ροή ειδήσεων

ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ! ΣΤΟ ΕΔΩΛΕΙΟ ΤΑ Ο.Υ.Κ ΓΙΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ!!!!!!

Την ώρα που συμμορίες Αλβανών, Γεωργιανών, Ρουμάνων, Πακιστανών και λοιπόν φυλών που μαζεύτηκαν εδώ μετά την «εγκαθίδρυση» του ΠΑΣΟΚ και των υπολοίπων προδοτικών κομμάτων, και οι οποίοι ΞΕΚΛΗΡΊΖΟΥΝ Έλληνες πολίτες...
σκοτώνουν, βιάζουν και ληστέυουν, υπάρχουν ΠΟΥΣΤΟΨΥΧΑ ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ που θέλουν να ονομάζονται και Έλληνες οι οποίοι μηνύουν τις ΕΙΔΙΚΈΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ!!!!!


Παρακάτω η είδηση:
Στο εδώλιο του Ναυτοδικείου Πειραιά οδηγήθηκαν χτες οι 39 άντρες των ΟΥΚ οι οποίοι θα λογοδοτήσουν για τα ρατσιστικού τύπου συνθήματα κατά τη....
διάρκεια παρέλασης εθνικής επετείου.


Η παραπομπή των 39 αφορά σε δίωξη που ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πειραιά έπειτα από έγκληση του εκπρόσωπου του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) Παναγιώτη Δημητρά.


Οι ΟΥΚδες διώκονται για παράβαση του Άρθρου 2 του αντιρατσιστικού Ν. 927/79 για τα συνθήματα που αναφώνησαν κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου το 2010 στην Αθήνα.
Στα συνθήματα ανέφεραν υποτιμητικά σχόλια για Αλβανούς, Σκοπιανούς και Τούρκους.






Τι κατάντια είναι αυτή, Έλληνες;
Τι ντροπή;
Τι φρόνημα μπορείς να αξιώσεις από αυτούς τους λίγους που διάλεξαν - οι περισσότεροι - τον δύσκολο δρόμο της πρώτης γραμμής για μια πατρίδα που δεκαετίες τώρα φτιάχνει απάτριδες πολίτες;


Νιώθω αηδία για αυτούς που πήραν αυτήν την απόφαση, κανονικά οι ίδιοι θα έπρεπε να δικαστούν.


Αλλά όχι, δυστυχώς, δεν νιώθω έκπληξη... Όταν από τον πρωθυπουργό της χώρας και από σύσσωμο το γκουβέρνο ενάμιση χρόνο καλλιεργείται πόσο άχρηστοι είμαστε, πόσο χάρη μας κάνουν που μας δανείζουν, πόσο χαμηλά πρέπει να είναι η φωνή μας, όταν γύρω μας όλοι βρυχώνται, τι να περιμένεις από τρεμάμενους μήπως βρουν κανένα μπελά γραφειοκράτες;


Ναι ρε παλικάρια, να πάτε στο Ναυτοδικείο τραγουδώντας τα συνθήματα της ψυχής σας! Μην κωλώσετε, βγάλτε τον Έλληνα που ζει καταπιεσμένος από την καθημερινότητά του.


Όχι για να μισήσουμε και να ... πολεμήσουμε τους γύρω μας, προς Θεού! Αλλά για να δείξουμε ότι υπάρχουμε ακόμη...


ΖΗΤΩ ΤΑ Ο.Υ.Κ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ….
Kerberos


Δαβάστε το κείμενο στήριξης της Ο.Ε.Α προς τα Ο.Υ.Κ
που πραγματικά ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ όλους τους θολοκουλτουριάρηδες προοδευτικούς.
ΘΕΜΑ:

ΜΕ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ «ΜΜΕ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «Ο.Υ.Κ.», ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΝΤΙΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΟΜΑΔΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ, Ο.Υ.Κ.» ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2010, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ:


ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΑΝΩ ΕΙΣ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΗ – ΣΥΡΡΑΜΜΕΝΗ – ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ, ΤΟΤΕ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:


Α) ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 25ΕΤΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ: ΕΔΑΦΩΝ, ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ, «FIR» ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΔΙΑΣΩΣΕΩΣ «SAAR», ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΟΣ, ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ, ΚΛΠ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ ΤΡΟΠΟΥΣ:


1ΟΝ) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΡΟΞΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


2ΟΝ) ΟΜΟΙΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΠΡΟΞΕΝΩΝ, ΜΟΥΦΤΗΔΩΝ – ΙΕΡΕΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ.


3ΟΝ) ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΗΟΨΙΑΣ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ.


4ΟΝ) ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ.


5ΟΝ) ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «FIR» ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ.


6ΟΝ) ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ «SAAR» ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ.


7ΟΝ) ΑΡΝΗΣΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΗΔΟΣ, ΣΥΝΝΟΜΗΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ.


8ΟΝ) ΑΡΝΗΣΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΣΥΝΝΟΜΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ.


9ΟΝ) CASUS BELLI ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ 12 ΜΙΛΙΩΝ, ΣΥΝΝΟΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ.


10ΟΝ) ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΊΜΒΡΟΥ, ΚΑΙ ΤΕΝΕΔΟΥ, ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΦΥΛΕΤΙΚΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ, ΜΕ «ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ», ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.


11ΟΝ) ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ (ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ – ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ) ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ «ΠΑΣΟΚ».


12ΟΝ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΥΔΑΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΝΕΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΟΥ 1453.


13ΟΝ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.


14ΟΝ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΙΔΡΥΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΜΕ ΣΚΙΩΔΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ».


15ΟΝ) ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΕΩΣ.


16ΟΝ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, Η ΚΡΗΤΗ, ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ.


17ΟΝ) ΣΥΝΑΨΗ ΤΡΙΩΝ ΔΙΜΕΡΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ (ΔΙΑΒΑΖΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΣΥΜΦΩΝΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΣ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΧΩΡΕΣ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ «ΝΑΤΟ», ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.




Β) ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1400Μ.Χ.ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ:


1ΟΝ) ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΡΩΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟ 1974, ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ «ΕΛ.ΔΥ.Κ.» ΛΟΓΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


2ΟΝ) ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΟ 1955 ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΥ ΝΤΟΛΜΕ ΚΑΡΑ – ΑΜΑΝ – ΑΛΙ ΤΟΥ Α’, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ «ΜΙΤ» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΙΓΔΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ «ΕΝΩΣΕΩΣ ΚΕΝΤΡΟΥ»).


3ΟΝ) ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΝΗΣΩΝ ΊΜΒΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΝΕΔΟΥ ΜΕΣΩ «ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ» (ΙΔΕ «ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ» ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ), ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΩΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΟΣ.


4ΟΝ) ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ 1922.


5ΟΝ) ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ 1917.


6ΟΝ) ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΕΠΙ 400 ΧΡΟΝΙΑ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1453 ΕΩΣ ΤΟ 1853 ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


7ΟΝ) ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΟ 1453.

Γ) ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1990, ΗΤΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΛΟΓΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΠΕΝ – ΣΑΛΟΜ Η’ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ – ΖΑΝΑ – ΜΠΕΝΑΚΗ – ΧΩΡΕΜΗ Η’ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ, ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΗΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ», Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ, ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΗΔΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ ΚΛΠ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ ΤΡΟΠΟΥΣ:


1) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ «UCC» ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ: ΚΕΡΚΥΡΑ – ΙΘΑΚΗ – ΛΕΥΚΑΔΑ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΧΩΡΟΥ ΕΠΑΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΙΩΧΘΕΝΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1941 ΕΩΣ ΤΟ 1945 ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.


2) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ.


3) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ.


4) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ.


5) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ» Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ: ΚΕΡΚΥΡΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ – ΙΘΑΚΗ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.


6) Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΔΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΠΟΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ.


7) Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ ΜΕ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ «ΤΟΜΑ» ΣΤΟ 120%, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ».


ΟΙ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 450.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΒΑΡΕΩΝ ΦΟΡΗΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΕΖΙΚΟΥ, ΔΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΤΟΥ «UCC.» ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟΥ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.


9) ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ:
«ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ.»


10) ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «DER SPIEGEL» ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ «UCC» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΗ ΙΤΑΛΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΕΞΟΠΛΙΣΕΙ ΤΟ «UCC» ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ, ΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ «GPS», ΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥΣ, ΜΕ ΟΛΜΟΥΣ, ΜΕ ΒΑΡΕΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΚΛΠ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.
ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ Α’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΕΘΟΡΙΟ.
(ΙΔΕ LINKS: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/blog-post_30.html,http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/ucg.html ,http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/uck.html11) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «ΓΕΣ» ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ «ΓΕΣ», ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΕΙ ΛΑΘΡΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 450.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ.


12) Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 400.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΑΝ ΔΕΧΤΕΙ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.») ΚΑΙ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΟΠΛΟ «UCC» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.


13) ΟΙ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΛΙ (ΑΛΗ) ΜΠΕΡΙΣΑ, ΕΒΡΑΙΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΕΜΒΕΡ (ΕΒΕΡ) ΧΟΤΖΑ, ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΙΣ ΠΑΤΡΩΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΜΕΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ «ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΩΣ» ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.


14) ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΕΜΒΕΡ (ΕΒΕΡ) ΧΟΤΖΑ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΥΠΟ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.


15) Ο ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟ 1940 ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΩΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΟΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΗΤΟΙ ΗΠΕΙΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.


ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1940, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ:


«ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ».


ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΩΣ ΑΠΛΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΥΤΕ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ.


16) ΤΟ 1920 Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΟΥΦΕΚΙΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ.
ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.
ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΕΞΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥΦΕΚΙΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΠΛΑΣΤΗΡΑ.


16) ΑΠΟ ΤΟ 1450 ΕΩΣ ΤΟ 1850 ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ 1821. ΕΠΙ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ» ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΦΑΓΙΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΛΟΙΠΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟ ΤΟΥ 1850, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΣΕΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΤΕΛΕΣΑΝ ΕΠΙ 450 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΕΘΝΗ ΣΤΟΝ ΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.


ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΘΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.


ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΗΤΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΣ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ.


ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ «Ο.Υ.Κ.» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ.


ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΟΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΔΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΙΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΩΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.


ΤΕΛΙΚΩΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ «UCC» ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΜΑΧΩΝ.




ΚΑΙ ΕΝΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΜΠΑΡΑΖ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΝΥΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΑΝΟΙΞΕΩΣ Η’ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΗΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΙ: ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ TOURGOUT Η’ TOURGOUTSOGLOU ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΚΟΕΜΤΖΟΓΛΟΥ Η’ ΚΟΕΝ-ΤΖΟΓΛΟΥ, ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ:


1) Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ Η’ ΚΟΕΝ, ΓΝΩΣΤΟΣ ****************************************ΚΟΥΝΙΑ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΔΟΛΙΩΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ ΤΟΥ «UCC» ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΚΑΝΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ» ΨΕΥΔΗ ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑ ΜΟΝΟΝ 3.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ», ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ «UCC» ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ.
ΙΔΕ ΣΧΕΤΙΚΟ LINK ΕΙΣ GREEK NATIONAL PRIDE ΠΕΡΙ 3.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.


2) Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ – ΚΟΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «Ο.Υ.Κ.» ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΣΥΡΙΖΙΑΝΟΥΣ» ΡΟΖ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ, ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΑ ΛΟΚΑΤΖΗΔΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΨΕΥΔΩΣ Η’ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΑ «ΟΥΚ» ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2010, ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΕΝ – ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΩΝ «ΟΥΚ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΤΟΥ «UCC» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.».


ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΦΘΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ:
ΕΑΝ ΤΑ «ΟΥΚ» ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΝ.
ΕΑΝ ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΝ, ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΝΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ.


3) Ο ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ************* ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Η’ TOURGOUT, ΑΦΗΣΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΡΒΕΤΑ «BAFRA» ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ, ΗΤΟΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΗΟΨΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΛΟΙΑ, ΜΕ ΑΗΔΙΑΣΤΗΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ TOURGOUT ΟΤΙ:
«ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ.»


ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΔΙΑΤΡΗΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕ ΧΟΝΤΡΕ ΚΩΛΕ TOURGOUTSOGLOU;;


ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ, ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ «ΠΛΗΣΙΟΝ» ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ.


ΑΠΟ ΠΟΤΕ ******************, ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΕ «ΠΡΟΚΛΗΣΗ» Η ΕΙΣΒΟΛΗ;;
(ΙΔΕ ΛΙΝΚ ΑΠΟ GREEK NATIONAL PRIDE 26.03.2010)


4) Ο ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Η’ TOURGOUT, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ 8 ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΣΤΙΣ 27.03.2010, ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΚΡΟΥΣΕΩΣ «F-4E» ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ «F-16» ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ «ΠΡΟΚΛΗΣΗ». ΔΕΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΩΣ.


ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΝΑ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ «ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ» ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΛΕΜΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ:


«ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ. ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ.
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΑΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ».


Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ:


1) ΤΗΣ 1ης ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ «ΟΥΚ» ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
2) ΤΗΣ 32ας ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΒΟΛΟΥ
3) ΤΗΣ 71ης ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ «ΝΕΑΣ ΣΑΝΤΑΣ»
4) ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
5) ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ»


«******************************************************* ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ», ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ Α’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΑΝΑΚΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ Γ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ», ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΑ ΑΜΥΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΑ.


ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΘΑ ΣΦΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «Ρ.Ι.Κ.»




ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Πλήρης κείμενο χωρίς *************** http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_1527.html


Πηγές kostasxan.blogspot - ellhnkaichaos.blogspot

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/9/11 13:17

    αηδία προκαλείς ξεφτιλισμένε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/9/11 13:18

    όλα τα εθνικισταριά,οι στρατόγκαυλοι και τα φασιστοειδή ασχολούνται με τέτοιες αρλούμπες!! καταργήθηκαν κι οι παρελάσεις κι ησυχάσαμε με τις αηδίες "εν-δυο,εν-δυο". εδω μας μαμανε οι καθημερινά οι πολιτικοί μας και σεις ασχολείστε με τους ανύπαρκτους! χλεχλέδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/9/11 13:34

    Μην δίνετε σημασία.
    Μια κατ ανάγκη τυπική διαδικασία ειναι ολη αυτη η ιστορία με το Ναυτοδικείο και τους ΟΥΚάδες.

    Αν δεν γίνει η .... δίκη αυτοί οι πουσταράδες που έκαναν την μήνυση θα συρουν την Ελλάδα στην Χάγη, στον ΟΗΕ, στα συμβούλια της Ευρώπης,δικαστήρια Ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και σε ενα σωρό αλλα μέρη.
    Οτι χειρότερο αυτή την εποχή.

    Φτάνουν τα τόσα προβλήματα που εχει η χώρα μας , ειναι τώρα να συρθούμε ισως και να διασυρθούμε σε διεθνή forum, οργανισμούς?

    Βλέπεις ολα αυτά γιατί οι ΟΥΚάδες εθιξαν αυτές τις κολοφάρες.
    Δηλαδή του συμπατριώτες των εδώ λαθρό, που ειναι οι .... καβαλλάρηδες , αυτων των θολοκουλτουριάρηδων και μεγάαααλων..... δημοκρατών αντιρατσιστων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/9/11 14:07

    I HAVE A DREAM...
    "ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ..ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΥΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΙΑ.. ΕΚΕΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΓΕΝΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΠΙΚΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ Η ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΣΟ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ.."
    Martin Luther King
    "ΠΡΩΙΝΟΣ ΕΜΕΤΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/9/11 15:07

    @ 21/9/11 14:07

    Φίλε το σχόλιό σου δεν έχει καμμιά σχέση με την ανάρτηση.

    Αυτό που φώναξαν οι ΟΥΚΑδες ηταν φωνή εναντίον των .... αγαπητών μας γειτόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/9/11 15:53

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΜΑΣ!

    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΛΑ ΕΙΣΤΑ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ!!!!

    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΑΝ!!!

    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ!!!

    ΖΗΤΩ ΤΑ ΟΥΚ!!!!

    Υ.Γ. ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ ΕΙΜΑΙ - ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΜΑΙ - ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!!!
    ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΡΟΔΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/9/11 15:58

    Αν δεν ηταν αυτα τα φασιστοειδη οπως τα λες 13:18 οπως και τα αλλα παλληκαρια που αφησαν τα κοκαλλα τους πανω στα βουνα,δεν θα μπορουσαν τα σκουληκια και οι γυμνοσαλιαγκες του ειδους σου να βγαζουν εξω ελευθερα τα σκατα με τα οποια ειναι γεματοι.
    Οσο και να προσπαθειτε ομως δεν θα μπορεσετε να ριξετε την περηφανεια των Ελληνων.Καποια στιγμη θα τα παρουμε στο κρανιο και δεν θα μεινει ουτε ρουθουνι σας.Ειτε αλβανοι ,ειτε σκοπιανοι ολοι στην ιδια τρυπα θα πατε.Τραβατε στις σκατοχωρες σας που και οι ιδιοι τις εχετε φτυσμενες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/9/11 18:09

    εγιναν και οι εισαγγελεις ανθέλληνες μερος του συστηματος
    ντροπη σας τα περνετε και εσεις!!

    οταν θα γινει κατι θα πατε να κρυφτητε ενω τα ΟΥΚ θα ειναι στην πρωτη γραμμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/9/11 18:52

    ΑΠΛΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...
    ΕΙΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕΤΑ ΒΡΙΖΟΥΝ...
    ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ(;) ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ ΠΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΕΜΜΙΣΘΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΣΥΝΑΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ...
    ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ...
    Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΨΑΧΝΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΕΤΕ...

    ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ.... ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ...

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ 21/9/11 14:07 ---->
    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΣ ΕΜΕΤΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/9/11 21:08

    ΒΡΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ 18:52 ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΝΑΝΕ ΤΩΡΑ Μ Ε Ι Ο Ν Ο Τ Η Τ Α..???..!!!!
    ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΒΡΕ ΓΡΑΙΚΥΛΕ?
    ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΒΡΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΥΡΗΞΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ?
    ΜΕ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΩΡΙΜΟ ΦΡΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ.
    ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ ΒΡΕ ΧΑΛΒΑ , ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ Μ....ΙΕΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος21/9/11 21:20

    Ο απογευατινός εμετός μας προκάλεσε εμετό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος21/9/11 21:31

    ΟΥΚ και νησιώτες στην πρώτη γραμμή καλά κανανε, παθαίνουμε αυτά που μας αξίζουν ρατσισμός και μαλακιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος22/9/11 00:00

    ΠΕΣΤΑ ΡΕ 21:08
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΑ
    ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΙ
    ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος22/9/11 17:18

    27 Απριλίου 1941: Αρχίζει η ναζιστική κατοχή της Αθήνας.

    Ηταν σαν σήμερα πριν από εβδομήντα χρόνια, όταν η Βέρμαχτ έμπαινε στην Αθήνα. Ηταν Κυριακή του Θωμά, η μέρα που ενέπνευσε και τη «Συννεφιασμένη Κυριακή», το μέγα τραγούδι του Τσιτσάνη.

    Κυρίως όμως, ήταν η μέρα που ο εύζωνας φρουρός της Ακρόπολης, ο Κωνσταντίνος Κουκίδης, δεν άντεξε την ντροπή της παράδοσης του Ιερού Βράχου στο Γερμανό αξιωματικό και, αντί να υποστείλει την ελληνική σημαία για να την παραδώσει όπως τον είχε διατάξει ο διοικητής της γερμανικής φρουράς, την υποστέλλει τραγουδώντας μόνος μπροστά τους Γερμανούς τον εθνικό ύμνο, τυλίγει με αυτή το σώμα του και αυτοκτονεί πέφτοντας στο κενό.

    Σήμερα, ποιος θυμάται τον Κουκίδη; Κανείς φυσικά. Και γιατί να τον θυμόμαστε; Επειδή πήγε και αυτοκτόνησε για να μην παραδώσει την Ακρόπολη στο βάρβαρο κατακτητή; Αστεία πράγματα…

    Ηταν ήρωας της παγκόσμιας επανάστασης; Δεν ήταν. Ή μήπως ήταν πολιτικός που πάλευε για τα… δίκαια του λαού και φιλούσε κι αγκάλιαζε όποιον έβρισκε μπροστά του τάζοντας ψέμματα; Ούτε αυτό ήταν. Μήπως έβαλε χέρι σε κανένα δημόσιο ταμείο να γίνει «μάγκας»; Όχι. Φυσικά, δεν ήταν και περσόνα της τηλεόρασης. Δεν χόρευε, δεν μαγείρευε, δεν έκανε την καρικατούρα, τη γλάστρα ή τον κλόουν στο γυαλί, ούτε ρητόρευε από αυτό – δεν υπήρχε γυαλί άλλωστε… Μήπως ήταν κρατικοδίαιτος κομματικός συνδικαλιστής να… προασπίζεται τη δημόσια περιουσία με το πάθος που θα προασπιζόταν τη δική του ιδιωτική, προφανώς επειδή τις έχει μπερδέψει; Μπα, ούτε αυτό.

    Ε, τέλος πάντων, τι ήταν αυτός ο Κουκίδης; Αφού δεν ήταν τίποτα απ’ όλα αυτά, που συγκροτούν το σκληρό πυρήνα του αξιακού συστήματός μας, ήταν ένα τίποτα. Πολύ καλά έκανε και πήγε και έπεσε από την Ακρόπολη, δικιά του δουλειά. Και πολύ καλά κάνουμε λοιπόν και εμείς και δεν θυμόμαστε. Τι να θυμηθούμε δηλαδή από έναν τέτοιο ήρωα; Τολμάμε να τον θυμηθούμε; Πρέπει να τον θάψουμε βαθειά στη λήθη. Όταν θα θυμόμαστε τι ήταν αυτός, θα θυμόμαστε αναγκαστικά τι είμαστε κι εμείς. Ασε λοιπόν καλύτερα…

    Απλώς, δεν σκεφτήκαμε ποτέ ότι μπορεί να φτάσαμε εδώ που φτάσαμε ακριβώς επειδή μέσα μας δεν κατοικεί ο Κουκίδης, αλλά όλοι αυτοί οι γελοίοι τύποι, που, σα να μη μας έφταναν οι δικοί μας, έχουμε τώρα πάρει κι «τηλενισχύσεις» από την Τουρκία… Αλλά αυτό είμαστε πια: αυτό που βλέπουμε καρφωμένοι μαζικά σαν ανώμαλοι μπροστά σ’ ένα άθλιο γυαλί… Κι έτσι, δυστυχώς, δεν βγαίνουν πέρα οι μεγάλες ώρες όπως αυτές που τώρα περνάμε.

    …που έχει πάντα συννεφιά, χριστέ και παναγιά μου…

    V.V.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος22/9/11 17:42

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 21:08 ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΦΟΒΟ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ.
    2ΟΝ: ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗΣ.
    3ΟΝ: Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΛΕΞΗ "ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ" (ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΙΑ...), ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΥΠΟΔΥΚΝΕΙΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Η ΑΔΙΚΟ. ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ. ΟΜΩΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΛΟΥ ΤΟΥΡΛΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ. (ΒΛ. ΑΜΑΧΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ) ΜΕ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΔΟΛΑΤΡΕΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ)
    4ΟΝ: Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΦΑΝΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΦΙΛΕ ΝΑ ΖΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΟΥ. ΕΓΚΛΗΜΑ;
    5ΟΝ: ΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΥΘΙΞΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΕΚΕΙ.

    Υ.Γ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 22/9/11 00:00, ΑΣ ΜΑΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ Ο ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΣ ΕΜΕΤΟΣ =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος22/9/11 20:36

    Αγαπητέ "εμετέ",
    Είμαι ο 21:08 ,που απαντάς.
    Κατ' αρχήν για την ορθογραφία της "υπέροχης γλώσσας" μάθε ότι το "υποδυκνείω" σου, γράφεται υποδεικνύω.
    Μετά σου στέλνω τις σκέψεις κάποιου που σκέπτεται και αυτός κριτικά για να ανοίξεις τα μάτια σου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος22/9/11 20:37

    Κατάλαβες τώρα γιατί. σε λέγανε «εθνικιστή» όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου;
    Για να την πουλήσουν πιο εύκολα.
    Γι' αυτούς κάθε λέξη που αρχίζει από -εθν και -ελλ ήταν και είναι εμπόδιο όταν ακούγεται μέσα στο μαντρί τού "εκσυγχρονισμού" που μας μπουζούριασαν.
    Κατάλαβες τώρα γιατί. σε λέγανε «ρατσιστή»;
    Γιατί σε πολύ λίγο δεν θα είσαι ιδιοκτήτης τής πατρίδας σου• θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανήκει στους παγκόσμιους τραπεζίτες και στους υπαλλήλους τους, οι οποίοι παριστάνουν την... κυβέρνηση.
    Κατάλαβες τώρα γιατί. πριονίσανε την παιδεία και την υποβάθμισαν σε "εκπαίδευση";
    Για να σε κάνουν υπαλληλάκο των 3,60.
    Να σε βάλουν πίσω από τον πάγκο των μπακάλικών τους που απλώσανε στη χώρα σου, να σερβίρεις καφέδες και να πηγαίνεις με το παπί πίτσες στα πάρτι τού Χριστοφοράκου.
    Κατάλαβες τώρα γιατί. κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες .
    (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ) και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα(ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ);
    Για να βρουν άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια, τα δικά τους μπακάλικα που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να μπουν στην ελληνική αγορά...
    Κατάλαβες τώρα γιατί. σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες;
    Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δόσεις σου. Με χαρτιά τυπωμένα σου πήραν και σου παίρνουνε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.
    Κατάλαβες τώρα γιατί. σε χώσανε στο χρηματιστήριο; Όταν ένας πρωθυπουργός τής χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά τουστο στημένο παιγνίδι τού χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς τις παραγωγικές επενδύσεις, αλλά τον τζόγο.
    Κατάλαβες τώρα ότι. κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας τον πλούτο σου, τον ιδρώτα σου, με αέρα;
    Κατάλαβες τώρα γιατί. γουστάρουν τόσο την... "ελεύθερη αγορά";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος22/9/11 20:38

    Για να κλείσει ο μπακάλης τής γειτονιάς και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα τής Γερμανίας. Σε βγάλανε, ψαράκι, από τη γυάλα σου και στη συνέχεια σε πέταξαν στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, που έχουν τους δικούς τους κανόνες... διατροφής.
    Κατάλαβες τώρα γιατί. αγαπάνε τους "μη νόμιμους μετανάστες" τόσο πολύ οι εκλεγμένοι «αλήτες» μας; Για να κάνουν με τη δυστυχία εκείνων κι' εμάς δυστυχισμένους.
    Κατάλαβες τώρα. ψαράκι, πόσο αξίζει η γυάλα σου; Γιατί αυτή είναι η καλύτερη γωνιά στον κόσμο - το καλύτερο οικόπεδο - και την κοστολογούν μόλις 300 δις συμπεριλαμβανομένων και των... αρχαιοτήτων.
    Κατάλαβες τώρα γιατί. αλλάζουν το ονοματάκι στην Εθνική σου Οδό; Θέλεις 75 ? ! πλέον για να πας από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιώντας την Εθνική σου Οδό, ενώ ήταν υποχρέωση τού κράτους να την κατασκευάσει και όχι να την ξεπουλήσουν στον κάθε "όμορφο" που παριστάνει τον... εργολάβο.
    Κατάλαβες τώρα γιατί. σου πουλάνε φθηνά τα... χαζοκούτια; Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια τών... σήριαλς. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο τελάλη της προπαγάνδας τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων "τίποτα", με καμιά ειδικότητα, στον αέρα.
    Κατάλαβες τώρα γιατί. σ' έδιωξαν από το χωριό και από τη γη σου, δίνοντάς σου μια θέση στο... "δημόσιο"; Για να τα δώσουν δωρεάν στους νέους... "εποίκους".
    Κατάλαβες τώρα γιατί. πρέπει το ζευγάρι να δουλεύει σε δυο δουλειές, ενώ ο παππούς θα πρέπει να δουλεύει ακόμα και στα... 70 του; Για να μεγαλώνουν τα παιδιά μόνα τους χωρίς κανένα προσανατολισμό και αρχές. Για να χαθεί η «καταραμένη» φυλή σου. Τούτο το ξέρουν πολύ καλά και γι' αυτό προωθούν την... υπογεννητικότητα.
    Κατάλαβες τώρα γιατί.στη Βουλή δεν μπαίνει κανένας σοβαρός άνθρωπος; Επειδή αυτός δεν θέλει ν' ανήκει στον θίασο τών 300 που προδιαγράφουν οι κομματικές λίστες, τις οποίες συντάσσουν κυρίαρχα οι ντόπιοι τοποτηρητές της παγκοσμιοποίησης μαζί με τις "άγιες οικογένειες" τού τόπου. Έτσι, στο θέατρο που λέγεται... Βουλή, δεν θα βρείτε σήμερα σχεδόν κανέναν από τους λαμπρούς Έλληνες διανοητές και επιστήμονες, επειδή δεν είναι... θεατρίνοι.
    Κατάλαβες τώρα γιατί. τα κάνουν όλ' αυτά;
    Επειδή είναι υπεύθυνοι για τον κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ...ΓΕΝΝΗΘΕΙ,
    για την κάθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ...ΓΕΝΝΗΘΕΙ.
    Γιατί δεν θέλουν άλλους Έλληνες σ' αυτόν τον τόπο.
    Ούτε στο γένος, ούτε στη σκέψη.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ! Οι κύριοι αυτοί και τα όργανά τους συντελούν μια νέα μορφή γενοκτονίας στην πατρίδα σου και το ξέρουν πάρα πολύ καλά, επειδή αυτοί είναι εκείνοι που τη σχεδίασαν και την εκτελούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος22/9/11 20:39

    Αυτά τα παραπάνω "εμετέ" από τον 21:08

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος22/9/11 23:01

    ΕΙΔΕΣ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ;
    ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕΣ ΣΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.
    Η ΚΥΡΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΜΗ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΟΥ ΡΟΔΙΤΗ ΠΟΥ ΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΤΡΥΓΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ,ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΑΒΕΛ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟ ΝΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ...ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΟ.
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ/ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΞΕΦΥΓΕ ΛΙΓΑΚΙ... ΔΕ ΜΕ ΒΓΑΖΩ ΕΚΤΟΣ.

    ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ.... ΒΡΑΔΥΒΟΣ ΕΜΕΤΟΣ (ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΕ ΘΑ ΧΕ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος23/9/11 00:44

    ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΣΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ
    ΑΡΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ ΕΜΕΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΜΑΘΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ,ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 2 ΚΙΛΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος23/9/11 17:37

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ. ΤΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ. ΚΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΝΗ. ΑΛΛΟ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΛΛΟ Η ΕΚΠΙΑΔΕΥΣΗ. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΚΗ. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΩΚΡΑΤΗ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΩΝΑ. ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ.

    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟ ΕΛΛΗΝΑ. ΔΕ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος24/9/11 00:08

    Πολύ φιλοσοφία ρε φίλε.
    Κοίτα να κοψεις την πρωινή και να σκέφτεσαι πιο πρακτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος26/9/11 01:33

    sto telos tha plirosouse kai prostimo pou etixe na genithoume ellines...eytixos diladi.kai osoi exoun kanei kai ston elliniko strato........mas blepo kai stin steni.xaxaxaxaxaxa.hellas.cobra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος26/9/11 01:41

    aytos pou ekane tin anartisi eipe oti akribos theloume na poume oloi i ellines.ante ksekolate tora.kai ego alla kai opoios einai kai esthanete ellin ayta akribos kai alla akoma pola theloume na poume.kato ta xeria apo ton elliniko kai timimeno strato genikos kai teliose.hellas.cobra

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *