ροή ειδήσεων

Μια εικόνα 1000 λέξεις... Αλλά αυτή η εικόνα είναι η πραγματική σωτηρία της Έλλαδος

Μια μέρα μαγική...Τα σχόλια δικά σας.










Αναγνωστης.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/9/11 23:12

    λιπουν απο την φοτο αλλη 299

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/9/11 23:15

    Ας χωσουν πρωτα αυτους για εσχατη προδοσια και μετα θα μπουν απο μονοι τους τα αλλα τα λαμογια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/9/11 23:17

    Πολύς κόσμος έτσι που μας έχουν καταντήσει δεν θα έβλεπε καθόλου αστεία αυτή τη φωτογραφία !

    ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/9/11 23:19

    αμήν να έρθει η ώρα τούτη ΓΡΗΓΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/9/11 23:22

    Στο εκτελεστικο αποσμασμα τα πολιτικα αποβραματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/9/11 23:59

    ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/9/11 00:10

    Δεν θα πληρώσω ούτε την έκτακτη εισφορά ούτε το τέλος ακίνητης περιουσίας ούτε το μ.. της μάνας τους. Ας μού βάλουν πρόστιμο, ας τολμήσουν να μού κόψουν το ρεύμα.

    Και το θέμα δεν είναι ότι δεν έχω να πληρώσω. Το θέμα είναι ότι δεν πρόκειται να πληρώσω. Δεν πρόκειται να τούς τα δώσω για να τα φάνε αυτοί και οι διεθνείς τοκογλύφοι. Αφού έρχεται χρεωκοπία, θέλω να έχω έστω και αυτά τα ελάχιστα πού έχω στην άκρη για την οικογένεια μου. Τα έβγαλα με τον ιδρώτα μου, δεν έχω ψηφίσει κανέναν πούστη τα τελευταία 20 χρόνια και δεν πρόκειται να τα δώσω σε κανέναν πούστη.

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΨΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΩΣΩ.

    Μόνο αν όλοι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ θα καταρρεύει αυτή η χούντα, αυτή η δικτατορία, αυτή η συμμορία. Αντίσταση τώρα και όχι λόγια. Ποντάρουν ότι φοβόμαστε, ποντάρουν ότι έχουμε παιδιά και θα λυγίσουμε. Μα για τα παιδιά μας ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ. Για τα παιδιά μας θα αντισταθούμε και θα τους στείλουμε στο ΓΟΥΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/9/11 00:28

    ...στη φωτογραφια απο πισω,,,αλλα δεν φαινονται...ακολουθουν και ολοι που υπεγραψαν το μνημονιο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/9/11 01:04

    Laika dikastiria legontai!...Ayto pou ekane o Belouxiwths me tous antartes tous sta vouna! kai oi katoikoi htan yperevxaristhmenoi! mhn lete loipoun 299 giati oi voulevtes tou KKE exoun apodeiksei apeires fores oti den skeftontai thn tsepoula tous alla to kalo tou kosmou.,..kai pragmatika sygkinoumai otan vlepw to synthima tou KKE pou leei dynato KKE dynatos o LAOS giati filoi mou to KKE (kyriws oi antartes tou sthn katoxh kai emfylio) panta evaze prwta to kalo ths xwras kai meta ta politika pou etsi kialliws h politikh tou KKE einai h dykaiosynh kai h eyhmeria tou LAOU! MHN psarwnete apo tous akrodeksious klp....Thelete pragmatika na psifisete kati pou aksizei?? Psakste ti egine apo to 40 kai meta!...Kapoioi trwgane xourmades sto kairo kai kapioi xynane to aima tous gia thn patrida!Pooi xysane to aima tous gia thn patrida mas? Psakste to!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/9/11 08:11

    κυριε βαλτε τον βελουχιωτη και το κ.κ εκει που καταλαβατε.ειστε ΕΛΛΗΝΑΣ γραψτε Ελληνικα.οι ανταρτες βαζανε μπροστα την εξουσια. η πολιτικη του ΚΚ ηταν καταληψη της εξουσιας με εμφυλιο πολεμο.οσο για το ποιοι εχυσαν το αιμα τους για την πατριδα μας σιγουρα δεν ηταν οι του Κ.Κ που επερναν εντολες απο την κοκκινη αρκουδα. το αιμα ειναι και στα χερια σας κυριε .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος24/9/11 09:45

    ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος24/9/11 09:57

    Ουτε η φυλακη ειναι η σωστη τιμωρια για τους προδοτες της Ελλαδος!! Αν μπουν φυλακη παλι θα τους πληρωνουμε του κλεφτες! Αρα η λυση ειναι μια!! Να τουφεκιστουν παρουσια του κοσμου!! Για να γλυτωσουμε μια και καλη απο τον καρκινο που εχει κυριευσει τον τοπο μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος24/9/11 10:02

    ,,,σιγα μη σκισετε το καλσον σας!καναπεδατοι επαναστατες!-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος24/9/11 10:10

    Όταν πέσει αυτή η Κυβέρνηση-ΧΟΥΝΤΑ, βλέπω να βγαίνουμε στους δρόμους με τις ελληνικές σημαίες και να πανηγυρίζουμε όπως με το EURO2004!!!! θΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ... ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΥΧΟΜΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος24/9/11 10:10

    ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΝΥΣΗΧΙΑ . ΘΑ ΗΡΕΜΕΙΣΩ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ .ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ . ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ . ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ .ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ . ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ . ΧΩΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ . ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ---- ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ -----.
    --------- ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 ...... ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ . ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ
    ΥΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ . --------------------------------------------------------------------------------------ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ .... ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
    ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ......ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΕΙΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ... ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΙ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ .
    -----------ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ
    ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος24/9/11 10:11

    24/9/11 10:02
    ναι ίσως έχεις δίκιο, μπορεί να μην το κάνει η γενιά του καναπέ, όμως θα το κάνει σίγουρα η γενιά του ξαναπέ ! Αυτό είναι σίγουρο, γιατί έχουν πάρει τον λαό μονότερμα και η αντίδραση θα έρθει αναπόφευκτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος24/9/11 10:56

    Σε μερικές μέρες όταν η κυβέρνηση θα παίρνει τα ΣΠΙΤΙ των ανθρώπων, θα ΒΑΖΕΙ ΦΥΛΑΚΗ εκείνους που χρωστάνε κάτι ψιλά, θα ΚΛΕΙΝΕΙ μιρκομάγαζα, θα ΚΟΒΕΙ το ΡΕΥΜΑ σε οικογένειες..

    ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΤΣΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος24/9/11 11:03

    24/9/11 10:02 Κριμα που υπαρχεις! Καλυτερα να πεθαινες θα εκανες καλο στην κοινωνια μας αλλα πολυ περισσοτερο στη Μανα σου και τον Πατερα σου που σε ξαναμαζεψαν απο τα σκουπιδια που σε πεταξαν οταν σε γεννησαν!Κριμα που ζεις σιχαμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος24/9/11 11:14

    24/9/11 08:11 Επειδη ανεφερες και τον Βελουχιωτη μαθε λοιπον οτι οι ανταρτες πανω απολλα εβαζαν την πατριδα! Παντα ελεγαν οτι θα ελευθερωσουμε την πατριδα και μετα ο λαος θα αποφασισει μονος του τι θελει! Ουτε μια φορα ο Βελουχιωτης δεν πηγε σε χωριο και να κανει κυρηγμα για τον κομουνισμο! παντα κρατουσε την Ελληνικη σημαια μπροστα! Και οι περισσοτεροι χωριανοι εδειχναν τεραστεια συμπαθεια στο προσωπο του και στους ανταρτες γιαυτο εξαλλου οι ανταρτες του ΕΛΑΣ ηταν πολυ περισσοτεροι απο δεξιους ανταρτες.Επισης θυμησου την συμφωνια που εκανε ο Ζερβας με τους Γερμανους να καταστρεψουν τον ΕΛΑΣ! ωραιος πατριωτης ε? Μπορει το ΚΚΕ τοτε να ακολουθησε λαθος γραμμη γιατι πιστεψε στον Σταλιν,ομως οι ανταρτες δεν εκαναν αυτο! και ναι σκοτωθηκαν πολλοι για την πατριδα και οσοι γλυτωσαν αργοτερα πηγαν και εξορια! Επισης δεν επερναν χρυσες λιρες απο τους Αγγλους οπως επερναν δεξιοι για καθε κεφαλι καπετανιου!
    Οσο για το αιμα που λες οτι εχουν στα χερια τους ναι φυσικο ειναι σε εναν εμφυλιο και οι δυο μεριες να εχουν αιμα στα χερια τους!Μην ξεχνατε επισης και τις απατεωνιες των αγγλων που εβρισκαν πτωματα τα ξεκοιλιαζαν και εστελναν φωτογραφιες στο BBC και ελεγαν πως αυτα τα εκαναν κομουνιστες!
    Ξεκολατε λοιπον με τον αντικομουνισμο και ανοιξτε τα ματια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος24/9/11 14:39

    Diafono katheta me tin photo!!!!!!!!!!!
    Einai sta idia kila o GAP me ton EvZelo malakia photoshoo! !!!!!!!!#$%%%&%%&;@-*8!$:%":*%''&6*--+"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος24/9/11 14:56

    14:39 Ta idia kila malakas eisai ki esy....Laspi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος24/9/11 19:01

    ΡΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ 300 ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΟΥΣ ! ΕΛΠΙΖΩ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ !

    ΠΟΥΛΗΜΕΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος27/9/11 23:28

    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΑΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *