις φιλε μου γιατι ερχεται ολος αυτος ο κοσμος εδω? Και οι ξενοι επισκεπτες για να πανε σε ενα μερος κανουν πρωτα ερευνα διακοπων...Πραγματικα λυπαμαι που μιλας ετσι Για το σμαραγδενιο νησι...και προφανως δεν εισαι και Ροδιτης!Μονο ενας τυφλος θα ελεγε αυτα που λες εσυ! Και θα σου πω και το αλλο...εχει σημασια αν την παλια πολη την εφτιαξαν Ροδιτες η Ιταλοι? Η ομορφια ειναι ομορφια!Και οσο για αυτο που ειπες "τι ωραιο υπαρχει εδω" Εγω θα σου πω τι ασχημο υπαρχει εδω...ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/7/11 22:14

    Η Ρόδος είναι πανέμορφο νησί, μερικοί άνθρωποι είναι το πρόβλημα! Η ελλείψεις και η ασχημίες που δυστυχώς υπάρχουν, οφείλεται στην νοοτροπία του εύκολου κέρδους, και στην πλήρες αδιαφορία τον αρχών…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/7/11 22:17

    Το ότι είναι δεύτερη σε τουρισμό δεν μου λέει τίποτα..δεν μου απαντας στο ερώτημα τι το ωραίο υπάρχει εδω που να το έχουν φτιάξει Ροδιτες..τουλάχιστον τόσο ωραίο που να θέλει να συναγωνιστει την Σαντορίνη(έλεος)όσον αφορά το χαρακτηρισμό σμαραγδενιο νησι ε υπάρχουν και πιο πράσινα νησιά..ειδικα μετα και τις φωτιές που βαλανε κάτι συντοπίτες σου. οι τουριστες όπως είπες κάνουν έρευνα αγοράς ναι όντως κοιτάζουν που έχει τα καλύτερα ξενοδοχεία με πισίνες και all inclusive.Δεν είναι όλοι διατεθιμενοι να πληρώσουν 600€ το ψάρι..Ασε που δεν υπάρχουν και δρόμοι να κυκλοφορησουνε(την Ρόδου-Λινδου τι έγινε την τελειωσατε άραγε;)Μάλλον δεν έχεις φύγει ποτέ απο το νησι σου για να κάνεις συγκρίσεις σε καταλαβαίνω..θες να υποστηριξεις τον τόπο σου.όσο για την τελευταία σου πρόταση να μην σου απαντήσω καλύτερα δεν θέλω να πεσω στο επίπεδο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/7/11 22:23

    22:14 αυτο λέω κι εγω δες τι λέει:"είμαστε δεύτεροι σε τουρισμο" άρα όλα καλα δηλαδή τα κορόιδα έρχονται και θα συνεχίσουν να έρχονται άρα δεν διορθωνουμε τίποτα αστα μωρε δεν βαριέσαι θα έρθουν και του χρόνου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/7/11 22:30

    Σου απαντησα..Εχει σημασια αν το εκαναν Ροδιτες ή Ιταλοι ή τουρκοι? Φιλε μου στο Νησι μου ερχομαι 2 μηνες τον χρονο!! Απλουστα γιατι τους υπολοιπους μηνες ταξιδευω(λογω δουλειας)Λοιπον σου λεω Ροδος δεν υπαρχει!! Μην ξεχνας η Σαντορινη ειναι 7 στενα που βγαζου παντα στο ιδιο σημειο! Ωραιο νησι δεν λεω...Εσυ για να βγαζεις Χολη για την Ροδο μαλλον εχεις φαει κατι χοντρο απο εδω και φερεσαι ετσι! Οσο για το ψαρι που ειπες..ενα θα σου πω εχω πληρωσει γοπες για μπαρμπουνια στη Σαντορινη..και τα πληρωσα πολυ ακριβα! Στη Σαντορινη δεν εχει βραχιολακια? σε ολη την Ελλαδα εχει!! παντου υπαρχουν αυτα και παντα θα γινοντε! Οσο για το επιπεδο...θα πρεπει να ανεβεις οχι να πεσεις...και αυτο θα σου ειναι εαιρετικα δυσκολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/7/11 22:32

    SYNGRINETE ANOMOIA NISIA KAI DIAFORETIKOU HARAKTIRA . I ORTHOTERI SYNGRISI THA ITAN METAKSY MYKONOU KAI SANTORINIS . OPOS KIA NA EXEI KAI TA DYO EXOUN TIS OMORFIES TOUS KAI KALO THA ITAN NA TA EPISKAYTONTAI XEIMONA KALOKAIRI GIA NA EXOUME OLOI MAS DOULITSA . KAI OTAN PERPATATE STO DROMO KAI VLEPETE KANENA SKOUPIDAKI PIASTE TO ME TO KOULO SAS KAI RIKSTE TO STON EPOMENO KADO DEN THA PATHETE TIPOTA & OPOION VLEPETE NA LERONI RIKSTE TOU KAI KANENA MBINELIKI MIPOS KAI KSYPNISEI APO TON LITHARGO .MIN TA PERIMENETE OLLA APO TON DIMO-KRATOS KTLP. KAI ESEIS POU VGAZETE TE TETRAPODA SAS GIA KSALAFROMA KATHARISTE KAI TIS AKATHARSIES TOUS ALIOS OTAN SAS PETIXO THA SAS VALO NEFTI KAI SE SAS KAI STO TETRAPODO SAS . SYNGROTISTE OMADES ENERGON POLITON NA KANOUME 5 PRAMATAKIA GIA NA EXOUME TOURISMO - GIA NA DOULEVOUME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10/7/11 22:38

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΟΙ ΤΥΡΟΚΟΜΟΙ ΒΟΥΝΙΣΙΟΙ ΑΠΛΗΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ? ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΡΜΑΞΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑ ΑΝΩΜΑΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/7/11 22:46

    22:17...Κρίμα που υπάρχεις καλύτερα να φύγεις απο αυτόν τον κόσμο γιατί παίρνεις την θέση κάποιου άλλου ανθρώπου που δεν είναι βάρος της κοινωνίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/7/11 22:58

    Πραγματικα τοσο μισος για την Ροδο? Ειναι να σας λυπατε κανεις! Αυτα ακουω και αγαπω ακομη πιο πολυ το νησι μου!

    Νικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος11/7/11 00:54

    Μόνο ένας βλάκας σαν εσένα θα πλήρωνε γοπες για μπαρμπουνια τώρα καταλαβα με τι μιλάω..εσυ ρε 22:38 Μη μιλάς για κατσικες γιατί όσες κατσικες έχει εδω δεν έχει σε όλη την Ελλάδα..Επειδή λοιπόν μεγαλωσες ΕΣΥ αγκαλιά με κατσικουλες μην χρησιμοποιείς την λέξη ανωμαλος..εξάλλου η πρώτη σου ερωτική εμπειρία θα ήταν με κατσικουλα έτσι; -22:46 τις ευχες σου για μενα στις επιστρέφω διπλές-το μίσος για την Ροδο που το είδες ρε συ Νίκο;μήπως είπα κάτι που δεν ισχύει;έβρισα κανέναν; Ή απαγορεύεται να έχω διαφορετική άποψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος11/7/11 06:52

    00:54 ΡΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΕ ΤΕΝΕΚΕ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΟΔΙΤΗΣ ΣΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ Η ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ! ΒΑΛΕ ΡΕ ΤΑ ΣΥΚΩΤΙΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΕΣΥ ΡΕ ΠΡΕΖΟΝΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ! ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ! ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΑ ΑΡΝΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος11/7/11 11:50

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ !!!! ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΡΟΔΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ... ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ Η ΡΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΝ (ΑΠΟ 14Ε ΤΟ ΔΥΚΛΙΝΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ)ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ 17Ε ΗΜΕΡΕΣΙΩΣ)ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ... ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΟΤΕΡΙΚΟ Τ(Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΓΙΔΑ) ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΡΟΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΕΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟ ΜΑΝΔΡΑΚΙ Η ΦΙΛΕΡΙΜΟΣ ΚΑΙ Η ΛΙΝΔΟΣ ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΡΙΤΣΑ ΚΑΙ Η ΡΟΔΟΥ ΛΙΝΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙ ΚΑΙ Η ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΣΧΙΜΗΣ ΟΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥΣ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΕΙΑ ΜΟΥ Η ΑΝ ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ ΕΘΕΙΞΑ ΚΑΠΟΙΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος11/7/11 16:03

    06:52 τι να σου απαντήσω βρε ηλίθιε που μου έμαθες και το Ίντερνετ στα 40 σου και βριζεις βλακα αμορφωτε..μήπως ησουνα απο αυτούς που τους κερατωσαν οι γυναίκες τους με τους μαύρους στο φαληρακι;γιατί σε βλέπω πολυ ζοριζεσαι..κουραδομαγκα του πληκτρολογιου ξεφτιλισμενε αγαμητε-όσο για το θέμα μας τα ποστ 11:50 και 17:27 τα λένε όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/7/11 16:05

    και το 22:14

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος11/7/11 16:34

    ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΛΗΣΩΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ...ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΛΑΣΙΕ ΧΡΥΣΟΥ ΕΙΜΑΙ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ Η ΡΟΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ? ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ! Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΑΛΛΑ Η ΡΟΔΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ! ΑΝ ΕΦΕΥΓΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗ ΡΟΔΟ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος11/7/11 16:37

    11/7/11 16:03 Καποια στιγμη θα μαθεις οτι ο πατερας σου ειναι Ροδιτης! Ρωτησε την μανουλα σου να σου πει ολη την αληθεια!Δεν εισαι ο μονος και τα αδερφακια σου παλι ροδιτη πατερα εχουν! Τυχερε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *