ροή ειδήσεων

Η δημιουργία ταινιών μικρού μήκους για το περιβάλλον της Ρόδου ξεκινά!

Με γοργούς ρυθμούς και πολύ ενθουσιασμό γίνονται οι τελικές προετοιμασίες για την υποδοχή των νέων από τη Βουλγαρία και την Πορτογαλία, οι οποίοι μαζί με εμάς, την ομάδα νέων της Αιθρίας, θα δημιουργήσουν τηλεοπτικά σποτ για τη ροδίτικη φύση...


Όλοι μαζί θα περάσουμε μια εβδομάδα τέχνης και δημιουργίας στη Νότια Ρόδο, μεταξύ 22-28 Αυγούστου. Θα γνωρίσουμε τη ροδίτικη φύση, θα μάθουμε για την κινηματογραφική τέχνη και θα δημιουργήσουμε ταινίες για το περιβάλλον της Ρόδου. Οι ταινίες αυτές θα προβληθούν στη διαπολιτισμική γιορτή που θα λάβει χώρα στο τέλος του προγράμματος στην Αρνίθα, 27 Αυγούστου και ώρα 8:30 στην πλατεία απέναντι από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Τη γιορτή αυτή θα κάνει ακόμα πιο όμορφη η συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων Ασκληπιειού, Απολλακιάς, Ιστρίου, Μεσαναγρού και των συλλόγων της Κατταβιάς, οι οποίοι θα μας προσφέρουν παραδοσιακά ποτά και εδέσματα. Όλοι μαζί θα χορέψουμε παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας, αλλά και της Βουλγαρίας και Πορτογαλίας.

Η συγκεκριμένη δράση έχει τίτλο «Ας κάνουμε μία ταινία» και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα της Ε.Ε. «Νέα Γενιά σε Δράση», το οποίο διαχειρίζεται το Ινστιτούτο Νεολαίας. Πρόκειται για μια διακρατική δράση, την οποία συντονίζει η Αιθρία, και στην οποία συμμετέχουν το Γραφείο Νεολαίας του Δήμου Montijo της Πορτογαλίας και ο Βουλγαρικός Οργανισμός Νεολαίας «Βιοεναλλακτικά». Για την υλοποίηση της δράσης, καθοριστική είναι η συμβολή του Δήμου Ρόδου και της Δημοτικής Επιχείρησης «Πηγές Καλλιθέας ΑΕ», οι οποίοι παραχώρησαν χώρο διαμονής στην ομάδα μας στο φράγμα της Απολακκιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες: info@aithria.org

Για την Αιθρία
Γιωργία Κατσιδώνη


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *