ροή ειδήσεων

Για το κοινωνικό μήνυμα του Ροδίων παιδεία

Στα Ροδίτικα κανάλια έχω δει μια διαφήμιση όπου μέσα σε κάποιο Λεωφορείο είναι δυο Ηλικιωμένοι και αρκετά νεαρά παιδιά κάθονται και δεν δίνουν τις θέσεις τους...
στους Ηλικιωμένους. Αλλά 2 αλλά παιδιά σηκώθηκαν και έδωσαν τις θέσεις τους.
Εύγε στην ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ για την προβολή του Βίντεο που είναι ένα παράδειγμα για τους Νέους


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/7/11 12:10

    πραγματικα το συγκεκριμενο ιδιωτικο σχολειο κανει παρα πολυ δουλεια ..αξιζουν πολλα συνχαρητηρια στους ανθρωπους που το απαρτιζουν οι οποιοι ομως κουμανταροντε απο εναν πανεξυπνο ανθρωπο τον κυριακο κυριακουλη. ο γιος μου παει στο δημοτικο του ροδιων παιδεια και ειμε υπερευχαριστημενος..εχουν πραγματικα καινοτομες και πρωτοποριακες τακτικες..λογο της κρισης ειχα σκοπο να βγαλω το παιδι καθοτι και εγω βιοπαλεστης αλλα θα σφυξω το ζωναρι γιατι πραγματικα αξιζει.!! Γ.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/7/11 13:54

    Συμφωνώ απόλυτα με τον Ανώνυμο 11/7/2011 12:10. Είναι από τα σχολεία που αξίζει κάποιος να στέλνει το παιδί του για "μάθηση".
    Και το δικό μου παιδί πηγαίνει στο Δημοτικό του Ροδίων Παιδεία και μάλιστα αφού έφυγε από σχολείο απομακρυσμένου Δήμου του νησιού. Η διαφορά είναι ολοφάνερη.
    Συγχαρητήρια όχι μόνο στον κ. Κυριακούλη αλλά και σε όλους του εκπαιδευτικούς, γιατί πολύ απλά, προσεγγίζουν ανθρώπινα το κάθε παιδί και δίνουν την απαιτούμενη προσοχή και βοήθεια.
    Τους ευχαριστώ κι εγώ με την σειρά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/7/11 14:17

    Ε να στείλουμε όλοι τα παιδιά μας να φοιτήσουν στο Ροδίων Παιδεία.... Να γίνουν άνθρωποι.

    Α ρε,,, για πόσο πρόβατα μας νομίζουν μερικοί μερικοί. Λες και τα δικά μου παιδιά (που δεν έχω την δυνατότητα ούτε φροντηστήριο να τα βάλω) δεν έχουν μάθει τρόπους. Δεν έχουν μάθει να σέβονται τους γύρω τους. Εσάς περίμεναν.

    Εγώ λέω, ότι "πέφτει λόρδα" και έχετε "πρασινίσει" γιατί δεν έχετε καταφέρει να γεμίσετε τις τάξεις για την επόμενη σχολική χρονιά. Και αντί να ρίξετε λίγο τις τιμές, το παίζετε "φυτώριο ευγενών ψυχών"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/7/11 14:24

    14:17 ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/7/11 14:35

    Προς 14:17 Εβγαλες ολη σου τη χολη η εχεις κι αλλη;
    Μολις εβαλες τη συγκριση στη μεση (κατι το οποιο δεν εγινε στα παραπανω σχολια αλλα και την αναρτηση) και θα ηθελα νσ σου θυμισω πως οταν συγκρινομαστε συγκρινομαστε παντα με τον καλυτερο.
    Γι αυτο αξιζει περισσοτερη προσοχη την επομενη φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/7/11 14:35

    δεν σας υποχρεωνει κανεις να στειλετε τα παιδια σας εκει. υπαρχουν και αξιολογα δημοσια σχολεια, με αξιολογους εκπαιδευτικους. οσοι θελουν και μπορουν να στειλουν τα παιδια τους εκει καλως... παντως ο Κυριακουλης ειναι φοβερος ανθρωπος, με φοβερο μυαλο. αγαπαει τα παιδια και τη δουλεια που κανει. ηταν καθηγητης μου στο θετικο και θυμαμαι τι τρεξιμο εκανε για να φτιαξει το τελειο σχολειο που ειχε στο μυαλο του. εκανε φοβερη δουλεια και πρεπει να ειναι περιφανος. ειναι σχολειο προτυπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/7/11 14:38

    Παιδιά, αν και δε γνωρίζω τι δουλειά γίνεται στα ιδιωτικά σχολεία, αυτό που έχω να πω είναι ότι το δημόσιο σχολείο δεν υστερεί σε τίποτα (εκτός από κτιριακές εγκαταστάσεις). Το ζήτημα είναι ότι στο δημόσιο σχολείο δεν προβάλλεται η δουλειά των εκπαιδευτικών και δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.
    Ωστόσο, τέτοια κοινωνικά μηνύματα, πρέπει να επικροτούνται από όποιο φορέα και αν γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/7/11 15:39

    na iste sigouroi oti ta perisotera paidia pou pane se auto to sxoleio den tha mpoun pote se leoforio tis gramis....
    to ithos kai tin sosti paidia den tin dinoun oi egkatastasis alla to empsixo iliko,oi kathigites.
    oi neoi simera dixnoun mia geniki proodo se oti afora tin thelisi na ginoun kaliteroi apo emas... tous epikrotw lipwn aneksartita tis kinonikis tous thesis ,tou sxoliou pou parakolouthoun,tou ntisimatos tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/7/11 16:10

    ΚΥΡΙΕ 11/7/11 14:17
    ΕΓΩ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΟΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΓΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ?ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΕΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩ ΠΑΙΔΙΑΝ ΣΟΥ?ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ?ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.ΕΓΩ
    ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑΠΟΔΑ
    ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/7/11 17:57

    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΝΟΕΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥ ΙΔΙΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΕΙΑ...ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΗΔΙΕΣ!
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΟΝΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΑ...ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΥΚΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος11/7/11 18:14

    ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ..ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ? Ε..ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ....ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΘΑ ΚΛΕΨΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ! ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!! ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ? ΘΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ..ΥΨΗΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΘΗΣΩ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ!! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ...ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ(ΙΑ) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΙΣΧΟΣ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος11/7/11 21:21

    Και μονο που βλεπεις την διαφημιση δεν θελεις να παρεις το παιδι σου εκει! Ξεφτιλιστηκαν!! Μαλλον κακη ιδεα εχουν για τους γονεις των παιδιων! Συνεχιστε ετσι και θα χασετε κι αυτους που εχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος11/7/11 22:07

    Έχω ακούσει ότι ο αριθμός των παιδιών έχει μειωθεί πολύ με την κρίση στα ιδιωτικά σχολεία.Με λίγα λόγια φυτοζωούν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος11/7/11 22:23

    Λάθος επικοινωνιακό.
    Την επόμενη φορά ρωτήστε το σύντροφο Κώστα Λαλιώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος11/7/11 23:32

    EMAS ETSI MA ANATHREPSAN OI GONEIS MAS , KAI DEN XREIAZOTAN KAI VIDEO. TELOS PANTON AMA EINAI GIA TO KALO AS XRISIMOPOIOISOUME OLI TIN TEXNOLOGIA POU EXOUME STA XERIA MAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος12/7/11 02:56

    Κύριε αρθρογράφε.Είμαι ο 11/7/11 14:17. Δεν έχω χολή να βγάλω, δεν διαβάζω τίποτα ανάποδα, παλεύω κάθε μέρα για το ψωμί μου, αλλά δεν είμαι και κουτός. Τα επικοινωνιακά παιχνίδια σας, αλλού. Έτσι απλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος12/7/11 03:03

    Κύριε 11/7/11 14:35..Είμαι ο 11/7/11 14:17. Για κοίτα λίγο τα προηγούμενα post από το δικό σου (εκτός του δικού μου) ξαναδιάβασε αυτά που έγραψες, και πες μου αν βγάζεις νόημα με τα λεγόμενά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος12/7/11 06:53

    Tα Ιδιωτικα Σχολεια απο το 2008 μεχρι και σημερα εχουν υποστει μειωση περιπου 30% με βαση τα προηγουμενα χρονια! Μηπως αυτο θα επρεπε να προβληματισει αυτα τα σχολεια...προφανως το Ροδιων Παιδεια το ειδε αυτο και εβαλε αυτη την χαμηλου επιπεδου διαφημιση προσβαλωντας κυριως εκπεδευτικους αλλα και γονεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος12/7/11 08:14

    Και πάλι καλή σας μέρα.

    Η διαφήμιση έγινε από το ως άνω σχολείο, όχι για να προσβάλλει τα υπόλοιπα σχολεία, αλλά έτσι απλά.... για να στείλει ένα ανθρώπινο μήνυμα. Προς Θεού... όχι ότι αυτές οι κινήσεις γίνονται από τα παιδιά του και μόνο από αυτά. Όπως κάποιος πιο πάνω είπε, όλα αρχίζουν από την οικογένεια (ήθος κλπ) και το επικροτώ.

    Το μόνο που έχω να ρωτήσω και θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος, είναι άν οι εκπαιδευτικοί του δημοσίου (δάσκαλοι και καθηγητές) βλέποντας ότι κάποιο παιδί κάπου υστερεί του προσφέρουν την βοήθειά τους ακόμα και σ'όλη τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, χωρίς οικονομικό όφελος.
    Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος12/7/11 11:51

    Σε όλα μου τα σχολικά χρόνια ήμουν σε δημόσιο σχολείο και σε ένα από τα καλύτερα (όπως λένε κάποιοι), το οποίο αναφέρθηκε και ποιο πάνω.
    Ήμουνα μέτρια μαθήτρια προς καλή(με εξαίρεση τις δύο τελευταίες χρονιές που αρίστεψα, αλλά πάντα στα μαθηματικά είχα πάντα πάνω από 17.
    μία μέρα λοιπόν που κάναμε μαθηματικά ρώτησα την καθηγήτρια για κάτι που δεν είχα καταλάβει από το μάθημα που μόλις είχε παραδώσει και η απάντηση της ήταν "δεν πειράζει και του χρόνου εδώ θα είσαι" και αυτό δεν το είχε πει μόνο σε εμένα αλλά και σε άλλα παιδιά. Και έχω και πολλά άλλα παραδείγματα από τέτοιους καθηγητές, όπως κάποιους που έμπαιναν μέσα στην τάξη με τον καφέ και την εφημερίδα...
    Αυτοί είναι οι καθηγητές των "καλών" δημόσιων σχολείων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος12/7/11 12:49

    Σ'ευχαριστώ για την απάντηση "Ανώνυμος 12/7/11 11:51". Δεν θέλω όμως προς Θεού να βάλω όλους τους εκπαιδευτικούς στο δημόσιο στην ίδια θέση. Αλλά δυστυχώς η πλειοψηφία με αυτόν τον ρυθμό κινείται.... Σαν δημόσιοι υπάλληλοι δηλαδή και άς ανήκω κι εγώ στον Δημόσιο Τομέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος12/7/11 14:01

    Είμαι "Ανώνυμος 12/7/11 11:51". Ούτε εγώ θέλω να βάλω όλους τους δημόσιους δασκάλους στην ίδια θέση γιατί τα τελευταία δύο χρόνια πήγα σε ένα άλλο δημόσιο σχολείο με όχι τόσο "καλό όνομα", όπου εκεί οι καθηγητές κάνανε σωστά την δουλεία τους και δεν ανάγκαζαν τα παιδιά να πάνε σε φροντιστήρια για να μάθουν κάτι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος15/7/11 12:35

    Ουτε εσυ θελεις να βαλεις ουτε ο αλλος θελει να βαλει...αλλα και οι δυο σας ριχνετε τα καρφια σας κοπριτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος15/7/11 17:51

    Πρώτον είμαι κοπέλα και θα σας παρακαλούσα να εκφράζεστε ποιο ωραία και δεύτερον εγώ πέρασα 4 χρόνια μέσα σε αυτό το σχολείο και αυτά που λέω τα ζούσα καθημερινά και δεν τα βγάζω από το μυαλό μου, ούτε μου τα είπαν άλλοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος15/7/11 23:16

    ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΣΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΦΟΙΤΗΣΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΑΚΕΤΟ" ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΤΆΝΑΓΚΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΔΙΑΠΛΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ "ΕΞΥΠΝΑ" ΠΑΙΔΙΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΓΡΑ ΠΕΛΑΤΩΝ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *