ροή ειδήσεων

Ο μικρός Μάριος μας χρειάζεται

Πριν από λίγο μίλησα με τη μητέρα του μικρού Μάριου. Την πήρα τηλέφωνο μόλις έλαβα το παρακάτω μήνυμα από ένα συγγενικό μου πρόσωπο. Η νέα αυτή γυναίκα κι ο άντρας της βιώνουν μια πολύ μεγάλη δοκιμασία...
Το μόλις 6 μηνών μωρό τους πρέπει να κάνει μεταμόσχευση εντέρου. Θέλησα να της τηλεφωνήσω για να επιβεβαιώσω το περιεχόμενο του μηνύματος, αλλά και για να της πω μια ζεστή κουβέντα. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Όλοι μας χρειαζόμαστε μια ζεστή κουβέντα απ’ τους άλλους. Βέβαια, εδώ πρέπει να γίνει και κάτι περισσότερο. Εγώ μόλις συνεισέφερα ένα ποσό που μπορούσα, ελπίζω να κάνετε το ίδιο κι εσείς. Υπάρχει και μια ομάδα στο Facebook όπου μπορείτε να γραφτείτε.Ο μικρός Μάριος μας χρειάζεται.

Ο μικρός Μάριος Τζάθας είναι ένα μωρό 6 μηνών που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και διαγνώσθηκε με ΝΕΚΡΩΤΙΚΗ ΕΝΤΕΡΟΚΟΛΙΤΙΔΑ και χρήζειμεταμόσχευσης εντέρου.

Οι θεράποντες γιατροί του θεωρούν επιβεβλημένη τη μεταφορά του στο πλέον εξειδικευμένο Μεταμοσχευτικό Κέντρο στο Μαϊάμι των Η.Π.Α, όπου αντιμετωπίζονται τέτοιου είδους περιπτώσεις.

Ωστόσο, η οικογένεια του παιδιού αδυνατεί να βρει τα χρήματα για τη διακομιδή του, ενώ το Ι.Κ.Α. δεν καλύπτει τα έξοδά τους.

Για όσους θέλουν να βοηθήσουν, η οικογένεια έχει ανοίξει λογαριασμό στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, στο όνομα της μητέρας, Παρασκευής Τάσσου :

IBAN: GR4409658000000000890116504
Αριθμός λογαριασμού Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου: 00089011650-4

Με την ελπίδα ότι ο μικρούλης θα καταφέρει σύντομα να πάει στην Αμερική και να γυρίσει κοντά μας γερός και δυνατός…

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς
Οι γονείς Βιβή & Παναγιώτης

Τηλέφωνο Επικοινωνίας :
6978806804 (Βιβή Τάσσου – Μητέρα)
andriotakis.wordpress.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *