ροή ειδήσεων

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ KOLYMBIA BEACH HOTEL

Χθές Κυριακή 3/7/2011 δύο οικογένειες με 6 παιδιά πήγαμε για μπάνιο στα Κολύμπια και συγκεκριμένα στη παραλία κάτω απο το Kolymbia Beach. Αφού περπατήσαμε καμιά 100 μέτρα πήγαμε...
στις ομπρέλες και ήρθε ο ομπρελάς,ενας ευγενέστατος νέος επ'ονόματι Χρήστος εξ Βουλγαρίας και μας ζήτησε 7 ευρώ την ΜΙΑ ξαπλώστρα. Μετά το πρώτο ΣΟΚ του είπαμε ότι οι ξαπλώστρες σε όλη τη Ρόδο κοστίζουν 4 ευρώ η μία και ρωτήσαμε τι ιδιαίτερο έχουν αυτές οι παλιές μπλέ ξύλινες ομπέλες με τους σκουριασμένους σωλήνες. Μας απάντησε ότι είναι υπάλληλος του Ξενοδοχείου και δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Εννοείται ότι απο τις 10 ξαπλώστρες που θέλαμε πήραμε μόνο τις δύο και η υπόλοιπη οικογένεια βρήκε καταφύγιο στη σκιά ενός τοίχου που βρίσκεται κατα μήκος της παραλίας. Νοιώσαμε μέσα στο δικό μας νησί ανεπιθύμητοι απο τους Κύπριους αδελφούς μας επιχειρηματίες ιδιοκτήτες του Kolymbia beach.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/7/11 13:10

    ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ 4 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 120 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ;;ΕΛΕΟΣ ΑΣ ΒΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΧ ΟΤΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ 40 'Η 50% ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 'Η ΟΤΙ ΟΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ 5 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!! (ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 7 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/1/12 14:52

      pios sas eipe oti oi kuprih oti einai aderfia mas vre paidia shggedrithite kai deite oti xrono me ton xrono vgenoume ekso apo to idio mas to spiti exetai paei sthn kupro na deite pos mas feronte

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/7/11 13:11

    kala re to oti itheles ksaplostra ,asheta an opos les kanei 7 euro to anepithimitos pos to les,sou ipe kanenas na min kanis mpanio?pas kala ke katigoris ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/7/11 13:13

    gia ti re maga 13:10 den pernis mia diki sou ksaplostra apo to spiti sou na telionis,ixes ke sto xorio soy???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/7/11 13:17

    exeis perasei polla neoellina gia na ftasis sto simio na min mporis xoris xaplosstra,na strosis tin petseta katw ,meta praponiomaste oti de mas ftanoun ta lefta noumera e noumera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/7/11 13:19

    Μην το κάνετε δύσκολο ρε παιδιά .
    Ομπρελίτσα στο χέρι , πετσετουλα, σπιτικό μοχιτο και η ζωή συνεχίζεται όμορφα :)

    Όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/7/11 13:28

    7 ευρώ η μία απλά και μόνο γιατί υπάρχουν μαλάκες σαν και σένα που θα πληρώσουν, έστω και για 2 ξαπλώστρες..

    Εφόσον υπάρχουν άφθονοι μαλάκες που πληρώνουν δεν βρίσκω λόγο ο επιχειρηματίας να ρίξει τις τιμές του..

    Καλό καλοκαίρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/7/11 13:30

    ΡΕ "ΜΑΓΚΑ" 13:13 ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΟΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΑ ΣΟΥ. 'Η ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΧΩΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΥ ΜΕ 2 ΠΑΡΕΕΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΑΛΙ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΤΑ 4 ΕΥΡΩ. ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/7/11 13:37

    obrelitsa jumbo mageia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/7/11 13:40

    Φαντάσου να πήγαινες και Τραουνού με 8€ την ομπρέλα και δεν υπάρχει ξενοδοχείο εκεί!!!!! Η αλήθεια ειναι οτι έχουμε χάσει πια το μέτρο, παρ' όλα αυτά όλες οι ομπρέλες στην παραλία Τραγανού ήταν γεμάτες!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/7/11 14:59

    απο μεταφορα
    Σύμφωνα με τη διεθνή νομοθεσία, απαγορεύεται η οποιαδήποτε κατάληψη ή εκμετάλλευση της παραλίας μέχρι εκεί όπου τελειώνει το μέγιστο χειμέριο κύμα. Δηλαδή σε απόσταση που κυμαίνεται από 20 έως 50 και πλέον μέτρα, από το ήρεμο νερό της θάλασσας.

    Όμως οι δήμοι που πρόθυμα τις παραχωρούν στον κάθε εκλεκτό τους, όσο και οι τοπικές αστυνομικές αρχές επί πολλά χρόνια όχι μόνον δεν ελέγχουν τους καταληψίες του αιγιαλού, αλλά και τους ενθαρρύνουν, με τη σιωπή τους για νέες επεκτάσεις χρόνο με τον χρόνο.

    Για τους υπόλοιπους λουόμενους που δεν προτιμούν το πρόστιμο της ξαπλώστρας και της ομπρέλλας που κάπου φτάνει ως και 15 ευρώ/ ώρα κι ούτε λόγος για αποδείξεις και ταμειακές μηχανές στην άμμο, οι μισθωτές της παραλίας (μερικά πλάσματα μεταξύ ανθρώπου και σκουληκιού), παραχωρούν μετά βίας 15 έως 20 το πολύ μέτρα ελεύθερης αμμουδιάς ανάμεσα στις "εκτάσεις τους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/7/11 15:47

    τα σκουληκια που λες καθαριζουνε τα σκουπιδια και τις φωτιες που αναβουνε κατι γαιδουρια και καποιοι απο αυτους καθαριζουνε και τις τουαλετες που χεζουνε αυτα τα τετραποδα ασε που πληρωνουν και φορους δημοτικους φπα και τεβε και εχουνε και ταμειακες ....τα σκουληκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/7/11 16:08

    Ρε σεις. Λάθος νταβατζή κυνηγάτε.
    Ο ΔΗΜΟΣ είναι πίσω από όλα αυτά. Βέβαια...αν κάνει πίσω ο δήμος, τότε ΠΑΛΙ οι ομπρελάδες θα έχουν τις ίδιες τιμές. Τότε να τους τα χώσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/7/11 16:15

    ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΒΟΘΡΙΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΕΑΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΚΕΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΥΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος4/7/11 16:24

    ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ. ΣΤΗΝ ΛΙΝΔΟ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ 8 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΑΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ 4 ΕΥΡΩ..... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. 8 ΕΥΡΩ ΡΕ??? ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος4/7/11 16:39

    ΦΙΛΕ...4/7/11 13:11+4/7/11 13:13+4/7/11 13:17+4/7/11 13:28.
    Είναι προφανές ότι δεν έχεις παιδιά και μάλλον είσαι άνθρωπος του ξενοδοχείου ή ομπρελάς. Πρώτα απο όλα δεν σου επιτρέπω να βρίζεις, εγώ δεν έβρισα κανέναν. Δεύτερον, έγραψα ότι είμασταν δύο οικογένειες με έξι παιδιά και για αυτά θέλαμε την σκιά και για αυτά είχαμε να διαθέσουμε μερικά ευρώ και λόγος δεν σου πέφτει. Αυτό που μας πείραξε είναι το γεγονός ότι ο εκμεταλευτής της παραλίας που είναι το ξενοδοχείο αφενός δεν πρόσφερε τίποτα που να δικαιολογεί αυτή τη τιμή και αφετερου ότι οι ξαπλώστρες του φτάνουν μέχρι το κύμα.
    Εμείς που θα στρώναμε πετσέτες ;
    Τι έπρεπε να κάνω, να φύγω, να πλακωθώ στο ξύλο, να καλέσω το Λιμεναρχείο και να ζητήσω εφαρμογή του Νόμου ή να κάνω το "μαλάκα" όπως λές ότι είμαι. Εγώ στεναχωρήθηκα που ο εν λόγω επιχειρηματίας με έκανε να νοιώσω ανεπιθύμητος στο ίδιο μου το νησί και φαντάζομαι το ίδιο θα νοιώθουν και οι τουρίστες που πληρώνουν 14 ευρώ για 2 ξαπλώστρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος4/7/11 16:43

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 9 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΜΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΗΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΜΠΡΕΛΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΗΣ.
    Η ΘΑ ΠΑΡΗΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΟΜΠΡΕΛΑΔΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ,ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ.ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΑΦΟΥ ΑΠΟΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΦΟΥ Ο ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΤΡΩΓΕ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος4/7/11 16:43

    4/7/11 16:24 stin Rodo wreeeee? Ti nomizeis ama den se aresei pigene stin Protokosmiki Xora UGANDA . Edo pou zeis stin Ellada ton Tawatzidon,Lamogia, roufianides, Kleftes kai Apateones ti perimeneis ? Edo I Uganda mas exei CHSEPERASI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος4/7/11 23:00

    Τι εγινε ρε παιδια σας βαρεσαν τα νεα μετρα στο κεφαλι και πρεπει να μας κλεβουν και οι ξενοδοχοι και να την βρισκουμε κιολας ???δεν φτανει που δυσφημιζουν το νησι με τις κολοτιμες τους ...δεν μπορεις ουτε στην αμμουδια πια να ξαπλωσεις ... και 7 ευρω στα Κολυμπια ??? ελεος ....

    βεβαια μην καλομαθαινουμε κ θελουμε ολοι την ξαπλωστρα μας ..ερχεται πολυ δυσκολος χειμωνας καντε οικονομια .....με δανεικα πληρωνει το κρατος τους μισθους , σε λιγο δανεικα γιοκ...

    κ κυριε διαχειριστα μην κανετε πως δεν βλεπεται οτι βριζουν ....μια διαγραφη δεν κανει κακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος5/7/11 09:51

    Ο/Η 13:10,4/7 κουράζεται από τη δουλειά ο/η ταλαίπωρος/η και θέλει να χαλαρώσει λίγο ο άνθρωπας σε μια ξαπλώστρα,βρε αδερφέ! Έτσι έκαναν και οι πρόγονοί του/η όταν κατέβαιναν από το γάϊδαρο επιστρέφοντας από το χωράφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος5/7/11 10:01

    ε,όχι και πρόγονοι... κι αυτός ζευγάς είναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος6/7/11 02:53

    Μας τα έχετε κάνει "τσουρέκι". Αντε πάρτε μια ομπρέλα απο το μπακάλικο με 5 ευρώ και τα κουβαδάκια σας και αντε στο καλό.Τι λύσσα είναι αυτή. Και εγώ δεν τους γουστάρω αλλα είμαρτον. Παραλίες δόξα το θεό... ατελείωτες. Μόνο που εκεί δεν θα έχει κουραδοκόφτες και ξώβυζα "πονηροί μπαμπάδες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος6/7/11 09:15

    ΦΙΛΕ 6/7/11 02:53
    ΕΑΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΦΑΤΑ. ΟΜΠΡΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ....ΑΝΙΚΑΝΕ !!!
    ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΠΟΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΥΜΠΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ ???
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΠΡΕΛΑΔΩΝ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΜΑ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ" ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΑ ΚΟΛΥΜΠΙΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ "ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ....". ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ - ΜΑΚΑΚΑ 6/7/11 02:53

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος6/7/11 11:43

    Αγαπητέ "Ανώνυμε" αναγνώστη !!!Όπως βλέπεις δεν κρατώ την ανωνυμία μου όπως εσύ. Για πληροφόρηση των αναγνωστών και δικής σου μάθε τα εξής τα οποία, αθέλητα ελπίζω και όχι εσκεμμένα, αγνοείς. α)Ο Δήμος Ρόδου εισπράττει προκαταβολικά το τέλος χρήσης της παραλίας σε μετρητά από τον ξενοδόχο. γνωρίζεις άραγε το ποσό ??Η μήπως νομίζεις ότι ένα ξενοδοχείο πληρώνει τα ίδια τέλη με έναν ομπρελά?? Θέλεις ν ακούσεις και το τίμημα? β)Ο ξενοδόχος πληρώνει υπάλληλο με όλες τις προβλεπόμενες από τον νόμο εισφορές έστω και αν με ειρωνικό τρόπο τονίζεις ότι είναι εκ Βουλγαρίας και όχι εξ Βουλγαρίας όπως αναφέρεις!! Γνωρίζεις τον μισθό του συγκεκριμένου υπαλλήλου? Το ότι ανάρτησες την νόμιμη απόδειξη για το τίμημα το οποίο κατέβαλες, αποδεικνύει ότι εμείς ως επιχείρηση, δεν είμαστε στην κατηγορία εκείνων όλων οι οποίοι πτώχευσαν την χώρα με την τακτική να διαπραγματεύεσθε και να πληρώνετε λιγότερα, χωρίς νόμιμη απόδειξη (δηλ. μαύρα).Τέλος θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ανώνυμε αναγνώστη, ότι και οι Κύπριοι επιχειρηματίες συνέβαλαν στην τουριστική ανάπτυξη της Ρόδου τα τελευταία 25 χρόνια, γιατί μέσα απ το κείμενο σου εκπέμπεται υπέρμετρος ρατσισμός. Δεν είσαι περισσότερο Έλληνας απ' ότι εμείς...
    Λ. Πιεριδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος6/7/11 12:36

    KYRIE PIERIDH GIATI TO PROSWPIKO SAS EINAI STHN PLIOPSHFIA TOU ALLODAPOI? GIATI KATHE XRONO PSAXNETE GIA NEO PROSWPIKO KAI ELLHNES DEN ERXONTAI NA DOULEPSOUN...MHPWS EINAI TAKTIKH SAS NA BAZETE SYNEXEIA AGGELIES NA PROSLAMBANETE PROSWPIKO KAI META APO DEKA MERES NA TOUS APOLYETAI KAI ETSI NA PERNAEI TO KALOKAIRI?
    ANTE BRE LAMOGIO MILAS KIOLAS...TO KRATOS FTAIEI POU SAS ANEXETAI KAI DEN BAZEI PLAFON SE OLA TA PRAGMATA AKOMA KAI STIS OMBRELES..OUST ALLH MIA FORA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος6/7/11 15:16

    Ρε 6/7/11 09:15 πόσο μαλάκας είσαι?
    Τι παραπονιέσαι ρε γύφτο? Και προς την πόλη, αλλά και προς τα έξω, ακόμα και 100 μέτρα πιο κει έχει παραλία να κολυμπήσεις. Αλλά εκεί!!!! ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ. Αν δεν θέλει ρε πεινάλα ομπρέλα από το μπακάλικο, σκάσε και πλήρωνε. Μπρουτζόβλαχε θες και ξαπλώστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος6/7/11 16:06

    ΡΕ 6/7/11 15:16
    ΟΜΠΡΕΛΑΣ ΕΙΣΑΙ Ή ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος6/7/11 16:14

    Μπα,μαλλον απλα ενας κομπλεξικος μαλακας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος6/7/11 16:35

    ΦΙΛΤΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΙΕΡΙΔΗ 6/7/11 11:43
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ.
    ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ 75% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΜΠΡΕΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.
    ΕΜΑΘΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΙ ΤΕΡΜΑ ΔΕΞΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΩΝΕΙ 4 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΜΙΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΑ 7 ΕΥΡΩ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΞΕΜΠΑΡΓΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΤΑΙ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΟΜΠΡΕΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ.
    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.
    ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΟ ΚΥΜΑ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΟΜΠΡΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΗ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΜΠΗΞΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΙΝΙΣΣΕΣΤΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΙΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΩ "ΑΔΕΛΦΟ" ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΜΥΓΑ ΚΑΙ ΜΥΓΙΑΖΕΣΤΕ.
    ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΤΩΝ ΒΟΘΡΩΝ.
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ Ή ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ Η ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ/ΜΑΣ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΘΕΜΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΗ ΤΡΟΠΗ.
    ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΑΛΑΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΘΕΣΗ Ή ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΩ Ή ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΠΟΛΕΜΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑ.
    ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΑΣ ΤΩΝ ΡΟΔΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΔΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Ή ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος6/7/11 23:02

    Ρε 6/7/11 16:14 μαλάκας είσαι και φαίνεσαι.
    Ούτε ομπρελάς είμαι ούτε ξενοδόχος, αλλά ούτε και ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗΣ.αντε μας τα έχετε πρήξει. Κάντε καταγγελία, φωνάξτε το Λιμενικό και τέρμα. Αλλά που... Κότες λυράτες. Φωνάζετε σαν κατίνες μέχρι να βρεθεί ο μαλάκας που θα βγεί μπροστά να σας λύσει τα προβλήματα. Καλά σας κάνουν ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος7/7/11 09:23

    Ρε 6/7/11 23:02 εντάξει , ας πούμε ότι έχεις δίκιο.
    Πές μας λοιπόν, εσύ με την οικογένεια σου ( εάν έχεις) που πας για μπάνιο και τι κάνεις προκειμένου να μην υποστείς εγκαύματα εσύ και τα παιδιά σου (εάν έχεις).
    Πές μας όμορφα κι απλά χωρίς βρισιές, εάν μπορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος7/7/11 11:44

    Αν έχεις μικρά παιδιά, ΔΕΝ πρέπει να τα εκθέτεις στον ήλιο απο τις 10 το πρωί έως και τις 3 το μεσημέρι. Ο κάθετος δυνατός ήλιος αλλά και η αντηλιά, κάνει την ίδια ζημιά στο δερματάκι τους ακόμα και κάτω από ομπρέλα. Καλύτερα μετά τις 4 το μεσημέρι και με ομπρέλα απαραίτητα. Όχι μόνο για τα παιδιά, αλλά και για μας τους μεγάλους. Το θέμα του εξοπλισμού, είναι προσωπικό για τον καθένα. Ακόμα και ένα μικρό ψυγειάκι των 20 ευρώ,με παγωμένο νερό για φραπέδες, μπυρόνια, φρούτα κλπ κλπ είναι ότι πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος7/7/11 12:04

    Αυτό ακριβώς φίλε 7/7/11 11:44 κάνουμε αλλα πρέπει να ψάχνουμε χιλιόμετρα για να βρούμε μια ελεύθερη παραλία και αυτό είναι θέμα.
    Παντού ενοικιαζόμενες ομπρέλες μέχρι το κύμα.
    Σαν άνθρωποι όμως θέλουμε κάποιες φορές να νοιώσουμε την πολυτέλεια να ενοικιάσουμε ομπρέλα, να το παίξουμε και εμείς τουρίστες βρε αδελφέ και ας είμαστε στο νησί μας, αλλα με τις τιμές των 7 ευρώ την μια ξαπλώστρα ούτε και αυτό μπορεί να γίνει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος7/7/11 12:07

    δηλαδή ρε 7/7/11 12:04 τα 4 ευρώ τα θεωρείς και αυτά πολλά ή λίγα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος7/7/11 12:22

    ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΛΛΑ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
    ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΩΤΗΣΑ "ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ Χ-Ψ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΠΡΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΕΙ 7 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΜΙΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ".
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΧΡΕΩΝΕ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ π.χ 5 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΠΙΣΙΝΑ ΑΨΟΓΟ ΣΕΡΒΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΠΩΣ π.χ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΙΚΗΣ ΔΥΣΟΣΜΙΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.... ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΩΝΕΙ 7 ΕΥΡΩ ΤΗ ΜΙΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΩ ΟΜΩΣ Ο ΞΕΜΠΑΡΓΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΚΕΙ ΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ?
    ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ Χ-Ψ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΜΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΤΩΝ ΚΟΛΥΜΠΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος7/7/11 13:38

    Φίλε 7/7/11 12:04 συμφωνούμε. Εγώ είμαι χειρότερος από σένα και τρελαίνομαι με αυτή την κατάσταση, αλλά δεν βγάζεις άκρη. Δές το σαν εκδρομή. Έτσι και αλλιώς σίγουρα καθημερινή δουλεύεις σαν τον σκλάβο όπως και εγώ. Μια Κυριακή λοιπόν μας μένει, κάντο σαν εκδρομή και βγες λίγο παραέξω. Και ησυχία θα έχεις, και καλύτερα θα περάσεις. Τώρα κάτι καλύτερο για την περιοχή που σε ενδιαφέρει, είναι στις σπηλιές της Τραγανού. Μπορεί και να συναντηθούμε. Αραιά και που ψήνω και κανένα κοψίδι. Αντε καλό καλοκαίρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος8/7/11 09:34

    ΦΙΛΕ 7/7/11 13:38
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΤΟΠΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΚΥΠΡΙΟΙ-ΓΕΡΜΑΝΟΙ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ-ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΑΝ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ-ΑΛΒΑΝΟΙ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ.
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΤΟΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΦΗΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΗΣ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΣΤΕΓΝΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ; ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΗΣΙ Ή ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΜΗΠΩΣ;
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;
    ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ;
    ΥΠΝΩΣΗ;
    ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΩΣΗ;
    ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΝΟΙΑΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ.
    ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ;
    ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ;
    ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΖΕΠΗΣ ΤΟΥ;
    ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος8/7/11 13:01

    επειδη οι κλεφτες εχουν βαλει την ομπρελα 8 ευρω επειδη εχουν φτασει τα ποτα 9 ευρω επειδη εχουν φτασει το φαγητο στα υψη θα τα κοψουμε ολαααααααα? να πανε στο διαολο και να χαμηλωσουν τις τιμες ολοιιιιιιι...αν δεν βγαινουν να τα κλεισουν τα μπουρδελα τους...δεν ντρεπονται λιγακι οι κλεφτες...γιατι ρε δεν σας πειραζει που πουλανε 1 ευρω το μπουκαλι το νερο στο δρομο? να το κοψετε και αυτο ρε βλακες που βριζετε τον ανθρωπο με την ομπρελα....να πεθανετε απο διψα ρε...ο παππους σας επινε νερο οταν κατεβαινε απο το γαιδαρο? γαιδουρια ε γαιδουρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος9/7/11 13:22

    Σας φταίνε οι Κύπριοι δηλαδή για τις ξαπλώστρες?? Έλεος φιλε μου...ψωμι δίνουν στους δικούς μας Ροδίτες και μάλιστα κανένας δεν μένει απλήρωτος όπως κάνουν οι Ρόδιοι μεγαλοξενοδόχοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος18/7/11 17:33

    Γεια σας ρε παιδια. Λοιπον πηγα σε μια παραλια και εστησα την ομπρελα μου 5μετρα πιο δεξια απο τις ξαπλωστρες. Ουτε απο πισω δηλαδη ουτε απο μπροστα! Και μεσα σε 2 λεπτα ερχεται ενας απο το beach bar και μου λεει απαγορευεται να την στησεις εδω! Τον ρωταω γιατι? Μου λεει χαλας την εικονα απο τις ξαπλωστρες! Επαθα σοκ! Αντε να απαγορευοταν αν την εστηνα στον χωρο με τις ξαπλωστρες αλλα εγω την εστησα 5 μετρα πιο δεξια! Επιτρεπεται να μου πει τετοιο πραγμα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος20/7/11 00:40

    Εκανές λάθος που την μετακίνησες.
    Σε παρόμοια περίπτωση που μου έτυχε (βέβαια ο ομπρελάς εκεί είχε βάλει τις ομπρέλες του κάτω απο το μοναδικό δέντρο τις παραλίας)
    δεν μετακινήθηκα και του είπα πως αν επιμένει θα καλέσω το λιμενικό. Το βούλωσε και έφυγε με την ουρά στα σκέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος20/7/11 18:52

    Geia sas...eimai apo makedonia kai exo er8ei diakopes sti rodo kai suggekrimena sta kolumpia,proti fora plirono 7 euro gia 1 ksaplostra xoris na mou prosferei tpt allo.
    Sta neroi mou oi ksaplostres einai free kai mono to kafe i to poto sou plironeis alla kai na tis plironeis pano apo 3 euro den 8a doseis se beach bar...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος28/7/11 16:04

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΝΕ ΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΟ ΣΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ, ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ Η ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ( 108 ) ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩ 100 ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος9/8/11 09:40

    Στην Κρήτη, 5 ευρώ οι 2 ξαπλώστρες και η ομπρέλα! Η Ρόδος σε άλλη χώρα βρίσκεται;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος20/8/11 02:47

    Λ. Πιεριδης 6/7/11 11:43
    παιδια δεν υπαρχει τετοιο ονομα στα κολυμπια.Καποιο βλακας ειναι και δεν γραφει ποιο ειναι η αρμοφιοτητα του η τι επαγγελεταιΕιμαι ρεσεψιονιστ σε καποιο Ξενοδοχειο εκει και αυτο το Λαμογιο δεν το γνωριζω δεν Υπαρχει,Ο νομος λεει 9 μετρα απο το κυμα της θαλασσας.Μπορεις καλιστα να βαλεις την ομπρελα σου εστω και μπροστα απο μια ξαπλωστρα,και αν σου απαγορευση εχεις το δικαιωμα να παρης το Λυμεναρχειο η την Αστυνομια και θα τους αναφερης τα εξης..ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ Ο ΟΜΠΡΕΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΜΠΡΕΛΛΩΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΗ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΜΠΡΕΛΑ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *