ροή ειδήσεων

Τζαμί στο Βοτανικό...

Τι έχουμε πάθει; γιατί δεν αντιδρούμε; τι άλλο πρέπει να δούμε η να ακούσουμε.. για να καταλάβουμε οτι πρέπει να πάμε Ο Λ Ο Ι οι Έλληνες στο σπίτι του πρωθυπουργού... και να τον πετάξουμε έξω απο το σπίτι του, και από τον ΤΟΠΟ ΜΑΣ; Μας πούλησε, μας (έδωσε) χωρίς να μας ρωτήση.
Με ποιο δικαίωμα το έκανε, ποιος είναι αυτός που πέρνει αποφάσεις για μένα, το σπιτι μου και τα παιδιά μου, και για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ...; Γιατί μου έφερε τους μουσουλμάνους; κι όλους τους άλους.. ακατανόμαστους; τι καλό μπορουν να προσφέρουν στην Πατρίδα μου και στην οικογένεια μου; Γ Ι Α Τ Ι ; τι περιμένουμε; ΤΙ: αν δεν το κάνουμε ΤΩΡΑ που ξέρουμε ποιός είναι και τι αντιπροσωπεύει, τότε δεν έχω κανένα δικαίωμα να τον κατηγορώ, γιατί αυτος είναι αυτό που είναι και κάνει ό,τι κάνει. Εγώ που είμαι ¨Ελληνας και ορθόξος Χριστιανός και θέλω την Ελλάδα, χωρίς τζαμιά και μιναρέδες και ιμάμιδες, ΤΙ ΚΑΝΩ; ¨Ολοι στο σπίτι του πρωθυπουργού λοιπον. Γιατί όσο κι αν βγαίνουμε σε πλατείες ή όπου αλλού, δεν κανουμε τίποτα,γιατί μας βλέπει απο μακριά και, απλά γελάει...καιρός να μας δει κι από κοντά !!! ΠΕΤΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/8/11 11:27

    την ωρα της τιμωρίας όσων πρόδοσαν την Ελλάδα και όλες τις χώρες της ΕΕ θα την δούμε άραγε ποτέ;
    Σε λίγο θα φτάσουμε οι Χριστιανοί να κρυβόμαστε, να φοβόμαστε να βάλουμε σταυρό στο λαιμό.....κι αυτόν τον διωγμό τοων Χριστιανών Ευρωπαίων πολύ λίγοι τον έχουν καταλάβει.
    Αναζητήστε να δείτε τι οδηγίες/εντολές έδωσε ο Ερυθρός σταυρός για τους υπαλλήλους των καταστημάτων του στην Μεγ.Βρετανία φέτος.... αν δεν μουδιάσετε το λιγότερο.....είμαστε άξιοι της μοίρας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/8/11 13:42

    @ Τόν με υπογραφή Aναγνώστης της Ανάρτησης.

    Μάλλον βρίσκεσαι σε μεγάλη σύγχυση, και με μεγάλα φοβικά σύνδρομα, και δεν ξέρεις τι γράφεις.

    1ον. Δεν τους εφερε ο ΓΑΠ τους Μουσουλμάνους στην Ελλάδα.
    Αυτοί ηλθαν και οχι μόνο στην Ελλάδα αλλά εχουν κατακλύσει και ολη την Ευρώπη εδω και μιά τριακονταετία και βγάλε.

    2ον. Μπορείς να εισαι οτι θέλεις στην πίστη σου και πουθενά δεν ειναι κλειδωμένο το status οτι ο Ελλαδικός χώρος πρέπει να κατοικείται αποκλειστικά απο Ελληνες Χριστιανούς Ορθόδοξους.
    Απο αιώνων συνυπάρχουν σε αυτόν τον τόπο Καθολικοι-βλέπε Κυκλάδες-Ιόνια νησιά-, προτεστάντες, διαμαρτυρόμενοι, Πεντηκοστιανοί, Ευαγγελιστές, Εβραικού δόγματος, Βουδιστές,Μουσουλμάνοι, κλπ.
    Ο καθένας μπορεί να πιστεύει οποιον Θεό θέλει αρκεί να μην κάνει προσηλυτισμό.

    Εσένα σε ενόχλησε και δεν ξέρω το γιατί η Ισλαμική θρησκεία και οι εδώ ευρισκόμενοι Μουσουλμάνοι, και το που πάει να μπει μία τάξη στην παράνομη κατάσταση που επικρατεί με την ύπαρξη στην Αθήνα μόνο, 120 και βάλε κρυφών τζαμιών που ειναι μέσα σε αποθήκες η διαμερίσματα.

    Αντί να σε ενοχλήσουν κάποιες επικίνδυνες αιρέσεις που εχουν μαγειρέψει κατά το δοκούν την χριστιανική θρησκεία,(Ιεχωβάδες-Σαιεντολόγοι-κλπ) που δρούν υπουλα και παγιδεύουν αφελείς η ανυποψίαστα ατομα, σε ενόχλησε να γίνει ενας σωστός νόμιμος τόπος λατρείας για τους ανθρώπους αυτούς που και το ομολογώ δεν θα επρεπε να βρίσκονται στην Ελλάδα, αλλά ομως βρίσκονται.

    3ον. Και σε Ισλαμικές χώρες βρίσκονται Χριστιανικοί ναοί ακόμα και στο θεοκρατικο Ιράν στην Τεχεράνη υπάρχει και λειτουργεί η χριστιανική εκκλησία ο Αγιος Νικόλαος, και μάλιστα και Πατριαρχεία, πέρα της Κωνσταντινούπολης και στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.

    Πρός τι λοιπόν αυτά τα φοβικά σου σύνδρομα?
    Εχε την Χριστιανική σου πίστη εσύ, κοίταξε να εισαι καλός και σωστός χριστιανός και οχι μόνο στα λόγια, και τα παιδιά σου δεν κινδυνεύουν απο κάποιον μιναρέ.
    Απο άλλα κινδυνεύουν και εκεί να εχεις τα μάτια σου ανοικτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://mavroseolous.blogspot.com/2010/11/blog-post_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *