ροή ειδήσεων

Ελληνορωσικό Συνέδριο στη Ρόδο

Τη δέσμευση των τοπικών φορέων για πλήρη στήριξη και συνδρομή στην οργάνωση του Ελληνορωσικού Συνεδρίου που διοργανώνεται στη Ρόδο, από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου...
απέσπασε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, κατά τη διάρκεια ενημερωτικής ευρείας συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια.

Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, η Ενωση Ξενοδόχων Ρόδου, η Ενωση Τουριστικών Γραφείων, τραπεζικά στελέχη και άλλοι φορείς. «Η παρουσία και η ανταπόκρισή σας να στηρίξετε ως χορηγοί τη σημαντική αυτή διοργάνωση επιβεβαιώνει ότι σε αυτόν τον τόπο, αυτοδιοίκηση και φορείς είναι μια γροθιά, και μέσα από την άριστη διαχρονικά συνεργασία μας φέρνουμε αποτελέσματα» τόνισε στην τοποθέτησή του ο Γιάννης Μαχαιρίδης.

«Θα κερδίσει ο τόπος, θα κερδίσει και η χώρα μας από τη διοργάνωση αυτή» είπε ο περιφερειάρχης, κάνοντας γνωστό ότι η ρωσική αποστολή θα αποτελείται από περίπου διακόσια μέλη, μεταξύ των οποίων και υψηλές πολιτικές προσωπικότητες (υπουργοί, κυβερνήτες κ.λπ.).

greece-salonika.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *