ροή ειδήσεων

Ικανοποιητική η κίνηση στη Ρόδο

Ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι τουριστικοί παράγοντες της Ρόδου και των άλλων νησιών της Δωδεκανήσου από την πορεία της τουριστικής κίνησης...

...Οι αφίξεις τουριστών τον Ιούνιο σημείωσαν αύξηση κατά 27% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2010 και με βάση τις εκτιμήσεις που υπάρχουν στα ίδια επίπεδα θα συνεχιστεί η τουριστική κίνηση και τους επόμενους μήνες.

Συγκεκριμένα, τον Ιούνιο αφίχθησαν στο αεροδρόμιο της Ρόδου με πτήσεις τσάρτερ 301.641 τουρίστες ενώ πέρσι είχαν έρθει 237.516 επισκέπτες. Τα πρωτεία σε αριθμό επισκεπτών κατέχουν οι Άγγλοι και οι Γερμανοί ενώ σημαντικός είναι και ο αριθμός επισκεπτών από Ιταλία , Σουηδία , Ρωσία και Ισραήλ. Οι μεγαλύτερες αυξήσεις καταγράφονται από τις αγορές της Ρωσίας (κατά 61,12%) του Ισραήλ ( 73,33%) της Φινλανδίας (41,7%) και της Πολωνίας (58,62%).
Οι πληρότητες στις ξενοδοχειακές μονάδες της Ρόδου κινούνται ήδη σε υψηλά επίπεδα και αναμένεται ότι και οι επόμενοι μήνες θα είναι σε ανάλογα επίπεδα. Αυξημένη είναι, επίσης, η τουριστική κίνηση και στο νησί της Κω αλλά και στα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου.


karxarias.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *