ροή ειδήσεων

Τελειώνουν τα «ψέματα» με τα προνοιακά επιδόματα

Άμεσα το υπουργείο Υγείας προχωρά στη δημιουργία του Εθνικού Μητρώου για τα προνοιακά επιδόματα και εκτιμά ότι, μέσα από...
την ψηφιακή αυτή πλατφόρμα, θα αποκαλυφθούν όλα τα «ύποπτα» προνοιακά επιδόματα και το κράτος θα εξοικονομήσει, σε πρώτη φάση, περισσότερα από 250 εκατ. ευρώ.
Στο εξής όλοι όσοι λαμβάνουν προνοιακό επίδομα θα πρέπει να καταχωρηθούν στην πλατφόρμα αυτή, με πλήρη και αναλυτικά στοιχεία, τα οποία θα περιλαμβάνουν αριθμό αστυνομικής ταυτότητας, ΑΜΚΑ και ΑΦΜ. Χαρακτηριστικό, του «μπάχαλου» που επικρατεί στην χώρα μας με τα προνοιακά επιδόματα είναι το παράδειγμα που ανέφερε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου, ο υφυπουργός Πρόνοιας Μ. Μπόλαρης και αφορά καταγγελία από την περιοχή της Λιβαδειάς. Σύμφωνα με όσα είπε, εργαζόμενοι σε συγκεκριμένο Δήμο λάμβαναν επίδομα για σοβαρή μορφή άσθματος, αλλά παράλληλα εργάζονταν ως υπάλληλοι στον εν λόγω δήμο.
Ο κ. Μπόλαρης τόνισε ότι οι έλεγχοι συνεχίζονται σε τουλάχιστον 12 νομούς της χώρας και εξήγησε, ότι «τα προνοιακά επιδόματα είναι χρήματα του ελληνικού λαού». Μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστραφούν απ’ όσους αδικαιολόγητα τα έπαιρναν τόσα χρόνια.
prionokordela.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *