ροή ειδήσεων

ΜΕ ΑΓΩΓΗ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ 26ΧΡΟΝΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

Είχε προηγηθεί και άλλη αγωγή από τη γυναίκα του Θ. Πάγκαλου, με την οποία ζητεί 1 εκατ. ευρώ από τον Β. Μυτιληναίο (φωτ. δεξιά).Ενα εκατομμύριο ευρώ αποζημίωση για ηθική βλάβη απαιτεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος από τον 26χρονο φοιτητή Φιλοσοφικής...
Βαγγέλη Μυτιληναίο, εξαιτίας ενός άρθρου που είχε γράψει και δημοσιεύσει πέρσι τον Σεπτέμβριο στο προσωπικό του ιστολόγιο.

Ενα χρόνο μετά, το εν λόγω άρθρο κατάφερε να προκαλέσει στον αντιπρόεδρο «ψυχική ταλαιπωρία», «άγχος» και «στεναχώρια». Για το ίδιο πάντα άρθρο, σχεδόν πανομοιότυπη αγωγή, πάλι για ένα εκατομμύριο, έχει καταθέσει από πέρσι και η σύζυγος του κ. Πάγκαλου, Χριστίνα Χριστοφάκη. «Τόσο πανομοιότυπη και βιαστική ήταν η τελευταία αγωγή» λέει ο Βαγγέλης Μυτιληναίος «ώστε να με κατηγορεί ο κ. Πάγκαλος, μεταξύ άλλων, ότι παράνομα χρησιμοποίησα τη φωτογραφία του. Στο επίδικο άρθρο εγώ είχα χρησιμοποιήσει μόνο τη φωτογραφία της συζύγου του».

Αυτά που έγραφε ο Βαγγέλης Μυτιληναίος αναφέρουν εν συντομία τα εξής: αφού πρώτα γράφει για τους δήμους, συμπεριλαμβανομένου και του Σαρωνικού, στους οποίους «λιγουρεύονται κάποιοι να βγάλουν εκατομμύρια από την εκμετάλλευση των παραλιών (...) με το να τις κλείσουν», ώστε να μπορέσουν να γίνουν μετά «ξενοδοχειάρες με τις δικές τους παραλίες», φωτογραφίζει στη συνέχεια φανερά τα πρόσωπα που θεωρεί ότι βρίσκονται πίσω από το «ξεπούλημα των παραλιών» και δεν είναι άλλοι από τους ενάγοντές του.

Οταν έγραφε το επίμαχο άρθρο, ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Σαρωνικός Συνεργασία» με επικεφαλής το νυν δήμαρχο Πέτρο Φιλίππου, όμως δεν εξελέγη. Επίσης, για το θέμα των παραλιών, ο Δήμος Σαρωνικού έχει ουκ ολίγες φορές αντιδικήσει με τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα. Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο άρθρο, «ιθύνων νους υπάρχει, σημαίνον πολιτικό στέλεχος που όχι μόνο έβαλε το χεράκι του, αλλά δρομολόγησε το ξεπούλημα των παραλιών στο Λαγονήσι (...) επιδεικνύοντας πρωτοφανή πολιτικό παχυδερμισμό καίτοι Βουλευτής της περιοχής». Τέλος, η «σύζυγός του που θέλει να γίνει Δήμαρχος υπάρχει και δεν ξέρει πού της πάνε τα τέσσερα».

Παρά τις αγωγές, ο Βαγγέλης Μυτιληναίος εμμένει στα όσα είχε αρχικά γράψει, περίπου δύο μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2010. Οπως ανοιχτά λέει τώρα, η «υποψηφιότητα της Χριστίνας Χριστοφάκη στο Δήμο Σαρωνικού, καθώς και η παρουσία της στα κοινά του εν λόγω δήμου, αποτελούσε και αποτελεί δούρειο ίππο των μεγαλοσυμφερόντων και ο σύζυγός της βοηθάει στην επίτευξή τους».

Σε ό,τι αφορά τις παραλίες, «δεν παύουν να αποτελούν παράκτια φιλέτα που ενδείκνυνται για τουριστική αξιοποίηση. Εγώ μίλησα πολιτικά και διεκδίκησα, όπως και ο συνδυασμός μου, την ελεύθερη πρόσβαση όλων των πολιτών στις παραλίες. Οταν κάποιος δεν μπορεί να αντικρούσει τα επιχειρήματά σου και δεν κινείται με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, τότε το μόνο που κάνει είναι αγωγές. Αλίμονο αν σε κάθε πολιτικό, ο επίδοξος αντίπαλός του απαντούσε μόνο με αγωγές. Εγώ έκανα το καθήκον μου ως ενεργός πολίτης. Είπα τη γνώμη μου. Είπα αυτά που πίστευα και τα ίδια πιστεύω και σήμερα».

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης γράφει στην αγωγή του πως «ουδέποτε σκέφθηκα αλλά ούτε και επεδίωξα να προκαλέσω με τη συμπεριφορά μου τόσο στην ιδιωτική μου ζωή όσο και στην Πολιτική τον Ελληνικό λαό δίνοντας αφορμή για σχόλια και κριτική». Εύλογα αναρωτιέται ο Βαγγέλης Μυτιληναίος, πώς γίνεται «ο κύριος που είπε πως "όλοι μαζί τα φάγαμε", ο συλλήβδην υβριστής των πάντων που βγαίνει και λέει "κοπρίτες" και "τεμπέληδες" όλους τους Ελληνες ανεξαρτήτως, να μην προκαλεί;».

enet

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/10/11 11:59

    Δεν πειραζει!! Μαζι θα τα φατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/10/11 12:33

    ..μετά το ξύλο των ΜΑΤ και η ΦΗΜΩΣΗ των της ελεύθερης φωνής απο τον ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ..

    μώρε ΜΠΡΑΒΟ μας που τους έχουμε και τους ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/10/11 12:44

    oles oi arrwsties i aniates panw sou sapiokilia pagale!! na exeis argo kai vasanistiko telos!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/10/11 12:46

    Καταραμένε Παπαδόπουλε, 40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης. Γιατί βρε άθλιε; Νομίζεις πώς δεν θυμάμαι ότι μου στέρησες στο χωριό μου την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο που τόσο αγαπούσα και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να κάνω σπίτι, με μόνο όρο μάλιστα να έχει την τουαλέτα μέσα! Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί ο άθλιος ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τόσα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την στρατιωτική ΜΟΜΑ! Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα;.. Σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο; Πέθαναν της πείνας οι άνθρωποι και κοντά σ’ αυτούς και τόσοι άλλοι μεσάζοντες και σύμβουλοι.

    Ποιός σου είπε ρε παλιάνθρωπε ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα;

    Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες… Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί, τόσα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται λες και πείραζε να είχαμε λίγο νέφος περισσότερο;

    Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα; Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε!
    Δεν φτάνει αυτό παλιοδικτάτορα, αλλά διέγραψες τα αγροτικά χρέη του πατέρα μου και όλων των αγροτών; Τους καλόμαθες, τους έλυσες τα προβλήματά τους και τώρα κάθε τρεις και λίγο μπλόκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/10/11 14:56

    Αντί να κάνει μήνυση τη γυναίκα του που παρόλη τη περιουσία και τα ακίνητα τους ακόμα παραλαμβάνει το επίδομα πολυτέκνου έπιασε τον καημένο τον φοιτητάκο και του ζητά και 1εκατομύριο ευρώ !

    Η ξεδιαντροπιά πια δεν έχει όριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/10/11 15:29

    Η φορολογικη δηλωση του Παγκαλου ειναι 850 000 €
    της συζηγου γυρω στις 200 000 € .Οι ανθρωποι δεν μπορουν να ζησουν μια μερα χωρις να πουν μεγαλα ψεματα και απο την TV που τους βλεπει ολως ο κοσμος.Αυτοι λενε ποιος θα το ψαξει και ποσοι θα το καταλαβουν.Θά μείνη μονο στν μνημη των ανθρωπον οτι δεν εχω λεπτα και οτι πρεπει να πουλήσω σπιτι για να ξεπληρωσο. Ειναι εθισμενοι ψευτες και απατεωνες.ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ .Η υπογραφη πρεπει να προσεχουμε πουν βαζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/10/11 15:31

    Ψαξετε στην φορολογικες δηλωσης των βουλευτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/10/11 16:04

    kala, 26 xronon kai einai akoma foititis? ti pragmata einai auta?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/10/11 17:42

    16.04 που ζείς εσύ ρε καημένε και σου φάνηκε παράξενο ?

    είναι λογική ηλικία τα 26 έτη ενός φοιτητή, βάλε 4-5 χρόνια για το βασικό πτυχίο, βάλε και αλλα 2-3 για τι μεταπτυχιακό, τι νόμισες ότι μπένεις στο παν/μιο και σε 2 χρόνια τελειώνεις ?

    Θέλει χρόνια να ξοδέψεις και δουλειά.. μην κατηγοράτε τους φοιτητές είναι πάντα το μέλλον της χώρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/10/11 19:38

    sumfono me ton 16:04. Auto einai rna apo ta vasika provlimata tou kratous mas ( ektos apo tous sixamenous politikous pou rimaxane tin xora) exoume tous legomenous aionious foitities. Allos einai 30 xronon kai akoma sto panepistimio. Kai meta o dikos sou perimenei na voleutei sto dimosio mazi me olous tous allous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/10/11 20:27

    οι "αιώνιοι φοιτητές" ούτε πάσο δικαιούνται, ούτε μειωμένα εισητήρια, ούτε φαγητό στις φοιτητικές εστίες, ούτε δωρεάν βιβλία. Καλύτερα να εκφράζουμε άποψη για κάποιο θέμα αφού έχουμε πρώτα ενημερωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος3/10/11 01:59

    χαλαρώστε,

    οι σπουδές μπορεί να διαρκέσουν μερικά χρόνια ή και δεκαετίες, ανάλογα μεχρι που θέλει να φτάσει ο καθένας .

    π.χ ένας που πάει για το βασικό δίπλωμα μπορεί να κάνει απο 4 έως 5 χρόνια (αν δεν χάσει κάποια χρονιά)

    ένας που πάει για μεταπτυχιακό μπορεί κάνει απο 5-7 ή ακόμα και 8 χρόνια (αν δεν χάσει κάποια χρονιά)

    ένας που πάει για ντοκτορά-διδακτορικό όπως καταλαβαίνετε πιάσει τη δεκαετία άνετα.

    ένας που θέλει να κάνει έρευνα μετα απο όλα αυτά φυσικά και συνεπάγεται οτι θα πάρει αρκετά χρόνια απ τη ζωή του.

    Το ναι είσαι φοιτητής δεν πάει με την ηλικία αλλά με την όρεξη να μάθεις και σπουδάσεις.

    Τώρα αν κάποιοι δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τα μαθήματα και δεν πατάνε ποτέ στο πανεπιστήμιο αυτό είναι δικό τους πρόβλημα και άλλου παπά ευαγγέλιο, γιαυτούς όμως είναι κρίμα και άδικο να λοιδορούνται όσοι είναι φοιτητές και έχουν περάσει ένα κάποιο ηλικιακό όριο .

    ..α ρε Πάγκαλε είσαι στη χώρα που σου Ταιριάζει και είσαι ο πολιτικός που Αξίζει στο Λαό. Sad but true :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος3/10/11 11:45

    ΤΟΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΙ !!!!
    ΕΔΩ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *