ροή ειδήσεων

Αναστολή της επιβολής πλαφόν στα καύσιμα

Αναστολή της επιβολής πλαφόν στα καύσιμα
Οι τελωνειακοί προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Τα υπουργεία Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής αποφάσισαν την αναστολή... της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την επιβολή ανώτατων τιμών πώλησης στα καύσιμα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα υπουργεία κρίνουν ότι η μη πραγματοποίηση της εξαγγελθείσας απεργίας των τελωνειακών υπαλλήλων και η αποκλιμάκωση των τιμών πώλησης των καυσίμων, δύο μόλις εικοσιτετράωρα από την επιβολή ανώτατης τιμής, δημιουργούν τις προϋποθέσεις αναστολής της απόφασης.

«To μέτρο αναστέλλεται από αύριο Δευτέρα, 17/10/2011, στις 8 π.μ . Παρακολουθούμε και ελέγχουμε την εξέλιξη των τιμών καθημερινά και σε κάθε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο θα παρέμβουμε και πάλι για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αγοράς με όρους υγιούς ανταγωνισμού και με στόχο τη διασφάλιση των καταναλωτών από φαινόμενα αδικαιολογήτων ανατιμήσεων», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ωστόσο οι τελωνειακοί αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία αύριο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Τελωνειακών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΤΥΕ), προκηρύσσεται για τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 24ωρη απεργία.

Σημειώνεται πως την Παρασκευή, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε παράνομη τη δεκαήμερη απεργία που είχαν εξαγγείλει, προειδοποιώντας τους υπεύθυνους του Σωματείου τους ότι για κάθε παραβίαση της δικαστικής απόφασης θα τους επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ.newsbeast

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *