ροή ειδήσεων

Διεθνές κύκλωμα διακίνησης αμφεταμινών εντοπίστηκε στη Ρόδο

Οι ελληνικές αρχές συνέλαβαν τέσσερις Έλληνες που ομολόγησαν ότι διακινούσαν παράνομη αμφεταμίνη μέσω της εταιρείας κούριερ του πατέρα ενός από τους συλληφθέντες...

Η δίωξη ναρκωτικών του ΣΔΟΕ έλαβε πληροφορίες από τις σουηδικές τελωνειακές αρχές για την ύπαρξη “γέφυρας” στη Ρόδο, η οποία ήταν μέρος κυκλώματος που διακινεί βιομηχανοποιημένες αμφεταμίνες μεταξύ Ινδίας, Κίνας, Αγγλίας και Σουηδίας.

Το δέμα με τα πεντέμιση κιλά παράνομης αμφεταμίνης εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο στην Αθήνα και στη συνέχεια έγινε ελεγχόμενη αποστολή του στον αρχικό προορισμό του, στη Ρόδο.

Εκεί παραδόθηκε στην εταιρεία κούριερ μέσω της οποίας προοριζόταν για γνωστή διεύθυνση αλλά άγνωστο παραλήπτη. Στη συνέχεια συνελήφθη ο νεαρός γιος του ιδιοκτήτη της εταιρείας κούριερ ο οποίος και ομολόγησε ότι με αυτόν τον τρόπο “εξυπηρετούσε” τους τρεις άλλους συλληφθέντες οι οποίοι οργάνωναν αποστολές και παραλαβές τέτοιων δεμάτων από τον περασμένο Απρίλιο, εν όψη τουριστικής περιόδου. Οι συνεργοί του στη συνέχεια έστελναν τα ίδια δέματα -τα οποία με προέλευση χώρα της Ευρωπαϊκής κοινότητας πια δεν περνούσαν ιδιαίτερους ελέγχους- στην Αγγλία, αφού όμως πρώτα τα είχαν “ελαφρώσει”.

enet

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *