ροή ειδήσεων

Τον “Μεγαλοπρεπή” παιδεραστή, σφαγέα βρεφών και δουλοκτήτη μας παρουσιάζουν τα Ελληνικά ΜΜΕ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕΙΑ
ΣΠΕΥΣΑΤΕ! ΤΟ ΤΗΛΕΡΑΜΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ ΤΟΝ "ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ"
Μπορεί κάποιοι να γουστάρουν την παιδεραστία, την σφαγή γυναικόπαιδων, τα βασανιστήρια, το οθωμανικό δίκαιο. Μπορεί ακόμα να ...

δανείζουν και τα παιδάκια τους σε “μεγαλοπρεπείς” για να τα βάζουν στα χαρέμια τους και να ποτίζονται και αυτοί.

Επειδή όμως αυτές είναι οθωμανικές συνήθειες από την αρχαιότητα εως σήμερα, θα σας υπενθυμίσουμε ότι στην Ελλάδα ΠΡΩΤΑ ο πολιτισμός προστατευσε τα δικαιώματα παιδιού και γυναίκας όταν παραδίπλα τα βίαζαν και τα πετροβολούσαν κάτι μεγαλοπρεπείς καριόληδες.

Όπως ακόμα τα σκλαβώνουν και τα βιάζουν κάτι πολυπολιτισμικά γουρούνια που σας λαδώνουν μέχρι το κόκκαλο για να αβαντάρετε το δουλεμπόριο και το πρεζεμπόριο τους.

Επειδή λοιπόν εδώ θυσιάστηκαν κάποιοι για να μην μπορεί ο κάθε “Μεγαλοπρεπής” να ασελγεί στα παιδιά μας, να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε μεγαλοπρεπές αντάλλαγμα.

Όπως επίσης να είστε σίγουροι ότι δεν θα βρεθεί ο “Μεγαλοπρεπής” που σας τα χώνει για να σας στηρίξει.

Γ. Καραϊσκάκης

anti-ntp.blogspot

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/9/11 01:26

    Τι να πείς πια... κωλοκάναλα ιδιωτικά είστε όλα ένα ΜΕΓΑΛΟ μπορντέλο στις ΑΝΤΕΝΝΕΣ μας !

    Η AGP ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ
    Η AGP ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ
    Η AGP ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/9/11 01:33

    Η ξευτιλα τουs δεν εχει ορια... Λιγες ειναι ομως οι μερες τους, αυτων και των μογγολωνΗ ξευτιλα τουs δεν εχει ορια... Λιγες ειναι ομως οι μερες τους, αυτων και των μογγολων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/9/11 02:11

    κανένας να μην αγοραζει αυτες τις σαχλαμαρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/9/11 08:17

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ. ΤΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΗΡΙΑΛ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ? ΑΜΑ ΔΕ Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΗΛΕΙΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ SΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ (ΤΥΠΟΥ FINOS) ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ 1821 ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΠΡEΠΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΘΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΥΝ ΕΠΙΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/9/11 08:49

    ναι λοιπον λατρευω τα τουρκικα σηριαλ!!!!! κρεμαστε με. ειμαι προδοτης!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/9/11 08:54

    08:17 Βρωμάς ΣΥΡΙΖΗΛΑ απο μακριά.....
    Θα ρθει και ηώρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/9/11 09:31

    08:54 μηπως εισαι καμια φλυτζανου τουρκαλα και μαντευεις? η μηπως εισαι κανενα μπασταρδο του καρατζαφερη και ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/9/11 10:40

    ΠΡΟΔΟΤΕς ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥ ΣΙΡΙΖΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς ΕΙΣΤΕ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ . ΘΑΝΑΤΟς ΣΤΟΥς ΠΡΟΔΟΤΕς ΤΗς ΠΑΤΡΙΔΑς ΜΑς. ΑΠΛΥΤΑ, ΒΡΩΜΑΤΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙς ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΙς ΜΑΝΕς ΤΟΥς ΤΙς ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΟΙ ΑΡΑΠΑΔΕς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/9/11 10:53

    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΝ 2ο ΚΥΚΛΟ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΩΣ GUEST STAR H ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ, ΕΤΣΙ ΔΗΛΩΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/9/11 10:59

    ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΙΡΙΑΛ ΣΑΣ.ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΙΑ? ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΥΡΚΟΣΙΡΙΑΛ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/9/11 11:15

    Η ΤΕΧΝΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΘΡΟΤΗΤΕΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΒΙΒΛΙΑ.ΜΟΥΣΙΚΗ.ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ. Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΔΡΟΜΟΣ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑ Ο ΕΡΩΤΑΣ. ΕΧΕΙ ΕΝΩΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος17/9/11 11:46

    10:59 πολυ σωστα φιλε απο την κυπρο ας πουμε η χαρουλα αλεξιου που μεσα απο την τεχνη της εχει κανει πολους τουρκους να την λατρευουν και να περνας απο την istiklal street και να ακους σε την φωνη της μεσα σε ολο τον πεζοδρομο στην οποια μαλιστα τησ κανανε και οδο στην σμυρνη για την προσπαθεια της οπως και πολλοι αλλοιελληνες καλλιτεχνες ειναι αξιαγαπητοι και αξιολατρευτοι στην τουρκια. τι παει να πει αυτο, οτι δεν εχουν αξιοπρεπεια η μηπως δεν εχουμε εμεις που τους ακουμε? βγαλτε πια αυτες τις παροπιδες και προσπαθηστε να δειτε λιγο πιο περα απο εκει που πιανει το ματι σας. εχουμε πολλα κοινα με τους τουρκους ειτε το θελουμε ειτε οχι. ουτως η αλλως παντα θα ειμαστε διπλα.αυτο δεν αλλαζει. το μισος ειναι προιον των εκαστωτε καθεστωτων γιατι ετσι τουσ βολευει να τοχρησιμοποιουν οποτε θελουν ειτε για να ξεχασουμε καποια θεματα ειτε αντιστροφως να αρπαζουν ψηφους με τον ενα η τον αλλο τροπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/9/11 12:26

    ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΑΡΚΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος17/9/11 12:31

    @ Ανώνυμος 17/9/11 12:26
    ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος17/9/11 12:50

    ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΛΙΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΣ ΚΥΠΡΕΑΙΣ/ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος17/9/11 13:15

    ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΑΣΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΔΙΔΩ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΑΓΙΟΙ ΔΕΜΟΝΕΣ ΕΙΣ ΤΑΝ ΠΟΛΙΝ. ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος17/9/11 13:27

    ΝΑΙ ΦΙΛΕ 11΄46 ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟ!! ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΤΕ ΕΛΑ ΞΑΝΑΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος17/9/11 14:10

    Ολοι αυτοί και όλες αυτές που γράφουν αυτές τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ περί Ελληνοτουρκικής φιλίας έχουν την εντύπωση οτι οι Τούρκοι είναι πολιτισμένοι άνθρωποι! Για ρωτείστε λίγο όσους έκαναν εξωτερικό και γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι εστί Τούρκος; Για ρωτήστε λίγο τους Κύπριους; Τα σίριαλ είναι η προπαγάνδα τους! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος17/9/11 14:12

    Πάλι αρπαχτήκατε όλοι σας βλέπω, ευκαιρίας δοθήσεις.

    Τα κανάλια ειναι εμπορικές επιχειρήσεις.
    Πουλάνε οτι θέλει ο καλός πελάτης και συνάμα καταναλωτής.

    Σκουπίδια θέλει να βλέπει τέτοια του δίνουν.
    Για τουρκοσήριαλ ψοφάει να βλέπει.?
    Πάρε κόσμε του λένε.
    Το ιδιο και με αυτά τα τηλεπεριοδικά.

    Μην φωνάζετε και μην δικάζετε και καταδικάζετε καννέναν.

    Δυστυχώς επαναλαμβάνω τέτοια αρέσουν στον κόσμο τέτοια δίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος17/9/11 14:28

    ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΚΚΩΝΕΣΤΑΙ.ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΧΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΣΥΡΙΑΛ ΚΑΙ ΕΡΓΑ.ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΒΑΖΟΥΜΕ
    ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ ΤΟΝ ΒΕΓΓΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΡΙΑΛ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΜΕ ΤΑΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΛΟ ΤΟ ΣΥΡΙΑΛ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΗΧΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΡΙΑΛ.εΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙ,ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΠΡΙ 300 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΡΙΑΛ.ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΒΛΕΠΕ ΨΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ
    ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ ΚΑΙ
    ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΑ.
    ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΤΑΛΕΝΤ ΣΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΣ ΒΡΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος17/9/11 14:43

    θελετε να δειτε τηλεοραση απο μια χωρα χωρις ΙΣΤΟΡΙΑ. ΜΕ 1στα 5 ατομα προβληματικο (( http://tourkikanea.gr/2011/09/17/sizofr/)) ΜΕ δολοφονίες γυναικών(http://tourkikanea.gr/2011/09/14/katil-6/) ΜΕ 23 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ !(
    http://tourkikanea.gr/2011/09/13/yasak/) ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ(
    http://tourkikanea.gr/2011/09/10/antiteror/) ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΒΙΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ (
    http://tourkikanea.gr/2011/09/03/suc/)ΟΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ AKOMA ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ !
    ΜΕ AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΚΑΝΤΑΛΙΑ
    (http://tourkikanea.gr/2011/08/25/ceza-3/) ΜΕ ΑΛΜΑΤΩΔΗΣ AYΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
    (http://tourkikanea.gr/2011/08/04/katil-2/) . ΤΙ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος17/9/11 14:52

    ατομικη βομβα μεσα στην αγκυρα,πρεπει να πεσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος17/9/11 15:57

    οι καριόλες οι γυναικούλες, δως τους έναν μαλάκα να το παίζει ωραίος και δυο τρις ξεκωλιάρες να τρέχουν από πίσω του και θα κάθονται να το βλέπουν όπως οι παρθένες στον δονητή δεν πα να μιλανε αράπικα αλβανικά ή κορεάτικα αυτές εκεί
    .
    ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος17/9/11 15:59

    mono oi nikokires kai oi poustarades tis blepoun autes tis malakies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος17/9/11 17:47

    PLAKA PLAKA MONO OI ADELFES TOY SYRIZA EINAI TOYRKOFILOI STHN ELLADA... AFHSTE TOYS NA EKDHLOTHOYN, KOKOMIRA KATAPIESMENA POYSTRAKIA EINE APLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος17/9/11 23:03

    για φαντασου να μπουκαρουν η τουρκη ,τα παλικαρια μας να τρεχουν για πολεμο και η μιση ΕΛΛΑΔΑ να βλεπη τουρκικες τενιες,και για φαντασου να αρχισουν καπιη να καταστρεφουν τους αναμεταδοτες τον καναλιον που πεζουν τα σκουπιδια εργα,(μιν τιχο και κανετε καμια μαλακια και δεν βλεπι ο κοσμος τα τουρκικατου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος18/9/11 01:30

    ΠΩ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ 17/9/11 15:57
    ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ?
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΟΛΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
    ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ.ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΦΟΥ
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΘΕΙ ΠΟΤΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΣΤΑ ΦΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ.
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΒΛΑΚΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ?
    ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΧΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος18/9/11 01:34

    Εγω βλεπω πως οταν παιζουν τουρκικο εργο
    το παρακολουθει πολυσ κοσμος,και το αγοραζει
    απο τα περιπτερα.Εμεις εχουμε τιποτε απο αυτα?
    Το 70% των γυναικων βλεπουν τουρκικα συριαλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *