ροή ειδήσεων

Κρήτη: 350 δεν πληρώνουν "χαράτσι"

Εδώ ασχολούμαστε με τον στολισμό των δρόμων
Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και αντιπροσωπεία της κίνησης «Πολίτες κατά του χρεόυς» παρέδωσαν στο Δήμο Ηρακλείου...
τα πρώτα 350 δικαιολογητικά των δημοτών του Ηρακλείου που μέχρι σήμερα δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ.

Ακολούθησε σύσκεψη υπό τον αντιδήμαρχο κ. Περισυνάκη παρουσία και του επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Ηράκλειο – Ανθρώπινη Πόλη» κ. Κώστα Καμπιτάκη.
Στη σύσκεψη αυτή εκτιμήθηκε πως η προσωρινή αναστολή της διακοπής της ηλεκτροδότησης που ανακοινώθηκε ήδη από την κυβέρνηση και τη ΔΕΗ, αποτελεί την πρώτη σημαντική επιτυχία της όλης προσπάθειας.

Οι Πολίτες κατά του χρέους τονίζουν πως αυτή η προσωρινή αναστολή της διακοπής της ηλεκτροδότησης είναι αποτέλεσμα των αντιδράσεων του συνόλου του ελληνικού λαού.

Αύριο Τετάρτη στις 10.00 το πρωί, 40 μέλη της κίνησης, θα καταθέσουν εξώδικη πρόσκληση – δήλωση και διαμαρτυρία κατά της ΔΕΗ, στα γραφεία της στου Τσαλικάκη, με την οποία επισημαίνονται οι ευθύνες της ΔΕΗ για το χαράτσι και καλείται η επιχείρηση να αποφύγει κάθε προσπάθεια για τη διακοπή της ηλεκτροδότησης με αφορμή τη μη πληρωμή του χαρατσιού, με επιφύλαξη παντός δικαιώματος στην περίπτωση που η ΔΕΗ αρνηθεί...

newsit

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *