ροή ειδήσεων

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : Οι Σλοβάκοι κατεβάζουν νομοσχέδιο για να στειρώνουν τους Αθίγγανους!

Ένα απίστευτο και απάνθρωπο νομοσχέδιο προωθεί η κυβέρνηση της Σλοβακίας! Το νομοσχέδιο που κατέθεσε η κεντροδεξιά κυβέρνηση της Σλοβακίας προκαλεί σοκ...
Προβλέπει δωρεάν στειρώσεις για τους φτωχούς, προτείνοντάς τους ως κίνητρο επιδοτήσεις. Όμως στην περίπτωση της Σλοβακίας οι φτωχοί ανήκουν κυρίως στη μειονότητα των Ρομά, μια από τις πιο περιθωριοποιημένες της Ευρώπης. Στην πράξη αυτούς είναι που αφορά κυρίως το νομοσχέδιο που κατατέθηκε από το υπουργείο Εργασίας. Ο υπουργός είναι μέλος του υπερσυντηρητικού κόμματος Ελευθερία και Αλληλεγγύη που μετέχει στην κυβέρνηση συνασπισμού της Μπρατισλάβας. Βεβαίως ξέσπασαν αντιδράσεις, όμως η πρόταση νόμου επιβεβαιώνει τραγικά τον ρατσιστικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι Ρομά στη Γηραιά Ηπειρο. Στη Γαλλία απελαύνονται μαζικά από τον Σαρκοζί, στην Ουγγαρία υποβάλλονται σε πογκρόμ από τους ακροδεξιούς της Μαγυάρικης Φρουράς. Ακόμη και στη σταθερή γερμανική δημοκρατία, οι Ρομά που κατέφυγαν εκεί ως πρόσφυγες των πολέμων της Γιουγκοσλαβίας δεν έχουν πλήρες καθεστώς ασύλου. Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση της χώρας, οι Ρομά είναι η μειονότητα που έχει τη χειρότερη μεταχείριση σε όλη την ΕΕ. Οι Σλοβάκοι υπενθυμίζουμε είναι από τα νεώτερα μέλη της Ε.Ε και ορκισμένοι εχθροί της Ελλάδας στο ζήτημα της κρίσης! Τυχαίνει όμως αυτές τις φρικαλεότητες να τις έχουμε ξανακούσει και ξαναδεί στο παρελθόν από κάτι άλλα «καλόπαιδα» ..τους Ναζί! Οι οποίοι στείρωναν τις οικογένειες των τσιγγάνων και όσων δεν παρήγαγαν «Άρειους»! Και επανερχόμαστε στην περίφημη «ευρωπαϊκή οικογένεια»! Αυτό είναι το όραμα της Ενωμένης Ευρώπης; Μήπως το ξαναλέμε τώρα πρέπει να γίνει ένα δημοψήφισμα στην Ελλάδα αν θέλουμε πια να ανήκουμε σε μία «Ένωση» σαν αυτή που λαμβάνουν χώρα τέτοια πράγματα; Θέλει λίγο θάρρος να το δούμε και λίγο διαφορετικά το πράγμα, αλλά αυτό είναι το όραμα; Και οι αντίδραση των «πολιτισμένων» αδερφών μας του Βορρά που είναι;
 prionokordela.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/8/11 20:30

    Που το κακό? Προβλέπει δωρεάν στειρώσεις για τους φτωχούς, όχι υποχρεωτική αλλά εθελοντική, άπλα τους δίνουν κίνητρα.. δεν κατάλαβα το σκάνδαλο, δηλαδή άνθρωποι που ζουν εις βάρος της κοινωνίας, που τους πληρώνουν επιδόματα κτλ, θα πρέπει να κάνουν και 8 παιδιά? Σωστό η λάθος τουλάχιστον κάτι κάνουν, εμείς εδώ ? τίποτα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/8/11 20:46

    Διαφοροι ειδικοί ανθρωπολόγοι εχουν παρουσιάσει μελέτες που αποδεικνείουν οτι οι φυλές των αθιγγάνων και των γύφτων ειναι ..... λάθος της φύσεως.

    Κάτι που δεν υποστηρίχτηκε για τους κίτρινους και τους μαύρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/8/11 22:39

    Ωραία παιδεία έχεις 20:46. Το χρώμα του δέρματος από πότε έγινε φυλή ρε όμορφε;

    Τα προβλήματα υπάρχουν για να τα λύνεις και όχι για να τα διώχνεις ή να τα κρύβεις.. Το ίδιο και με τους ρομά! Εσύ πιστεύεις ότι θα πάει κανένας εθελοντικά να στεριωθεί; Όχι.. για να τους διώξουν το κάνουν απλά δεν το κάνουν με βία όπως οι Γάλλοι αλλά με πλάγιο και ύπουλο τρόπο.

    Η λύση είναι να τους δώσεις κίνητρα για παιδεία και όχι για στείρωση φίλε 20:30. Να τους κάνεις παραγωγικό μέλος της κοινωνίας πάση θυσία.

    Πού είναι η ανθρωπιά σας ρε γαμώτο;;;; Πόσο τον υπολογίζετε τον συνάνθρωπό σας που έχει ψυχή, συναισθήματα και αξίες; Σκεφτείτε λογικά ρε γαμώτο, έχετε κ εσείς ψυχή.. κρατήστε την καθαρή για εσάς και τα παιδιά σας. Αυτή θα παραδώσετε στην τελική..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/8/11 23:41

    Η καλύτερη ιδέα που θα μπορούσε να έχει ένα κράτος για αυτά τα παράσιτα.Στείρωση και εξόντωση και σε αυτούς που τους υποστηρίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/8/11 00:39

    @ 24/8/11 22:39

    Eiμαι o 20:46 και επανέρχομαι.

    Ρε εσύ ομορφε,
    Ανέφερα ξερά και ψυχρά τι υποστηρίζουν οι ανθρωπολόγοι και τίποτε αλλο.

    Και για τις απόψεις σου οτι λύση .....Η λύση είναι να τους δώσεις κίνητρα για παιδεία.......... και ........Να τους κάνεις παραγωγικό μέλος της κοινωνίας πάση θυσία.

    Για ρώτησέ τους?
    Πρωτα απ΄ολα αν θέλουν να γίνουν άνθρωποι πρώτα, και μετά ολα τα άλλα, δηλαδή αν θέλουν παιδεία και να γίνουν παραγωγικά μέλη στην κοινωνία.

    #Ετσι οπως ζούνε έτσι θέλουν να ζούνε και δεν αλλάζουν με τίποτα.
    Τεράστιες προσπάθειες εχουν γίνει σε ολες τις χώρες της Ευρώπης και το αποτέλεσμα μηδενικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/8/11 00:44

    Μπράβο στους Σλοβάκους! Δείχνουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει όλη η Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/8/11 00:47

    Οι πρωτοι που πρεπει να στειρωθουν ειναι οι Ροδιτες! Η Ελλαδα δεν αντεχει αλλους τσαμπικους! Αρκετα πια με εσας αποβρασματα της κοινωνιας! εσεις θελετε στειρωση και στο μυαλο ζωα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/8/11 00:48

    Συνεχίζω.............
    Και να συμπληρώσω οτι πουθενά δεν ανέφερα οτι οι κίτρινοι και οι Μαύροι ειναι φυλές, αν και αυτή η λέξη δεν ειναι επιλήψιμη.
    Επίσημα ομως αναφέρεται στην ανθρωπολογία , για τους Λευκούς ως η λευκή φυλή των ανθρώπων απο διάφορα λευκα φύλα, η μαύρη φυλή των ανθρώπων απο διάφορα μαύρου χρώματος η σκουρόχρωμου χρώματος φύλα, για την κίτρινη το ιδιο.

    Πρός τι ο τρόμος σου στην λέξη φυλή? δεν το καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/8/11 02:03

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/8/11 06:00

    Γιατι μονο να αποτρεπουν την γεννηση των μελλοντικων τσιγγανων. Να δωσουν κινητρα και για την ευθανασια τους. Η Ροδος πρεπει να γινει νησι χωρις ρομα, και οσο πιο γρηγορα, τοσο καλυτερα. Συντομα στο Καρακονερο θα παιξει η ταινια "Πογκ-ρομ 2"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/8/11 06:40

    Ανώνυμος είπε...Οι πρωτοι που πρεπει να στειρωθουν ειναι οι Ροδιτες! Η Ελλαδα δεν αντεχει αλλους τσαμπικους! Αρκετα πια με εσας αποβρασματα της κοινωνιας! εσεις θελετε στειρωση και στο μυαλο ζωα!25/8/11 00:47
    ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΒΡΕ ΒΛΑΧΟ ΠΟΥ ΗΛΘΕΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΒΡΕ ΖΩΟ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΒΡΕ ΑΛΗΤΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ?
    Η ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ? ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ?
    ΑΟΗΝΑΙΟΣ Η ΣΥΜΙΑΚΟΣ Η ΑΛΒΑΝΟΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/8/11 09:14

    το ελεγε τοσα χρονια ο αλβανοβλαχογερμανος και δε τον ακουγε κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος25/8/11 09:41

    Μα που ειναι αυτη η ψυχη ο βλαχογερμανος 9.14? Μας ελειψαν οι κοτσανες του και πανω απο ολα η ορθογραφια του και η αποψη του επι παντος θεματος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος25/8/11 09:43

    25/8 00.47 αντε στην στανη σου ρε μητρο!!Ολοι οι καραβλαχοι οι κιτσοι κατηγορειται τους Ροδιτες αλλα κανεις σας δεν παει στην βλαχια και στο χουριο σας!!Αντε γιδι με κουδουνι στο χωριο σου να τρως μυτζηθρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος25/8/11 13:05

    Oι Σλοβάκοι είναι ενα μάστο αδερφές δουλάρες των Γερμανών και άρα ανάλογα πράττουν. Έχουν πολλούς τσιγγάνους στη χώρα τους αλλά τίνουν να ρίχνουν όλα τα κακά της χώρας τους πάνω σε αυτούς κοιμοίζοντας τον λαό τους για τα προβλήματα που δημιουργούν οι πολιτικοί τους.

    Ας μην ξεχνάμε ότι ως πρότινως στη Σλοβακία βασίλευε η μαφία, το οργανωμένο έγκλημα, τα ναρκωτικά και φυσικά η πορνεία !

    Σήμερα οι πουλημένες κυβερνήσεις έχουν ξεπουλήσει όλη την δημόσια περιουσία και στρατιές αστέγων και νεόπτοχων κατακλίζουν τις πόλεις τους ενω ταυτόχρονα μεγάλες ξένες πολυεθνικές είναι εγκατεστημένες στη χώρα δίνοντας δουλείες των 500, 600 700 ευρώ πράγμα που οι πολιτικοί εκεί το εκμεταλεύονται λέγοντας πως πρόκειται για "ανάπτυξη" ......

    Φυσικά εμείς βλέπουμε τους νεους ΣΛοβάκους τι κάνουνε ;

    Τι κάνουμε ; ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

    Γιατι εδώ βγάζουν περισσότερα π ότι εκεί..
    κατα τα άλλα οι Τσιγγάνοι του φταίνε (!)

    ΥΓ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΝΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΛΟΒΑΚΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΛΟΒΑΚΟΙ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΠΙΦΑΣΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !

    ΠΟΙΟΙ; Οι Σλοβάκοι.. που δεν είχαν ρούχα να φορέσουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος25/8/11 14:01

    25/8/11 13:05 ΣΛΟΒΑΚΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος25/8/11 14:22

    Ζωα Ροδιτες! Τις μανες σας και τις αδερφες σας να στειρωσουν που δεν εχουν αφησει αλβανο και πακιστανο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος25/8/11 14:45

    Βρε αντε απο δω, μαζευτηκαν ολα τα βλαχαδερα, να υπερασπιστουν τα αδερφια τους τους κωλογυφτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος25/8/11 14:50

    Οπως και να χουν τα πραγματα, οι Σλοβακοι εχουν εκπαιδευμενο εργατικο δυναμικο, και προσελκυουν επενδυσεις. Εδω, τα κωλοσυνδικατα και τα κομμουνια εχουν ρημαξει τα παντα. Εμεις με 30 χρονια στην ΕΕ, ειμαστε ακομα Αφρικη ( ας μου συγχωρεσει η μαυρη ηπειρος την συγκριση, την αδικει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος25/8/11 16:04

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΝΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος25/8/11 17:03

    14:22 ...........συνεχως βριζετε τη Ροδο ψοφοπειναλες απο τη ζηλεια σας και ολο εδω καθεστε,...βουρλα!!!ΛΕΩΝΙΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος25/8/11 17:18

    17:03 Δεν εβρισε κανεις την ροδο εμεις την αγαπαμε! Αυτο που ειπαμε ειναι οτι πρεπει να στειρωθουν οι μανες σας και οι αδερφες σας που εχουν παρει ολο το πακισταν και την αλβανια! Αλλα η ροδος ειναι η αγαπη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος25/8/11 17:53

    17:38 ΡΕ ΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΕ ΗΡΕΜΙΣΕ ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΟΤΑΝ Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ? ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ... ΓΙΑ ΤΣΕΚΑΡΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος25/8/11 20:42

    Ρε Βλαχάρες ..

    ΕΛΕΟΣ μπαίνετε #%^&*&) στο παράπονα ρόδου για να πείτε το κοντό και το μακρύ σας για τη Ρόδο ?

    ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ + ΑΝΙΚΑΝΟΙ

    αμα δεν ήταν και η Ρόδο ρε καραβλαχοι θα χατε ψοφίσει απ τη πείνα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος26/8/11 18:00

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ,ΕΞΕΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΗΝΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7 ΓΕΝΕΕΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ,,ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΚΑΥΓΑΣ ΧΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ,ΣΟΥΗΔΟΙ ΣΤΗΝ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ .ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΟΛΟΙ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ,ΑΝ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ,ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΔΙΔΙΚΑΣΙΑ,,Η ΘΑ Λ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *