ροή ειδήσεων

«Μικρά Ασία πάλι»

Μεγάλη προσέλευση κόσμου στην προβολή της ταινίας «Μικρά Ασία πάλι» του βραβευμένου σκηνοθέτη... Ταχσίν Ισμπιλέν και της παραγωγού Ισίν Τουργκούτ στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης και λήξη του 4ου Διεθνούς Αντιπυρηνικού Φεστιβάλ Ρόδου στις 21 Σεπτεμβρίου

Το θέατρο ήταν κατάμεστο από κόσμο και στον εξώστη και το κοινό καταχειροκρότησε τον σκηνοθέτη μετά την προβολή στον οποίο δόθηκε μια τιμητική πλακέτα από την Πρόεδρο της Λυσιστράτης για την προσφορά του μέσω της Τέχνης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Στην αρχή της βραδιάς μίλησε ο Πρέδρος του Αντιπυρηνικού Παρατηρητηρίου της Μεσογείου κ. Θανάσης Αναπολιτάνος τονίζοντας την σημασία της ενημέρωσης του κόσμου και του 4ου Διεθνούς Αντιπυρηνικού Φεστιβάλ Ρόδου, η κ. Έλλη Τασούλα Σεμοίλογλου Πρόεδρος της Λυσιστράτης η οποία ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους αλλά και τους συνδιοργανωτές το 4ο Διεθνές Αντιπυρηνικό Φεστιβάλ Ρόδου τον Όμιλο Κινηματογραφιστών Ρόδου Cine Απόπειρα, την στήριξη της Κινηματογραφικής Λέσχης Ρόδου Θέασις, τους χορηγούς καθώς και τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου για την παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου Ρόδου και στην συνέχεια ο Σκηνοθέτης Ταχσίν Ισμπιλέν είπε πως δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουν τα συναισθήματα του, ήταν πολύ συγκινημένος που βρίσκεται στην Ρόδο και τους ευχαρίστησε όλους, και πως η ταινία τα λέει όλα. Την βραδιά συντόνισε η Ερμηνεύτρια Ίρις Μαυράκη.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *