ροή ειδήσεων

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΑΤΡΙΔΗΣ: ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ

Ρόδος, 29 –09 – 2011
ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΑΤΡΙΔΗΣ
Π ρ ο ς Τα Μ.Μ.Ε.
Δ Η Λ Ω Σ Η

Τα κρούσματα αθλιότητας στην πολιτική... αρένα δεν είναι ασφαλώς καινούργιο φαινόμενο. Όμως μέχρι πρότινος και αυτή ακόμη η αθλιότητα είχε κάποια όρια. Οι φορείς της προσπαθούσαν να μην εκτροχιάζονται και να φοράνε τον μανδύα της απόλυτης και χωρίς φραγμούς ανηθικότητας, αδίστακτα και ανερυθρίαστα.

Κάποιοι «γνωστοί και μη εξαιρετέοι» που παριστάνουν τους …παράγοντες και οι οποίοι προσπαθούν με εξόφθαλμα ανάπηρες μεθόδους να υψώσουν ανάστημα, ώστε να βγουν από την παγιωμένη αφάνειά τους, έχουν επιδοθεί εδώ και πολύ καιρό σε μια αγωνιώδη και απεγνωσμένη προσπάθεια «κάτι» μεμπτό να βρουν στη διοίκηση και διαχείριση του Δήμου Καλλιθέας κατά τη διάρκεια της θητείας μου.

Απέλπιδες όμως και άκαρπες όλες οι προσπάθειες των «γνωστών και μη εξαιρετέων». Όχι μόνο δεν βρήκαν το παραμικρό «μεμπτό» στον πρώην Δήμο Καλλιθέας για όλα τα χρόνια της δημαρχίας μου, αλλά όλοι πλέον ομολογούν ότι άσκησα διοίκηση και διαχείριση με καθαρότητα και εντιμότητα, με αυστηρή εφαρμογή όλων των νόμων και των κανόνων.

Γι’ αυτό και είμαι υπερήφανος για τα 25 χρόνια που υπηρέτησα την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως υπερήφανος, νομίζω ότι δικαιούμαι να αισθάνομαι, και για το έργο που παρέδωσα στους Καλλικρατικούς φωστήρες. Εύχομαι να μπορέσουν και οι ίδιοι να προσφέρουν στον πρώην Δήμο Καλλιθέας όσο πρόσφερα εγώ – ή έστω και το ελάχιστο των δικών μου έργων.

Αλλά, δυστυχώς είμαι πολύ απαισιόδοξος, όχι τόσο εξ αιτίας των οικονομικών δυσκολιών, όσο λόγω της νοοτροπίας τους, μια νοοτροπία που πλημμυρίζει από εμπάθεια, φθόνο και μισαλλοδοξία. Οι «γνωστοί και μη εξαιρετέοι» αντί του δρόμου της δημιουργίας, επέλεξαν τις συκοφαντίες, τα ασύστολα ψεύδη, την καταστροφολογία και την ισοπέδωση των πάντων. Όμως αλίμονο γι’ αυτούς, η πραγματικότητα βοά, τα έργα δεν κατεδαφίζονται.

Και επειδή δεν μπόρεσαν να βρουν το παραμικρό σε βάρος μου, άλλαξαν τροπάριο και στράφηκαν κατά της κόρης μου, βουλευτή νέας γενιάς, που, όπως άλλοι λένε, αγωνίζεται αποκλειστικά και μόνο για τα συμφέροντα τής Δωδεκανήσου, μακριά από διαπλοκές, συμφέροντα και κάθε είδους εξαρτήσεις.

Ομολογώ ότι με ξάφνιασε αυτή η, όπως φαίνεται από την εξέλιξή της, ενορχηστρωμένη επίθεση. Από τη στιγμή όμως που έγιναν γνωστοί οι αποστολείς της ανώνυμης καταγγελίας προς τον δήμαρχο Ρόδου κ. Στάθη Κουσουρνά, όλα βρήκαν την εξήγησή τους! Οι «γνωστοί και μη εξαιρετέοι» ανωνύμως καταγγέλλοντες (υπάρχει για δείγμα και ένας …επώνυμος!) έπραξαν σύμφωνα με τη συνείδηση και το ηθικό τους υπόβαθρο!

Πέρασαν από την αθλιότητα στην ανηθικότητα, με άνεση και χωρίς καμιά αναστολή –είμαι απόλυτα βέβαιος. Άλλωστε έτσι έκαναν πάντα και γι’ αυτό είναι ήδη κατηγορούμενοι για συκοφαντική δυσφήμισή μου. Η αθλιότητα έχει διάφορες διαβαθμίσεις, αλλά η ανηθικότητα γι’ αυτούς αποτελεί ψωμοτύρι, όταν πρόκειται να εξυπηρετήσουν, ακόμη και τα πιο καταχθόνια σχέδιά τους.

Και ποιά είναι η καταγγελία τους; Ανακάλυψαν το κοινό μυστικό! Ότι δηλαδή ως δήμαρχος προσέλαβα πριν από 17 χρόνια με σύμβαση την κόρη μου Μίκα Ιατρίδη, προκειμένου να δουλέψει δίπλα μου, με πίστη και αφοσίωση, σε δύο πολύ σημαντικά προγράμματα που τάχιστα έπρεπε να προχωρήσουν: το ένα πρόγραμμα είχε σχέση με την Ενέργεια και το άλλο ήταν το μείζον και αιωνίως άλυτο πρόβλημα του καταστρεφόμενου μνημείου της Καλλιθέας. Τα αποτελέσματα, ειδικά στην περίπτωση της Καλλιθέας, είναι ορατά, χειροπιαστά και διεθνώς αναγνωρισμένα.

Ξέχασαν όμως οι (και) δειλοί «γνωστοί και μη εξαιρετέοι» να …καταγγείλουν το ουσιωδέστερο: ότι κατά την απασχόλησή της η Μίκα Ιατρίδη δεν εισέπραξε από την Κοινότητα Καλυθιών, ή τον Δήμο Καλλιθέας, ούτε μια δραχμή, ούτε ένα ευρώ! Η επιλογή για την πρόσληψή της με σύμβαση ήταν δική μου, η απόφαση να εργασθεί χωρίς καμιά αμοιβή ήταν δική της. Είμαι δε και τώρα υπερήφανος και για το ένα και για το άλλο.

Ο δήμαρχος κ. Κουσουρνάς, που ασφαλώς γνωρίζει τους «γνωστούς και μη εξαιρετέους» ανώνυμους καταγγέλλοντες, μπορούσε πολύ εύκολα και σε λίγη ώρα να πληροφορηθεί από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, ότι η Μίκα Ιατρίδη εργάσθηκε χωρίς καμιά πληρωμή και να έβαζε αμέσως τα πράγματα στη θέση τους και τους κατεργαραίους στον πάγκο τους.

Εγώ αυτό έπραξα όταν ήμουν πρόεδρος στην ΑΝΔΩ (Αναπτυξιακή Εταιρία Δωδ/σου) και ο κ. Κουσουρνάς διευθύνων σύμβουλος. Όταν διατυπώθηκε υπαινιγμός και μόνο ότι πληρωνόταν και από τη Νομαρχία και από την ΑΝΔΩ, μέσα σε λίγη ώρα έκανα διάψευση, χωρίς να μου το ζητήσει ο ίδιος, ενώ θα μπορούσα ν’ αφήσω να σέρνεται επί μέρες πολλές μια φημολογία ατιμωτική και άκρως προσβλητική για τον ίδιο.

Αυτά είναι στοιχεία πραγματικά που προσφέρονται στον ροδιακό λαό για να κρίνει και να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Το αν το νόμιμο είναι και ηθικό, είναι ένα ερώτημα που δεν μπορεί να έχει αποδέκτη εμένα. Διότι εγώ κάλυψα και τα δύο μαζί. Γι’ αυτό και έχω ήσυχη τη συνείδησή μου.

Έχει, πιστεύω, τη σημασία του να αναφερθεί ότι η Μίκα Ιατρίδη εργάσθηκε χωρίς να εισπράξει από τις Καλυθιές, ή τον Δήμο Καλλιθέας, ούτε μια δραχμή, ούτε ένα ευρώ, όταν δεν είχε καμιά σχέση με κόμματα και πολιτικές. Ίσως να είναι αυτός ο λόγος και για την τωρινή ακηλίδωτη λειτουργία της ως βουλευτή. Αυτά τα πράγματα ή τα έχεις μέσα σου και τα κουβαλάς για πάντα μαζί σου, ή δεν τα έχεις και δεν τα αποκτάς ποτέ.

Δεν μου είναι ευχάριστο να μιλώ έτσι για την κόρη μου, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πράξω διαφορετικά προκειμένου να υπερασπισθώ την τιμή και την υπόληψη ολόκληρης πλέον της οικογένειάς μου, που οι «γνωστοί και μη εξαιρετέοι» προσπαθούν συστηματικά εδώ και πολύ καιρό να σπιλώσουν.

Οι ήδη υπόδικοι για συκοφαντική δυσφήμισή μου, ας κάνουν καλά με τη Δικαιοσύνη. Εγώ και η οικογένειά μου δεν έχουμε παρτίδες με το νόμο.

- Η καθαρότητα δεν μολύνεται από τη λέρα.
- Ο πολιτικός κανιβαλισμός τιμωρείται από το λαό.
- Η δειλία είναι γνώρισμα ανθρώπων με σαθρά θεμέλια.
- Η ανανδρία γίνεται, αργά ή γρήγορα, μπούμερανγκ.
- Τα χτυπήματα κάτω από τη μέση στην πολιτική, αλλά και γενικά στη ζωή, ποτέ δεν βρίσκουν απήχηση, ούτε και επιβραβεύονται.
- Ο περίπατος σε λασπωμένους δρόμους, οδηγεί σε βορβορώδη τέλματα.

Και τέλος προς κάθε άλλον, ενδεχομένως, ενδιαφερόμενο:

Η Δωδ/σος δεν είναι σκακιέρα με κατευθυνόμενα πιόνια, ούτε σφαχτάρι για να κρεμασθεί σε τσιγκέλι, προκειμένου να κατακτήσουν πολιτικές καρέκλες κάποιοι νεοφώτιστοι σωτήρες, ή άλλοι παλαιάς (χρεοκοπημένης και παλαιοκομματικής) κοπής, πολιτικάντηδες.

Προσωπικά αγωνίσθηκα με πάθος, επί 25 χρόνια, κόντρα σ’ αυτά τα συμπτώματα σήψης και αυτό θα συνεχίσω να κάνω – τώρα δε με όλες μου τις δυνάμεις.

Όσοι πρέπει να ντρέπονται, για πολλά και διάφορα, δεν νομιμοποιούνται να γίνονται τιμητές των άλλων και μάλιστα με στραγγαλισμό της αλήθειας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΑΤΡΙΔΗΣ

kalithies.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/10/11 02:40

    ///////
    Και ποιά είναι η καταγγελία τους; Ανακάλυψαν το κοινό μυστικό! Ότι δηλαδή ως δήμαρχος προσέλαβα πριν από 17 χρόνια με σύμβαση την κόρη μου Μίκα Ιατρίδη, προκειμένου να δουλέψει δίπλα μου, με πίστη και αφοσίωση, σε δύο πολύ σημαντικά προγράμματα που τάχιστα έπρεπε να προχωρήσουν: το ένα πρόγραμμα είχε σχέση με την Ενέργεια και το άλλο ήταν το μείζον και αιωνίως άλυτο πρόβλημα του καταστρεφόμενου μνημείου της Καλλιθέας. Τα αποτελέσματα, ειδικά στην περίπτωση της Καλλιθέας, είναι ορατά, χειροπιαστά και διεθνώς αναγνωρισμένα.///
    Και τι θέλετε να πείτε κύριε Ιατρίδη , ότι είχατε καλά αποτελέσματα απειδή στα δύο αυτά έργα επειδή προσλάβατε την κόρη σας, ....αλλιώς δηλαδή δεν θα είχαμε τα ίδια αποτελεσματα?? μας έσωσε η Μίκα.... και 2ον νιώθουμε δηλαδή καλύτερα που μπάσατε την κόρη σας στον Δήμο λέγοντας ότι δεν πληρωνόταν ...που και σε αυτό έχουμε τις αμφιβολίες μας, άσχετα αν δεν φένεται στα χαρτιά αν πληρωνόταν ή όχι. Και τέλος αν χρειαζόταν να προσλάβετε κάποιον εκέινη την εποχή... χάθηκε ο κόσμος.. ??? τόσους νέους άνεργους έχουμε με τελειωμένες σπουδές .. έπρεπε να βάλουμε την κόρη σας?? και τ΄σαμπα μαλιστα αντι να δινουμε σε κάποιον άλλον ένα μισθό και προοπτικές για ένα ξεκίνημα. Έχετε χάσει την μπάλα όσοι ασχολείστε με τα κοινά και προσπαθείτε να νιώσετε ότι όλα από την δικιά σας σκοπιά είναι το σωστο, ηθικό και δίκιο. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.... και βγαίνετε να μας πείτε τι??? ότι δεν σας κάλυψε ο Κουσουρνάς και ο κάθε Κουσουρνας.. βρε ούστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/10/11 04:49

    Εγω τον τυπο δεν τον ξερω ( Ιατριδη ) αλλα το παραπανω ποστ δειχνει πολυ μισος. Αν ειχες και εσυ μπαμπα να σε πρισλαβει ας του λεγες οχι ρε τραχανα. Κατα τη γνωμη μου καλως επραξε ακομα κ με μισθο. Οσο για την κοπελια οφειλω να πω οτι ειναι συμπαθεστατη αλλα ΝΔ δυστηχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/10/11 06:32

    K. Ιατρίδη...ακόμα περιμένουμε εδώ και μια δεκαετία την ασφαλτόστρωση του δρόμου στα κοσκινού (περιοχή μουρδάρη) ακόμα περιμένουμε τον φωτισμό, ακόμα περιμένουμε το αποχετευτικό, ακόμα περιμένει η γυναικα μου να μπει στον δήμο από την ώρα που πρωτοβγήκες δήμαρχος, την κόρη σου και τους κολλητούς σου καλά τους βόλεψες από την πίσω πόρτα.
    Το μάθημα το πήραμε, από εδώ και πέρα οποιος τολμήσει να χτυπήσει την πόρτα μου για ψήφους θα πέφτει γιαούρτι ξινισμένο που θα πάει σύννεφο. Τα ακούτε κηφήνες, λαμόγια, χαραμοφάηδες τον κοσκινού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/10/11 07:58

    "Γι' αυτό και έχω ήσυχη τη συνείδησή μου".
    Ι.Ιατρίδης.
    Αλήθεια; Μπορείς και κοιμάσαι τις νύχτες;

    ΄Ενας άνεργος πτυχιούχος,χωρίς πατέρα-πολιτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/10/11 12:34

    παιδά να η Unicef και τα ο ΟΗΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΡΗΤΩΣ την ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ !!!

    Τη Μίκα γιατί την βάλανε να δουλεύει απ τα 16 της χρόνια ???

    ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/10/11 12:42

    και για το μισο σου σοι που δουλευει στον δημο και γι αυτους περηφανος εισαι¨?για αυτους τους δημοτικους που δουλευουν καλοκαιρι και τον χειμωνα καθονται και πληρωνονται εισαι περηφανος?ολη η ελαδα ειχε γεμισει με δημαρχους σαν και σενα που νομιζανε οτι οι δημοι ητανε τσιφλικια τους για αυτο η ελλαδα καταντησε ετσι ....κατα τα αλλα ειναι και περηφανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/10/11 13:48

    Ελα ΛΑΜΟΓΙΟ εισαι και συ κανε τουμπεκί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/10/11 13:54

    Απύθμενο θράσος. Δε φτάνει που κάνουν ότι κάνουν, κατακλέψαν μια ολόκληρη χώρα και αντί να το βουλώνουν προκαλούν κιόλας. ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΕΝΑΝ ΑΝΕΡΓΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΕ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/10/11 14:48

    τολμανε και μιλανε οι σαβουρηδες.αρπαχτρες τοσα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/10/11 14:58

    πείτε μου σε πια άλλη χώρα του κόσμου υπάρχουν τόσο μαλάκες ψηφοφόροι και αγράμματοι ;

    μόνο στην Ελλάδα βγαίνουν εσαί δήμαρχος ο Πατέρας, βουλευτίνα η κόρη !

    ΚΑΙ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/10/11 15:40

    Ο γιός μου 6 ετών σήμερα μου ζήτησε να διοριστεί στον δήμο χςρίς μισθό εθελοντικά,προσοχή, όχι εθελοντική εργασία,διορισμό και όταν με το καλό τελειωσει τον στρατό να αρχίσει αν πληρώνεται κιόλας μέχρι τότε θέλει αν προσφέρει στην χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/10/11 16:26

    Η πλάκα είναι ότι όταν ήμουν φοιτητής ήθελα να εργαστώ χωρίς μισθό σε μια εταιρία ως πρακτική και στο ΙΚΑ δεν με πιστεύανε, μου έλεγαν ότι το λέω για να τα πάρω μαύρα. Και εσύ την προσέλαβες όντας ανήλικη να εργαστεί σε δυο πολύ σημαντικά θέματα όπως λες.
    Τι παραπάνω ικανότητες είχε η ανήλικη κόρη σου από τόσους φοιτητές π.χ. που ζητούν να εργαστούν αμισθή; Από τόσους απόφοιτους πανεπιστημίων που και επιστημονικά καταρτισμένοι είναι και άνεργοι; Ή μήπως η κορούλα σου στα 17 της ήταν το παιδί θαύμα που έπρεπε να ασχοληθεί με τα τόσο σημαντικά θέματα;
    Όταν αναφέρεσαι σε "δηλούς γνωστούς και μη εξαιρετέους" θα πρέπει να σκέφτεσαι πως αναφέρεσαι στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού, ο οποίος σας πήρε πλέον χαμπάρι, οπότε η γνωστή τακτική των πολιτικών της συνομοταξίας σου που μόλις βρίσκουν τα δύσκολα αρχίζουν να μιλούν για "γνωστούς αγνώστους, εξωγήινους κ.τ.λ." δεν μας αγγίζει.
    Και κάτι τελευταίο. Στην επιστολή σου αναφέρεις: <>
    Θες να μας πεις δηλαδή πως εάν η ανήλικη κορούλα σου δεν έπαιρνε την απόφαση από μόνη της να μην πληρώνεται εσύ ήσουν διατεθειμένος να την πληρώνεις από τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος2/10/11 17:48

    16 χρονών παιδάκι και να δουλεύει ?

    αυτό καταπατά τη Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού και συγκεκριμένα το άρθρο 32 για την Παιδική Εργασία !!!

    Διαβάστε εδώ το άρθρο 32 : http://www.unicef.gr/reports/symb.php#32

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος2/10/11 19:02

    Αυτά καλά να πάθουμε όλοι για την κατάντια τις χώρας μας αφού θέλαμε να μπούμε όλοι στο δημόσιο για να βολευτούμε και εγώ προσπάθησα να μπω με κανονικές συνθήκες αλλά δεν είχα βύσμα και έτσι τόσα χρόνια είμαι στον ιδιωτικό τομέα και δουλεβο από το πρωί μέχρι το βραδύ για 800 ευρώ και αυτά με το στανιό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος2/10/11 20:35

    οι πολιτικοι φταινε φιλε που εκαναν τον κόσμο να τους εχει αναγκη. Αυτοι δημιουργησαν το πελατειακο συστημα γιατι γνωριζουν πως οι ικανοτητες τους περιοριζοντε στο γλυψιμο και μονο σε αυτο. Ξερουν πως αν το συστημα δεν ηταν πελατειακο, οχι καρεκλα σε δημοσιο αξιωμα, ουτε καρεκλα στον υπνο τους δεν θα εβλεπαν. Αυτοι εχουν διαφθειρει ολη την κοινωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος2/10/11 21:40

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!! ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΙΑ !!!! ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΛΕΙΜΑΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ !! -------------------------------------- ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΡΙΝ ??? ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ - ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Η ΚΟΡΗ !!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΤΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ....ΚΑΙ ΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ .....
    ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ .
    ΟΛΟΙ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΘΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ .
    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΙΜΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ .
    ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ( ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ) ---- ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ---- ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ .
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΩΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ .
    ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ............ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΕΛΛΕΩΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος3/10/11 15:45

    Προσέλαβε την ανήλικη κόρη του για να δουλέψει σε δύο πολύ σημαντικά προγράμματα του Δήμου αφιλοκερδώς!!! "Κύριε" Ιατρίδη δεν είναι όλοι οι πολίτες πρόβατα ή μειωμένης αντίληψης (κοινώς βλάκες) για να πιστέψουν αυτές τις ανοησίες. Οι ψηφοφόροι σας ίσως να είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος4/10/11 22:41

    ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΟΔΟ...ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ
    Χθες «κυκλοφόρησαν» αποδείξεις δαπανών του δήμου Καλλιθέας σύμφωνα με τις οποίες φέρεται η κ. Μίκα Ιατρίδη να εισέπραξε χρήματα ως παροχή υπηρεσιών λόγω έρευνας σε ευρωπαϊκά προγράμματα. Συγκεκριμένα, στις αποδείξεις δαπανών με αριθμό 2 έως 10 από τις 30.6 .1997 μέχρι τις 31.12.1998 φέρεται να εισέπραξε 4.110.000 δραχμές.

    Επίσης, σε βεβαίωση αποδοχών με ημερομηνία 12.9.2002 και αριθμό πρωτοκόλλου 9439 του δήμου Καλλιθέας, αναγράφεται ο μηνιαίος μισθός και οι κρατήσεις στα ασφαλιστικά ταμεία εργοδότη και εργαζομένου, η οποία υπογράφεται από το δήμαρχο κ. Ιωάννη Ιατρίδη.

    Την ίδια ακριβώς ημερομηνία με αριθμό πρωτοκόλλου 9440, έγγραφο του δήμου Καλλιθέας με θέμα «διακοπή μισθοδοσίας», αναφέρει ότι διακόπτεται λόγω μετάταξης της υπαλλήλου η μισθοδοσία της και μεταβιβάζεται ο φάκελός της στο δήμο Ιαλυσού. Και το έγγραφο αυτό, υπογράφεται από τον τότε δήμαρχο, κ. Ιωάννη Ιατρίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *