ροή ειδήσεων

Κώστας Καραμανλής: εσώκλειστος σε πολυτελές ξενοδοχείο

Στο Νησί των Ιπποτών βρίσκεται από την προηγούμενη Πέμπτη το πρωί ο Κώστας Καραμανλής, μαζί με την οικογένεια του. Είναι η δεύτερη φορά που ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε τη Ρόδο...

για να περάσει το τελευταίο μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών.

Ο Κ. Καραμανλής φαίνεται ότι έμεινε ικανοποιημένος από τις περσινές του διακοπές και αποφάσισε φέτος να τις επαναλάβει στο ίδιο ξενοδοχείο και με την ίδια παρέα.

Η οικογένεια του πρώην πρωθυπουργού διαμένει σε μία από τις σουίτες του Rodos Palace, που είναι απομακρυσμένες από το κεντρικό συγκρότημα και δίπλα του είναι -όπως πάντα τελευταία- η οικογένεια του Γιάννη Βαληνάκη. Αλλωστε, ο πρώην βουλευτήςτης Ν.Δ., ο οποίος ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα, αφήνοντας την πολιτική, γνωρίζει πολύ καλά τα Δωδεκάνησα, που ήταν και η εκλογική του περιφέρεια.

Απομακρυσμένος

Το συγκεκριμένο μέρος επελέγη καθώς επιτρέπει στον Κ. Καραμανλή να κάνει τις διακοπές του επί ελληνικού εδάφους και παράλληλα να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, στο άκουσμα και μόνο της επίσκεψης του στο νησί των Ιπποτών, φωτορεπόρτερ έχουν «ακροβολιστεί» σε διάφορα σημεία, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια «καλοκαιρινή» φωτογραφία του πρώην πρωθυπουργού και της οικογένειας του.

Ο ίδιος, πάντως δύσκολα θα βγει από το ξενοδοχείο και θα απολαύσει τα μπάνια του μαζί με τη σύζυγο του Νατάσα και τα παιδιά του στην πισίνα, η οποία βρίσκεται σχεδόν μπροστά από το δωμάτιο τους και στην οποία δεν έχουν πρόσβαση όλοι οι ένοικοι του ξενοδοχείου, παρά μόνο οι εκλεκτοί επισκέπτες του.Το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα είχε ακολουθήσει ο Κ. Καραμανλής και πέρυσι. Ελάχιστα βγήκε από το δωμάτιο του και την περισσότερη ώρα ήταν στην ξαπλώστρα που υπήρχε έξω από τη σουίτα όπου διέμενε, διαβάζοντας ιστορικά βιβλία. Τους μόνους που είχαν δει οι κάτοικοι του νησιού ήταν η Νατάσα Καραμανλή μαζί με τα δίδυμα που έκαναν βόλτες στους πλακόστρωτους δρόμους και στα σοκάκια της παλιάς πόληςκαι είχαν αγορά σε ι τοπικά προϊόντα.

Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα στα μέσα της εβδομάδας προκειμένου να ετοιμαστούν ο Αλέξανδρος και η Αλίκη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αλλά και η Νατάσα Καραμανλή να ολοκληρώσει την ειδικότητα της στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Ολο το τελευταίο διάστημα, μετά την επιστροφή από τις διακοπές του στη Β. Ιταλία, ο Κώστας Καραμανλής το πέρασε στη Ραφήνα μαζί με τα παιδιά του, καθώς η σύζυγός του είχε συνεχείς εφημερίες, ακόμα και τον Δεκαπενταύγουστο, στο νοσοκομείο. Ο πρώην πρωθυπουργός πήγε ορισμένες φορές στο πολιτικό του γραφείο, ενώ δεν έλειψαν οι βόλτες με το ποδήλατο και τα μπάνια στις κοντινές παραλίες της Ραφήνας.

Παρών στη ΔΕΘ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Κ. Καραμανλής θα δώσει το «παρών» στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στις παραγωγικές τάξεις στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Ο πρώην πρωθυπουργός δεν ξεχνά την αγάπη που έδειξαν προς το πρόσωπο του οι Θεσσαλονικείς και τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν πέρυσι. Οι συγκινητικές αυτές στιγμές αναμένεται να επαναληφθούν και φέτος καθώς υπάρχουν αρκετοί«πιστοί» ψηφοφόροι στη Μακεδονία, οι οποίοι τον ακολουθούν σε όλη την πολιτική του σταδιοδρομία.

Ο Κ. Καραμανλής άλλωστε, θα είναι στα ψηφοδέλτια της Α’ Θεσσαλονίκης. Μπορεί να μη θέλει σταυρό προτίμησης ως πρώην πρωθυπουργός αλλά με την κίνηση του αυτή θέλει να δείξει πως δεν ξεχνά την πόλη που τον ανέδειξε.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να παραμείνει ελάχιστα και θα ακολουθήσει, όπως όλα δείχνουν, την περσινή πεπατημένη, δηλαδή θα φτάσει παραμονή της ομιλίας Σαμαρά και θα αναχωρήσει αμέσως μετά το τέλος της. Παράλληλα, η παρουσία του στη ΔΕΘ σηματοδοτεί και τη συνεχή στήριξη του στο πρόσωπο του προέδρου της Ν.Δ., τον οποίο -όπως λέει ο ίδιος σε κατ’ ιδίαν του συζητήσεις- θα ενισχύσει όπως μπορεί για να κερδίσει τις εκλογές, όποτε και αν γίνουν.

Real news

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/8/11 22:21

    Κοίτα να μη σε κλέψουνε κι'εσένα λαμόγιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/8/11 10:04

    MA ISTE TOSO KSEFTILES KIKLOFORI O FONIAS ANAMESA MAS KAI EMIS TON AFINOUME NA LOUZETE STIS VIP PISINES ME DIKA MAS LEFTA ??????????? MAS GAMISE TIN XORA KAI8 MIS GIA KAPION LOGO AKOMA IPOKLINOMASTE STHN XONTRADA TOU KSEFTILES ESIS P-OU TON -PSIFIZATE TOSA XRONIA THA PETHANOUN APO PINA TA PEDIA SAS KAI SIS AKOMA THA KRATATE SIMEOULES TOU PASOK KAI TIS ND KSEFTRILES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/8/11 03:17

    Από διακοπές σε διακοπές πάει ο αρχιτεμπέλαρος και άχρηστος μπουγάτσας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *