ροή ειδήσεων

ΚΑΛΥΘΙΕΣ: ΣΧΟΛΕΙΑ-ΠΑΝΗΓΥΡΙ-ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

Σήμερα ξεκίνησε η σχολική χρονιά με τους καθιερωμένους αγιασμούς στα σχολεία. Στα δημοτικά σχολεία του χωριού μας έχουν έρθει τα περισσότερα βιβλία και οι ελλείψεις που υπάρχουν θα καλυφθούν με... φωτοτυπίες και αλλαγές του προγράμματος. Η διαβεβαίωση που έχει δοθεί από τον σχολικό σύμβουλο είναι ότι σε διάστημα 15 ημερών θα έρθουν και τα υπόλοιπα βιβλία που λείπουν.
Σε ικανοποιητικό αριθμό είναι τα βιβλία και στο Γυμνάσιο Καλυθιών με τους εκπαιδευτικούς να σημειώνουν ότι τα μαθήματα θα γίνονται κανονικά.

* Το προσεχές τριήμερο Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη το χωριό μας θα φιλοξενήσει το πανηγύρι για την Υψωση του Τιμίου Σταυρού. Η διαφοροποίηση φέτος είναι ότι δεν θα υπάρχει ζωντανή μουσική και χορός στους κοινόχρηστους χώρους προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη του 17χρονου Κωνσταντίνου Αντωνά που πριν δύο εβδομάδες έφυγε από κοντά μας. Οπως διευκρινίστηκε τα μαγαζιά στους εσωτερικούς τους χώρους θα μπορούν να παίξουν μουσική πάντα με σεβασμό στο πένθος που υπάρχει στην κοινωνία μας για τον νεαρό άγγελο που έχει ταξιδέψει στους ουρανούς.

* Απογοητευμένος είναι ο επικεφαλής της Φιλαρμονικής κ. Γιώργος Μαλωίνας που μαζί με τους μουσικούς έχουν αποφασίσει να μην συνοδέψουν την εικόνα της Υψώσεως Τιμίου Σταυρού αύριο κατά την καθιερωμένη περιφορά της. Ο κ. Μαλωίνας θέλει με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί για τους πολιτικούς που έχουν εγκαταλείψει τη φιλαρμονική και τα μικρά παιδιά. Οπως είπε το βράδυ του Σαββάτου και ενώ η Φιλάρμονική Καλλιθέας φιλοξενούσε την Φιλαρμονική της Κω ο πολιτικός υπεύθυνος Πολιτισμού του δήμου Ροδίων κ. Διακοσταματίου παρότι προσκλήθηκε δεν έδωσε το παρών στις εκδηλώσεις ενώ απών ήταν και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Καλυθιών κ. Σταυρής. Να σημειωθεί ότι παρών στην εκδήλωση ήταν ο χωρικός αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνου.
Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Μαλωίνα παρότι ζητήθηκε η συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας δεν έδωσε το παρών στο Φαληράκι με αποτέλεσμα οι φιλαρμονικές να παρελάσουν δίπλα σε αυτοκίνητα και μηχανάκια. Μάλιστα ήταν άσχημη η εικόνα να παίζουν μουσική οι φιλαρμονικές στην Πλατεία Φαληρακίου και δίπλα να περνάνε αυτοκίνητα και μηχανάκια. Τέλος για την εκδήλωση του Σαββάτου ζητήθηκε ένα αυτοκίνητο του δήμου να μεταφέρει όργανα και άλλα εξαρτήματα των μουσικών αλλά δεν πήγε ποτέ με αποτέλεσμα να βρεθεί λύση από αυτοκίνητο ιδιώτη. "Είμαι έτοιμος να τα παρατήσω αφού οι πολιτικοί δεν μας βοηθάνε" λέει απογοητευμένος ο κ. Μαλωίνας.
Αποψη του blog είναι ότι αύριο στο πανηγύρι η φιλαρμονική μας πρέπει να δώσει κανονικά το παρών παρά τα δικαιολογημένα παράπονα. Αύριο γιορτάζει το χωριό μας και όχι οι πολιτικοί που θα παρελάσουν δίπλα στην εικόνα.
Μετά το πάνηγύρι μπορεί να συνταχθεί μία επιστολή με όλα τα παράπονα των μελών της Φιλαρμονικής που θα σταλεί σε όλες τις εφημερίδες και θα καυτηριάζει την πολιτική αδιαφορία. Μόνο η δημόσια διαπόμπευση ενοχλεί τους πολιτικούς και έτσι πρέπει να τιμωρηθούν. Ειδικά ο ανύπαρκτος απέναντι στη φιλαρμονική μας κ. Διακοσταματίου...

kalithies.blogspot.com




ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/9/11 16:50

    ε εχει ριξει όλο το βάρος στην φιλαρμονική της Ρόδου, με μαεστρους ουρανοκατεβατους, διωχνοντας παληά μέλη, με συναυλιούλες κλπ

    ο Καλλικράτης θα τα διαλυσει ολα, συρικνωση και δημιουργια υδροκεφαλων Δημων θα γινει και η Περιφέρεια θα μαραζωσει πια εντελως. σιγα μην ασχοληθουν με την περιφερεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/9/11 18:08

    τα σχολεια καλυθιων και κοσκινου θα λειτουργισουν κανονικα φετος την ημερα του ΣΤΑΥΡΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *