ροή ειδήσεων

"Φάρμακα, τέλος, για τα ελληνικά νοσοκομεία" από την ελβετική Roche

Τις παραδόσεις φαρμάκων κατά του καρκίνου και άλλων ασθενειών προς τα εληνικά δημόσια νοσοκομεία, που δεν πλήρωσαν τα χρέη τους προς αυτή, διέκοψε η ελβετική φαρμακοβιομηχανία Roche...
Holding AG, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal.

 Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της φαρμακευτικής, Σεβεριν Σβαν, έχουν ενισχυθεί οι παραδόσεις των συγκεκριμένων φαρμάκων στα φαρμακεία, τονίζοντας ότι έχουν αποδειχθεί πιο αξιόπιστα στις πληρωμές τους.

Οι ασθενείς σε μερικά νοσοκομεία θα πρέπει να απευθύνονται στα φαρμακεία, έχοντας σχετική συνταγή γιατρού, ενώ σε περιπτώσεις καρκίνου, τα φάρμακα θα αγοράζονται από τους ασθενείς, οι οποίοι θα τα πηγαίνουν στα νοσοκομεία για να πραγματοποιηθεί η θεραπεία.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Roche, σύμφωνα πάντα με την WSJ, προειδοποίησε ότι θα λάβει αντίστοιχα μέτρα και για άλλες χώρες, όπως η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ιταλία. "Υπάρχουν νοσοκομεία δεν έχουν πληρώσει για τρία ή τέσσερα χρόνια. Φτάνουμε σε ένα σημείο όπου η επιχείρηση δεν είναι πλέον βιώσιμη", τόνισε.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλιο oneiropagidas: Απάνθρωποι καρεκλάτοι !! αφήνετε χωρίς φάρμακα τους καρκινοπαθείς στα νοσοκομεία από την στιγμή που πληρώνουμε από την τζέπη μας  την νοσηλεία και τις δωρεάν επισκέψεις τα φαρμακα στους λάθρο ;;;; O ίδιος ο Λοβέρδος είχε πει ότι κοστίζουν στο Ελληνικό Κράτος η νοσηλεία των αγαπημένων σας Λάθρο περίπου 400 000 000 ευρώ .
Ένα φάρμακο του καρκίνου κοστίζει το λιγοτερο 1000 ευρώ την φορά η θεραπεία και ζητάτε να το πληρώνουν από την τσέπη τους οι ασθενείς ;;;Αυτοί που στήριζαν με την δουλειά τους τον Κράτος τόσα χρόνια και τώρα τους πετάτε απλά στα σκουπίδια ;;;;Τους τα χρωστάτε το ακούτε ;;;Το μόνο που ζητάνε είναι να έχουν μια ζωή με αξιοπρέπεια για να παλέψουν την αρρώστια τους τους έχετε στερήσει ακόμα και αυτό ...........Τελικά για εσας ισχυεί το εξής :" όποιος είναι αντιπαραγωγικός για εσάς πχ ηλικιωμένοι , άρρωστοι , καρκινοπαθείς κτλ τους πετάτε σαν τα σκυλιά να ψοφήσουν στην γωνία ε ;;;; Aλίμονο στις ψυχές σας με τόσες κατάρες που έχετε λάβει ..........η αγανάκτηση όλων , τα δάκρυα , η αγωνία , η απόγνωση τόσων ανθρώπων θα σας βαραίνει και μέτα .........Ο Θεός να σας λυπηθεί !


http://logia-tou-aera.blogspot.com/2011/09/roche.html

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *