ροή ειδήσεων

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗ

ΚΑΘΩΣ ΕΦΕΥΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΛΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΟΜΠΡΕΛΛΟΥ... (ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΗΣ) ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΕΣ ¨ΜΑΣΕΡ 5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥΣ!!ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΥΤΡΑΦΗΣ ΚΥΡΙΑ ΜΙΣΘΩΣΕ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΚΛΑΒΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΗ.ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΜΕΝΙΚΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ, ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ... ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠ...ΚΡΑΤΟΣ?? ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ. ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΝΑΖΕ Η ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛ...ΤΑ ΑΡΧ...!!
ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ" ΚΑΙ "ΕΛΕΚΤΕΣ" ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ?

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/8/11 21:24

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΛΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    ΦΡΟΥΤΑΔΕΣ-ΟΜΠΡΕΛΑΔΕΣ-ΚΙΝΕΖΟΙ-ΚΡΑΧΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ-ΠΛΑΝΟΔΙΟΙ-ΚΑΝΤΙΝΕΣ.
    ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ,
    ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΙ,
    ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΗ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/8/11 21:32

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ " ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΧΑΤΖΗ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΠΟΣΤΑ ΜΑΣΑΖ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΜΑΣΕΡ".
    ΘΥΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΡΟΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/8/11 21:45

    Φιλαρακο εσυ που εκανες την αναρτηση...ακου πως εχει το πραγμα ..Αυτοι οι κινεζοι κανουν μονο αυτη την δουλεια! Αλλα για να κανουν αυτη την δουλεια θα πρεπει να μπουν σε ποστα τα οποια πληρωνουν καποιοι αλλοι ανθρωποι ομπρελαδες δηλαδη τον χωρο που τον νοικιαζουν απο τον Δημο και τις ομπρελες με τα κρεβατια τα οποια ειναι ιδιοκτητα!! Πληρωνουν ΤΕΒΕ δηλαδη κανονικο μαγαζι!! Μπαινει λοιπον ο Κινεζος στο γαμαζι του ομπρελα και βγαζει λεφτα...Πως θα σου φαινοταν εσενα αν ερχομουν μεσα στο καταστημα σου και πουλουσα κουλουρια φρουτα?? Εδω ομως ειναι κερδισμενοι και οι δυο...και ο κινεζος βγαζει λεφτα και ο ομπρελας παιρνει κατι διοτι ειναι μεσα στο μαγαζι του! Εγω δεν βλεπω πουθενα να υπαρχει κατι κακο...Ο καθενας φιλε μου κανει οτι μπορει για να ζησει δεν κλεβει ο κινεζος αλλα ουτε και ο ομπρελας!! ολα αυτα που ειδες ειναι κατοπιν συμφωνιας και των δυο!Και η παραλια δεν υποβαθμιζετε απο τους Κινεζους ή τους ομπρελαδες αλλα απο τον ιδιο τον Δημο που εβαλε κατοπιν εορτης ναυαγοσωστες που δεν καθαριζει τα σκουπιδια που βγαζει η θαλασσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/8/11 21:53

    21:45 Αν κοβανε και αποδειξεις τοτε θα ηταν ολα καλα...τωρα ομως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/8/11 22:00

    21:53 Τι μας λε ρε φιλε εδω δεν κοβουν τα μεγαλα κλαμπ εστιατορια μπαρακια...ο ομπρελας μας φταιει? Το κακο της Ελλαδος ο ομπρελας ειναι? που δουλευει 4 μηνες? Ενταξει μαλακια αναρτηση ειναι! Τους πειραξε ο φουκαρας ο ομπρελας! Αυτος ειναι το κακο της Ελλαδος! Σοβαρευτειτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/8/11 23:01

    Ναι φίλε 22:00, μας πείραξε ο ένας μας, μας πείραξε ο φουκαράς ο άλλος και να που φθάσαμε!!!!
    Όλοι αποδείξεις!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/8/11 23:07

    30/8/11 22:00 το σωστο ειναι να κοβουν αποδειξεις.Αν μας πειραξε η οχι δεν ειναι το θεμα.Κοβε αποδειξεις και εισαι κυριος,δεν κοβεις εισαι παρανομος,τοσο απλα.Χαρακτηρισμοι τυπου:"ο φουκαρας" δεν χωρανε σε επιχειρηματικες δραστηριοτητες.Το ιδιο ισχυει και για τα μπαρακια-εστιατορια-γιατρους κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/8/11 23:40

    ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΑΤΑΤΗΡΙΑ! ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο 22.00 ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΡΕΛΑ!ΕΓΩ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΣΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ...ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ! ΑΝ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΚΟΒΑΝ! ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 5-6 ΕΥΡΩ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος31/8/11 00:20

    απαγορεύεται ή δεν απαγορεύεται; τοτε τι συζητάμε!
    ο ομπρελάς παίρνει ,ο σεκιουριτάς το ίδιο όλοι τρώνε..και πάει ο ομπρελλάς και κλαίγεται οτι δεν βγαίνει...ΧΕΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΖΕΡΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΠΙΑ...

    για αυτό είμαστε ετσι σκατά! ολα τα διαλύσαμε..για την καταστροφή είμαστε..κοπροσκυλα του κερατά και πονηροί...μην δουλέψουμε!

    πειτε μου κάτι καλό απο όλα που μας άφησαν οι Ιταλοι για παρακαταθήκη και το σώσαμε!!

    1 πείτε ρε μόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος31/8/11 00:48

    ΠΕΣ ΤΑ ΦιΛΕ 0020.ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΑΖΙ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ?ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΠΡΕΛΛΕΣ ΠΑΡΕ ΚΑΙ 2-3 ΣΚΛΑΒΕΣ ΚΙΝΕΖΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ??!!
    ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΑΙΣΧΡΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΦΙΛΕ 21.45???!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος31/8/11 00:58

    00:48 πολυ πλακα εχετε! επειδη τα λεφτα τα παιρνουν αλλοι σας ενοχλει! Ετσι ειμαστε ολοι οι κλασικοι Ροδιτες! Ζηλια και τιποτα αλλο! ακου τι λεει "καραμπινατη αισχρη απατεωνια"...χεχεχεχε! Αρε ομπρελα που κατεστρεψες την Ελλαδα! εχετε τελικα πολυ γελιο!Δεν πατε καλυτερα να δουλεψετε τεμπεληδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος31/8/11 07:27

    Όποιος νομίζει ότι ο ομπρελάς είναι φουκαράς τότε είναι είναι ηλίθιος ή ομπρελάς. Άν κάποιος ομπρελάς έχει 50 ομπρέλες και από όλο το καλοκαίρι τις έχει νοικιασμένες μόνο 2 μήνες (60 ημέρες) και με τιμή 7 ευρώ τότε βγάζει 50*60*7=21000 Ευρώ, δηλαδή 21000/12= 1750 Ευρώ το μήνα ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ Και τους άλλους μήνες του έτους τα ξύνει κανονικά στην υγειά των κορόϊδων που δεν τους έδινε αποδείξεις. Ξέρετε πως βγαίνουν1750 ευρώ το μήνα ή είστε κι εσείς ομπρελάδες; Αν σε αυτή τη χώρα οι ομπρελάδες, οι περιπτεράδες, οι ταρίφες, οι υδραυλικοί, οι ηλεκτρολόγοι, οι ψυκτικοί, οι καφετέριες, τα μπαρ και όλοι αυτοί οι ''φουκαράδες'' που λέτε έκοβαν αποδείξεις και πλήρωναν φόρους δεν θα είμασταν στη σημερινή κατάσταση. Αλλά έχουμε φτάσει στο σημείο να πληρώνουν φόρο μόνο 1.000.000 εργαζόμενοι από τα 6.000.000 εργαζομένων, γιατί οι υπόλοιποι 5.000.000 δηλώνουν εισόδημα κάτω από το αφορολόγητο με αποτέλεσμα να μην πληρώνουν τίποτα. Να επισημάνω ότι οι ιδιοκτήτες μπαρ το 2009 δήλωσαν μέσο εισόδημα 7.000 Ευρώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος31/8/11 08:37

    Πες τα 07.27 ! Ναι ρε, θέλω απόδειξη και απο
    τον ομπρελά και απο τον περιπτερά και απο την
    καφετέρια . Αντε πιά φοροφυγάδες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος31/8/11 10:00

    07:27 Φιλε το εισητηριο κανει 4 ευρω το ατομο λοιπον στα 4 ευρω ποσοστο παιρνει ο Δημος και το ΤΕΒΕ και φθορες!! αυτα που μενουν στον ομπρελα ειναι περιπου 1.5 ευρω! Στην ουσια αυτα που βγαζει μεροκαματο ειναι λιγο πολυ 35-40 ευρω! Ερχεται απο τις 8 το πρωι και φευγει στις 5.30! Τωρα πως εβγαλες εσυ αυτο το ποσο μονο το μυαλο σου το ξερει! Λογιστης ειμαι και εχω και ομπρελαδες πελατες!Αν δεν ξερετε καποια πραγματα τουλαχιστον μην λετε μουρδες! Το εισητηριο που κοβει ειναι τρυπημενο στην εφορια! πληρωνει τα παντα! που ειδες τα αφορολογητα? Μην ακουω την μια μπουρδα πανω στην αλλη! "Η ημιμάθεια, είναι χειρότερη από την αμάθεια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος31/8/11 10:34

    Ποιο εισιτήριο? Θεωρείς ότι όλοι κόβουν εισιτήρια? Πήγα στην Καλλιθέα (Nicolas Beach) και όταν ζήτησα απόδειξη απ τον Αλβανό που έστειλε ο ομπρελάς-καντινιέρης για την είσπραξη, με κοιτούσε σαν να ήμουν από άλλο πλανήτη. Στο τέλος αναγκάστηκε να έρθει το αφεντικό για .... εξηγήσεις. Από τις 15 ομπρέλες (Χ2 ξαπλώστρες Χ4 ευρώ= 120 ευρώ) όση ώρα καθίσαμε μόνο εγώ πήρα απόδειξη, μια και οι άλλοι ήταν όλοι σχεδόν Ιταλοί και 4-5 Ρώσοι που φυσικά δεν ασχολήθηκαν.
    Αποδείξεις..... Μας δουλεύεις?
    [Φυσικά πήγα και σε άλλες παραλίες (Γαλάζιο, Κιοτάρι κλπ) όπου η απόδειξη δίνονταν άμεσα. Για να είμαι και δίκαιος]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος31/8/11 10:43

    ΡΕ Μ......Σ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ ? ΕΛΕΧΓΟΜΕΝΕΣ ΣΥΜΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΜΕΙΘΙΑ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ .ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΑ Α.......Α ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ . ΕΝΑΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος31/8/11 11:32

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ
    ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ
    ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΛΥΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ.
    ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ? ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΝΑΥΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος31/8/11 12:49

    ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ Ο 31/8/11 10:43.
    Ετσι ακριβώς είναι: οργανωμένες συμμορίες που εκμεταλεύονται τους φουκαράδες λαθρομετανάστες Ασιάτες.
    Ξεχάσατε νομίζω φίλοι ομπρελλάδες τα μαχαιρώματα στο Ελλη πρίν λίγες εβδομάδες μεταξύ συμμοριών με αφορμή τον έλεγχο της παραλίας.
    Συνεχίστε να συμμετέχετε στη παρανομία και όταν οι Ασιάτες γίνουν πολλοί και αποκτήσουν δύναμη, τότε αυτοί θα εκβιάζουν εσάς.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος31/8/11 13:26

    31/8/11 10:34 ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΠΡΕΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ! ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ! ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΟΒΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΒΕΙ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ! ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΕΤΕ...ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος31/8/11 13:28

    31/8/11 11:32 Μαθε πρωτα ορθογραφια! Και μετα να κανεις τον εξυπνο κοπριτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος31/8/11 13:56

    Το συγκεκριμενο θεμα μιλαει για συγκεκριμενη πραξη φοροδιαφυγης και μαυρης εργασιας,αναφερει την ΠΑΡΑΝΟΜΗ συναλλαγη μεταξυ μασερ-ομπρελα.Την Ελλαδα την κατεστρεψαν ΟΛΟΙ αυτοι,οχι ΜΟΝΟ αυτοι.Μην υπερασπιζεστε ουτε εναν που εχει βαλει εστω και το πιο μικρο λιθαρακι στην κατασταση αυτη που εχει δημιουργηθει με τις δεκαετιες της φοροδιαφυγης-φοροαποφυγης-μαυρης εργασιας-κατασπαταλησης-υπεξαιρεσης-υπερτιμολογησης κοκ.ΚΑΙ ο ομπρελας που δεν κοβει αποδειξη φταιει ΚΑΙ ο εστιατορας ΚΑΙ το μπαρ ΚΑΙ η παλια πολη ΚΑΙ ο εργολαβος κλπ κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος31/8/11 14:33

    Ανώνυμος είπε...31/8/11 11:32 Μαθε πρωτα ορθογραφια! Και μετα να κανεις τον εξυπνο κοπριτη!
    31/8/11 13:28
    Δηλαδη ρε κερατα αν καποιος δεν ξερει ορθογραφια δεν πρεπει
    να εχει αποψη?Μα καλα τοσο μαλακας εισαι?
    Χιλιες φορες ρε αληταρα να κανουν ορθογραφικα λαθη και να εχουν
    αποψη και να λενε την γνωμη τους παρα να ξερεις ορθογραφια και
    να λες μπουρδες οπως εσυ τωρα κοπριτη
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος31/8/11 15:03

    oi Thaillandezes kanoune piokalo massage kala tis ekane tis Kinezas kai tis ta epairne

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος31/8/11 17:24

    ΠΡΟΣ 31/8/11 13:26
    ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΟΜΠΡΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ.
    ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΟΜΠΡΕΛΛΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ.
    ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΜΠΡΕΛΛΑΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΛΛΗ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΙΣ 5 Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΔΙΟΤΙ...ΕΚΛΕΙΣΕ !!!
    ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος31/8/11 19:25

    Ρε δεν πατε να δουλεψετε τεμπεληδες ολοι σας: Τουλαχιστον αυτοι δουλευουν εσεις μονο σχολιαζετε τεμπελοχαναδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος31/8/11 21:57

    υπαρχει πολυ παρε δωσε στις παραλίες
    το σδοε δεν παει για κανενα μπανάκι εκει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος1/9/11 00:19

    Αγαπητέ 31/8/11 13:26
    "ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΕΤΕ...ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!"
    Εγώ δεν ξέρω ποιοι είναι στην κοινοπραξία και ποιοι όχι. Εξάλλου μίλησα ΠΟΛΥ συγκεκριμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος1/9/11 20:45

    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ Κ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ Κ ΣΟΚΑΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ[ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΚΙΒΩΤΙΟ ΜΕΡΕΝΤΕΣ]ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος6/9/11 09:00

    re paidia giati vlepete mono to oikonomiko kommati tou thematos,o omprellas einai ekei apo tis 7 gia na ftiajei to posto tou na mazapsei ta skoupidia ta profylaktika ktl eos tis 5 to apogeyma mesa ston ilio kai tin zesti kai pali epeidi einai koinopraksia moirazete ta lefta me olous tous omprelades apo ta alla posta kai sosta anaferthike parapano oti to somateio rixnei mesa ston kosmo atoma pou den ta gnorizei kai ton elegxoun an den kopsei eisitirio me apotelesma na kindineyei na xasei tin adeia toy.oso gia to masaz einai symfonia me toys kinezous ta 5 eyro kai den kinigane tous kinezoys oi kinezoi ta dinoyn monoi tous giati apo to ladi pou xrisimopoioun ta stromata ginontai xalia kai ta plynei o omprellas oxi o kinezos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *