ροή ειδήσεων

Ξεσφράγισαν το δωμάτιο του Χριστόδουλου (και βρήκαν μια περιουσία...)

Ξεσφράγησαν πρόσφατα το ιδιαίτερο δωμάτιο του πρώην αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Παρόντες, για του λόγου το αληθές, ήταν ο διευθυντής της αστυνομίας, ένας εκπρόσωπος της εφορίας, συμβολαιογράφος, ο αρχιερατικός.....

επίτροπος
Θωμάς Χρυσικός, ο πρώην αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Συνοδινός, ο γνωστός Βρεσθένης Θεόκλητος Κουμαριανός, και.....
δύο διάκονοι του Χριστόδουλου.
Είναι απίστευτο, τί βρέθηκε εκεί μέσα....

-600 ζεύγη χρυσά ή αργυρά μανικετόκουμπα.
-Απ' αυτά τα 140 ζευγάρια έχουν διαμάντια και μερικά έχουν ζαφείρια.
-Πάνω από 100 πολύτιμα χρυσά και αργυρά στυλό και πέννες ανεκτίμητης αξίας.
-Πάρα πολλοί χρυσοί και αργυροί σταυροί ευλογίας με πολύτιμα πετράδια.Πολλές αρχαίες εικόνες.
-30.000 ευρώ και 9 χρυσές λίρες σε φάκελο για τον π. Θωμά Συνοδινό.
-Ένας μεγάλος πολυτιμότατος πολυέλαιος Baccarat αξίας 50.000.ευρώ η ανώτερη φίρμα στον κόσμο.
-Καναπέδες και πολυθρόνες του σαλονιού, των γραφείων και των δωματίων από τις δυό ακριβότερες φίρμες του κόσμου Versace και Armani.
-Μεταξωτές κουρτίνες πολυτιμότατες από τις καλλίτερες φίρμες στον κόσμο σε όλο το ανάκτορο.
-Εκατοντάδες λευκά πουκάμισα, τα περισσότερα μεταξωτά.
-Εκατοντάδες μαύρα παντελόνια πανάκριβα.
-Εκατοντάδες ζεύγη παπουτσιών όλα από τις δυο ακριβότερες φίρμες του κόσμου Sebago και Church' s, απ' αυτά που φορούν μόνο οι Άγγλοι πρίγκιπες, λόρδοι και άλλοι αριστοκράτες. Ο Χριστόδουλος φορούσε μόνο τέτοια παπούτσια, που το κάθε ζεύγος τιμάται πάνω από 1.000 χίλια ευρώ (Όταν ανατράπηκε ο δικτάτωρ των Φιλιππίνων Μάρκος, βρέθηκε ότι η γυναίκα του είχε 80 ζεύγη παπουτσιών, ακριβά βέβαια αλλά συνηθισμένα).
-Τρεις δεκάδες σετ με καθημερινά δεσποτικά άμφια.
-50 επίσημες και μεγαλοπρεπείς αρχιερατικές στολές αξίας κατά μέσον όρο 300.000 ευρώ η κάθε μία.
-12 στέμματα ( μίτρες ) από χρυσό και πολύτιμους λίθους αξίας κατά μέσον όρο 300.000 ευρώ το καθένα.Κυρίως έχουν διαμάντια.
-100 εγκόλπια χρυσά και γεμάτα πολύτιμους λίθους, κυρίως διαμάντια και ζαφείρια, αξίας 100.000 ευρώ το καθένα.
-200 εγκόλπιοι σταυροί ίσης αξίας και παρόμοιας διακοσμήσεως ο καθένας.
-25 ποιμαντορικές ράβδοι (πατερίτσες) χρυσές και αργυρές και ελεφάντινες (φιλντισένιες) γεμάτες πολύτιμους λίθους, κυρίως διαμάντια και ρουμπίνια, αξίας κατά μέσον όρο 100.000 ευρώ η κάθε μία.
-40 απλές αργυρές ράβδοι (βακτηρίες, μπαστούνια) με ημιπολύτιμους λίθους, αξίας 20.000 ευρώ η κάθε μία.
-Δύο υπερπολύτιμα δισκοπότηρα χρυσά, σκαλιστά έργα τέχνης, με πολύτιμους λίθους, δώρα το ένα του Βαρθολομαίου και το άλλο του πάπα Ρώμης Βενεδίκτου.
-Δεκάδες χρυσά και αργυρά κηροπήγια (δικηροτρίκηρα).
-Δεκάδες χρυσά και αργυρά επιτραπέζια κηροπήγια με πολύτιμους λίθους.
-Πολλές δεκάδες αργυροί δίσκοι σερβιρίσματος και κεράσματος.
-Δεκάδες αργυρές φρουτιέρες.
-Εκατοντάδες δωδεκάδων ποτήρια αργυρά και κρυστάλλινα υψηλής αξίας.
-Εκατοντάδες πανάκριβα αργυρά κρυστάλλινα και πορσελάνινα σερβίτσια ανυπολόγιστης αξίας.
-Εκατοντάδες δωδεκάδες πανάκριβα χρυσά και αργυρά κουταλομαχαιροπήρουνα φίρμας Christofie, που είναι η ακριβότερη στον κόσμο.
-Εκατοντάδες πορσελάνινες δωδεκάδες πιάτων.
-Εκατοντάδες πορσελάνινες και αργυρές πιατέλες.Βαρύτιμες μεταξωτές κουρτίνες σε όλο το ανάκτορο.
-Εκατοντάδες ζεύγη μεταξωτές πιτζάμες.
-Δεκάδες μεταξωτές κλινοστρωμνές και μαξιλάρια.
-Τέσσερις ζωγραφικοί πίνακες αμύθητης αξίας που ανήκουν στο Μουσείο Μπενάκη και τους νοίκιαζε με μηνιαίο μίσθωμα που του καθενός η αξία είναι όσο τα μηνιαία μισθώματα τριών μεγάλων και πολυτελών ρετιρέ.
-Έξι γκραβούρες με πανάκριβο μηνιαίο μίσθωμα από το ίδιο Μουσείο.
-Πάρα πολλά και πανάκριβα έπιπλα από πολύτιμα ξύλα υφάσματα μέταλλα και γυαλιά, φτιαγμένα από τις 4 μεγαλύτερες και ακριβότερες φίρμες στον κόσμο.
-Τα αρχιτεκτονικά σχέδια για δύο βίλες-ανάκτορα του Χριστοδούλου, για να ξεκουράζεται, που θα κτίζονταν σε τεράστια οικόπεδά του πανύψηλης αξίας, ένα στην Ερμιονίδα και ένα στον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο σε πανέμορφες τοποθεσίες.
-Ένα τεράστιο ποσό (πολλά εκατομμύρια ευρώ), για να κτιστεί ειδικό μουσείο με την επωνυμία «Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος», για να φυλάγονται και να εκτίθενται εκεί σε κοινή θέα οι στολές, οι μίτρες, οι πατερίτσες, και όλα τα λειτουργικά και μη λειτουργικά κοσμήματα και σκεύη του Χριστόδουλου στους αιώνες των αιώνων, μαζί και με τα έξοδα συντηρήσεως τόσο του μουσείου όσο και των εκθεμάτων, και με τους μισθούς των υπαλλήλων του μουσείου ...

Θεέ μου σχώρα με!!!

rethemnosnews.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/7/11 17:26

    ΠΩ ΠΩ ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΦΡΑΙΜ.... ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΟΥΣ.. ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/7/11 17:57

    ΜΗΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως κάνετε έτσι για λίγα παπούτσια και δυό πουκάμισα βρε παιδιά.Τα είχε για μια ώρα ανάγκης ο άνθρωπος.Τόσα χρόνια δουλειά να μην είχε κι αυτός το κατιτίς του για τα γεράματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/7/11 19:50

    Σιγα ρε χαλαρωστε τα sebago τα φορανε μονο λορδοι..χαχαχα απο εκει καταλαβαινεις οτι το αρθρο ειναι μια παπαρια και μιση και αλλους σκοπους εξυπηρετει ..ασε που κυκλοφορει και αναπαραγεται σε καταλληλες στιγμες απο οταν πεθανε ο Χριστοδουλος..και μη βιαστει να με χαρακτηρισει κανεις φανατικο του χριστιανισμου κλπ.γιατι δεν ειμαι.Κοιτατε τι αποκτησαν ολοι οι πολιτικοι στην πλατη μας βιλες και οικοπεδα με κλεμμενα λεφτα δισεκατομυριουχοι γινανε και οταν μπηκαν στην πολιτικη δεν ειχαν βρακι στον κωλο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/7/11 20:24

    19:50 Δηλαδη με λιγα λογια θελεις να μας πεις οτι οι παπαδες δεσποταδες εχουν λιγοτερα λεφτα απο τους πολιτικους ε?Ρε καραγκιοζακο σε ποιον πουλας αυτες τις παπαριες κοπριτη που σε ταιζει η εκκλησια! Αν δεν πενεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει! με ποιον παππα τα τρως ρε κοπριτη?Και μονο που αμφισβητησες το αρθρο..καταλαβαμε αμεσως ρε λαμογιο! Το αρθρο ρε κεφαλα το εχουν αναρτησει σχεδον ολα τα blogs και υπαρχουν στοιχεια!! Ουσττ ρε κοπριτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/7/11 20:36

    Ο Χριστος ειχε πει ο εχων 2 χιτωνες να δινει τον ενα.....Αυτοι ειναι οι εκπροσωποι του Θεου το 2011!!!Αλλα ολοι καποια στιγμη θα πληρωσουμε η θα πληρωθουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/7/11 21:25

    20:36 φιλε μου αυτο ισχυει μονο για εμας...παντα σου λενε να δωσεις παντα σου λενε να εισαι καλος ανθρωπος αλλα παντα λενε για τους αλλους!! Για τους παπαδες δεν ισχυουν αυτα! Δηλαδη αν εχεις 2 χιτωνες εσυ θα πρεπει να δωσεις τον εναν στον Παπα για να τους κανει 3!! αστα φιλε μου υστερα λενε γιατι ο κοσμος απομακρυθηκε απο τις εκκλησιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/7/11 21:52

    Ενας αρχιεπίσκοπος που τα έβαζε με τους προσκυνημένους πολιτικούς, που απλά εκτελούν τις ξένες επιθυμίες,που τον είχαν στο μάτι τα προσκυνημένα ΜΜΕ,που έφερε κόσμο και παιδιά κοντά στο χριστό, που δίδασκε τι εστί σωστός έλληνας, και κυρίως που ήξερε ότι πεθαίνει σύντομα από καρκίνο, το να λένε τώρα αυτές τις μαλακίες σημαίνει μονο ότι θέλουν να πλήξουν τις θέσεις του, που υπάρχουν ακόμα σε πολλά site, και για να μικρύνουν την απόσταση μεταξύ του άξιου και τους σημερινούς ανάξιους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/7/11 21:54

    Έπεσα από τα σύννεφα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/7/11 23:17

    ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ? ΠΩΣ ΤΑ ΧΩΡΕΣΕ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ 1000 Τ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος24/7/11 23:42

    Ρε γιουσουφακι των πολιτικών 20:24 ρε οσφυοκαμπτη του κάθε πολιτικαντη σου θιξαμε τους πολιτικούς σου;;Μαλλον ΕΣΥ θα κάνεις τσιμπουκια σε κανένα κλητηρα για να βολεψουν εσένα η την κόρη σου σε κανένα δήμο βλακα που μου έμαθες και τα blogs γυφτουλα-Και μόνο που υπερασπίζεται τους πολιτικούς ρε ηλίθιε δείχνεις πόσο μεγάλος ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι τιποτενιε βλακακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος24/7/11 23:43

    23:17 Γιατι ρε τι νομιζεις οτι ειχε μεσα? μικροαντικειμενα μεγαλης αξιας! Ποσο χωρο νομιζεις οτι παινουν? Δεν ειχε μεσα αυτοκινητα!! και οταν λεει δωματιο δεν ειναι σαν αυτο που νοικιαζουν για γκαρσολιερες μιλαμε για τεραστιο δωματιο με ολα τα κομφορ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΞΑΝΕ ΟΛΑ. ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝΕ ΑΝ ΤΑ ΔΕΙΝΑΝΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΝΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος25/7/11 00:09

    Ρε προβατα όλοι έχει τρία χρόνια που πέθανε ο Χριστόδουλος ξυπνατε ζώα δεν είναι τυχαίο που το δημοσιεύουνε τώρα αυτο.μην τρώτε ότι σας ταιζουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος25/7/11 01:20

    00:09 mpeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος25/7/11 01:30

    Αν είναι έγκυρο αυτά και δεν είναι μια αισχρή παραπληροφόριση τότε μιλάμε για ΑΚΟΛΑΣΙΑ τερατώδη!

    ..καμιά σχέση με το Χριστιανισμό όλα αυτά τα πλούτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος25/7/11 10:01

    01:30 Δυστυχος ειναι εγκυρο! Σκεψου τι θα εχει ο Εφραιμ ο νουμερο ενα απατεωνας της εκκλησιας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος25/7/11 10:23

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος25/7/11 11:06

    Φωτια και πελεκυς στους καταστροφεις του αρχαιου ελληνικου πνευματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος25/7/11 13:15

    3 xronia kanane na anoiksoun to dwmatio?kleidara eixan parei? moufa to 8ema paidia... as anoiksoun prwta oi logariasmoi twn politkwn kai oi offshore pou exoun kai meta na piasoun tin ekklisia. na ta paroume me thn seira.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος25/7/11 19:40

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ! ΚΟΙΤΑΞΤΕ..ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΘΕΟ,2 ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ. ΤΩΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΑΣ. ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ'ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΤΟΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΗΣΕΙ! ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ,ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ,ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ.ΔΕΝ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος26/7/11 04:35

    RE TO MPAGASA;; MORH POUMPINIA TI TA EITHELES OLA AYTA;; KAO O KOSMOS EKSO YPOFEREI;;KAI MAS ELEGES KAI ANEKDOTA ;; TELIKA OLA AYTA POU PHGAN; PALI STOUS PAPADES;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος26/7/11 04:42

    KSYRISMA ME THN PSILOI OLOI SAS NTROPOI SAS NA KATHGORATAI EKKLHSIA<> EINAI OI MONOI POU DEN EXOUN KRISI OIKONOMIKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος27/7/11 00:25

    ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΖΕΥΓΑΡΙΑ SEBAGO ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος29/7/11 11:13

    Παιδιά το δημοσιευσα στο φέης κ ενας φίλος μου ειπε ότι μάλλον προκειται περι μουφας!! και ότι χωροταξικα και μόνο αν το δούμε, χρειαζεται ένα ΟΑΚΑ για να χωρέσουν όλα αυτά τα πράματα. Όσο ενάντια κι αν ειμαστε σε όλη αυτήν την πλουτοκρατία της εκκλησίας, όταν είναι να δημοσιεύουμε τέτοια, καλυτερα να γράφουμε και τις πηγές μας.. Προσωπικά θα σβήσω τη δημοσίευση από το φέησμπουκ..Αν μας γράψεις τις πηγές σου, το ξαναδημοσιευω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος30/7/11 21:17

    ΛΙΓΟ ΣΕΒΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ... ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ..ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ Η ΚΛΕΨΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος14/8/11 19:21

    DIAXORISMOS EKLISIAS KRATOUS TWRA FOROLOGISI TIS EKLISIAS AMESA......KAI FYSIKA POTHEN ESXES KAI SE AUTOUS OUST LERES THRISKEUOUMENOI oute euro sto pagkari sas re ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. τι το ψάχνετε ρε παιδί! Διαβάζω το 1963 σε εφημερίδα (ΤΑ ΝΕΑ η ΒΗΜΑ - δεν θυμάμαι καλά): Τίτλος άρθρου ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ Η αξία μόνο του χρυσού που βρίσκεται στο Άγιον Όρος (τα αφιερώματα,έγραφε, των πιστών που έβαζαν στις εικόνες, κατέληγαν εκεί)φτάνει να ζει κάθε Έλληνας για 100 χρόνια χωρίς να δουλέψει ούτε μία ώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος9/10/11 18:33

    o xristos didaske se spilies kai tora oloi mas pame san ta provata kalodimena mono to pasxa gia na mas litrosei apo tis amarties mesw tis nistias..mia zwh provata tha eimaste.
    i eklisia tha meirazei sisitia leei..afou thelei toso na voithisei tous proskinites tou as xexrewsei meros tou daneiou pou pire h ellada kai as epanerthoun ola sto rythmo pou eixe i xora prin apo 5 xronia..akoma na symetexei kai en meroi se epidomata kai syntaxeis..gia peite mou sto teleytaio pou me vriskete paralogo? valte oti den forologate opos tha eprepe,plirononte oloi apo emas,tous aneikei to 1/5 ton gipaidwn-agrotemaxiwn-oikopedwn stin ellada ta opoia ta misa apofairoun terastia kerdoi,leitourgika exoda ola kalimena apo filanthropies-doraies...ti allo theloun?ti tha ta kanoun ola afta i mallon ti ta kanoun ?
    mipos pera apo tin ekklisia san opsi krivetai kati aloo poly kala krimeno opos poliethnikes-trapezes klp...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *