ροή ειδήσεων

Απίστευτη πρόκληση με τους VIP Έλληνες υπουργούς

Απίστευτο και όμως αληθινό…
Την ώρα που η κυβέρνηση εξαναγκάζει τους  Έλληνες φορολογούμενους σε δυσβάσταχτες θυσίες λόγω της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης, οι υπουργοί...
δεν φαίνονται διατεθειμένοι να θυσιάσουν καμία από τις προκλητικές ανέσεις, που τους προσφέρει το αξίωμά τους, με αποτέλεσμα να υπερχρεώνουν τα ήδη «στεγνά» δημόσια» ταμεία με δεκάδες πτήσεις των κυβερνητικών αεροσκαφών.
Σε ένα μόλις χρόνο, από τον Μάρτιο 2010 έως τον Απρίλιο του 2011, η κυβέρνηση χρέωσε με 5.803.398 ευρώ τον ελληνικό λαό καθώς οι υπουργοί δεν «ανέχονται» να πετάξουν με μια συνηθισμένη πτήση αλλά προτιμούν να σηκώσουν το κυβερνητικό αεροσκάφος ακόμα και για πτήσεις τις οποίες οι ιδιωτικές εταιρείες εκτελούν 2 και 3 φορές καθημερινά
Το θέμα ήρθε στην δημοσιότητα μετά από σχετική ερώτηση του βουλευτή ΝΔ κ. Μαργαρίτη Τζίμα.
Από τον αναλυτικό πίνακα προκύπτει η απίστευτη σπατάλη του πρωην υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος για ένα 2ήμερο ταξίδι στην Ουάσιγκτον (23.4.2010-25.4.2010) χρέωσε τα δημόσια ταμεία 145.738 ευρώ. Δηλαδή, την ώρα που ζητούσε από τους Έλληνες να στερηθούν τα απαραίτητα, ο ίδιος, δεν είχε πρόβλημα να ζητήσει το κυβερνητικό αεροσκάφος για να ταξιδέψει χωρίς την «ενοχλητική» παρουσία των επιβατών!
Επιπροσθέτως, αίσθηση προκαλεί και το μονοήμερο ταξίδι στο Παρίσι του υπουργού Ανάπτυξης κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο οποίος για χρέωσε το δημόσιο κατά 47.000 ευρώ. Το εντυπωσιακό είναι πως σε μια ιδιωτική εταιρεία η θέση VIP για την γαλλική πρωτεύουσα δεν ξεπερνά τα 700 ευρώ.
Να σημειωθεί πως η λίστα που δόθηκε στην δημοσιότητα δεν περιλαμβάνει τις μετακινήσεις του πρωθυπουργού.

newsbomb

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/7/11 20:42

    Πρέπει βλέπεις πρέπει να ειναι πίσω το βράδυ γιατι πρέπει να βγούνε στην εκπομπή του Πρετεντέρη η στο δελτίο της Στάη, η του Χατζηνικολάου στην τηλεόραση, και για αυτό τον λόγο βιάζονται και ζητούν το κυβερνητικό αεροσκάφος για πριβέ πτήση .

    Πλήρωνε εσύ Ελληνα και μην μιλάς.

    ΥΓ. Στην Πάτμο στο εκεί αστυνομικό τμήμα και στο λιμεναρχειο οι λιμενικοί και οι αστυνομικοί χρησιμοποιούν τα ΙΧ τους η τα μηχανάκια τους στην εκτέλεση της υπηρεσίας τους γιατί δεν υπάρχουν λεφτά για αγορά βενζίνης, και επισκευής των δύο χαλασμένων περιπολικών.

    Αν πάτε για οποιαδήποτε υπόθεσή σας στο αστυνομικό τμημα έχετε μαζί σας και γραφική υλη . Τέλειωσε και αυτή.

    Για τα ταξειδάκια με το empaer ομως περισσεύουν τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/7/11 22:47

    "Σε ένα μόλις χρόνο, από τον Μάρτιο 2010 έως τον Απρίλιο του 2011, η κυβέρνηση χρέωσε με 5.803.398 ευρώ τον ελληνικό λαό καθώς οι υπουργοί δεν «ανέχονται» να πετάξουν με μια συνηθισμένη πτήση αλλά προτιμούν να σηκώσουν το κυβερνητικό αεροσκάφος ακόμα και για πτήσεις τις οποίες οι ιδιωτικές εταιρείες εκτελούν 2 και 3 φορές καθημερινά"

    AYTOI ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ...

    μαλάκες ψηφοφόροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/7/11 04:22

    Ποιός μαλάκας υπουργός θα έμπαινε σε συνηθισμένη πτήση όταν ξέρει ότι ο λαός περιμένει πως και πως να εμφανιστούν και να μαζέψουν το ξύλο που τους αξίζει;
    Νομίζω πως ήρθε η ώρα πια οι πραγματικοί Έλληνες να βγούμε στους δρόμους ενωμένοι και να δείξουμε πως η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όχι στους ξένους και στους δημόσιους υπαλλήλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/7/11 16:45

    πρεπει να καταλαβουν η βουλευτες οτι ειναι υπαληλη τον ελλινον το ιδιο πρεπει να καταλαβουν και η ελληνες και να σταματισουν να τους φοβουνται και να τους αφηνουν να κανουν οτι θελουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *