ροή ειδήσεων

Στην αρχή νομίζαμε οτι είχαν απεργία.... Αλλα τελικά μάθαμε οτι καθαρίζουν όποτε θέλουν

Μια παροιμία λεει, μια εικόνα χίλιες λέξεις...Εδω βέβαια δεν χρειάζεται να πεις τίποτα! Η πρώτη φωτογραφία είναι τραβηγμένη στις 09.45 και η δεύτερη στις 12.10! Θέλω να ρωτήσω τους κυρίους της καθαριότητας..
Βράδυ δεν δουλεύουν, πρωί δεν δουλεύουν, μεσημέρι το ίδιο! Τελικά κύριοι ο Δήμος ποιούς πληρώνει? Σας είπαμε γιατί υπάρχουν σκουπίδια το βράδυ και μας είπατε οτι δεν σας πληρώνουν και οτι τσάμπα δεν δουλεύεται...και συμφωνήσαμε μαζί σας! Το πρωί όμως και το μεσημέρι σας πληρώνουν άλλα εσείς δεν δουλεύεται! Έχουν γίνει πολλα παράπονα για την καθαριότητα στην Παλιά Πόλη κι εσείς αντι να σκύψετε το κεφάλι και να αρχισετε να δουλευεται..κανέτε ακριβώς το αντίθετο!
Κύριε δήμαρχε μήπως θα πρέπει να βρείτε άλλους εργαζόμενους...που να θέλουν πραγματικά να δουλέψουν?
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ.





Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/8/11 16:05

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΥΤΑ..ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΦΡΑΠΕ! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ!

    ΣΑΚΗΣ Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/8/11 16:08

    16:05 syfmono. tempelides oloi toys! egine i palia poli stavlos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/8/11 16:19

    Ντροπη σας ειναι και σε σημειο που ο τουριστας τα βλεπει! Αισχος! Ειναι ντροπη να γινετε ρεζιλι το νησι μας απο 2-3 ηλιθιους που δεν καθαριζουν! Ο δημαρχος τι κανει?Παρε κεφαλια δημαρχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/8/11 17:24

    ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ? ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/8/11 18:15

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ? ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΟΨΥΧΟΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΛΟ ΚΑΤΙ ΧΟΝΤΡΟΚΟΛΕΣ
    ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΑΝΤΕΝΟΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΠΡΙΝ ΒΓΗ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ
    ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΣΟΥ.ΚΡΙΜΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΡΟΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/8/11 18:31

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ? ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ! ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ..ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? ΠΙΑΣΕ ΣΚΟΥΠΑ ΔΗΜΑΡΧΕ...ΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΑΝΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/8/11 18:53

    Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΑΝ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΔΟΥ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/8/11 19:10

    18:53 ΑΣΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΕΚΑΨΕΣ ΠΙΑ! ΔΕΝ ΥΠΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕς ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ Ο ΚΑΔΟΣ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟΣ! ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΠΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/8/11 19:13

    Αντε και ο καδος ηταν αδειος οπως λες επιτρεπεται 09.45 να υπαρχουν σκουπιδια εκει εξω? και μαλιστα σε ωρα που ο τουριστας ερχεται στην Παλια Πολη! καλα σας λενε τεμπεληδες! 2-3 αληταραδες σκουπιδιαρηδες εχετε κανει ρεζιλι ενα ολοκληρο νησι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/8/11 19:16

    ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 10.30 ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΔΟΣ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΣΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠ'ΕΞΩ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

    ΓΙΑΝΝΗΣ Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος23/8/11 19:24

    mallon 8eloun afksisi piasthke i mesh tous apo tin polli ka8oura kai ton frape!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος23/8/11 19:51

    εχει πλακα αυτος ο σκουπιδιαρης που εχει σειρηνα στο μηχανακι του και το παιζει αστυνομικος! βαζει και την σειρηνα για να συλλαβει τα σκουπιδια! το καθε νουμερο στο Δημο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος23/8/11 21:34

    Λοιπόν για να ανέβει η παραγωγικότητα των παιδιών το ωράριο τους δεν πρέπει να γίνει 40 ώρες από τις 37,5. Αφού στην πραγματικότητα δουλεύουν 10 ώρες τότε το νόμιμο ωράριο τους θα πρέπει να γίνει 150 ώρες μπας και δουλέψουν τα καλόπαιδα 40 ώρες όπως όλος ο κόσμος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος23/8/11 22:34

    21:34 φιλε και μια ωρα να δουλευουν αυτοι παλι θα πινουν φραπε!οταν εισαι βολεμενος δεν αλλαζεις!να τους διουξουν προς το παρον δεν μπορουν..αρα η μονη λυση ειναι να φερουν αλλα ατομα που να κανουν δουλεια! το προβλημα νομιζω ειναι οι συγκεκριμενοι που ειναι στη παλια πολη...στα αλλα μερη μαζευουν τα σκουπιδια! αυτοι που ειναι στην Π.Π ροχαλιζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος24/8/11 01:49

    ψευτοαριστεροι ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΙ να κρυβεστε και οι δυο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος24/8/11 04:28

    Ανώνυμος είπε...Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΑΝ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΔΟΥ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣ.23/8/11 18:5
    ΕΣΥ Η ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
    ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ,
    ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΕΡΦΑΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος24/8/11 18:45

    Η καθαριότητα της πόλης και η προστασία του περιβάλλοντος είναι κοινωνικά αγαθά και επιτυγχάνονται με τη συνεχή συνεργασία πολιτών - κατοίκων - και του Δήμου και διέπονται από διατάξεις, υποχρεώσεις και δικαιώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος24/8/11 18:53

    «Το θέμα που προέκυψε δεν είναι ούτε τεχνικό, ούτε ζήτημα ικανοτήτων. Οφείλεται κυρίως στο ότι στην πόλη δεν έγινε εμφανής η αλλαγή φιλοσοφίας σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των σκουπιδιών, με μείωση της παραγωγής, επανάχρηση και ανακύκλωση. Χωρίς την ενεργό συμμετοχή των κατοίκων της είναι αδύνατο η πόλη να μένει καθαρή, όσο προσωπικό κι όσο εξοπλισμό και αν διαθέσει ο δήμος για την καθαριότητα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος28/8/11 16:36

    Η ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ.ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΥΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ;ΚΑΘΕ 1 ΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ;ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ .ΕΛΑΤΕ ΚΑΤΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ.Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑΘΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 1 ΤΟ ΠΡΩΙ.ΑΠΟ ΕΜΑς ΕΞΑΡΤΑΤΕ.Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *