ροή ειδήσεων

Μας τρομοκρατούν με ψέματα

Αθήνα και Βρυξέλλες, ελληνική κυβέρνηση και τρόικα, πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με ένα λαό ηλιθίων, κρετίνων, αμόρφωτων και ανεγκέφαλων...

Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η χοντροκομμένη πια ιστορία που ακούμε τις τελευταίες ημέρες, αυτό το τσίρκο που έχουν στήσει διάφοροι ανόητοι παντογνώστες της Ευρώπης και οι δικοί μας προφήτες της καταστροφής (κάτι καρικατούρες του γνωστού Ρουμπινί) ότι δηλαδή από μέρα σε μέρα η Ελλάδα πτωχεύει και επιστρέφει στην δραχμή.
Είναι η τρίτη φορά από τον περασμένο Μάρτη που από αυτήν στήλη του newsbomb, υπεύθυνα και μετά λόγου γνώσεως που λένε θα σας ξαναπώ: ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ.
Μην τους πιστεύετε στα σενάρια εξόδου από το ευρώ και της καταστροφής που έχουν ένα και μοναδικό στόχο: Να μας τρομάξουν, να μας αφαιρέσουν κάθε είδος αντίστασης και να μας κάνουν μια αγέλη φοβισμένων προβάτων για να πάμε εκεί που θέλουν.
Ούτε θα πτωχεύσουμε ούτε θα μας διώξουν από το ευρώ ή θα φύγουμε μόνοι μας, γιατί θα τους πάρουμε μαζί μας στον τάφο.
Αυτό το ξέρουν καλά και το μόνο που ζητάνε είναι η τρομοκράτηση του ελληνικού λαού.
newsbomb.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/9/11 10:35

    Μιας έχουν πιάσει κότσους και μας κάνουν ότι θέλουν η αδιαφορία έτσι πληρώνεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/9/11 11:13

    Έτσι όπως μας κατάντησαν ένας Παπαδόπουλος θα μας σώσει... Να δω τα πουστράκια της Ε.Χ. (Ευρωπαϊκής Χούντας)... Ρομπάι, Όλι Ρεν... να δώ τα πουστράκια εντός συνόρων (είναι μεγάλη η λίστα των κλεφτών) Αν προτιμάς τις πολιτικες του 1974 κ μετά είσαι άξιος της μοίρας σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/9/11 11:14

    Πάλι μια απο τις μαλακίες του Jefry και του Βενιζέλου για να μας κάνουν να τρομοκρατηθούμε και να πάμε μόλις έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ να πληρώσουμε το χαράτσι αφού το είπε και ο ίδιος ο Βενιζέλος ότι εαν πληρώσουμε το φόρο της ΔΕΗ τότε δεν θα παρθούν νέα μέτρα γνωστό το παραμύθι κάθε φορά που είναι να πάρουμε την δόση κάτι γίνεται αλλά τώρα το παρατράβηξαν και πρέπει να ξεκουμπιστούν γιατί είναι επικίνδυνοι άλλωστε και ο Σόιμπλε αναρωτήθηκε γιατί γυρνάει ο ΓΑΠ στην Ελλάδα τραγικό ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΜΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/9/11 11:15

    ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ! Είναι ακόμα ένα κακοστημένο και κακοπαιγμένο θέατρο προκειμένου να μας εκβιάσει να δώσουμε τα χαράτσια. Το παρασκήνιο είναι το εξής: Πληροφορήθηκαν οι ευρωπαίοι ότι ΔΕΝ πρόκειται να πληρώσουμε τα χαράτσια που έρχονται κάθε βδομάδα πια, πανικοβλήθηκαν και έρχεται τώρα ο χαφιές τους ΓΑΠ, να παίξει πάλι τον κλαμμένο και να πει ''βάλτε πλάτες'' να σώσουμε τη χώρα, δώστε ό,τι έχετε και δεν έχετε.
    Όχι ρε άχρηστε, πήγαινε στους φίλους σου κερδοσκόπους/τραπεζίτες/υπουργούς με αμύθητα χρήματα και πάρτα να σώσετε τη χώρα, ΑΛΗΤΕΣ. Εμείς τελειώσαμε, στερέψαμε, δεν παίρνετε μια και γκρεμίζεστε την άλλη μέρα!!! Καλύτερα χρεοκοπημένοι , παρά χρεοκοπημένοι και χωρίς τα σπίτια μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/9/11 11:24

    Είναι εξευτελιστικό να πηγαίνει στας Ευρώπας ο Χοντρός και να μιλάνε οι ευρωγραφάδες έτσι για εμάς τους Έλληνες.

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ !

    Ακόμα και το όνομα "Ευρώπη" μας έχουν κλέψει, ακόμα και η Ευρώπη ειναι ελληνική λέξη !

    ΓΑΜΙΟΛΙΣΤΕΣ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΕΣ

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/9/11 11:28

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.................ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ Γ........ Η Ε.Ε. ΚΑΙ Η ΚΟΛΟΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΙ ΚΟΛΟΝΑΖΙ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΓΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΩΝ ΗΤΑΝ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΙΛΙΑΖΕ ΕΓΚΥΕΣ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *