ροή ειδήσεων

ΤΖΙΦΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ

Ντρέπομαι να λέγομαι ΡΟΔΙΤΗΣ
Καθε Κυριακή πηγαινα στο Μαντρακι με τα εγγόνια μου για να καμαρώσουμε την υποστολη σημαίας που εκαναν φαντάροι (λοχος) με την φιλαρμονική του Δημου. Αυτη την Κυριακη ενω περιμέναμε...
ξαφνικα ήλθε ενα τζιπ με δυο φαντάρους και τσακα τσακα κατέβασαν την σημαια.
Ο κοσμος που παρακολουθούσε αρχισε να λεει
ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Καποιος ειπε πως εχει ξαναγίνει αυτο μερικές φορές. Φαίνεται ο Διοικητής σκέφθηκε πως δεν ειναι απαραίτητο να γινει. Ντροπή μεγαλη νοιώσαμε που ειμαστε Ελληνες και περιμεναμε να δουμε την σημαια μας και την Φιλαρμονικη να κανουν υποστολή.
Ο ροδίτικος κοσμος νοιωθει ντροπή για οτι γινεται.
Και ερωτώ τον Δημαρχο που νοιάζεται για την Ροδο ουτε αυτο τον ενδιαφερει?
Δεν υπαρχει κάποιος υπεύθυνος να τον ενημερώσει? Οπότε εχουν δικαιο ο Ροδίτικος κοσμος να γραφει τα χειρότερα λογια για τον ΔΗΜΟ της Ροδου.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/9/11 12:25

    πολύ μεγάλο πρόβλημα αυτό....εερεεεε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/9/11 12:30

    kanonika tin toyrkiki shmea prepoi na sikonete kai oxi thn elinikh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/9/11 13:04

    Όλες οι μονάδες λειτουργούν στα όρια από θέμα προσωπικού.
    Οι ένοπλοι ίσα που επαρκούν για σκοπιές κ κάλυψη θέσεων σε φυλάκια.
    Γιατί πιστεύεται ότι αυξάνεται ξανά η θητεία? Μόνο για τα λεφτά?
    Για μας παλαιότερα ήταν τιμή να πάμε για σημαία, όπως κ για αρκετά παιδιά σήμερα. Αλλά αν δεν επαρκούν ποιος να πάει, οι άοπλοι ή οι ΕΠΟΠ?
    Προφανώς η μονάδα που έχει αναλάβει γι αυτό το
    μήνα την έπαρση και υποστολή δεν έχει άτομα να στείλει.
    Πριν 2 μήνες φίλος που ήταν ακόμη φαντάρος μου είπε πως είχαν βγάλει εξωδούχους κάποιους από αυτούς που ήταν να πάνε σημαία κ αναγκαστικά ξύπνησαν άτομα για να στείλουν που τελικά έφτασαν με καθηστέριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/9/11 13:38

    μηπως να αρχισεις να ντρεπεσαι και λιγακι για το αρθρο σου??? η ροδος εχει πλεον δεκαδες σοβαροτερα προβληματα.για παραδειγμα εχει γεμισει αστεγους και ανθρωπους που ψαχνουν στα σκουπιδια για να φανε,κθε μερα καταπατωνται ελυθεριες και καταστρατηγουνται θεμελιωδη δικαιωματα και ελευθεριες των κατοικων τησ. καλο ειναι να μαθεις και στα εγγονια να βλεπουν και αυτα τα ''αξιοθεατα'' και να ευαισθητοποιηθουν και για καποια πραγματικα προβληματα τησ κοινωνιας τους και οχι το φτωχο show που δεν σου αρεσε αυτην την κυριακη . σεβομαι την ελληνικη σημαια (οχι το πανι αλλα αυτο που συμβολιζει ) λογω παιδειας και αγωγης μου ομως εσυ ο ιδιος την ευτελιζεις μη βλεποντας την ουσια . υ.γ συγνωμη για τον ενικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/9/11 13:48

    13.38 ευγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/9/11 14:24

    δηλαδή εσύ έχεις βίτσιο να σου κατεβάζουν τη σημεία οι κακόμοιροι οι φαντάροι με τη συνοδία μπάντας και φιλαρμονικής ?

    άσε μας ρε φίλε ...
    δε σου έφτανε που την κατέβασαν οι 2 φαντάροι ?

    άμα θές γλέντια πήγαινε το βράδυ στα μπουζούκια δεν είναι η σημαία show !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/9/11 14:31

    7/9/11 13:38
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΘΗΚΙ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΝΤΡΑΠΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ?
    ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΞΟΔΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΟΛΗ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ?
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΣΗΜΑΙΑΣ? ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ?
    ΤΙ ΣΧΕΣΙ ΕΧΕΙ που ψαχνουν στα σκουπιδια για να φανε ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ αξιοθεατα ΚΑΙ φτωχο show ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΣΗΜΑΙΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ?
    ΕΣΥ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/9/11 14:52

    Ελληνες μη τσιμπατε, υπαρχουν μεταξυ μας τουρκοι αλβανοι και τουρκοπροσκυνημενοι κομμενοι.η σημαια ειναι η πατριδα και ο σεβασμος απο τους ΕΛΛΗΝΕΣ ειναι δεδομενος. οι αλλοι δεν ξερουν απο αγαπη για την πατριδα γιατι δεν εχουν. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ πρακτορακια της μιτ. και για τους κωλοπουστες ΜΩΛΟΝ ΛΑΒΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/9/11 15:03

    @ 7/9/11 14:31

    Συγνώμην που σου το λέω αλλά ομως ετσι που τα θέλεις να γίνονται σήμερα,αυτά γινόντουσαν στην υπόλοιπη Ελλάδα και που ανήκουν
    ανήκουν σε αλλες εποχές.
    Οπως της αλήστου μνήμης Μεταξική εποχή που εβγαζαν αγήματα στρατού , φιλαρμονικές και ομάδες της Μεταξικής νεολαίας που χαιρετούσαν κατα την επαρση η υποστολή της σημαίας φασιστικά .

    Επίσης οπως γίνόνταν και την εποχή της επταετίας, και που συνεχίζεται εθιμικά σε πολλές περιοχές της Ελλάδος.

    Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει.
    Ο στρατός εχει πάψει να ειναι τουριστική ατραξιόν .

    Ο καθένας μας ας μάθει να σέβεται και να τιμά την σημαία και το τι συμβολίζει με άλλους τρόπους και οχι μέσα απο φανφάρες και καραγκιοζιλίκα για το θεαθήναι και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/9/11 15:11

    Κύριοι αντιλαμβάνομαι ότι πράγματι η υποστολή της σημαίας σημαίνει και κάποιο κόστος .
    Ομως δεδομένου του τι συμβολίζει .Δεδομένου ότι ζούμε σε εποχές δύσκολες ή και ιδιαίτερα δύσκολες.
    Μηπως η διατήρηση της τυπικότητας έφερνε ανύψωση του ηθικού του κόσμου και μία ένδειξη αξιοπρέπειας που με περιττή ευκολία κάποιοι σχολιαστές έσπευσαν να απεμπολήσουν ;
    Η σημαία πέφτει τελευταία .Στον στρατό αυτό μάθαμε .Αξίζει αίμα ,αξίζει όλο το αίμα μας .Αρα αξίζει και λίγα ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/9/11 15:34

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7/9/11 16:28

    TI ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝΕ ΤΣΑΚΑ-ΤΣΑΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ..?ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ..ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Κ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ Κ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ....ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ...ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ Κ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΘΑ ΚΥΜΜΑΤΙΖΕΙ ΑΓΕΡΩΧΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/9/11 17:20

    Έμενα παντός ήταν τιμή μου που έστω για μια φορά σιμετιχα στην υποστολή τις σημαίας και στο ανέβασμα και δεν το έκανα για φιγούρα να περάσω το Μανδράκι και να μας βλέπουν αλλά αυτό έπρεπε να Κάνο σαν φαντάρος Έλληνας όπως γίνετε και σε αλλά μέρει του κόσμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7/9/11 17:33

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΒΟΛΤΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ .ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ.ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΡΚΟ ??? ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΕΙ . ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ . ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΤΡΑΞΙΟΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ Η ΜΑΝΟΥΡΑ.ΠΑΠΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ?? ΠΑΡΕ ΜΑΣ ΞΕΡΩ ΓΩ .... ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ !!! ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ !!! ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΘΕΛΕΙ 30 ΕΥΡΩ !!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΑΓΓΕΣ !!! Ο ΣΤΡΑΤΟΣ . Η ΣΗΜΑΙΑ . ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ . < ΘΕΑΜΑΤΟΣ > ΓΙ ΧΑΡΑ ...... ΕΝΑΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος7/9/11 17:37

    ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΛΙΚΙ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΕ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ.ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΥΡΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος7/9/11 20:24

    Η φιλαρμονική του στρατού πηγαίνει.
    Η υποστολή γινεται καθαρά για τουριστικούς λόγους.Οπως και η επαρση το πρωί οπου η σημαία ειναι στον ιστό την κατεβάζουν λιγο πριν και την ξανανεβάζουνε με τη σηνοδεία του αγήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος7/9/11 20:33

    Τους εθνικόφρονες τους ξέρουμε, πατριωτιλίκια και τσαμπουκάδες όταν όλα είναι καλά....όταν έρθει η ώρα είναι οι άλλοι, οι "προδότες" που υπερασπίζονται την πατρίδα και δίνουν τη ζωή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος7/9/11 21:53

    OTAN ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ..ΣΗΚΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΤΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΝΟΙΑΞΕ Η ΣΗΜΑΙΑ..2ο ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΕΞΟΔΟΥΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ..ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ..ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΓΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΙΣ 06.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος8/9/11 02:56

    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΑΤΕ. ΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ.ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΑΙ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ Η ΞΕΝΟΙ ΕΙΣΤΑΙ Η ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ Η ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΣΕ ΟΛΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΓΗΜΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.ΟΤΑΝ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΠΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΒΟΛΤΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ .
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ.ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος8/9/11 09:54

    ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ 21.53. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΗΝΑΡΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 06.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΑΓΗΜΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ 02.56 ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΕΛΗΝΑΡΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος8/9/11 11:43

    Ανώνυμος είπε...Η φιλαρμονική του στρατού πηγαίνει.Η υποστολή γινεται καθαρά για τουριστικούς λόγους.Οπως και η επαρση το πρωί οπου η σημαία ειναι στον ιστό την κατεβάζουν λιγο πριν και την ξανανεβάζουνε με τη σηνοδεία του αγήματος.7/9/11 20:24
    ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ? ΤΟΥΡΚΟΣ Η ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ?
    ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ?
    ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ...
    ΣΕ ΟΛΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΓΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος8/9/11 13:39

    Κανονικά δεν έπρεπε να είναι φαντάροι αυτοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος8/9/11 13:40

    εεε...συγγνώμη μάλον πρέπει να ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος9/9/11 09:43

    Οπως ειπε και ο 7/9/11 13:04 , αυτη τη στιγμη στο νησι οι στρατιωτες ειναι στο οριο για τη λειτουργια των μοναδων και των φυλακιων...! Και εξοδουχους να μην ειχε η μοναδα που ηταν αρμοδια για το αγημα σκεφτειτε οτι οι στρατιωτες θα ηταν σε υπηρεσια ή θα ξεκουραζονταν για την επομενη...
    Καλο θα ειναι παντως να κραταμε και καποια "εθιμα" οπως την υποστολη σημαιας και να μην τα ισοπεδωνουμε ολα...
    Παντως παρατηρησα οτι πολλοι υπερασπιζονται με τοσο παθος την πατριδα αλλα "σκοτωνουν" με μεγαλη ευκολια την ελληνική γλώσσα με τα ορθογραφικά λαθη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος9/9/11 21:24

    ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΟΜΠΡΕΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΪΜΟΥ ΟΜΠΡΕΛΛΕΣ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ????
    ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΡΟΔΟΣ???
    ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΟΤΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ?????
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ???
    ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ????
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΟΔΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!!!

    ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙ ΠΑΛΙ ΡΩΣΙΚΑ...

    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ...
    ΣΤΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος10/9/11 09:44

    λυπαμε πολυ για οσα διαβασα εδω,κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος21/9/11 02:40

    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ...ΣΤΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ...
    9/9/11 21:24
    Τωρα καταλαβα τι γουρουνι εισαι που γραφεισ για την σημαια μας.Εσενα η μανα σου πρεπει να ηταν παλια στον Αγιο Φανουρι στα σπιτακια που ειναι οι πορνες.Δεν εισαι Ελληνας εισαι το χειροτερο πλασμα που υπαρχει στην Ελλαδα.Ο πατερας σου πρεπει να ειναι μαστρωπος και βιαστης.Δεν εισαι Ροδιτης εισαι απο την αλλη Ελλαδα που υπαρχουν πολλα αποβρασματα της κοινωνιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος21/9/11 02:45

    KALA SOU LEEI O 21/9/11 02:40
    ALLA RE LAMOGIO 9/9/11 21:24 PREPEI NA MHN EXEIS PAEI SXOLEIO DIOTI EKEI MATHENEIS THN ISTORIA THS ELLADOS KAI TI EINAI H ELLHNIKH SHMAIA GIA EMAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος10/11/11 18:18

    συγνωμη για την ακαιρη μου ερώτηση....μηπως γνωριζεται ποσο υψος εχει ο ιστος της νομαρχιας
    ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *