ροή ειδήσεων

Παραγγελία για δολοφονία με λεπτομερείς οδηγίες και 12.000 ευρώ

Πώς απετράπη η εκτέλεση «συμβολαίου θανάτου» 
«Να είσαι ξυρισμένος παντού, ακόμη και στα φρύδια. Το όπλο και οι σφαίρες καθαρισμένες με πανί...
Θα αγγίζεις τους κάλυκες με τα γάντια. Το όπλο το πετάς στην θάλασσα. Να φοράς διπλά γάντια και λάστιχο στο παντελόνι. Το σώμα παραμορφωμένο. Να φοράς κράνος με φιμέ τζάμι. Το μηχανάκι και το κράνος πλυμένο καλά χωρίς αποτυπώματα...»

Πρόκειται για το απίστευτο περιεχόμενο σημειώματος που παρέδωσε ένας 43χρονος δημοτικός υπάλληλος της Ρόδου σε έναν 31χρονο Αλβανό προκειμένου να σκοτώσει -με αντίτιμο 12.000 ευρώ- έναν 44χρονο συγγενή του. Ο 43χρονος εντολέας της δολοφονίας είχε κληρονομικές διαφορές με τον στόχο της εγκληματικής επίθεσης, σχετικά με ένα εστιατόριο στην παλιά πόλη της Ρόδου. Ομως η διεκπεραίωση του «συμβολαίου θανάτου» αποτράπηκε μετά από έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών αρχών της Ρόδου. Συνελήφθησαν, χθες Τετάρτη (03-08-2011) στη Ρόδο από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας καθώς και ένας 43χρονος ημεδαπός, οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την εκτέλεση «συμβολαίου θανάτου» καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.
Οπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από την ΕΛ.ΑΣ όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της 3ης Αυγούστου 2011 όταν ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και αστυνομικό έλεγχο που έγινε στον 31χρονο Αλβανό από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στη Ρόδο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι αγνώστου προελεύσεως, 21 φυσίγγια διαμετρήματος 32 mm, ένα απόκομμα εισιτήριου πλοίου με ημερομηνία 01-08-2011.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, προέκυψε ότι ο 31χρονος πήγε την Τρίτη από τα Μέγαρα στη Ρόδο ακτοπλοϊκώς, ύστερα από συνεννόηση που είχε με τον 43χρονο δημοτικό υπάλληλο, προκειμένου να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του 44χρονου συγγενούς του. Η γνωριμία εντολέα και εκτελεστή έγινε μέσω ενός 37χρονου Ελληνα κατοίκου Ρόδου.

Το βράδυ της Τετάρτης, ύστερα από αστυνομική επιχείρηση σε προσυνεννοημένο ραντεβού με τον 31χρονο δράστη, συνελήφθη στην περιοχή του Αρχαίου Σταδίου της Ρόδου ο 43χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα κινητό τηλέφωνο, μία σελίδα εφημερίδας όπου απεικονίζονταν ο 44χρονος (υποψήφιο θύμα), το χειρόγραφο σημείωμα με τις οδηγίες σχετικά με τον τρόπο εκτέλεσης του σχεδίου της ανθρωποκτονίας, ένα χειρόγραφο σημείωμα για την τοποθεσία της οικίας του 44χρονου καθώς και ένα απόκομμα από ένταλμα πληρωμής τράπεζας, χρηματικού ποσού 12.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

tovima.gr


Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/8/11 18:33

    βρε τον κουτσο ακομα λιγο να τον στειλη αναυλο τον τζουλη, αλλα πιστευω πως κραταει χρονια αυτη η κοντρα για τα κληρονομικα στην παλια πολη, αλλα να εφθανε σε αυτο το σημειο να βαλει αλβανο να τον καθαρισει δεν το πιστευα ποτε, μπραβο στην ασφαλεια που το απετρεψε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/8/11 18:55

    Η ευσυνειδησία ενός υπαλλήλου security γλίτωσε τη ζωή ενός 45χρονου επιχειρηματία από τη Ρόδο, για τον οποίο είχε υπογραφεί συμβόλαιο θανάτου. Εντολέας φέρεται να είναι ένας ξάδερφος της γυναίκας του και αιτία οι κληρονομικές διαφορές.
    Όλα ξεκίνησαν από μια μικροσυμπλοκή μεταξύ Αλβανών, που έστειλε μερικούς από αυτούς στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Εκεί, υπάλληλος εταιρίας security άκουσε έναν να λέει ότι επρόκειτο να σκοτώσει έναν 45χρονο επιχειρηματία. Άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία και τα πράγματα πήραν το δρόμο τους.

    Υποψήφιο θύμα ήταν ο 45χρονος Ροδίτης επιχειρηματίας Τζούλης Μαχραμάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, το υποψήφιο θύμα είναι ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου στο κέντρο της Ρόδου. Εδώ και πολλά χρόνια, το μαγαζί ήταν στο επίκεντρο προσωπικών και κληρονομικών διαφορών με τον 43χρονο που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία και ο οποίος είναι ξάδερφος της γυναίκας του. Ανάμεσα στους δυο άνδρες είχαν σημειωθεί πολλά επεισόδια στο παρελθόν.

    Σε έλεγχο από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, το πρωί της Τετάρτης, ο 31χρονος Αλβανός, τον οποίο ο υπάλληλος security είχε άκουσε να λέει πως επρόκειτο να εκτελέσει τον 45χρονο, βρέθηκε να οπλοφορεί. Το όπλο που βρέθηκε πάνω του ήταν ρέπλικα, την οποία είχε μεταποιήσει.

    Στα πλαίσια της προανάκρισης ο Αλβανός ομολόγησε ότι ήρθε από την Αθήνα έχοντας εντολή να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου για τον 45χρονο Ροδίτη επιχειρηματία. Επρόκειτο να το εκτελέσει σε διάστημα τριών ημερών.

    Αμέσως σήμανε συναγερμός στις τάξεις της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ρόδου. Χωρίς να χαθεί καθόλου πολύτιμος χρόνος στήθηκε οργανωμένη επιχείρηση από τους άντρες του τμήματος ασφαλείας με στόχο την επ΄ αυτόφωρο σύλληψη του ηθικού αυτουργού αλλά και άμεσα συνεργού του Αλβανού. Αργά το βράδυ και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αρχαίου Σταδίου Ρόδου δόθηκε το τελικό ραντεβού του Αλβανού με τον 43χρονο Έλληνα, μόνιμο κάτοικο Ρόδου. Σκοπός της συνάντησης ήταν το τελικό σχέδιο της δολοφονίας και η πληρωμή των 12.000€ από τον εντολέα. Με το που έκανε την εμφάνιση του ο εντολέας με τα χρήματα, συνελήφθη αμέσως.

    Η αδελφή του 45χρονου επιχειρηματία μίλησε στο Newsit για την απίστευτη αυτή ιστορία ενώ αποκάλυψε ότι ηθικός αυτουργός είναι υπάλληλος του δήμου που είχε περιουσιακές διαφορές με τον αδελφό της.Ο νεαρός Αλβανός, που έφτασε την Τρίτη στη Ρόδο από τα Μέγαρα, γνωρίστηκε με τον 43χρονο μέσω ενός 37χρονου Έλληνα.
    Στην κατοχή του Αλβανού εκτός από το όπλο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
    - ένα πιστόλι αγνώστου προελεύσεως,
    - 21 φυσίγγια, διαμετρήματος 32 mm.
    - ένα κινητό τηλέφωνο,- ένα απόκομμα εισιτήριου πλοίου με ημερομηνία 01-08-2011

    Στην κατοχή του 43χρονου εντολοδόχου βρέθηκαν
    - ένα κινητό τηλέφωνο,
    - μια σελίδα εφημερίδας όπου απεικονίζονταν το υποψήφιο θύμα
    - ένα χειρόγραφο σημείωμα με διάφορες οδηγίες σχετικά με τον τρόπο εκτέλεσης του σχεδίου της ανθρωποκτονίας
    - ένα χειρόγραφο σημείωμα για την τοποθεσία της οικίας του 45χρονου
    - ένα απόκομμα από ένταλμα πληρωμής τράπεζας, χρηματικού ποσού 12.000 ευρώ.

    Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος του 37χρονου, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/8/11 19:03

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ ΘΑ ΛΕΝΕ ΡΟΔΟΣ ΓΙΝΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/8/11 19:07

    ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΑΝΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΛΕΦΤΑ...
    ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΝΑΣ ΡΟΔΙΤΗΣ...
    ΓΙΑ ΤΑ ΚΩΛΟΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ...
    ΕΔΩ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ....
    ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ...

    Υ.Γ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΕ΄ΛΕΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΞΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/8/11 19:11

    Στην Μάνη είμαστε ρε παιδιά ή στην Ρόδο????
    Για ολα φταίνε αυτοί που τα έχουνε και δεν ξεκαθαρίζουν τις περιουσίες τους πριν φύγουν...
    Δυστυχώς τα λεφτά σε κάνουν κτήνος...
    Ευτυχώς στην Ρόδο δεν έχουμε πολλούς φραγκοφονιάδες...
    Ή μήπως έχουμε τελικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/8/11 19:50

    Πολύ παλια υπήρχε - και οχι μόνο στην Ρόδο αλλα παντουν γενικά - η νοοτροπία σε κάποιους που άφηναν πλούτο πίσω τους, ο τρόπος για να παραμένει το ονομά τους στην .... επικαιρότητα και στα χείλη των απογόνων του.

    Κανόνιζαν και τακτοποιούσαν τα περιουσιακά τους στους κληρονόμους, αλλά αφηναν και ενα αξιολογο περιουσιακό στοιχείο λιγο εως πολύ μπερδεμένο στο ποιός θα το πάρει στις διαθήκες τους.

    Αν δεν το έκαναν έτσι, οπως πίστευαν η το άκουγαν , μετά τον θάνατό τους άντε στα δύο τρία χρόνια πέντε το πολύ ο μακαρίτης παππους γιαγιά θα ειχε ξεχαστεί απο ολους.

    Ενω με το ..... μπέρδεμα ολο και θα ηταν στο στόμα των κληρονόμων.

    Θές με τα δικαστήρια θές με τους τσακωμούς ο0λο και θα .... εμνημονεύετο για πάρα πολύ καιρό ο μακαρίτης.

    Μην το γελάτε. Δεν ειναι καλαμπούρι ουτε αστείο.
    Ηταν και δεν ξέρω ακόμα αν ειναι, μια πραγματικότητα της Ελληνικής κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντώνης4/8/11 20:42

    Έχω σοκαριστεί.

    Ποτέ δεν περίμενα να γινόταν κάτι τέτοιο στην Ρόδο.

    Αυτά τα περιουσιακά έχουν χαλάσει ολόκληρες οικογένειες.

    Γι' αυτό πρέπει να μοιράζονται σωστά και να μην επεμβαίνουν οι νύφες και οι γαμπροί.

    Τυχερός στην ατυχία του ο Τζούλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/8/11 21:17

    θα βγάλετε τα ΟΝΟΜΑΤΑ να ξέρουμε με ποιούς έχουμε να κάνουμε ?

    Τέτοια άτομα που σκέφτονται και π΄ραττουν καθ αυτόν τον απαράδεκτο και εγκληματικό τρόπο θα πρέπει να ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/8/11 00:13

    τα ονοματα στη φόρα.η κοινωνία μας είναι μικρή ,πρέπει να προστατευθούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. tornados5/8/11 09:00

    Διαβάστε την ανάρτηση του 4/8/11 18:55 παιδιά.....λέει τα ονόματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/8/11 11:19

    oi alvanoi ftene!! afti skotonoun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/8/11 11:37

    "Ο νεαρός Αλβανός, που έφτασε την Τρίτη στη Ρόδο από τα Μέγαρα, γνωρίστηκε με τον 43χρονο μέσω ενός 37χρονου Έλληνα. "

    ...ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΗΔΗΞΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/8/11 12:07

    ΩΡΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο 37ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ...

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ...

    ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΣ....

    ΣΚΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/8/11 23:43

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΖΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΛΑΜΑ.
    ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΝΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/8/11 14:41

    Γνωριζοντας τον 43χρονο λέω ότι ποιό ηλίθια στημενη ιστορία για φονο δεν μπορούσε να υπάρχει.
    Το μυαλό του ειναι σαν 5χρονου παιδιού.
    Όχι πως καλά έκανε , αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να γινει ο φόνος.
    Ο αλβανός τον κορόιδευε για να του πάρει τα λεφτά.
    Μην τα κάνουμε τραγικά.
    Μαλλον σενάριο για κωμωδία είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *