ροή ειδήσεων

Οι φωτογραφίες των κατηγορούμενων ληστών-βιαστών με τα καλάσνικοφ

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες των πέντε φερόμενων ως αδίστακτων ληστών και βιαστών που είχαν σκορπίσει σε όλα τα νότια προάστια της Αθήνας τον τρόμο και το φόβο...
Σύμφωνα λοιπόν με την αστυνομία αυτοί είναι τα κτήνη που είχαν βιάσει τη γυναίκα μπροστά στα μάτια του συζύγου της και των ανήλικων παιδιών στην περιοχή της Γλυφάδας.

Πρόκειται για την άγρια ομάδα αλλοδαπών που το τελευταίο διάστημα είχαν εισβάλει σε δεκάδες σπίτια τα οποία λήστευαν, αλλά δεν έμεναν μόνο σε αυτό, καθώς σε πολλές περιπτώσεις κακοποιούσαν με πρωτοφανή αγριότητα τα θύματά τους.

Αυτό που προκαλεί σοκ είναι πώς ένας εκ των φερόμενων δραστών είναι μόλις 15 χρονών, ένα μικρό παιδί δηλαδή που σύμφωνα με την αστυνομία έχει διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα. Και δεν είναι ο μοναδικός, καθώς και οι υπόλοιποι συλληφθέντες δεν ξεπερνούν σε ηλικία τα 24χρόνια.

Βαρύς ο πέλεκυς από τον Εισαγγελέα

Βαρύτατες κατηγορίες απήγγειλε ο Εισαγγελέας σε βάρος των έξι συλληφθέντων για τις ληστείες με τα καλάσνικοφ σε σπίτια της Αθήνας, που προσήχθησαν το βράδυ ενώπιον του. Ανάμεσα στους έξι κατηγορούμενους για τις σκληρές ληστείες, είναι δύο ανήλικα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνολικά δέκα πράξεις μεταξύ των οποίων εγκληματική οργάνωση, ληστεία, ομαδικός βιασμός κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή (προβλέπεται ποινή ισόβιας κάθειρξης), διακεκριμένη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και κατοχή ναρκωτικών.

Αυτά είναι τα στοιχεία τους και οι σοκαριστικές τους ηλικίεςΑλέξανδρο ΠΕΠΑ του Δημητερ και της Βαλεντίνα, γεν το 1990 στην Αλβανία, κάτοικο Νέου Κόσμου
Ερμιρ ΜΕΤΑ του Μπιλπιλ και της Βέρα, γεν. το 1991 στην Αλβανία, κάτοικο Παγκρατίου
Ερβιστ ΜΕΤΑ του Μπιλπιλ και της Βέρα, γεν. το 1996 στην Αλβανία, κάτοικο Παγκρατίου
Ενεα ΠΑΝΟ του Αντον και της Μαρία, γεν. το 1987 στην Αλβανία, κάτοικο Νέου Κόσμου
Σωκράτη ΜΕΝΙΚΟ του Jorgjl και της Anaca, γεν. το 1989 στην Αλβανία, κάτοικος Νέου Κόσμου
16χρονη, Ελληνίδα, κάτοικο Αθηνών.

Πώς έφθασαν σε αυτούς οι αστυνομικές αρχές

Οι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες, προμηθεύονταν όπλα από έναν λαθρέμπορο στη Λούτσα, ενώ τα κλοπιμαία τα πουλούσαν σε κλεπταποδόχους στην Ομόνοια, ενώ όσον αφορά στα 14 αυτοκίνητα, προμήθευαν έναντι χρηματικής αμοιβής άλλες συμμμορίες. Η αστυνομία έφθασε στους κακοποιούς μέσω ενός κινητού και την ανάλυση των κλήσεων που έγινε. Το κινητό αυτό το είχαν αρπάξει σε μία ληστεία, αλλά δεν το απενεργοποίησαν και απλά το έδωσαν σε φίλους τους στην Λαμία.

Όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία, δεν δρούσαν όλοι μαζί, αλλά ανά ομάδες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, και είχαν στόχους κυρίως τα νότια προάστια (Γλυφάδα, Ηλιούπολη, Άλιμο, Αργυρούπολη, Κορωπί, Παλαιό Φάληρο, Βούλα), ενώ εξιχνιάσθηκαν ληστείες σε σπίτια από μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης στου Παπάγου και στην Αγία Παρασκευή. Σε μία περίπτωση είχαν μπει σε ένα κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Ηλιούπολης και αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 80.000 ευρώ.

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, αλλοδαποί κυρίως, από την Αλβανία δρούσαν εδώ και ένα εξάμηνο περίπου, έμπαιναν σε σπίτια πολιτών, βραδινές ή πρώτες πρωινές ώρες, είτε από ανασφάλιστες μπαλκονόπορτες και κυρίες εισόδους είτε παραβιάζοντας αυτές, και αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικά – ηλεκτρικά είδη και φυσικά τα αυτοκίνητα των θυμάτων συνολικά 14 σε αριθμό.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας έχουν εξιχνιασθεί είκοσι τρεις (23) ένοπλες ληστείες, με τη χρήση Καλάσνικοφ, πιστολιών ή/και μαχαιριών, που αφορούν έξι (6) ληστείες στη Γλυφάδα, πέντε (5) ληστείες στον Άλιμο, τρεις (3) ληστείες στην Ηλιούπολη, μία (1) ληστεία στον Άγιο Δημήτριο, μια (1) ληστεία στη Βούλα, μία (1) ληστεία στην Αργυρούπολη, μία (1) ληστεία στο Κορωπί, τρεις (3) ληστείες στο Παλαιό Φάληρο, μία (1) ληστεία στου Παπάγου, μία (1) ληστεία στην Αγία Παρασκευή

Συνολικά έχουν συλληφθεί έξι (6) άτομα, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο, άγνωστοι μέχρι στιγμής. Από τους συλληφθέντες, οι πέντε (5) είναι νεαροί άνδρες αλβανικής καταγωγής και η έκτη, είναι μία δεκαεξάχρονη (16η) κοπέλα, ελληνικής καταγωγής.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΩΣ ΔΡΑΣΤΩΝ

Αλέξανδρος ΠΕΠΑ
Αλέξανδρος ΠΕΠΑ


Ερμιρ ΜΕΤΑ
Ερμιρ ΜΕΤΑ

Για να ξετυλιχθεί το κουβάρι αυτής της άγριας εγκληματικής οργάνωσης, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε μεγάλη επιχείρηση την Δευτέρα ξεκινώντας από το νέο κόσμο, όπου εντοπίστηκαν στο προαύλιο ενός υπό κατάληψη Επαγγελματικού Λυκείου, και συνελήφθησαν δύο από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης (Ερμιρ ΜΕΤΑ, Ερβιστ ΜΕΤΑ).

Άλλα δύο (2) μέλη (Αλέξανδρο ΠΕΠΑ και η 16χρονη Ελληνίδα) εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης Super Market στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο Νέο Κόσμο, όπου στάθμευσαν κλεμμένο αυτοκίνητο, μάρκας Mercedes, το οποίο είχαν αφαιρέσει την 27.09.2011 από την περιοχή της Γλυφάδας, μετά από ένοπλη ληστεία σε διαμέρισμα. Τα άλλα δυο τελευταία μέλη συνελήφθησαν σε οδούς του Νέου Κόσμου και του Παγκρατίου, ύστερα από εκτεταμένες αστυνομικές αναζητήσεις.

Ερβιστ ΜΕΤΑ
Ερβιστ ΜΕΤΑ

Ενεα ΠΑΝΟ
Ενεα ΠΑΝΟ

Σε έρευνες που επακολούθησαν στο κλεμμένο αυτοκίνητο, καθώς και σε διαμερίσματα που διέμεναν, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, βρέθηκαν τα εξής:

Στο κλεμμένο αυτοκίνητο, μάρκας Mercedes, ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών με φυσίγγιο στη θαλάμη και γεμιστήρα με επτά (7) φυσίγγια, καθώς και ένα (1) μαχαίρι.
Σε διαμέρισμα της οδού Αγγύλης 27, στο Νέο Κόσμο, που διέμενε ο Αλέξανδρο ΠΕΠΑ με τη 16χρονη Ελληνίδα, δύο (2) Καλασνικοφ με γεμιστήρες των 27 και 28 φυσιγγίων αντίστοιχα, ενενήντα τρία (93) φυσίγγια για Καλάσνικοφ, ένα (1) πτυσσόμενο μεταλλικό γκλομπ, κάλυκες και βολίδες, ένα (1) μαχαίρι, μικροποσότητα ινδικής κάνναβης, καθώς και πλήθος κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών
Σε διαμέρισμα της οδού Βουτσινά 26, στο Νέο Κόσμο, που διατηρούσε ο Αλέξανδρο ΠΕΠΑ, έξι (6) φυσίγγια.
Σε διαμέρισμα της οδού Μανδροκλέους 23-25, στο Νέο Κόσμο, που διατηρούσε ο Ενεα ΠΑΝΟ, κλειδιά αυτοκινήτων.
Σε διαμέρισμα της οδού Αλεξανδρίας 63, στο Νέο Κόσμο, που διατηρούσε η 16χρονη Ελληνίδα, τρεις (3) σελίδες με αποκόμματα ηλεκτρονικών εφημερίδων με ληστείες που είχαν διαρπάξει η εγκληματική οργάνωση.


Σωκράτης ΜΕΝΙΚΟ
Σωκράτης ΜΕΝΙΚΟ

Επιπλέον στην κατοχή τους κατασχέθηκαν δύο αυτοκίνητα, που ανήκουν στην ιδιοκτησία στενού συγγενικού προσώπου του Ενεα ΡΑΝΟ, τα οποία χρησιμοποιούσαν ως μέσα μετάβασης και διαφυγής από χώρους ληστειών, καθώς και για τη μεταφορά των κλοπιμαίων.

Στον Ερμιρ ΜΕΤΑ, έχουν επιβληθεί, με διάταξη του Ανακριτή, περιοριστικοί όροι εμφάνισης, δύο φορές κάθε μήνα, για υποθέσεις ναρκωτικών.

Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν, κατά περίσταση, είναι σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό τη διάπραξη ληστειών, κατ΄ εξακολούθηση διάπραξη ληστειών, παράνομη κατοχή όπλων βαρέως τύπου, παράνομη κατοχή ναρκωτικών, αντίσταση κατά αστυνομικών και βιασμό. 

newsit

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/10/11 08:34

    εκτελεσικο αποσπασμα...τι τους βλεπετε ακομα μαλακες!!Εξαφανιστε τους,που θα τους ταιζουμε και στην φυλακη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/10/11 08:35

    Κρεμασμα στους αλητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/10/11 10:20

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!ΚΑΙ ΟΙ 2 8ΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/10/11 10:51

    παιδια σοβαρευτειτε λιγο,εκαναν τοσα εγκληματα και θα τους κρεμασουμε με την μια να γλιτωσουν?ε οχι ε οχι.προτεινω καθημερινα βασανιστηρια χωρις να τους αφηνουμε να πεθανουν και υποχρεωτικο φτυσιμο,χεσιμο και ξεσκισμα απο τους ιδιους της αλβανικης σημαιας,το τελευταιο βασανιστηριο πρεπει να ειναι και το θανατηφορο αλλα να ειναι αργος θανατος ωστε να υποφερουν οπως υπεφεραν και τα θυματα τους.ενας καλος αργος θανατος ειναι το βασανιστηριο με την πετσετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/10/11 10:55

    are poustaria alvanarades kathikia skotoma ta gamimena..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/10/11 10:59

    alites ti tous kratame edo more akoma exei dikio o filos 08:34 tha tous taizoume kiolas???alla tetoios laos eimasta na anexomaste ta panta...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/10/11 11:04

    στη φυλακή ελπίζω οι μπάτσοι να τους χτυπανε κάθε μέρα και νύχτα ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ !!

    επίσης μες στα φαγητά τους να τους τα γεμήσουν με καρκινογόνες ουσίες ώστε να παιθάνουν ΑΡΓΑ και ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ κλεισμένοι στα κελιά τους !!

    καλό θα ήταν να τους αφήνατε όμως για 5 λεπτά σε καμιά πλατεια για να τους γαμήσει και ο κόσμος !

    θα ήταν ΧΑΡΑ ΜΑΣ :)

    Μπράβο στην ΕΛΑΣ.. αυτούς πρέπει να πιάνει και να σαπίζει και όχι τους Έλληνες στο Σύνταγμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/10/11 11:05

    σε λιγα χρονια θα ειναι παλι εξω και θα κανουν τα ιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/10/11 11:22

    Το ελληνικο τσουλακι τι απεγινε τα σκασε ο μπαμπας του για να μην αναφερουν ονομα κ φωτο; Δημοσιοποιηστε κ το πορνιδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/10/11 13:01

    ξυπνηστε ελληνες και σταματηστε να λυπαστε τα γουρουνια τους αλβανους ειναι εισβολεις στον τοπο μας και μην σας παραμυθιαζουν οτι ολοι οι ανθρωποι ειμαστε ομοιοι,ολοι οι ανθρωποι ειμαστε παρομοιοι οχι ομοιοι.οι αλβανοι το παιζουν κακομοιρηδες για να τους λυπομαστε και μεσα τους θα ηθελαν να μας φανε ονειρευοντε την μεγαλη αλβανια αλλα θα τους δωσουμε την μεγαλη πουτσα μας στο τελος για να ισιωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/10/11 14:12

    Να αφήσουν τους συζήγους των βιασθέντων γυναικών να μεινουν για μια βδομαδα στο ίδιο κελί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/10/11 14:57

    .

    @ 12/10/11 11:22


    Πρέπει να έχεις πολλά κόμπλεξ.\
    Δεν εξηγείται αλλοιώς.
    Αμμέσως το έβγαλες τσουλάκι και πορνίδιο.

    Ποιός εισαι ρε μεγάλε?

    Ζητάς να διαπομπευθεί μια 16 χρονη Ελληνοπούλα, ενα παιδί δηλαδή επειδή ισως να ειχε κάποια σχέση με κάποιον απο αυτά τα τομάρια.

    Να διασυρθεί δημοσίως ενα παιδί που μπορεί στα χέρια αυτού του τομαριού να ηταν ενα αβουλο πιόνι.

    Να καταστραφεί ενα κορίτσι που το μόνο αδίκημα της ειναι το οτι γνώριζε και δεν το κάρφωσε.

    Και πάλι , ποιός εισαι τελικά που την δίκασες και την καταδίκασες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/10/11 15:08

    ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΘΑ ΡΑΨΩ ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΑ ΑΠΑΥΤΟΥΣ....


    http://www.youtube.com/watch?v=DeELfAjmwhY


    ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος12/10/11 15:10

    ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ ΓΑΜΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ....ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος12/10/11 16:09

    @14:57

    Απο την στιγμη που βγηκε ονομα και φωτογραφια του 15-χρονου αλβανου, πες μας γιατι δεν βγηκε και για την 16-χρονη "ελληνιδα". Εαν διαβασες καλα, ειχε εκτυπωσει και κρατουσε αρχειο με δημοσιευματα των ληστειων. Αρα γνωριζε και για τους βιασμους, μπροστα στα παιδια των ατυχων γυναικων.
    Εσυ τωρα γιατι πεταχτηκες να την υπερασπιστεις, δεν το καταλαβαινω. Προφανως ηξερε, και επελεξε να ειναι μαζι με τους κακοποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος12/10/11 16:58

    ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ ΑΛΑΒΑΝΙΔΕΣ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΔΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΒΑΝΟ ΦΟΝΙΑ !

    ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ - ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος12/10/11 17:58

    EGKO GKAMISO OLI ELINAS SKOTOSO OLI MAXERI KILIA MALAKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος12/10/11 19:10

    12/10/11 17:58 μαλακοκαυλη παιξε το πουλακι σου και ασε τις μαλακιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος12/10/11 20:04

    12/10/11 17:58 ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΛΒΑΝΙΑΡΗ ΖΩΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ! ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΒΛΑΚΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!
    SKASE RE MALAKA ALVANIARI ZOO AMORFOTO! OUTE ESI DEN KATALAVAINEIS TI EGRAPSES VLAKA TOU KERATA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος12/10/11 20:46

    εγω θα πρωτεινα :
    1.σιδερομα το δερμα τους καθε 5 μερες (μολις παει να δημιουργεισει πετσα η πληγη)
    2.καθε 10 μερες αμμοβολη πανω σε ολο το σωμα τους.
    3.καθε 3 ημερα απολεπιση με χονδρο αλατι και ενηδατοση με διαφορα οξεα.
    4.μια φορα την εβδομαδα να εφαρμοζεται μεσα στον σφιχτηρα τους η μηχανη του hot dog (ο κυλινδρος που ψηνει το ψομακι μεσα)
    5.3 φορες τον χρονο μπανιο σε πλυντηριο αυτοκινιτου (παλαιου τυπου με πλαστικες ινες)και αντι νερου να αποκαθιστατε με δυαλημα οινοπνευματος και πυριτικων αλατων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος12/10/11 21:39

    Εσυ 20:46, με τετοια τεχνογνωσια, συντομα θα σκιστεις στην δουλεια. Οταν βεβαια αποφασισουμε να ασχοληθουμε με τα υποκειμενα που μας κυβερνανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος12/10/11 22:45

    12/10/11 16:09
    Υπάρχει διαφορά.
    Ο 15χρονος Αλβανός συμμετείχε ενεργά στις ληστείες ισως και στους βιασμούς.

    Η 16 χρονη ηταν ενα χαζοβιόλικο ερωτευμένο κοριτσάκι με κάποιον απο δαύτους , που θα της το ειπε η θα της το επέβαλε ο γκόμενός της να κρατάει αρχεία η να διαβάζει τι γράφουν οι εφημερίδες για αυτούς.

    Αυτη ειναι η διαφορά.
    Ο ενας εγκληματίας η άλλη ενα χαζοβιόλικο κορίτσι, και δεν πρέπει να εχουν ιδια τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος12/10/11 23:55

    ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟ 50% ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΘΑ ΜΠΛΕΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος13/10/11 01:52

    ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΠ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΛΑ, ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !


    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΒΑΝΟ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΡΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΣ !

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *