ροή ειδήσεων

BAZAAR ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

Πριν λιγο καιρο Αγγλιδες Γερμανιδες και Σκανδιναυες εκαναν ΜΠΑΖΑΡ σε καποιο μικρο Ξενοδοχειο στο Φαληρακι με ρουχισμο ειδη οικιακης χρησεως... Ηλεκτρικα ειδη και χιλια δυο αλλα ειδη που υπαρχουν στο νοικοκυριο.  Ολα πηγαιναν καλα καποια στιγμη δημιουργηθηκαν παραπονα σε συσκευες που αγορασαν και δεν δουλευαν και αποφασησε το ξενοδοχειο να σταματηση το ΜΠΑΖΑΡ για να μην βρει τον μπελα του και οπως εγεινε. Απο πληροφοριες εμαθα απο καποια Αγγλιδα οτι μια δικη μας αγοραζει τα διαφορα ειδη και επειδη ειχε καποιο καταστημα πισω απο την εκκλησια του αγιου Νεκταριου το γεμισε με οτι αγοραζει και τα μεταπουλουσε στην διπλασια τιμη χωρις αποδειξεις, και συνεχιζει να το κανει.
Τωρα θα ξανα αρχισουν οπως και περυσι το ΜΠΑΖΑΡ οι ξενες σε καποια Μπαρακια στο Νιοχωρι και στην περιοχη περιπου της ΙΞΙΑΣ και στου ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ που ειναι κοντα στο Νοσοκομειο.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/9/11 11:25

    Δηλαδη για να καταλαβω η καταγγελια σου ποια ειναι οτι καποια πουλαει στο φαληρακι τα ιδια ειδη στην διπλασι τιμη? Αν ειναι Ελληνιδα καλα κανει..και αυτοι που εχουν μαγαζια τι θα γινουν κλεφτες? Για πες μου τωρα αυτες οι Αγγλιδες κοβουν αποδειξεις? Γιατι εμαθα οτι ουτε αυτες κοβουν!! Αρα ειστε ολοι σας παρανομοι! ειδατε που σας πηρε τους πελατες το μαγαζι στο φαληρακι και βγηκες να υποστηριξεις τις Αγγλιδες...Να πανε στην Αγγλια να κανουν παζαρι και επισης να τους πεις να στειλουν και τα μαρμαρα πισω κλεφτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/9/11 14:10

    κυριε
    17/9/11 11:25
    Αγοραζουν χωρις να κοβουν οι Αγγλιδες αποδειξεις
    το ιδιο κανει και η ιδια που τα μεταπουλαει.
    Τι δουλεια εχουν τα μαρμαρα βρε ασχετε?
    Με πηραν μια φορα και οπως ειναι στο Μοναστηρακι το πρωι την Κυριακη η στον Πειραια ετσι ηταν και εκει.Μιλαμε για πολυ κοσμο.Οι περισσοτεροι πελατες ειναι Ελληνες Αλβανοι Ρουμανοι Ρωσοι και γιφτοι ακομη.Απο τοτε δεν ξαναπηγα.Δεν υποστηριζω τις Αγγλιδες αυτες παρανομουν διχως να κοβουν αποδειξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/9/11 14:47

    14:10 TI ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΕΣΕΝΑ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ? ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ! ΠΗΓΑΙΝΕ ΡΩΤΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙς ΧΕΣΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΟΥΝ! ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΙΔΕΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΚΟΒΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!! ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΠΡΙΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/9/11 15:00

    ΜΠΕΕΕΕΕΕ ΠΡΟΒΑΤΟ ΟΡΓΙΛΕ ΤΟΥΒΛΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/9/11 19:53

    17/9/11 14:47
    ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ?.
    ΜΕ ΛΕΣ ΚΟΠΡΙΤΗ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ.
    ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΙΔΟΥΝ ΜΑΝΑ ΣΕ ΓΕΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ..ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΡΕ ΑΛΗΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ...ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΕ?
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΚΟΠΡΙΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/9/11 19:59

    17/9/11 19:53
    Σωστος ο φιλος
    Και δεν μου λες ρε 17/9/11 14:47
    Δηλαδη ρε κερατα αν καποιος δεν ξερει ορθογραφια δεν πρεπει
    να εχει αποψη?Μα καλα τοσο μαλακας εισαι?
    Χιλιες φορες ρε αληταρα να κανουν ορθογραφικα λαθη και να εχουν
    αποψη και να λενε την γνωμη τους παρα να ξερεις ορθογραφια και
    να λες μπουρδες οπως εσυ τωρα κολοπαιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/9/11 20:06

    Μην δινεται σημασια στο ανθρωπαριο 17/9/11 14:47 αφου ειναι ο κλασικος στερημενος κομπλεξαρας του blog που τους λεει ολους κοπριτες.Το internet γι'αυτον ειναι οτι καλυτερο αφου εκει δεν τρωει ξυλο ενω στην πραγματικη ζωη......τον λυπαμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/9/11 20:18

    20:06 ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ Ο 14.47 ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΓΓΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ!! ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΤΕ ΠΟΝΤΙΚΟΣΚΑΤΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 19.59 ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ COPY PASTE ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!! ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος18/9/11 01:13

    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΙΠΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ 17/9/11 20:18 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΤΑΡΤΗΣΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ
    ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΡΧΙΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΕΙΝΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ (COPY PASTE ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!)ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ COPY ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΧΙΨΕΥΤΗ ΛΑΜΟΓΙΟ .ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ.ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ? ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΤΙΜΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ?
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΧΑΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΕ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΗΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/9/11 01:15

    18/9/11 01:13
    ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΛΑΡΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *