ροή ειδήσεων

Ελεύθερος ο Στρος Καν - Τι απαντά η καμαριέρα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν. Αντιδράσεις από την πλευρά της καμαριέρας...

Ο δικαστής Μάικλ Όμπας δέχτηκε την πρόταση να επιστραφεί στον Στρος-Καν η εγγύηση των 6 εκατομμυρίων δολαρίων που είχε καταβάλει, ωστόσο οι κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί δεν κατέπεσαν αφού, όπως είπε, "η υπόθεση δεν κλείνει".

Το δικαστήριο ζήτησε επίσης να κρατηθούν τα ταξιδιωτικά έγγραφα του Στρος-Καν και όρισε την επόμενη ακρόαση της υπόθεσης για τις 18 Ιουλίου.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο Στρος-Καν θεάθηκε να βγαίνει από το δικαστήριο χαμογελαστός, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αν ΣενκλέρΤι απαντά η καμαριέρα

Ο δικηγόρος της καμαριέρας που κατηγορεί τον Ντομινίκ Στρος-Καν για σεξουαλική επίθεση υποστήριξε ότι "δεν έχει αλλάξει τίποτα" όσον αφορά τα γεγονότα, μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times που ανέφερε ότι η κατάθεση της γυναίκας "κατέρρευσε" επειδή αποκαλύφθηκε ότι διατηρούσε σχέσεις με έναν έμπορο ναρκωτικών.

Σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έστειλε ο δικηγόρος Κένεθ Τόμσον στην εφημερίδα, δεν διαψεύδει μεν το δημοσίευμα αλλά επισημαίνει ότι "τίποτα δεν αλλάζει το σημαντικό γεγονός ότι ο Ντομινίκ Στρος-Καν επιτέθηκε βίαια σε μια καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel".
Ένας από τους αδελφούς της πάντως, μιλώντας από το Κόνακρι της Γουινέας, απέρριψε κατηγορηματικά την πιθανότητα η γυναίκα να εμπλέκεται σε εγκληματικές δραστηριότητες, σε εμπόριο ναρκωτικών ή σε ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

"Είμαστε απόγονοι πολύ ευσεβών μουσουλμάνων λογίων, δεν θα αφηνόμαστε να μας παρασύρει το εύκολο κέρδος", εξήγησε ο Μαμαντού Ντιάν Ντιαλό, ο μεγαλύτερος αδελφός της 32χρονης.

"Η αδελφή μου αρνιόταν ακόμη και να πουλήσει τσιγάρα όταν ήταν μαζί μου στο Κόνακρι πριν από δέκα χρόνια, όταν της άνοιξα ένα καφενείο σε πολυσύχναστο προάστιο της πόλης", πρόσθεσε.

"Ας σταματήσουν να μας παρενοχλούν με ψεύδη. Ξέρουμε ότι είναι μια μάχη μεταξύ του Δαβίδ και του Γολιάθ, μεταξύ των πλούσιων και της φτωχής γυναίκας που προέρχεται από μια φτωχή οικογένεια, από μια φτωχή χώρα, όμως μια μέρα η αλήθεια θα λάμψει",
συνέχισε.

Ο Ντιαλό επέμεινε ότι η αδελφή του "δεν έχει αλλάξει" επειδή έζησε μια δεκαετία μακριά από την οικογένειά της. "Εργάζεται για να ζει και να καλύπτει τις ανάγκες της κόρης της, δεν έχει περιουσία στη Γουινέα", κατέληξε..
cosmos.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *