ροή ειδήσεων

Οικονομική αφραγκία… αλλα τα τηλέφωνα αυξημένα τον Αύγουστο !

Πάνω από 500.000 είναι οι ξένοι επισκέπτες της χώρας μας το φετινό Αύγουστο που χρησιμοποιούν ταυτόχρονα το δίκτυο της... COSMOTE σε καθημερινή βάση, αριθμός υψηλότερος από κάθε άλλη χρονιά. Μόνο την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου πάνω από 520.000 roamers επέλεξαν το δίκτυο της COSMOTE για την επικοινωνία τους, 30% περισσότεροι σε σχέση με πέρσι. Πρωταθλήτριες περιοχές σε roamers, εκτός της Αθήνας, αναδεικνύονται η Ρόδος, η Κρήτη, η Κέρκυρα, τα νησιά των Κυκλάδων και η Χαλκιδική. Η αύξηση αυτή αποδίδεται αφενός στην πανελλαδική κάλυψη που προσφέρει το δίκτυο της COSMOTE και στο μεγάλο αριθμό των νέων συμφωνιών περιαγωγής που έχει συνάψει η εταιρεία με διεθνή δίκτυα και αφετέρου στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η αύξηση της κίνησης δεδομένων, με το 3G δίκτυο της COSMOTE, το μεγαλύτερο στη χώρα, να διαχειρίζεται το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου κίνηση που ανήλθε σε 300 ΤeraΒytes, 50% υψηλότερη σε σχέση με το ίδιο διάστημα του 2010. Στις 15 Αυγούστου ο όγκος δεδομένων από το σύνολο των συνδρομητών στο δίκτυο της εταιρείας ανήλθε σε 18,6 TB, αυξημένος κατά 38% σε σχέση με την ίδια ημέρα πέρσι. Με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει στον πελάτη, η COSMOTE, μόνο τους τελευταίους δώδεκα μήνες, επέκτεινε το 3G δίκτυό της κατά 30%, ενώ αύξησε τη μέση ταχύτητα του δικτύου κατά 45%.

Την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου το δίκτυο της COSMOTE υποστήριξε περισσότερες από 73,5 εκατομμύρια κλήσεις φωνής, με τους τεχνικούς της COSMOTE να εργάζονται σε 24-ωρη βάση για να διασφαλίσουν ποιοτική επικοινωνία για όλους.

inews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *